Η Ελλάδα υπό Ιουδαϊκή κατοχή

Εδώ και πολλά χρόνια οι κατέχοντες την εξουσία όσο αδίστακτοι κι αν είναι προς τα αντικείμενα της εξουσίας τους άλλο τόσο δουλικοί είναι προς τα αφεντικά τους. Η υποδούλωση ξεκίνησε μέσω κρυπτοεβραίων πολιτικών και της εξάπλωσης του τεκτονισμού και του κομματισμού, στη συνέχεια έθεσε υπό ολοκληρωτικό έλεγχο τη δικαιοσύνη και την εκπαίδευση, ακολούθησαν ο στρατός, η αστυνομία και η ιερωσύνη, και τώρα προ της επισημοποιήσεως του καθεστώτος ολοκληρώνεται ο έλεγχος του γραπτού και προφορικού λόγου, της λογοτεχνίας και της διασκέδασης.

Ο Μητροπολίτης Χίου Μάρκος έπεσε στην παγίδα του δήθεν ανθρωπισμού βοηθώντας τους αριστερούς στην αντικατάσταση του ντόπιου πληθυσμού με αλλόθρησκους και αλλοεθνείς:

“Οι ίδιοι αναφέρονται στο έργο του Μητροπολίτη Μάρκου υπέρ των προσφύγων θυμίζοντας πως υπήρξε ο πρώτος Ιεράρχης που άνοιξε έως και ναούς της Χίου για να φιλοξενηθεί το αρχικό κύμα των δοκιμαζόμενων αυτών ανθρώπων, ενώ είχε δώσει εντολή να διατεθούν χώροι των ενοριών για τη σίτιση αυτών παράλληλα με προσφορές σε πακέτα και τρόφιμα που έκανε. Μάλιστα ο Μητροπολίτης συνεργάστηκε έως και με δυνάμεις της τοπικής αριστεράς για να ανακουφιστεί ο πόνος των προσφύγων.”

Όταν όμως είδε που οδηγεί αυτή η κατάσταση και τόλμησε να πει τα αυτονόητα, τότε το κατοχικό καθεστώς του λαθροπρωθυπουργού Τσίπρα αποφάσισε να ενεργήσει σύμφωνα με τους παράνομους και ανήθικους νόμους που το ίδιο θέσπισε:

“Μέγα Αίσχος: Οι Αντίχριστοι, Άθεοι, Προδότες, Παραπέμπουν Τον Μητροπολίτη Χίου, Επειδή Άσκησε Κριτική Στην Κατοχική Κυβέρνηση Τσίπρα…!

Για απίστευτη πρόκληση, η οποία ποινικοποιεί την άποψη και ανοίγει τον δρόμο και για άλλες παραπομπές στη Δικαιοσύνη όσων εκφέρουν αντίθετη άποψη για το προσφυγικό ζήτημα κάνουν λόγο κύκλοι της Ελλαδικής Εκκλησίας, μετά την παραπομπή εκ μέρους του γ.γ. “Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων”, Κωστής Παπαϊωάννου στην Εισαγγελέα κατά του “ρατσισμού” στην Εισαγγελία Χίου του Έλληνα Μητροπολίτη Χίου Μάρκου.

Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις του Μητροπολίτη Χιου, «Δεν υπάρχουν πρόσφυγες, είναι όλοι λαθρομετανάστες», ενώ είχε εξαπολύσει επίθεση κατά των εθνοπροδοτών πολιτικών λέγοντας, «έχουν κατεβάσει τα παντελόνια και προσκυνούν, έχουν παραδώσει τη χώρα».

Ο Μητροπολίτης Χίου, εξαπέλυσε “πυρά” κριτικής κατά της Κατοχικής Κυβέρνησης και των βουλευτών που στήριξαν τη δημιουργία μουσουλμανικού τεμένους στην Αθήνα…, και εναντίον του συμφώνου συμβίωσης των ομοφυλόφιλων… Τέλος, επέκρινε σφοδρά τον από 30ετίας θεσμοθετημένο πολιτικό γάμο, λέγοντας για τους δημάρχους ότι «δεν είναι δυνατόν να παντρεύουν ζευγάρια, εκείνοι που μαζεύουν τα σκουπίδια μας».”

