Χρυσοχοΐδης: Ο χρυσοχοϊδισμός ως απάντηση στο χρυσαυγιτισμό

Η πρόσφατη επίσκεψη του Μισέλ Γκόλντμαν στους αγρότες είχε μία τροπή που δεν την περίμενε ο κατ’επάγγελμα υπουργός. Το γεγονός ότι οι αγρότες δεν απευθύνθηκαν στον περιστοιχισμένο από αυλοκόλακες υπουργό όπως αρμόζει σε μία τέτοια μεγαλειότητα είχε ως αποτέλεσμα αυτός να υπενθυμίσει στην πλέμπα πως όποιος διαφωνεί μαζί του είναι χρυσαυγίτης!

ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

“Μ.Χρυσοχοΐδης προς φτωχό αγρότη: “Πρόσεχε γιατί μιλάς σαν χρυσαυγίτης”!

Σε μια εντελώς απρόκλητη και άνευ προηγουμένου απειλή, με υπονοούμενο πολιτικής δίωξης για πολιτικές πεποιθήσεις, κατά ενός Έλληνα αγρότη προέβη σήμερα ο Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Μ. Χρυσοχοΐδης.

Ήταν μια ευθεία απειλή ότι μπορεί να συλληφθεί γιατί “Αυτά που λέει είναι χρυσαυγίτικα”!

Για την ακρίβεια του είπε: “Πρόσεχε γιατί αυτά που λες είναι χρυσαυγίτικα”!

Στο σημείο ήταν συγκεντρωμένοι αγρότες της περιοχής, οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν προς τον υπουργό, καθώς δεν έχουν λάβει ακόμη τις αποζημιώσεις από τις απαλλοτριώσεις γης για την κατασκευή του έργου.

Ένας από αυτούς μάλιστα, απευθυνόμενος στον υπουργό, του ζητούσε να τον ακούσει. Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ζήτησε να αλλάξει το ύφος και την ένταση και μάλιστα είπε: «Αυτά είναι χρυσαυγήτικα, πρόσεξέ το λίγο».

Μετά από αυτή τη φράση του υπουργού, οι αγρότες ξεσηκώθηκαν φωνάζοντας και ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης αποχώρησε από το σημείο, αποδοκιμαζόμενος σφοδρά από τους αγρότες!

Σε λίγο θα συλλαμβάνουν όλο τον κόσμο που θα διαμαρτύρεται…

Πάντως ο αγρότης σε καμία περίπτωση δεν αναφέρει κάτι σχετικό με το κόμμα του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσής Αυγής όπως φαίνεται και στο βίντεο.

Κάτι που μας κάνει να μπαίνουμε σε υποψίες και φόβους, ότι έχουν βρει την “ταμπέλα” του “χρυσαυγίτη” και του “νεοναζιστή” που θα κολλάνε σε κάθε Έλληνα που προσπαθεί να αντιδράσει!

Και το επόμενο βήμα ποιο θα είναι; Η κίνηση δίωξης, εναντίον απλών και αθώων Ελλήνων πολιτών, για “συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση”;”

Περισσότερες λεπτομέρειες μας δίνει το παρακάτω:

“Απαράδεκτη και “βρώμικη” η συμπεριφορά του Μισέλ Χρυσοχοίδη στην Αιτωλοακαρνανία. Αποκάλεσε τους πολίτες “χρυσαυγίτες” επειδή διαμαρτυρήθηκαν για τις αποζημιώσεις που ακόμα δεν έχουν λάβει από μια κυβέρνηση που τα έχει κάνει μαντάρα με τους δρόμους των νταβατζήδων. Κάνοντας τον καουμπόι έχοντας δίπλα του ένα τάγμα μπάτσων, έβρισε και την κοπάνησε σαν λαγός.
Συγκεκριμένα όπως μεταδίδει το cityvoice κατά την διάρκεια των εγκαινίων στην σήραγγα του Προφήτη Ηλία, μερίδα πολιτών συγκεντρώθηκε στο σημείο, προκειμένου να διαμαρτυρηθεί στον υπουργό για το γεγονός ότι δεν έχουν λάβει ακόμη τις αποζημιώσεις της γης που απαλλοτριώθηκε για να διέλθει η Ιόνια Οδός.
Ορισμένοι μάλιστα αντέδρασαν έντονα ζητώντας να πάρουν άμεσα απαντήσεις από τον υπουργό ο οποίος εμφανώς ενοχλημένος, ζήτησε να αλλάξουν την ένταση και το ύφος με τον οποίο του απεύθυναν το λόγο.”

