Η Χρυσή Αυγή και ο φιλόδοξος ρασοφόρος

Την ημέρα που οι διεθνείς εβραϊκές οργανώσεις πανηγύριζαν την απόφαση του συμπατριώτη τους Σαμαρά να φυλακίσει τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής επέλεξε εφημερίδα για να προβάλλει πρωτοσέλιδα τη σύνδεση της Χρυσής Αυγής με τη μασωνία. Οπισθοσέλιδα η ίδια εφημερίδα επέλεξε να προβάλλει το ρασοφόρο που βρίσκεται πίσω από τη συγγραφή του σχετικού άρθρου.

Εκείνο που προξενεί εντύπωση είναι ότι το εν λόγω άρθρο ξαναγράφτηκε από δημοσιογράφο του περιβάλλοντος του ρασοφόρου, καθώς το αρχικό κείμενο ήταν ακατάλληλο για λαϊκή κατανάλωση και επιπλέον ο πονηρός ρασοφόρος δεν ήθελε να φανεί πως βρήκε πάλι ευκαιρία για την αυτοπροβολή του. Ακόμα μεγαλύτερη εντύπωση όμως προξενεί το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος είναι γνωστός για τις σχέσεις του με τη μασωνία, κάτι που δε φαίνεται να ενοχλεί ιδιαίτερα τον κατά τα άλλα λαύρο κατά της μασωνίας ρασοφόρο.

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος εκπλήσει με τις επιλογές του, καθώς στο παρελθόν έχει προκαλέσει έντονα, ακόμα και στο χώρο της εκπαίδευσης όπου τοποθετήθηκε υπέρ της οικογενειοκρατίας.

Τί να κάνει όμως κι αυτός; Είναι μεγάλη η φιλοδοξία του για ακόμα μεγαλύτερα αξιώματα και πρέπει να διεκδικήσει με αξιώσεις καθώς ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος. Έχει όμως την ελπίδα ότι οι υπηρεσίες του στο συνταγματικό τόξο δε θα πάνε χαμένες!

Advertisements