Ο Μητροπολίτης Χίου είπε τα αυτονόητα που θα έπρεπε να είχε πει πολύ καιρό πριν: Το πολιτικό κατεστημένο επιβάλλει την αλλοίωση της χώρας σε θρησκευτικό και φυλετικό επίπεδο, ενώ ταυτόχρονα παρουσιάζει την ανωμαλία ως φυσιολογική. Τα δεκανίκια του καθεστώτος τύπου “Εφημερίδας των Συντακτών” και Alfavita προετοίμασαν το κλίμα απαιτώντας να σιωπήσει και ο “Γενικός Γραμματέας” Κωστής Παπαϊωάννου έσπευσε να υλοποιήσει την επιθυμία τους:

“Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γ.γ. Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Κωστής Παπαϊωάννου έστειλε τα σχετικά δημοσιεύματα στην Εισαγγελέα κατά του ρατσισμού και στην Εισαγγελία Χίου προκειμένου να διερευνήσουν αν ο Μητροπολίτης διέπραξε αξιόποινες πράξεις.”

Ο στόχος τους είναι να χρησιμοποιήσουν τη συγκεκριμένη περίπτωση ως παράδειγμα ώστε να τρομοκρατήσουν οποιονδήποτε αντιτίθεται στις προδοτικές τους ενέργειες και πεποιθήσεις. Η νεομαρξιστική σφηκοφωλιά κρατικοδίαιτων και μισθοδοτούμενων του Alfavita και της οικογένειας Κάτσικα επιδίδεται σε συνεχή προπαγάνδα και στοχοποίηση, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα άνωθεν κάλυψη από το ελλαδικό κράτος.

Λίγες ημέρες πριν, ο ανάξιος μητροπολίτης Άρτας Ιγνάτιος εξασφάλιζε ότι δε θα έχει τέτοια μπλεξίματα. Όχι μόνο έπλεξε το εγκώμιο του άθεου Τσίπρα, αλλά συναγωνίστηκε στο γλείψιμο τους πιο γλοιώδεις πρωταθλητές του είδους προκειμένου να γίνει αρεστός στην εξουσία.

TSIPRAS-MITROPOLITHS-ARTAS

Την ίδια ώρα στη Θεσσαλονίκη, το ίδιο παράνομο νομικό τερατούργημα χρησιμοποιείται για να τρομοκρατήσουν όποιον δεν θεωρεί τον Μπεναρόγια προσωπικότητα υπεράνω κριτικής:

“Με τον αντιρατσιστικό νόμο διώκουν τον πρόεδρο των εργαζομένων του ΟΑΣΘ, επειδή καταφέρθηκε κατά του Μπεναρόγια!

Μπορεί να είναι Αύγουστος και να έχουν παραλύσει τα πάντα στη χώρα, αλλά η κρατική μηχανή… αγρυπνεί στις επάλξεις για τα «αδικήματα» που έχουν σχέση με τον «ρατσισμό»!

Έτσι, την διενέργεια προανάκρισης μετά τις καταγγελίες από κομμούνια για «αντισημιτική» ρητορική εκ μέρους του προέδρου του συνδικάτου των εργαζομένων στον ΟΑΣΘ (Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης), Δημήτρη Τσερμενίδη, κατά την διάρκεια ομιλίας του στη γενική συνέλευση των μελών του συνδικάτου που είχε γίνει σε αίθουσα με την επωνυμία «Αβραάμ Μπεναρόγια», παρήγγειλε ο αρμόδιος εισαγγελέας, με το ερώτημα της «δημόσιας υποκίνησης σε ρατσιστική βία».

