Κλίμα τρομοκρατίας στη Σιβιτανίδειο Σχολή

Φαίνεται πως έχει πλέον εγκαθιδρυθεί για τα καλά κλίμα τρομοκρατίας στη Σιβιτανίδειο Σχολή, καθώς η διοίκηση εμφανίζεται ιδιαίτερα θορυβημένη από τις συνεχείς αποκαλύψεις για τις απίστευτες παρανομίες που λαμβάνουν χώρα για δεκαετίες μέσα στο σκοτεινό κτίριο της Καλλιθέας. Πληροφορούμαστε πως οι Σιβιτανιδιστές εκτυπώνουν τις αναρτήσεις μας και τις μελετούν προσπαθώντας να ανακαλύψουν την πηγή των διαρροών, ενώ γίνεται προσπάθεια να εξαφανιστούν στοιχεία.

Οι προσπάθειες τρομοκράτησης του προσωπικού είναι συνεχείς, με ψάρεμα όσων θεωρούνται ύποπτοι για αηδία προς το διεφθαρμένο καθεστώς της Σιβιτανιδείου Σχολής. Ακόμα και οι συζητήσεις μεταξύ μελών του προσωπικού θεωρούνται ύποπτες και λόγος απολογίας, ενώ κάποιοι έχουν αναλάβει το ρόλο των ασφαλιτών για την επιβολή της εξουσίας της διοίκησης.

Το αποκορύφωμα ήταν η έναρξη του εαρινού εξαμήνου στο ΙΕΚ της Σιβιτανιδείου Σχολής, όπου οι εκπαιδευτές υποχρεώθηκαν με την απειλή της μη πρόσληψης να ακούσουν το παραλήρημα “στελέχους” του Διοικητικού Συμβουλίου, που τους έκανε αυστηρές συστάσεις να μην πουν πουθενά πως έβαλαν μέσο για την πρόσληψή τους αλλά να διαδίδουν παντού πως αυτή έγινε με αξιοκρατία(!). Πράγμα το λιγότερο αστείο, καθώς είναι γνωστό πως οι περισσότεροι εκπαιδευτές είναι είτε μόνιμοι της Σιβιτανιδείου Σχολής, είτε συγγενείς τους, είτε ανιψιές και “ανιψιές”. Το περίεργο ήταν πως στο όλο σκηνικό ήταν παρόντες και συνδικαλιστές οι οποίοι παλαιότερα χαλούσαν τον κόσμο όταν υπήρχε υποψία παρακολούθησής τους, και αρνούνταν ακόμα και να αναφέρουν στις διοικήσεις τον αριθμό του προσωπικού! Έντρομοι και οι διευθυντές του ΙΕΚ παρακολουθούσαν τη διαδικασία σαν αχυράνθρωποι κρατώντας έτοιμα στο χέρι τα αντιψυχωτικά και αντιυπερτασικά για τον μεγάλο τιμονιέρη.

Εκείνο που κάνει εντύπωση είναι η σιωπή πολλών αριστεριστών που θα περίμενε κανείς να είναι πιο μαχητικοί, όπως συνήθιζαν να κάνουν άλλοτε. Φαίνεται πως κάποιοι εξασφάλισαν κάποια προνόμια ενώ κάποιοι άλλοι έλαβαν σχετικές “προειδοποιήσεις” ώστε να μη μιλάνε, και σε κάποιους έφτασε το μήνυμα ότι υπάρχει και ο κίνδυνος της διαθεσιμότητας. Ειδικά το τελευταίο δείχνει πόσο επιτακτική είναι η ανάγκη κατάργησης του καθεστώτος της Σιβιτανιδείου Σχολής ως ΝΠΔΔ και ενσωμάτωσης στα άλλα σχολεία της περιοχής.

Φυσικά σε όλα αυτά θα απαντήσουμε με ακόμα περισσότερες αποκαλύψεις για το βούρκο της Σιβιτανιδείου Σχολής.

Advertisements