Αιτήσεις για ωρομίσθιους εκπαιδευτές στο ΙΕΚ της Σιβιτανιδείου

Όπως κάθε εξάμηνο, έτσι και τώρα διάφοροι δήθεν ενημερωτικοί ιστότοποι σπεύδουν να ενημερώσουν τους απελπισμένους άνεργους για τις αιτήσεις ωρομίσθιων στο ΙΕΚ της Σιβιτανιδείου. Αποκρύπτουν όμως την πραγματική είδηση, ότι δηλαδή τα ονόματα των προσληφθέντων έχουν ήδη προαποφασιστεί με αποκλειστικό κριτήριο συγγενικές ή “ρομαντικές” σχέσεις και εκατέρωθεν εξυπηρετήσεις με πρόσωπα εξουσίας όπως οι ανώτεροι δικαστικοί που μετέχουν κατά καιρούς στη διοίκηση της Σιβιτανιδείου και εξασφαλίζουν την ομερτά και το ακαταδίωκτο για την εγκληματική οργάνωση των σιβιτανιδιστών μαφιόζων.

Αυτή είναι η πραγματική είδηση που αποσιωπείται από τα λεγόμενα “εκπαιδευτικά portal” που παίζουν τα δικά τους παιχνίδια και κατά τα άλλα καλούν τους επισκέπτες τους να τα ενισχύσουν οικονομικά για να συνεχίσουν να προσφέρουν την ίδια “ποιοτική ενημέρωση” στα αφελή αμνοερίφια!

Και φυσικά κάνενα “εκπαιδευτικό portal” δεν κατήγγειλε την περίεργη προκήρυξη εν μέσω εκλογικής περιόδου.

Για άλλη μία φορά λοιπόν τονίζουμε ότι όσοι επιθυμούν να κάνουν αίτηση στο ΙΕΚ της Σιβιτανιδείου θα πρέπει να γνωρίζουν ότι οι θέσεις έχουν ήδη διαμοιρασθεί σε παιδιά μονίμων και συνταξιούχων της Σιβιτανιδείου, κατά προτίμηση διευθυντών, σε διάφορους γκόμενους και γκόμενες, σώγαμπρους και κουμπάρους.

Ενδεικτικά αναφέρουμε ορισμένες χαρακτηριστικές περιπτώσεις που περιλαμβάνονται στις προσλήψεις του προηγούμενου εξαμήνου, αρχίζοντας από ολόκληρες οικογένειες που χάρη στο συγγενικό χάρισμα θεωρούνται πως έχουν περισσότερα προσόντα από τις χιλιάδες των αξιόλογων επιστημόνων που κάνουν αίτηση στο διεφθαρμένο ίδρυμα:

ΑΣΗΜΟΜΥΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΑΣΗΜΟΜΗΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ

ΚΩΝΣΤΑ ΕΛΕΝΗ
ΚΩΝΣΤΑ ΕΥΓΕΝΙΑ

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΕΙΡΗΝΗ

ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

ΣΑΡΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΣΑΡΡΗ ΔΗΜΗΤΡΑ

ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ

Στη συνέχεια έχουμε μερικά ονόματα μονίμων που επίσης κρίνονται αναντικατάστατοι για τις θέσεις των ωρομισθίων. Ανάμεσά τους διοικητικοί υπάλληλοι της Σιβιτανιδείου που ανταμοίβονται για τις βρώμικες υπηρεσίες τους με την πρόσληψή τους ως εκπαιδευτικοί(!), συνδικαλιστές, αλλά και υποδιευθύντρια σχολικής μονάδας της Σιβιτανιδείου:

ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΟΥ ΜΕΛΙΝΑ
ΜΑΝΟΥΣΑΡΙΔΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ
ΜΠΟΖΙΚΗ ΑΘΗΝΑ
ΣΦΕΝΔΟΥΡΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΧΑΙΡΕΤΗ ΜΑΡΙΑ
ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ ΠΕΤΡΟΣ