Σύμφωνα με τις «καταγγελίες» των κομμουνιστών, ο πρόεδρος είχε καταφερθεί κατά του σιωνιστή ιδρυτή της Federation και του ΚΚΕ Αβραάμ Μπεναρόγια «και συλλήβδην όλων των Εβραίων».

Ο ίδιος ο πρόεδρος του σωματείου υποστηρίζει ότι: «το μόνο που είπα είναι ότι ο Θεός έκανε τους Εβραίους και αυτοί σταύρωσαν τον Χριστό. Οι πλειοψηφίες σταύρωσαν τον Χριστό, όπως έκαψαν τον Κοπέρνικο ή φυλάκισαν τον Κολοκοτρώνη».

Για το θέμα εξέδωσε ανακοίνωση και το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος (ΚΙΣ), ενώ «διέρρευσε» στα ΜΜΕ και η παρακάτω «περίεργη» είδηση: «σύμφωνα με πληροφορίες την υπόθεση παρακολουθεί διακριτικά και η Ισραηλιτική Κοινότητα Θεσσαλονίκης».

Αυτό τώρα πώς να το εκλάβουμε; Ως ωμό εκβιασμό στη δικαιοσύνη;”

Οποιαδήποτε αναφορά στα εγκλήματα των Εβραίων αλλά και στο ρόλο του Αβραάμ Μπεναρόγια θεωρείται αφορμή για άμεση δίωξη προκειμένου να ικανοποιηθεί το ΚΙΣ και να προχωρήσει ομαλά το σχέδιο “Φάρος της Ανατολής” που θέλει τη μετατροπή της Θεσσαλονίκης σε Εβραϊκό κράτος.

Η χώρα βρίσκεται και επίσημα πλέον υπό Ιουδαϊκή κατοχή. Κατά τη διαχρονική τους συνήθεια, οι Εβραίοι και οι συνεργάτες τους υποδεικνύουν στις αρχές ποιούς επιθυμούν να βγάλουν από τη μέση και εκείνες υπακούν χωρίς αντίρρηση.

Η Ελλάδα κάποτε αποτίναξε τον εβραιομωαμεθανικό ζυγό, ο οποίος είχε υποδουλώσει τους Έλληνες για τη θρησκεία τους και την καταγωγή τους. Τώρα κάποιοι προσπαθούν να επαναφέρουν το ίδιο καθεστώς, με την εισαγωγή εκατομμυρίων μωαμεθανών λαθροεποίκων και την αναγόρευση των Εβραϊκών οργανώσεων σε υπέρτατες αρχές που Ελληνόφωνοι κοτζαμπάσηδες σπεύδουν να ικανοποιήσουν σε κάθε τους επιθυμία.

Την ίδια ώρα στην Αγγλία, τη χώρα που γράφτηκε και εκδόθηκε το “1984”, το κράτος είναι παραδοσιακά πιο οργανωμένο, οπότε το ρόλο της καταδίωξης (και την αντίστοιχη χρηματοδότηση) δε θα τον έχει το alfavita αλλά η Scotland Yard:

