Οι σχολικοί φύλακες και ο τραμπουκισμός

Έχουμε αναφερθεί στο παρελθόν στο ζήτημα των σχολικών φυλάκων, αλλά οι κραυγές του μουρούτειου φερέφωνου για “επεισόδια μεταξύ ΜΑΤ και τραμπούκων σχολικών φυλάκων” μας αναγκάζουν να επανέλθουμε.

Οι σχολικοί φύλακες έγιναν τώρα τραμπούκοι που επιτίθενται στα φιλειρηνικά ΜΑΤ;

Όταν θιασώτες των γαλάζιων τοπικών βρισκόντουσαν να έχουν δουλειά ως σχολικοί φύλακες το κόμμα της ΝΔ δεν έδειχνε να έχει την ίδια άποψη. Ιδιαίτερα για αξιοσημείωτο αριθμό γηραλέων τραμπούκων της γαλάζιας παράταξης που αν και συνταξιούχοι εξασφάλιζαν το παντεσπάνι τους χάρη στην πρόνοια του κόμματος.

Τώρα όμως άλλαξαν τα πράγματα, οι διπλοθεσίτες συνταξιούχοι έχουν πάει έτσι κι αλλιώς στα σπίτια τους, οπότε οι υπόλοιποι μπορούν να θυσιαστούν επειδή δεν ανήκουν σε κάποιες προνομιούχες κατηγορίες που η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ φροντίζει να εξαιρεί από τη διαθεσιμότητα. Και μπορούν να βαφτίζονται τραμπούκοι από ένα κόμμα που υπήρξε συνώνυμο του τραμπουκισμού.

Προς το παρόν θα σημειώσουμε πως οι πραγματικοί τραμπούκοι αυτή τη στιγμή βρίσκονται προστατευμένοι σε άλλες θέσεις, από τις οποίες εξακολουθούν να δολοφονούν ατιμώρητα.

Στη συνέχεια, λίγο καιρό αργότερα στις 26/06/2014 έχουμε “άγριο ξύλο ανάμεσα σε Σχολικούς Φύλακες και ΜΑΤ έξω από την Χαριλάου Τρικούπη”. Το μουρούτειο φερέφωνο αλλάζει τροπάρι, μιλώντας αυτή τη φορά για “…ρεμάλια καθηγητές, καθαρίστριες και σχολικοί φύλακες έκαναν «ντου» στα γραφεία που έγλυψαν για διορισμό… δηλ. του ΠΑΣΟΚ”. Τα ερωτήματα που δημιουργούνται είναι ενδιαφέροντα:

-Πώς έγλυψαν το ΠΑΣΟΚ, όταν οι περισσότεροι σχολικοί φύλακες διορίστηκαν στις χρυσές εποχές του γαλάζιου πλιάτσικου;

-Πώς έγλυψαν το ΠΑΣΟΚ για διορισμό, όταν υποτίθεται πως οι προσλήψεις έγιναν με “αυστηρές διαδικασίες ΑΣΕΠ”;

Μήπως λοιπόν οι δεξιοί προσπαθούν να μας πουν ότι μοίρασαν τις θέσεις αυτές και σε άλλα κόμματα, και ότι τότε μπορεί να έλεγαν ότι όλα γίνονται μέσω ΑΣΕΠ αλλά στην πραγματικότητα οι γαλάζιοι κηφήνες εξαπατούσαν τον κόσμο;

Καλό είναι αυτά να τα σημειώνουν προσεκτικά όσοι ευκολόπιστοι πιστεύουν ότι οι “διαδικασίες ΑΣΕΠ” εξασφαλίζουν την αξιοκρατία!

Advertisements