Το ότι ο Χρυσοχοΐδης έχει αφήσει εποχή στο Υπουργείο Ανάπτυξης οδηγώντας μαζί με τον άλλο επαγγελματία πολιτικό Χατζηδάκη τη χώρα στην υποανάπτυξη είναι γνωστό σε όλους εκτός από τον ίδιο. Εκείνο όμως που προξενεί εντύπωση είναι ότι σε κάθε υπουργείο που πηγαίνει μεταφέρει μαζί του σα βαλίτσες τα ίδια πρόσωπα, με χαρακτηριστικές περιπτώσεις το Διώτη και το Νασιάκο.

Για την περίπτωση του Διώτη έχουμε γράψει αρκετά στο παρελθόν, τόσο για τις τοποθετήσεις του ίδιου όσο και του γιού του, με την τελευταία να λήγει άδοξα λόγω της πτώσης του από το κτίριο του υπουργείου.

Τώρα το ερώτημα είναι τι ακριβώς δουλειά κάνει ο Φώτης Νασιάκος ως “ειδικός σύμβουλος ΓΓΔΕ”. Ποιά είναι ακριβώς η ιδιότητα του Φώτη Νασιάκου με την οποία συνεισφέρει στο Υπουργείο Ανάπτυξης, σε μια κρίσιμη περίοδο που η χώρα βρίσκεται σε κίνδυνο ακριβώς επειδή πολιτικοί τύπου Χρυσοχοΐδη κυβέρνησαν τόσα χρόνια σα μικροί καίσαρες με ειδικούς συμβούλους τον κάθε άσχετο;

Ακόμα και αυτή τη στιγμή που η χώρα καταστρέφεται ολοκληρωτικά χάρη στη συνεχιζόμενη προδοσία και πλήθος από άνεργους επιστήμονες με σημαντικές σπουδές παίρνει το δρόμο της ξενιτιάς και της μετανάστευσης, τις θέσεις στα υπουργεία και στους οργανισμούς καταλαμβάνουν διάφοροι συνταξιούχοι με μοναδικό προσόν το ότι αποτελούν την αυλή κάποιου επιτήδειου προϊόντος του κομματικού σωλήνα.

Και είναι διπλή προσβολή για όσους παίρνουν το δρόμο της ξενιτιάς ότι την Ελλάδα εξακολουθούν να κυβερνούν εκείνοι που τόσα χρόνια αντικαθιστούν τον ντόπιο πληθυσμό με λαθροέποικους. Είναι οι ίδιοι που εξαθλίωσαν τον αγρότη και τώρα του ζητούν να πηγαίνει κάθε μήνα στο λογιστή και την ίδια στιγμή δηλώνουν υπερήφανοι που θα φτιάξουν τζαμιά για τους λαθρομετανάστες. Κι όμως, οι ίδιοι έχουν το θράσος να αποκαλούν όποιον τους λέει την αλήθεια “χρυσαυγίτη” και να τον απειλούν πως “πρέπει να προσέχει”. Το αντίδοτο λοιπόν στο χρυσαυγιτισμό όσων δεν υποκλίνονται μπροστά σε υπερόπτες υπουργούς είναι ο χρυσοχοϊδισμός που φροντίζει για τη διατήρηση στην εξουσία διαφόρων “ειδικών συμβούλων” όπως ο γιός του Διώτη!

Υπουργός ΠΡΟΠΟ: Προσλαμβάνουμε και φοιτητές
Ιωάννης Διώτης ο Πανεπιστήμων
Ο Χρυσοχοϊδης και οι πανεπιστήμονες των πολιτικών γραφείων
Η επιστροφή του Χρυσοχοίδη

Advertisements