“Η Αστυνομία Σκέψης, στα αγγλικά «Thought Police» δεν αποτελεί πλέον σενάριο επιστημονική φαντασίας, αλλά κανονικότατη μονάδα της βρετανικής «Scotland Yard» και ετοιμάζεται να έρθει και στην υπόλοιπη Ευρώπη.
Όπως μεταδίδουν μάλιστα τα βρετανικά ΜΜΕ, χρηματοδοτείται με 2 εκατομμύρια λίρες!
Σκοπός της είναι, αρχικά, να ερευνά «ύποπτα» σχόλια στο διαδίκτυο, τα οποία δεν θα συμφωνούν φυσικά με τις πολυπολιτισμικές απόψεις της Νέας Τάξης.
Θα απαρτίζεται από εθελοντές και θα θυμίζει μοντέρνα εκδοχή του STASI της Ανατολικής Γερμανίας.
Οτιδήποτε «ανάρμοστο» δημοσιεύεται στα κοινωνικά δίκτυα όπως το Facebook και το Twitter, θα εντοπίζεται και θα ακολουθούν φυσικά συνέπειες, καθώς θα αναφέρεται στους υπεύθυνους αξιωματικούς, έτσι ώστε αυτοί με την σειρά τους, να εντοπίζουν τους ύποπτους χρήστες και να τους διώκουν!
Βρετανικές οργανώσεις για τις κοινωνικές ελευθερίες εκφράζουν έντονη διαφωνία στην νέα αυτή μονάδα.
Ισχυρίζονται -και όχι άδικα- πως οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων θα σταματήσουν να δημοσιοποιούν τις απόψεις, φοβούμενοι συλλήψεις.
Όπως αντιλαμβάνεστε οι μαύρες σκιές της δικτατορίας σκεπάζουν όλον τον πλανήτη και σε λίγο δεν θα μπορούμε να εκφραστούμε καθόλου.
Οι φυλακές θα περιμένουν τους παραβάτες σκέψης.”

ThoughtSearch

Όταν πριν καιρό κάποιοι έλεγαν για την επιβολή του υπερμνημονίου, πολύς κόσμος γελούσε και θεωρούσε πως δεν υπάρχει τέτοιος κίνδυνος. Είναι ο ίδιος κόσμος που ψήφισε τα άθεα αντιχριστιανικά και μωαμεθανόφιλα μορφώματα του αντισυνταγματικού τόξου προκειμένου να διατηρήσει τα προνόμιά του ή να εξασφαλίσει το διορισμό του. Τώρα, σε αντάλλαγμα μιας εφήμερης παράτασης για την παραπαίουσα οικονομία ο κόσμος αυτός καλείται να απεμπολήσει την ταυτότητά του, να αναγνωρίσει την ιουδαϊκή κυριαρχία και να σταματήσει να σκέφτεται μόνος του.

Μπορεί όλα αυτά να είναι υπερβολές; Να μην υπάρχει παρασκηνιακός παράγοντας που ελέγχει αυτά τα ανδρείκελα μισθοδοτώντας τα ώστε να καλλιεργούν συνεχώς κλίμα στην κοινή γνώμη υπέρ των ανίερων θέσεών τους; Κάποιοι εύπιστοι μπορεί να πιστεύουν ότι πρακτορίσκοι σαν τον Κωστή Παπαϊωάννου ασχολούνται αποκλειστικά με την προώθηση της επιβολής των θέσεων αυτών από άκρατη φιλανθρωπία χωρίς οικονομικό ή άλλο κίνητρο.

Η πραγματικότητα τους διαψεύδει.

Ο Κωστής Παπαϊωάννου υπήρξε – και συνεχίζει να είναι- ένθερμος μαοϊκός και δεδηλωμένος άθεος. Αυτό δεν εμπόδισε κάποιους να του εξασφαλίσουν μια θέση φιλολόγου στην Ελληνογαλλική Σχολή Αγίας Παρασκευής. Το φιλολογικό του πόνημα εναντίον της Χρυσής Αυγής προωθήθηκε δεόντως στα βιβλιοπωλεία, στο τέλος όμως κατέληξε να πουλιέται μισοτιμής προκειμένου να διευκολυνθεί η προπαγάνδα του εναντίον του εθνικιστικού κινήματος. Θα έλεγε κανείς ότι είναι σαν να το χρηματοδοτεί κάποιος… Η “Εφημερίδα των Συντακτών” φιλοξενεί τακτικά άρθρα του με τα αγαπημένα του θέματα.

