Η ανακύκλωση συνεχίζεται

Καθώς η αειφόρος ανάπτυξη και η πράσινη ατζέντα είναι της μόδας, δε θα μπορούσε μια μοντέρνα οικολογική κυβέρνηση να μην επιλέγει την ανακύκλωση των σκουπιδιών προκειμένου να δείξει φιλική προς το περιβάλλον.

Στα πλαίσια αυτά γιατί να μπαίνει στον κόπο να αναζητά νέα πρόσωπα όταν υπάρχουν δοκιμασμένα “στελέχη” από την αυλή της Διαμαντουέτας;

“Στέλεχος της Α. Διαμαντοπούλου προτείνεται για τον ΔΙΟΦΑΝΤΟ
Αναμένονται αντιδράσεις εάν τελικά υιοθετηθεί από το Α. Μπαλτά

Δημοσίευση: 09/03/2015
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS
«Πυκνώνουν» οι φήμες των τελευταίων ημερών στο υπουργείο Παιδείας ότι προτείνεται για πρόεδρος του ΔΙΟΦΑΝΤΟΥ στέλεχος της Α. Διαμαντοπούλου της απολύτου εμπιστοσύνης της, που σχεδόν κινούσε όλα τα «νήματα» στην παιδεία.

Το esos προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί του , αλλά δυστυχώς στάθηκε αδύνατο, καθώς απ ότι φαίνεται άλλαξε αριθμό κινητού τηλεφώνου.

Το συγκεκριμένο στέλεχος επί θητείας του στο υπουργείο Παιδείας συνεργάζονταν με νυν υπουργό της Κυβέρνησης, ο οποίος τότε διατηρούσε σχέση συμβούλου με αμοιβή στο υπουργείο Παιδείας.

Πάντως εάν τελικά ο υπουργός Παιδείας Αριστείδης Μπαλτάς τοποθετήσει το συγκεκριμένο πρόσωπο στη θέση προέδρου του ΔΙΟΦΑΝΤΟΥ, θα αποτελέσει απόφαση έκπληξη και θα προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις από συνδικαλιστές του ΣΥΡΙΖΑ Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.”

Ο νυν υπουργός της κυβέρνησης εξασφάλιζε την αργομισθία του τον καιρό της προηγούμενης κυβέρνησης, οπότε να μην ανταποδώσει κι αυτός την εξυπηρέτηση; Ίσως να ανήκουν και στην ίδια θρησκεία μαζί με την Λαίδη Μπίλτερμπεργκ, οπότε να μην τηρήσουν τα εθιμοτυπικά ανάμεσα στους αδελφούς;

Εμάς πάντως κάπου πηγαίνει το μυαλό μας για το ποιός είναι ο οικολόγος υπουργός…

Advertisements