ΣΕΚ Σιβιτανιδείου Σχολής Λαμογιάς και Απάτης: Ξετσιπωσιά δίχως όρια

Η κοινωνία που μαστίζεται από τη φτώχεια και τις συνέπειες της οικονομικής καταστροφής μπορεί να απαιτεί διαφάνεια και αξιοκρατία, αλλά φαίνεται πως στη Σιβιτανίδειο Κόπρο συνεχίζουν να απολαμβάνουν την κάλυψη κυβερνητικών και δικαστικών κύκλων. Το νέο κρούσμα αφορά το ΣΕΚ της Σιβιτανιδείου, το οποίο οι άθλιοι σιβιτανιδιστές διαφήμισαν χωρίς ντροπή προκειμένου να εξαπατήσουν μαθητές ώστε να εγγραφούν σε αυτό.

Διαβάζουμε σε διαφημιστικό κείμενο που η Σιβιτανίδειος κυκλοφόρησε στα πλαίσια της εξαπάτησης μαθητών και γονέων:

“…Οι εγγραφές των μαθητών για τα ΕΠΑΛ συνεχίζονται από 1η Σεπτεμβρίου 2014 μέχρι του χρόνου έναρξης των μαθημάτων και για τη ΣΕΚ και το ΙΕΚ στα μέσα Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα δραστηριότητος του Υπουργείου Παιδείας.
Η Σιβιτανίδειος Σχολή με το έμπειρο και εξειδικευμένο διδακτικό προσωπικό της, αλλά και την υλικοτεχνική υποδομή των εργαστηρίων της αποτελεί μια σημαντική διέξοδο στην αγορά εργασίας για τους νέους της χώρας. Επιπλέον, διαθέτει Συμβουλευτικό Σταθμό Νέων, οργανωμένη σύγχρονη βιβλιοθήκη, ιατρείο, αθλητικές εγκαταστάσεις και Γραφείο Διασύνδεσης με την αγορά εργασίας.”

Στο πως “στελεχώνονται” οι δομές αυτές έχουμε ήδη αναφερθεί και θα ξανααναφερθούμε αναλυτικότερα στο μέλλον, όπως επίσης και στη διέξοδο στην αγορά εργασίας που υποτίθεται πως προσφέρει στους νέους το ναρκοσχολείο της Σιβιτανιδείου. Σήμερα όμως θα σταθούμε στο θέμα του ΣΕΚ, για το οποίο η Σιβιτανίδειος ισχυρίζεται πως διαθέτει “έμπειρο και εξειδικευμένο διδακτικό προσωπικό”.

Το προσωπικό αυτό προσλαμβάνεται σύμφωνα με προκήρυξη η οποία καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν αιτήσεις και να καταθέσουν τα πτυχία τους και τα προσόντα τους ώστε να προσληφθούν ως συμβασιούχοι. Υποτίθεται πως σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της Σιβιτανιδείου οι προσλήψεις αυτές γίνονται με κριτήριο την παροχή καλύτερης εκπαίδευσης στους νέους. Διαβάστε προσεκτικά την παρακάτω καταγγελία:

“Είμαι άνεργη και σε πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση όπως φαντάζομαι και αρκετοί άλλοι εκπαιδευτικοί.

Σας γράφω διότι έχω ένα πρόβλημα και αναρωτιόμουν αν κάποιος συνάδελφος μπορεί να βοηθήσει. Έκανα τον Σεπτέμβρη χαρτιά για τα ΣΕΚ της Σιβιτανείδιου σχολής ως ωρομίσθια. Έχω μεταπτυχιακό και πληρώ και κοινωνικά κριτήρια αλλά δεν με πήραν.

Έκανα ένσταση και μου απάντησαν εγγράφως πως δεν έκανα αίτηση ποτέ εκεί. Δυστηχώς δεν βρίσκω πουθενά τον αριθμό πρωτοκόλλου τον οποίο πήρα – ξέρω πως είναι μεγάλο λάθος μου αλλά τον έχασα δυστηχως. ‘Έκανα αίτηση και πήρα αριθμό πρωτοκόλλου αλλά δεν βρίσκω πουθενά το μαγικό χαρτάκι με τον αριθμό.

