Πειραιώτικα και …αρβανίτικα

Την ώρα που η χώρα ζούσε καταστάσεις αγωνίας με την απεργία των εκπαιδευτικών, κάποιος υπουργός προτίμησε να ξεσκάσει από τις σκοτούρες της πολιτικής με τη συνοδεία μίας ευχάριστης παρέας. Πολύ διακριτικός, όχι σα το Στυλιανίδη που την ώρα που το υπουργείο του είχε πάρει φωτιά πήγαινε στο γήπεδο και τα μπουζούκια. Είναι γνωστό άλλωστε πως και ο Σαμαράς εκτιμά πολύ τη διακριτικότητα στους υπουργούς του.

“Η δίμετρη «εκρηκτική» ξανθιά και ο παντρεμένος υπουργός…

Όλοι οι θαμώνες του κοσμοπολίτικου «Ιsland» στη Βουλιαγμένη έστρεψαν, σχεδόν έκθαμβοι το βλέμμα, προς την «εκρηκτική» δίμετρη ξανθιά που διέσχιζε σαν γαζέλα τον πλακόστρωτο διάδρομο για να φτάσει στο απομονωμένο γωνιακό τραπέζι με θέα το γραφικό λιμανάκι της Βάρκιζας.

Δεν πέρασε ούτε ένα λεπτό και την ίδια διαδρομή ακολούθησε διακριτικά, και ένας (παντρεμένος) υπουργός της κυβέρνησης Σαμαρά , που γενικώς δεν θεωρείται «μπον βιβέρ» και δεν έχει ποτέ απασχολήσει την κοινή γνώμη με τέτοιου είδους «ζητήματα»…

Ελάτε όμως που έσπασε ο «διάλος» το ποδάρι και για ακόμη μια φορά αποδείχτηκε πόσο μικρός είναι ο κόσμος …

Αφού λίγο πριν φτάσει στο καλά προφυλαγμένο από τα αδιάκριτα βλέμματα γωνιακό τραπέζι όπου τον περίμενε η «καυτή» συνοδός του, έπεσε «φάτσα κάρτα» με γνωστό επιχειρηματία της εκλογικής του περιφέρειας- ο οποίος άρχισε τα πονηρά υπονοούμενα.

Τι να κάνει και ο υπουργός, σταματά, συνομιλεί φιλικά με τον επιχειρηματία και στην συνέχεια φωνάζει και την συνοδό του, την οποία συστήνει ως «σύμβουλο επικοινωνίας» με την οποία θα έκαναν μια νυχτερινή… συνεδρία εν όψει και του επικείμενου ανασχηματισμού…

Σίγουρα η βραδιά για τον (παντρεμένο) υπουργό δεν ήταν όπως την ανέμενε, αφού μετά από λίγη ώρα αποχώρησε μόνος από το μαγαζί.

Αυτό όμως δεν πτόησε όμως καθόλου τους θαμώνες του «Island», οι οποίοι συνέχισαν απρόσκοπτα την διασκέδαση τους στο κορυφαίο στέκι της καλοκαιρινής Αθήνας…”

Πάλι καλά που ο υπουργός δεν έπεσε και πάνω σε γνωστό αυστηρό δεσπότη που θα του ανέλυε αναλυτικότατα τις συνέπειες τέτοιων ολισθημάτων.

Advertisements