Το επίσημο βιογραφικό του μας πληροφορεί:

“Ο Κωστής Παπαϊωάννου είναι Γενικός Γραμματέας Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και Πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου κατά του Ρατσισμού και της Μισαλλοδοξίας. Από το 2006 ως το 2015 εκλεγόταν Πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου. Πρωτοστάτησε στη σύσταση του Δικτύου Καταγραφής Περιστατικών Ρατσιστικής Βίας που αναγνωρίζεται σε ευρωπαϊκό επίπεδο ως best practice για την καταπολέμηση της ρατσιστικής βίας. Παλιότερα ήταν για χρόνια Πρόεδρος του ελληνικού τμήματος της Διεθνούς Αμνηστίας και μέλος ΔΣ της Ελληνικής Ένωσης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου και του Πολίτη.”

(Είναι ιδιαίτερα αντιφατικό διάφοροι μισθοδοτούμενοι από ξένα κέντρα πράκτορες να συστήνουν “Εθνικά Συμβούλια”, καθώς ο τίτλος “Αντεθνικά Συμβούλια” τους αντιπροσωπεύει πολύ καλύτερα.)

Ας ξεκινήσουμε με το τι αντιπροσωπεύει η “Ελληνική Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου και του Πολίτη”, στην οποία συμμετέχουν και άλλες “προσωπικότητες” όπως ο ακαδημαϊκός της κακιάς ώρας και υπουργός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΘΕΛ Νίκος Παρασκευόπουλος, αλλά και ο Νίκος Αλιβιζάτος που βρίσκεται ταυτόχρονα(!) πολύ κοντά τόσο στη ΝΔ όσο και το ΣΥΡΙΖΑ.

“Πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, της οποίας τα κείμενα υιοθέτησε η Κυβέρνηση ως νέο Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας είναι ο κ. Δημήτρης Χριστόπουλος, Επίκουρος Καθηγητής της Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας του Παντείου Πανεπιστημίου. Αν ο Πρόεδρος της Ένωσης είναι εκείνος που εκφράζει και υπηρετεί με τον καλύτερο τρόπο τις αρχές της, τότε ο κ. Χριστόπουλος έχει …πλούσιο βιογραφικό: Τον Μάιο του 2009, όπως καταγγέλλουν οι φοιτητές του, ο κ. Χριστόπουλος, για μια ακόμη φορά, τους υπέβαλε σε γραπτές εξετάσεις δίνοντας τους να σχολιάσουν είτε έναν υποθετικό πίνακα που αναπαριστούσε τον Ιησού Χριστό σε στιγμή σεξουαλικής συνεύρεσης με λαϊκή τραγουδίστρια ντυμένη καλόγρια (!!!) είτε το βιβλίο γνωστού αυστριακού συγγραφέα όπου ο Χριστός, μεταξύ άλλων, εμφανίζεται να κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών…(όλο το κείμενο των θεμάτων του καθηγητή είναι δημοσιευμένο στο φύλλο της 22.5.2009 της Εφημερίδας Espresso).

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά ο κύριος πρόεδρος έχει αναπτύξει έντονη συγγραφική δραστηριότητα υπερασπιζόμενος τα δικαιώματα των …μειονοτήτων στην Ελλάδα, επιχειρώντας να παρουσιάσει την ελληνική μειονότητα της Αλβανίας «μακριά από την ελληνοκεντρική θεώρηση που προτάσσει κατά βούληση τα εθνικά δίκαια», όπως λέει ο ίδιος σε σχετικό βιβλίο, που έχει συγγράψει από κοινού και με άλλα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης. Υπήρξε επίσης ενεργό μέλος του Κέντρου Ερευνών Μειονοτικών Ομάδων που υποστήριξε την ίδρυση σκοπιανής «Στέγης Μακεδονικού Πολιτισμού» στη Φλώρινα, κεντρικός ομιλητής σε ημερίδες στο Πάντειο για την τσαμουριά και τους τσάμηδες και πολλά άλλα.

Με αυτούς τους επικίνδυνους για τη Χώρα σκοπούς η ΜΚΟ «Ελληνική Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου» κατάφερε να «περάσει» σχέδιο Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας, υποκαθιστώντας την Κυβέρνηση στη νομοθετική της λειτουργία.

