Η μεταγραφή του Goldmann

Γνωστή η εκτίμηση του Μπεναχίμ για τον Goldmann, επομένως τα σχετικά σενάρια δεν προκαλούν ιδιαίτερη έκπληξη. Έκπληξη προκαλεί μάλλον η χλιαρή διάψευση.

“«Εντελώς ανυπόστατο» χαρακτήρισε ο πρώην υπουργός Μιχάλης Χρυσοχοΐδης δημοσίευμα το οποίο υποστήριζε ότι σχεδιάζεται προσχώρησή του στη ΝΔ.

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα “Κυριακάτικη Δημοκρατία” αναφερει ότι ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, «ετοιμάζει μεθοδικά κάποια στροφή προς το Κέντρο» και σε αυτήν «εντάσσει και την προσχώρηση του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Χρυσοχοΐδη».

«Το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας “Δημοκρατία” περί μεταγραφής μου στη ΝΔ είναι εντελώς ανυπόστατο. Παραμένω σταθερά στον πολιτικό μου χώρο, συμμετέχοντας στις προσπάθειες για μια μεγάλη, σύγχρονη Κεντροαριστερά που σήμερα όσο ποτέ έχει ανάγκη ο τόπος» απάντησε ο Χρυσοχοΐδης, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ.”

Τις ίδιες διαψεύσεις τις έχουμε ακούσει πολλές φορές. Αμέτρητες φορές. Γκερέκου, Ιατρίδη, Μακρή, και για όσους λένε ότι οι “άντρες δεν κάνουν τέτοια” υπάρχουν και οι περιπτώσεις Γεωργιάδη και Βορίδη. Πάντως όταν ο αποτυχημένος επαγγελματίας υπουργός προσχωρήσει επίσημα στη ΝΔ, το σίγουρο είναι ότι θα τον ακολουθήσουν και κάποιοι τύπου Διώτη όπως γίνεται τόσα χρόνια!

Advertisements