Σιβιτανίδειος Σχολή Λαμογιάς και Απάτης: Τρίζουν τα κόκκαλα των αδελφών Σιβιτανίδη

Όπως κάθε χρόνο, το μνημόσυνο των αδελφών Σιβιτανίδη ήταν άλλη μια ευκαιρία για τους γραφικούς σιβιτανιδιστές να κάνουν δημόσιες σχέσεις και να γιορτάσουν την καπηλεία της κληρονομιάς των αφελών αδελφών Σιβιτανίδη, που το κληροδότημά τους όχι μόνο φαγώθηκε δεκαετίες πριν, αλλά και το ομώνυμο ίδρυμα έγινε από τη στιγμή της ίδρυσής του συνώνυμο διαπλοκής και σκανδάλων.

Αυτή τη φορά ο πονηρός αρβανίτης Ιερώνυμος προτίμησε να μην παρευρεθεί στη Σιβιτανίδειο, καθώς η βράβευση των λαμογιών της δημιούργησε αρνητικό αντίκτυπο, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τους σιβιτανιδιστές να εκμεταλευτούν την περίσταση. Στο μνημόσυνο έσπευσαν να παρευρεθούν όχι μόνο τα αστεία “στελέχη της Σιβιτανιδείου” που αγωνιούν για τη θέση τους, αλλά και κάποιοι νεόκοποι σιβιτανιδιστές που προαλείφονται για τις μονιμοποιήσεις που μαγειρεύονται.

Στις παρακάτω φωτογραφίες βλέπετε στιγμιότυπα από το μνημόσυνο.

Προσέξτε στις φωτογραφίες αυτές τα λουλούδια και τα κόλυβα, καθώς και τα βουτήματα. Κόστισαν στον προϋπολογισμό της Σιβιτανιδείου μερικές χιλιάδες ευρώ, την ίδια ώρα που ο φτωχός λαός της Καλλιθέας πεινάει. Άραγε τα κόλυβα ήταν ειδική παραγγελία σε βραβευμένο σεφ; Τα βουτήματα ήταν από τρούφα;

Από πότε λοιπόν μερικά λουλούδια και κόλυβα και ένα απλό κέικ του εμπορίου κοστίζουν στο φορολογούμενο πολίτη μερικές χιλιάδες ευρώ;

Φαίνεται πως η κρίση δεν έχει αγγίξει τη Σιβιτανίδειο. Και μπροστά σε αυτό το φαγοπότι, ο δήθεν κοινωνικά ευαίσθητος απερχόμενος δήμαρχος της Καλλιθέας Ασκούνης χαριεντίζεται για άλλη μία φορά με τα λαμόγια.

Πότε θα λογοδοτήσουν στον Ελληνικό λαό οι αρχιερείς της σιβιτανιδικής διαπλοκής που τρώνε με χρυσά κουτάλια;

Advertisements