Από το πρωτόκολλο της Σιβιτανείδιου μου λένε πως δεν έχω περαστεί πουθενά στα αρχεία τους αν και θυμάμαι καθαρά την υπάλληλο να γράφει το όνομα μου σε ένα βιβλίο και θυμάμαι και την ημερομηνία κατάθεσης. Υπάρχει κάτι που να μπορώ να κάνω; Ολοι μου λένε πως οχι διοτι μονο ο αριθμός πρωτοκόλλου λειτουργεί σαν αποδειξη αλλά είναι έτσι όντως;

Τι μπορεί να έχει συμβεί με την αίτηση μου και τι μπορώ να κάνω; Απο την στιγμή που έχασα τον αριθμό πρωτοκόλλου αυτό σημαίνει πως φταίω εγώ και δεν μπορώ να διεκδικήσω κάτι;”

Χωρίς καμιά ντροπή, οι αισχροί οικογενειοκράτες και απατεώνες της Σιβιτανιδείου απάντησαν στην ένσταση της άνεργης ότι δεν έκανε ποτέ αίτηση! Οι άνεργοι επιστήμονες σέρνονται σε αιτήσεις προκειμένου να εισπράξουν τη χλεύη της εγκληματικής οργάνωσης της Σιβιτανιδείου, η οποία χωρίς κανένα φόβο για τις συνέπειες του νόμου αρνείται να απαντήσει έστω και τυπικά στις ενστάσεις των αδικημένων ανέργων.

Οι δε διοικητικοί υπάλληλοι της Σιβιτανιδείου συμμετέχουν σε αυτές τις παρανομίες με σημαντικά οικονομικά ανταλλάγματα. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι αρκετοί από αυτούς εμφανίζονται να προσλαμβάνονται ως “ωρομίσθιοι εκπαιδευτικοί” στην ίδια τη Σιβιτανίδειο, καλύπτονται σε ετεροαπασχόληση και συνεχή απουσία από την υποτιθέμενη εργασία τους, και φυσικά μοιράζονται τα διάφορα κονδύλια που κατά καιρούς εισρέουν στο διεφθαρμένο ίδρυμα. Το πως γίνεται αυτό το δείχνουν παλαιότερες καταγγελίες:

“Το ποσο που θα λάβουν για ενα εξάμηνο ειναι 109.519 ευρω (ΦΕΚ 1630/τ. Β/17-8-2007)!!! Δηλαδη αν τα μοιραστουν όλοι ισοτιμα 109.519/57= 1921 ευρω ο καθενας για 6 μηνες ή 320 ευρω το μήνα επιπλεον… Καλα ειναι… Αλλά πόσοι απο αυτους τους 57 καθονται περαν του ωραριου τους;;;

Για τον ίδιο λόγο (“ο εμπλουτισμός με καινουριο υλικο της ιστοσελίδας της ΣΔΣΤΕ στην ελληνικη και αγγλικη γλώσσα…”) το Α εξαμηνο του 2007, 55 υπάλληλοι έλαβαν 99.889 ευρω!! Δηλαδή 99.889 ευρω/55=1886 ευρω ο καθένας το εξαμηνο ή 1886 ευρω/6= 314 ευρώ ο καθενας τον μηνα!!! τους έριξαν το Α εξάμηνο και μαλλον για αυτό δεν ανακοινωθηκαν ουτε η προκήρυξη ουτε οι ημερομηνίες συνεντευξεων στην ιστοσελίδα της Σχολής… Τοσο δύσκολη ειναι αυτη η διαδικασία; Πόσο χρονο αραγε απαιτει;;;
Το Β εξαμηνο που πηραν παραπανω λεφτακια δεν μπορουσαν να αναρτησουν τον πίνακα καταταξης των αναπληρωτών αλλά και τους προσληφθέντες;;; Δεν προβλέπεται μηπως απο νομο η αναρτηση των αποτελεσματων στην ιστοσελίδα της Σχολής;;; Η συνταγματικη αρχή της διαφάνειας που πάει;; Περίπατο;;;

Για το Α εξαμηνο το ΦΕΚ ειναι το ΦΕΚ 639/τ. Β/27-4-2007.
Και τα 2 ΦΕΚ μπορει καποιος να τα βρει στο http://www.et.gr”

Την ίδια στιγμή που οι διοικητικοί υπάλληλοι της Σιβιτανιδείου εξαπατούσαν την άνεργη που έψαχνε το δίκιο της, κολλούσαν παντού μέσα στη Σιβιτανίδειο χαρτιά με τα αιτήματά τους ενάντια στην αξιολόγηση. Σε αυτά διαμαρτύρονται για τον “κανιβαλισμό της αξιολόγησης”, την ίδια ώρα που οι ίδιοι επιδίδονται σε κανιβαλισμό εις βάρος των ανέργων προκειμένου να καλύψουν τις παρανομίες της διοίκησης που τόσα χρόνια τους σιτίζει πλουσιοπάροχα!