Γιατί κύριε Ραγκούση επιτρέψατε σ’ αυτούς τους κύκλους να νομοθετούν και να καθορίζουν ποιος είναι Έλληνας και ποιος όχι;

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ:

Πρόεδρος

Χριστόπουλος Δημήτρης

Αντιπρόεδρος

Τσιτσελίκης Κωνσταντίνος

Γενικός Γραμματέας

Ιωαννίδης Γιάννης

Ταμίας

Παπαπαντολέοντος Κλειώ

Μέλη

Αλιβιζάτος Νίκος

Παπαϊωάννου Κωστής

Καμπύλης Τάκης

Παρασκευόπουλος Νίκος

Κωνσταντίνου Γιάννης”

Η ίδια ΜΚΟ «Ελληνική Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου» περιλαμβάνεται στα Soros DC Leaks, από όπου προκύπτει και μια ενδιαφέρουσα σύνδεση με το «Δίκτυο Καταγραφής Περιστατικών Ρατσιστικής Βίας» στο οποίο επίσης συμμετέχει με ιδιαίτερη υπερηφάνεια ο Κωστής Παπαϊωάννου:

“Στην παρακάτω εικόνα, λοιπόν, βλέπουμε ότι η «Ελληνική Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου» πήρε από τον Σόρος μονάχα για ένα τρίμηνο το ποσό των 19.200€. Κοινώς στην συγκεκριμένη ΜΚΟ λαμβάνουν μονάχα από τα κεντρικά του Σόρος το ποσό των 76.800€ το χρόνο. Χώρια τα εξτραδάκια που έρχονται από τις μπίζνες με τους λαθρομετανάστες ή πιθανές άλλες εισφορές από άλλα μαγαζάκια του Σόρος.

Η εν λόγω οργάνωση πέρα από τα φράγκα που παίρνει από τον Σόρος, έχει ιδρύσει και άλλες παρά – ΜΚΟ και απαιτεί και τον οβολό του μέσου «αντιρατσιστή», προφανώς για να κάνουν «αντιρατσιστικές» διακοπές σε κάποιο θέρετρο της… πολυπολιτισμικής Καραϊβικής.

Όπως διαπιστώνουμε, λοιπόν, απλά κοιτώντας την λίστα, η επικοινωνία για την χρηματοδότηση της εν λόγω οργάνωσης γίνεται μέσω κάποιας Ελένης Τάκου. Και εδώ είναι που αρχίζουν οι πρώτες… συμπτώσεις.

Το ίδιο άτομο, η Τάκου, είναι υπεύθυνη για το «Δίκτυο Καταγραφής Περιστατικών Ρατσιστικής Βίας», που πρόκειται ουσιαστικά για μία ένωση ΜΚΟ που σκοπό της έχει να ακούει την κάθε ψεύτικη καταγγελία που κάνει ο κάθε λαθρομετανάστης για να επωφεληθεί από τις διατάξεις του νόμου που έφτιαξε η Νέα Δημοκρατία, ώστε να παραμείνει ες αεί στην Ελλάδα. Και όχι μόνο ακούνε τις καταγγελίες, αλλά φτάνουν και στο σημείο φαιδρότητας (μάλλον κατ’ εντολή του αφέντη Σόρος) να προσπαθούν να φορτώσουν αυτά τα περιστατικά στη Χρυσή Αυγή. Και όταν αποδεικνύεται ότι τελικά το έγκλημα το έκανε λαθρομετανάστης και όχι χρυσαυγίτης να προσπαθούν να αποσιωπήσουν την κατάληξη της είδησης, πάλι κατ’ εντολή του αφέντη.