Και φυσικά δε μπορούν να λείπουν τα ονόματα παιδιών μονίμων της Σιβιτανιδείου, αλλά και μελών του διοικητικού συμβουλίου, ή ακόμα και παλαιών μελών του διοικητικού συμβουλίου και ταυτόχρονα μελών της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας:

ΑΜΑΝΑΤΙΔΟΥ ΙΩΑΝΝΑ
ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΜΑΡΙΑ
ΒΛΑΧΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ
ΓΙΤΣΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΚΑΜΑΡΑ ΜΑΡΙΑ
ΚΑΡΑΒΙΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΙΑ
ΚΟΤΟΝΙΑ ΧΡΥΣΟΥΛΑ
ΚΟΥΤΣΟΒΑΣΙΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΑΡΣΕΝΙΟΣ
ΛΙΑΝΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ
ΛΥΚΟΥΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΛΥΣΙΚΑΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΜΑΝΟΥΣΑΡΙΔΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ
ΜΑΚΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΜΕΝΤΖΑ ΖΩΗ
ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΜΠΑΡΜΠΑΚΟΥ ΑΘΗΝΑ
ΜΠΕΧΡΑΚΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΝΤΙΝΙΕΡΑΚΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
ΠΑΠΑΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΣΟΦΙΑ
ΠΕΤΡΑΙΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΤΑΜΠΑΚΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ
ΤΑΣΟΥΛΑ ΛΑΜΠΡΙΝΗ
ΤΟΤΟΛΟΥ ΡΕΓΓΙΝΑ
ΤΣΑΠΡΟΥΝΗ ΜΑΡΙΑ
ΦΑΦΑΛΙΟΥ ΕΛΕΟΝΩΡΑ
ΧΑΡΙΣΣΗ ΑΝΝΑ

Σημειώνεται ότι στα ονόματα αυτά έχουμε διορισμένες φιλολόγους σε σχολεία του Πειραιά και της Σαλαμίνας, που όμως κρίνονται αναντικατάστατες για το ΙΕΚ(!), τη διορισμένη στη Σιβιτανιδείο ως μόνιμη κόρη του Προέδρου της Εκτελεστικής Επιτροπής της Σιβιτανιδείου και προστατευόμενου της Λούκας Κατσέλη Κοτονιά Χρυσούλα, την κόρη του στελέχους της Νέας Δημοκρατίας και Αντιδήμαρχου Οικονομικών της Καλλιθέας Μπαρμπάκου Αθηνά, την κόρη του συνδικαλιστή της ΕΛΤΕΕΣΙ Ντινιεράκη Αγγελική, σκανδαλωδώς διορισμένη στο παρελθόν στη Σιβιτανίδειο ως αναπληρώτρια ΤΕ, καθώς και την ταυτόχρονα τοποθετημένη στη Σιβιτανίδειο ως αναπληρώτρια Τασούλα Λαμπρινή η οποία προσλαμβάνεται την ίδια στιγμή και στο ΙΕΚ.

Και αυτές είναι μόνο μερικές από τις περιπτώσεις συναλλαγής και νεποτισμού που εμφανίζονται χωρίς καμιά ντροπή για τους επιστήμονες που υποβάλλουν αιτήσεις ελπίζοντας σε κάποια στοιχειωδώς αξιοκρατικά κριτήρια. Και ενώ όλα αυτά είναι γνωστά, τα “εκπαιδευτικά portal” με τις δεκάδες διαφημίσεις σιωπούν συμμετέχοντας στην ομερτά. Κι αυτό γιατί γνωρίζουν ότι πίσω από όλα αυτά υπάρχει η κάλυψη της Σιβιτανιδείου κόπρου από κύκλους της πολιτικής, της δικαιοσύνης και της ιερωσύνης!

Όσο για το ποιός θα είναι ο ρόλος του ΣΥΡΙΖΑ σε όλα αυτά, θα επανέλθουμε στο μέλλον, καθώς η Κατσέλη θα φροντίσει ώστε να παραμείνει στη θέση του ο προστατευόμενός της.

katselh

Advertisements