Μίκης Μάντακας: Presente!

Σήμερα συμπληρώνονται 40 χρόνια από τη δολοφονία του Μίκη Μάντακα. 40 χρόνια τα οποία γνώρισαν νέους διωγμούς και νέες δολοφονίες από ένα σύμπλεγμα παρακρατικών δομών.

mikismantakas

40 χρόνια μετά, οι προκλήσεις παραμένουν ίδιες. Η αριστερή βία, έχοντας τις πλάτες μιας αόρατης κυβέρνησης που παραμένει ίδια παρά τις εναλλαγές των χρωμάτων, έχοντας την ενεργό υποστήριξη μιας νέας προνομιούχας κάστας που αναδύεται μπροστά στα μάτια των αφελών, συνεχίζει να επιβάλλει με τις γνωστές μεθόδους την υποταγή σε σαθρές ιδεοληψίες.

Την κατάσταση περιγράφει το παρακάτω κείμενο:

“Κραυγή αγωνίας από Έλληνες μαθητές

Αφορμή γι’ αυτά τα λόγια στάθηκε το μήνυμα κάποιων μαθητών που μας εξέφρασαν την αγωνία που βιώνουν καθημερινά στους χώρους εντός κι εκτός των σχολείων τους. Η εικόνα που μας περιέγραψαν είναι μία εικόνα ιδεολογικής τρομοκρατίας στο εσωτερικό αυτών (απ’ τους καθηγητές) και μία εικόνα ωμής βίας όταν χτυπάει το κουδούνι της λήξης των μαθημάτων (απ’ τους εξωσχολικούς antifa και τις συμμορίες των ομοεθνών των αλλοδαπών συμμαθητών τους). Η εικόνα που παρουσιάζουν τα δημόσια σχολεία είναι ακτινογραφία της συνολικής εικόνας διάλυσης που παρουσιάζει η ελληνική κοινωνία. Στα δημόσια σχολεία της εγκατάλειψης και της βίαιης επίλυσης των διαφορών των εθνοτικών ομάδων βασιλεύει ο νόμος του αναρχοπολυπολιτισμού. Οι μαθητές συσπειρώνονται βάσει φυλής κι εθνικότητας κι ομαδοποιούνται, ώστε να επιβιώσουν στο πλαίσιο των προτύπων του νέου πολυπολιτισμικού σχολείου. Οι Έλληνες μαθητές, απομονωμένοι όντες απ’ τους πολυπληθέστερους αλλοδαπούς, έχουν δύο επιλογές.

Είτε να υποταχτούν στα τάγματα των antifa που πραγματοποιούν επιδρομές στα σχολικά ιδρύματα με σκοπό την καταστολή των Ελλήνων ή επιδίδονται στο οικείο σ’ αυτούς παιδομάζωμα, είτε να συσπειρωθούν προκειμένου να επιβιώσουν. Ο γενιτσαρισμός που λαμβάνει χώρα στο εσωτερικό των δημόσιων σχολείων αποτελεί μία άτυπη κρατική μεθόδευση αφελληνισμού, όπως μας έγραψαν. Ζούμε σε καθεστώς ξενοκρατίας. Η πατρίδα μας έχει καταληφθεί απ’ τις ορδές του πολυπολιτισμού. Όταν μία πατρίδα τελεί υπό κατοχή, τα εξής τινά συμβαίνουν. Υπάρχουν οι συνεργάτες του κατακτητή που του άνοιξαν την κερκόπορτα, όπως διδάσκει η ελληνική ιστορία από αρχαιοτάτων χρόνων. Δεν υπάρχουν αδιάφοροι, καθώς είναι δυνάμει συνεργάτες του κατακτητή. Υπάρχουν όμως εκείνοι που θ’ αντισταθούν με κάθε τίμημα.

Εμείς θα είμαστε στο πλευρό όσων επιλέξουν ν’ αντισταθούν.

Για εμάς υπάρχει μία και μοναδική επιλογή που είναι ιερή υποχρέωση συνάμα. Η αντίσταση μέχρις εσχάτων. Δεν θα παραδώσουμε την πατρίδα μας αν πρότινος δεν πέσουμε μέχρις ενός. Ανθρωπάκια, βάλτε το καλά στο μυαλό σας. Οι συνεργάτες των κατακτητών δεν αντιμετωπίζονται με επιείκεια, αλλά καταπώς ταιριάζει στους προδότες του γένους μας. Να είστε σίγουροι πως θα κάνουμε αισθητή την παρουσία μας οπουδήποτε το κρίνουμε απαραίτητο. Έλληνα ψηλά το κεφάλι. Με τους ΑΜΕ στο πλευρό σου περήφανος και πάλι!

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ!”

mikismatakas2

Advertisements