Ιωάννης Λυμπέρης: Το λαμόγιο συνεχίζει να προκαλεί στο ΙΕΚ Ηλιούπολης

Την ίδια ώρα που η κοινή γνώμη βομβαρδίζεται κυριολεκτικά από το δήθεν κυνήγι των απατεώνων με πλαστά πτυχία, ένα εκλεκτό λαμόγιο που έχει απασχολήσει επανειλημμένα την κοινή γνώμη με την εμπλοκή του σε σκάνδαλα παραμένει στο απυρόβλητο και συνεχίζει τη δράση του.

Πρόκειται για το γνωστό λαμόγιο Ιωάννη Λυμπέρη, που στο μεταξύ αναβαθμίστηκε σε διευθυντή του ΙΕΚ Ηλιούπολης και παραμένει ανενόχλητος στη θέση του για να προκαλεί το δημόσιο αίσθημα.

ekthesi_c_lamogio

Επειδή το συγκεκριμένο λαμόγιο έχει διακριθεί σε πλήθος από λαμογιές και απάτες, το παραεκπαιδευτικό κύκλωμα τον διατηρεί στη θέση του ώστε να συνεχίζει να προσφέρει τις άθλιες και έκνομες υπηρεσίες του στην εκπαιδευτική μαφία. Τα όσα έγιναν το απόγευμα της Παρασκευής 10-10-2014 είναι τυπικό παράδειγμα τόσο του είδους του υποκόσμου που στελεχώνει διαχρονικά θέσεις όπως αυτές των Διευθυντών ΙΕΚ, όσο και του είδους της διαφάνειας που υποτίθεται πως έφερε το “νέο” σύστημα υποβολής αιτήσεων στα ΙΕΚ.

Τη συγκεκριμένη ημέρα προσήλθε στο ΙΕΚ της Ηλιούπολης υποψήφια εκπαιδεύτρια, η οποία υπέβαλλε αίτηση αλλά το όνομά της δεν εμφανίστηκε στη μοριοδότηση. Όταν ζήτησε το λόγο, η απάντηση του Λυμπέρη ήταν πως “κάπου θα παράπεσε”(!) και στη συνέχεια ο Λυμπέρης αρνήθηκε να προβεί σε διόρθωση του “λάθους”.

Όταν η υποψήφια απαίτησε να της δοθούν τα απαραίτητα στοιχεία για να υποβάλλει ένσταση, ο Λυμπέρης την προπηλάκισε και προκειμένου να την εκφοβίσει ισχυρίστηκε πως φώναξε την αστυνομία για να τη συλλάβουν με αυτόφωρο(!). Η υποψήφια όχι μόνο δε φοβήθηκε το λαμόγιο, αλλά δέχτηκε μετά χαράς να έλθει η αστυνομία προκειμένου να καταγγείλει τις συγκεκριμένες παρανομίες.

Αφού ο Λυμπέρης την απείλησε λέγοντας πως δεν πρόκειται να διοριστεί ποτέ, στη συνέχεια προτίμησε να κλειστεί στο γραφείο του περιμένοντας να περάσει η ώρα.

Κι όμως, αυτό το γραφικό άτομο που έχει κάνει την απάτη τρόπο ζωής συνεχίζει να προβάλλεται ως στέλεχος της εκπαίδευσης και κήνσορας της ηθικής και του μέλλοντος των παιδιών μας!

Αυτά προς το παρόν, γιατί σίγουρα θα επανέλθουμε.

Advertisements