Με τις ευλογίες του ΣΥΡΙΖΑ το νέο σκάνδαλο οικογενειοκρατίας και διαφθοράς στο ΙΕΚ Σιβιτανιδείου

Αν κάποιοι αφελείς περίμεναν πως ο ΣΥΡΙΖΑ (με το δεκανίκι των ΑΝΕΛ) θα έφερνε την “ελπίδα”, την ισονομία και την κοινωνική δικαιοσύνη, ένα νέο σκάνδαλο ήρθε να τους διαψεύσει. Και αυτό αφορά τις προσλήψεις στο ΙΕΚ της Σιβιτανιδείου Σχολής Λαμογιάς και Βολέματος.

Το ότι η Σιβιτανίδειος Κόπρος αποτελεί εστία εκπαιδευτικής διαφθοράς, αλλά και διαπλοκής διαφορετικών εξουσιών είναι γνωστό εδώ και δεκαετίες. Για την ακρίβεια, τα σκάνδαλα και κυρίως οι διορισμοί συγγενών και κολλητών ξεκίνησαν πολύ νωρίς στην ιστορία της Σιβιτανιδείου.

Επίσης το ότι οι προσλήψεις στο ΙΕΚ (και όχι μόνο) της Σιβιτανιδείου αποτελούν πεδίο άκρατης και αισχρότατης οικογενειοκρατίας είναι γνωστό, χάρη στις αποκαλύψεις μας που ξεσκέπασαν τον τρόπο με τον οποίο οι διεφθαρμένοι σιβιτανιδιστές περιγελούν και χλευάζουν άνεργους νέους επιστήμονες που κάνουν αιτήσεις ελπίζοντας σε μια στοιχειώδη αξιοπρέπεια. Θυμίζουμε μερικές αναφορές μας:

ΣΕΚ Σιβιτανιδείου Σχολής Λαμογιάς και Απάτης: Ξετσιπωσιά δίχως όρια
Ποιοί διορίζουν στο ΙΕΚ της Σιβιτανιδείου;
Συνεχίζεται με σφραγίδα Αρβανιτόπουλου η οικογενειοκρατία στο ΙΕΚ της Σιβιτανιδείου

Όπως είχαμε αναφέρει, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είπε τίποτα για την προκήρυξη των προσλήψεων μέσα σε προεκλογική περίοδο, και ουσιαστικά έκανε τα στραβά μάτια στις προσλήψεις που ακολούθησαν. Άλλωστε, ο παρακοιμώμενος πολλών υπουργών και όχι μόνο Γεώργιος Κοτονιάς υπήρξε παραφυάδα του θερμοκηπίου του Αρσένη και της Κατσέλη. Η τελευταία είναι γνωστό ότι “αξιοποιήθηκε” από τον ΣΥΡΙΖΑ εξασφαλίζοντας και αρκετά δικά της “στελέχη” (επιπέδου Σιβιτανιδείου).

Επιπλέον η Σιβιτανίδειος τελεί και υπό την προστασία του συριζαίου βουλευτή Αμανατίδη, στο ρόλο του οποίου θα αναφερθούμε με λεπτομέρειες στο μέλλον, προς το παρόν όμως θα φανεί ένα μέρος του από τα ονόματα που ακολουθούν.

Όπως και να έχει, είναι γνωστό πως ορισμένες θρησκείες εξασφαλίζουν στα μέλη τους την παραμονή τους στην εξουσία ανεξάρτητα από την εναλλαγή των κυβερνήσεων.

Κι ενώ στο ΣΥΡΙΖΑ βγάζουν αφρούς για τους κακούς φασίστες και τον Νικόλαο Μιχαλολιάκο, δε συμβαίνει το ίδιο με τον στενό συγγενή του Δημήτριο Μιχαλολιάκο που ο Αρβανιτόπουλος φρόντισε να τοποθετήσει στην παχυλά αμοιβόμενη θέση του Γενικού Διευθυντή της Σιβιτανιδείου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο κάλυψε τους συνταξιούχους αυτούς, αλλά και ουσιαστικά ενέκρινε το όργιο οικογενειοκρατίας στις προσλήψεις του ΙΕΚ που αυτή τη φορά ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Άλλωστε αυτό είχε προαναγγελθεί με μια σειρά από φιέστες που έλαβαν χώρα στη Σιβιτανίδειο κατά τους μήνες που προηγήθηκαν των εκλογών.

Στη συνέχεια θα παραθέσουμε μερικά μόνο από τα ονόματα συγγενών, φίλων και “φίλων” που διορίστηκαν με τις ευλογίες του ΣΥΡΙΖΑ και του κατά τα άλλα λαλίστατου Κουράκη, μαζί με ονόματα μονίμων της Σιβιτανιδείου που διόρισαν τους εαυτούς τους με σκανδαλώδη και παράνομο τρόπο.