sivitana-lamogia1

Τα ίδια ισχύουν και για τις ανακοινώσεις τους, όπου έχουν το θράσος να αναφέρουν ότι “αγωνίζονται για την ποιότητα των υπηρεσιών προς τον πολίτη, το πνεύμα ελευθερίας στην εξυπηρέτηση του πολίτη και ενάντια στον παραλογισμό, την ανθρωποφάγα λογική της αξιολόγησης και τον κοινωνικό κανιβαλισμό”(!). Άραγε η συγκάλυψη των παρανομιών με ταυτόχρονη ταλαιπωρία της άνεργης που αγωνίζεται για μια θέση στον ήλιο αποτελούν δείκτη της ποιότητας των υπηρεσιών προς τον πολίτη που εξαπατούν με τον πλέον αισχρό τρόπο οι σιβιτανιδιστές κηφήνες; Από πότε δικαιούνται να μιλούν για ανθρωποφαγία οι ίδιοι διοικητικοί υπάλληλοι που μάλιστα προσλαμβάνονται ταυτόχρονα και σε θέσεις ωρομίσθιων εκπαιδευτικών μέσα στη Σιβιτανίδειο;

sivitana-lamogia2

Όσο για το λόγο που τους έκανε να καταφύγουν στην απάτη αυτή, είναι πολύ απλός: Ανάμεσα στα άτομα που η Σιβιτανίδειος προσέλαβε στο ΣΕΚ ως ωρομίσθιους ήταν και συγγενικά και φιλικά πρόσωπα μονίμων της Σιβιτανιδείου. Μονίμων εκπαιδευτικών και μονίμων διοικητικών. Οπότε τι θα απαντούσαν στην ένσταση της άνεργης; Ότι η συγγένεια και το γκομενιλίκι μοριοδοτούνται αντίστοιχα ώστε να προσλαμβάνονται οι συγγενείς και οι σώγαμπροι και οι γκόμενες; Οπότε οι απατεώνες διοικητικοί που δήθεν αγωνιούν για τις ανθρωποφαγικές συνθήκες δε διστάζουν να προβούν σε ανθρωποφαγία με θύματα τους άνεργους επιστήμονες προκειμένου να συνεχίζεται το άνομο καθεστώς των κανίβαλων σιβιτανιδιστών.

Προκαλούμε τους διαπλεκόμενους σιβιτανιδιστές να τολμήσουν να διαψεύσουν ότι τα παρακάτω άτομα που αναφέρονται ενδεικτικά και προσέλαβαν με αυτές τις παράνομες διαδικασίες δε σχετίζονται άμεσα με το μόνιμο προσωπικό της Σιβιτανιδείου και με ανώτατα δικαστικά στελέχη και δεν αποτελούν παλαιούς τρόφιμους της Σιβιτανιδείου Κόπρου:

ΒΛΑΧΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΑ

ΒΟΥΛΓΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΘΕΟΧΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΚΑΜΑΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ

ΚΑΤΟΠΩΔΗ ΕΛΕΝΗ

ΚΟΥΡΕΝΤΗΣ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ

ΚΩΣΤΑΚΗ-ΚΩΣΤΑ ΜΑΡΙΑ

ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΝΙΚΟΛΕΛΗ ΕΥΑΝΘΙΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΜΑΡΙΝΑ

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ

ΠΑΠΑΪΑΚΩΒΟΥ ΑΝΝΑ

ΠΕΤΡΟΥΛΙΑΣ ΝΙΚΗΤΑΣ

ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥ ΑΓΓΕΛΙΝΑ

ΣΑΡΑΝΤΑΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

ΤΣΙΜΙΧΟΔΗΜΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΧΑΛΙΜΟΥΡΔΑ ΙΩΑΝΝΑ

Από την οικογένεια Κωτσού έχουμε δύο εκπροσώπους, γιατί είναι ισχυρό το κληρονομικό χάρισμα:

ΚΩΤΣΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ-ΚΑΝΕΛΛΑ

ΚΩΤΣΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ

Κι όμως, αυτό το άθλιο καθεστώς διαφθοράς και διαπλοκής απολαμβάνει τη διαχρονική προστασία τόσο των εκάστοτε κυβερνήσεων, όσο και των εκάστοτε αρχιεπισκόπων και δικαστικών “λειτουργών”!

Ο ΣΥΡΙΖΑ τι θέση παίρνει άραγε στο θέμα αυτό; Σημειώστε το ερώτημα γιατί θα επανέλθουμε σε αυτό σύντομα.

Advertisements