Πρόσφατα αποκαλύψαμε το όργιο παρανομίας πίσω από τις προσλήψεις στη ΣΕΚ της Σιβιτανιδείου. Τελείως συμπτωματικά, τα παρακάτω άτομα που προσλήφθηκαν με τις γνωστές διαδικασίες στη ΣΕΚ βρέθηκαν να προσλαμβάνονται και στο ΙΕΚ χάρη σε συγγενικές σχέσεις με μόνιμους και συνταξιούχους της Σιβιτανιδείου:

ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΝΙΚΟΛΕΛΗ ΕΥΑΝΘΙΑ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ
ΠΑΠΑΪΑΚΩΒΟΥ ΑΝΝΑ
ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥ ΑΓΓΕΛΙΝΑ
ΧΑΛΙΜΟΥΡΔΑ ΙΩΑΝΝΑ

Σε κάποιες άλλες περιπτώσεις βλέπουμε να προσλαμβάνονται άλλοι συγγενείς στο ΙΕΚ και άλλοι στη ΣΕΚ:

ΒΛΑΧΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (η ΒΛΑΧΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΑ προσλήφθηκε στη ΣΕΚ)
ΚΑΜΑΡΑ ΜΑΡΙΑ (η ΚΑΜΑΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ προσλήφθηκε στη ΣΕΚ)
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΕΙΡΗΝΗ (η ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΜΑΡΙΝΑ προσλήφθηκε στη ΣΕΚ)

Στη συνέχεια έχουμε άτομα που διαδέχτηκαν συγγενείς τους στις προσλήψεις του ΙΕΚ:

ΒΟΥΤΣΙΝΟΥ ΜΑΝΘΑ (διαδέχτηκε την ΒΟΥΤΣΙΝΟΥ ΙΩΑΝΝΑ)
ΜΙΧΑΗΛ ΙΩΑΝΝΑ (διαδέχτηκε τον ΜΙΧΑΗΛ ΔΗΜΗΤΡΙΟ)
ΠΑΠΑΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (διαδέχτηκε την ΠΑΠΑΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΣΟΦΙΑ)
ΦΑΦΑΛΙΟΥ ΜΑΡΙΑ (διαδέχτηκε την ΦΑΦΑΛΙΟΥ ΕΛΕΟΝΩΡΑ)

(Οι ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ και ΜΙΧΑΗΛ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ έχουν επίσης προσληφθεί σαν αναπληρωτές. Το πως σκαρφάλωσαν με μυστηριώδη τρόπο στους σχετικούς πίνακες ώστε να προσλαμβάνονται σαν αναπληρωτές μέσα στο σπίτι τους είναι ένα από τα πολλά περίεργα των αξιοκρατικών πινάκων.)

Μετά έχουμε μερικούς συγγενείς που διορίστηκαν μαζικά στο ΙΕΚ λόγω ισχυρού κληρονομικού χαρίσματος:

ΑΣΥΜΟΜΥΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΑΣΥΜΟΜΥΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΣΑΡΡΗ ΔΗΜΗΤΡΑ
ΣΑΡΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Ακολουθούν φιλόλογοι που κρίθηκαν απαραίτητοι(!) για το ΙΕΚ:

ΑΜΑΝΑΤΙΔΟΥ ΙΩΑΝΝΑ
ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΧΑΡΙΣΣΗ ΑΝΝΑ

Μερικά παιδιά, ανίψια και λοιποί συγγενείς μονίμων και συνταξιούχων της Σιβιτανιδείου, καθώς και τωρινών και παλαιών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου αλλά και τοπικών παραγόντων:

ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΘΥΜΙΑ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ
ΒΑΘΡΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΒΟΥΛΙΣΜΑ ΜΑΡΙΑ
ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΔΑΓΚΑΡΗΣ ΠΟΛΥΖΩΗΣ
ΔΑΚΟΡΩΝΙΑ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΚΑΜΟΥΤΣΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΚΑΡΦΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΙΑ
ΚΟΥΤΣΟΒΑΣΙΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑ
ΛΙΑΝΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ
ΛΥΚΟΥΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
ΜΠΑΡΜΠΑΚΟΥ ΑΘΗΝΑ
ΝΙΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ
ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΜΑΡΙΑ
ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΑΧΙΛΛΕΥΣ
ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΣΥΝΤΙΧΑΚΗ ΜΑΡΙΑ
ΤΑΜΠΑΚΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ
ΤΣΑΠΡΟΥΝΗ ΜΑΡΙΑ
ΦΩΤΙΑ ΘΕΩΝΗ
ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ

Διοικητικοί υπάλληλοι που προσλαμβάνονται και στο ΙΕΚ ως εκπαιδευτικοί(!):

ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ (παρακάτω θα δούμε και την ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ ΣΟΦΙΑ)
ΧΑΙΡΕΤΗ ΜΑΡΙΑ
ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Μόνιμοι της Σιβιτανιδείου που προσλαμβάνονται και στο ΙΕΚ, και μάλιστα με ιδιαίτερα προνομιακό μισθό:

ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΟΥ ΜΕΛΙΝΑ
ΚΟΤΟΝΙΑ ΧΡΥΣΟΥΛΑ
ΛΥΣΙΚΑΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΜΑΝΟΥΣΑΡΙΔΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ
ΜΠΟΖΙΚΗ ΑΘΗΝΑ
ΝΤΙΝΙΕΡΑΚΗΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ μαζί με την κόρη του ΝΤΙΝΙΕΡΑΚΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
ΣΦΕΝΔΟΥΡΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΧΑΜΗΛΟΘΩΡΗ ΑΘΗΝΑ
ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ ΠΕΤΡΟΣ
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Ιδιαίτερης αναφοράς χρήζουν η διορισμένη ως μόνιμη στη Σιβιτανιδείο κόρη του Γεώργιου Κοτονιά, ΚΟΤΟΝΙΑ ΧΡΥΣΟΥΛΑ (παραπάνω αναφέρονται και αρκετά ξαδέλφια της), η υποδιευθύντρια ΕΠΑΛ της Σιβιτανιδείου και συνδικαλίστρια της ΕΛΜΕΣΙ ΜΠΟΖΙΚΗ ΑΘΗΝΑ, ο συνδικαλιστής της ΕΛΜΕΣΙ ΣΦΕΝΔΟΥΡΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, και ο συνδικαλιστής της ΕΛΤΕΕΣΙ ΝΤΙΝΙΕΡΑΚΗΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ που εξασφάλισε και την πρόσληψη της κόρης του ΝΤΙΝΙΕΡΑΚΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ, με μοναδικό προσόν της την αποφοίτησή της από ΕΠΑΛ της Σιβιτανιδείου!

Οι παρακάτω μόνιμοι που επιπλέον προσλαμβάνονται και στο ΙΕΚ ως ωρομίσθιοι αποτελούν μια ιδιαίτερη κατηγορία:

ΓΡΙΜΑΝΕΛΗ ΖΩΗ
ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ ΣΟΦΙΑ
ΚΑΡΑΤΖΙΑ ΘΕΟΦΑΝΗ
ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (πιο πάνω είδαμε και την φιλόλογο(!) ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ)
ΣΑΛΙΒΕΡΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΣΚΑΜΠΑΡΔΩΝΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ
ΧΑΛΚΙΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ

Τα παραπάνω άτομα είναι κατηγορίας ΤΕ, δηλαδή απόφοιτοι τεχνικών λυκείων της Σιβιτανιδείου που με τους γνωστούς τρόπους εξασφάλισαν το διορισμό τους στη Σιβιτανίδειο σαν δήθεν “εκπαιδευτικοί”. Όταν ήρθε η διαθεσιμότητα για κάποιες κατηγορίες ΤΕ, οι παραπάνω εξαιρέθηκαν από αυτή με την απόφαση 106524/∆2 που ο Αρβανιτόπουλος υπόγραψε στις 31-7-2013. Η δικαιολογία για την εξαίρεσή τους από τη διαθεσιμότητα ήταν ότι θα εργάζονται πλέον στο ΙΕΚ της Σιβιτανιδείου.

Στη συνέχεια όμως βρέθηκαν όχι μόνο να πληρώνονται ως μόνιμοι, αλλά και να προσλαμβάνονται ως ωρομίσθιοι με επιπλέον απολαβές στο ΙΕΚ της Σιβιτανιδείου!

Με ποιά διαδικασία άραγε καταλήγουν να προσλαμβάνονται ολόκληρες οικογένειες όταν υπάρχουν αναρίθμητες αιτήσεις επιστημόνων με σοβαρά πτυχία και επαγγελματική εμπειρία; Ποιοί νόμοι δικαιολογούν το φαινόμενο παιδιά, ανίψια, γκόμενες και γκόμενοι να σουλατσάρουν παριστάνοντας τους “εκπαιδευτικούς”; Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ κάλυψε αυτό το καθεστώς παρανομίας;

Την ώρα που ο Ελληνικός λαός πεινάει και άνεργοι επιστήμονες με σημαντικά προσόντα και πολλές φορές και με οικογένεια στα πρόθυρα της πείνας κάνουν απελπισμένοι αιτήσεις ελπίζοντας έστω σε κάποιες πενιχρές απολαβές, και την ίδια ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ εξαπατά το λαό ζητώντας υπομονή και πίστωση χρόνου, κάποιοι στη Σιβιτανίδειο συνεχίζουν να ζουν πλουσιοπάροχα, εξασφαλίζοντας δεύτερους μισθούς και αργομισθίες, παριστάνοντας τους συνδικαλιστάδες, βολεύοντας κυριολεκτικά ολόκληρα χωριά, διορίζοντας τα παιδιά τους με ανύπαρκτα προσόντα και με την κάλυψη των εκπαιδευτικών, δικαστικών, αρχιερατικών και πολιτικών αρχών. Ο ΣΥΡΙΖΑ που υποτίθεται θα έφερνε την κάθαρση και τη διαφάνεια στην πραγματικότητα κάλυψε τη διαφθορά και θα συνεχίσει να την καλύπτει όπως έκανε τόσα χρόνια και το υπόλοιπο πολιτικό κατεστημένο.

Advertisements