Εντός των 33 ΜΚΟ που συντονίζει η έμμισθη του Σόρος είναι και οι ΜΚΟ: Άρσις, Ομάδα Δικηγόρων για τα Δικαιώματα Προσφύγων και Μεταναστών και PRAKSIS που πρώτη φορά γνωρίσαμε από το φυλλάδιο με τους συνεργάτες τους που μοίραζαν οι τούρκοι δουλέμποροι στα θύματά τους. Ακολούθως οι ίδιες ΜΚΟ εμφανίστηκαν στην λίστα με τις οργανώσεις που χρηματοδοτεί ο Σύριζα, μέσω του κράτους. Πολλά τα λεφτά και από πολλές μεριές, δηλαδή, για τον «αντιρατσισμό».

Πού αλλού την έχουμε δει την εν λόγω έμμισθη του Σόρος; Μα, φυσικά, από το βιβλίο σχετικά με την λαθρομετανάστευση που κυκλοφόρησε μέσω του ιδρύματος του Σύριζα και, όπως όλα τα άλλα, το χρηματοδότησε η Μέρκελ και το Γερμανικό Υπουργείο Εξωτερικών. Τότε το βιβλίο της, μεταξύ άλλων, είχε προλογίσει και ο συριζαίος Ξυδάκης.”


Για μια γεύση του φάσματος που αντιπροσωπεύει η λίστα των χρηματοδοτήσεων του Soros, παραπέμπουμε στο παρακάτω άρθρο:

“ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕ ΤΟ… ΔΟΛΛΑΡΙΟ: Λίστα με όλες τις ΜΚΟ που χρηματοδότησε ο Σόρος για την ανάσχεση της Χρυσής Αυγής στις Ευρωεκλογές!

Παρά το γεγονός ότι είναι ευρέως γνωστό ότι ο Σόρος έχει πολύ εκτενή δίκτυο χρηματοδότησης ΜΚΟ, έστω και αν αυτό χάνεται σε ένα πολυδαίδαλο σύστημα όπου μία οργάνωση χρηματοδοτείται από τα κεντρικά γραφεία του Open Society Foundation μόνο και μόνο για να χρηματοδοτήσει δεκάδες άλλες οργανώσεις με τη σειρά της, η διαρροή εγγράφων από τα dcleaks δίνει μία εικόνα αυτού του δικτύου, όπως διαμορφώθηκε για τις ανάγκες των Ευρωεκλογών του 2014.

Ελέω του τεράστιου όγκου των πληροφοριών που περιέχονται, ιδιαιτέρως αν κανείς ψάξει κάτω από την επιφάνεια, θα σας παρουσιάσουμε εξαιρετικά συνοπτικά τις οργανώσεις που τα πήραν αδρά για να επηρεάσουν, σύμφωνα με τις προσταγές του Σόρος το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών του 2014.

Ξεκινάμε από την χρηματοδότηση, μαζί με την αμερικανική πρεσβεία, της παρέλασης των ομοφυλοφίλων, αλλά και σχετικών δραστηριοτήτων ώστε να πιεστούν οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές να εκφράσουν θετική γνώμη για τα θέματα της εν λόγω κοινότητας. Τελικώς τα 26 χιλιάδες δολάρια που έδωσε ο Σόρος φαίνεται ότι έπιασαν τόπο, αφού αμέσως μετά υπερψηφίστηκε από ψευτοδεξιά και αριστερά το περιβόητο «Σύμφωνο Συμβίωσης».

Ακολούθως έχουμε πάνω από 100 χιλιάδες δολάρια που δόθηκαν για τη δημιουργία ενός δικτύου ρουφιάνων στα κοινωνικά δίκτυα, οι οποίοι φροντίζουν να ανιχνεύουν τους Εθνικιστές και να τους κάνουν συνεχείς αδικαιολόγητες αναφορές, ώστε να τους φιμώσουν.

Στη συνέχεια έχουμε την αδρή χρηματοδότηση ενός δημοσιογραφικού δικτύου, ελάχιστης σημασίας και επιρροής, το οποίο όμως – όπως περιγράφεται – κρύβει ένα δίκτυο «ανεξάρτητων» δημοσιογράφων σε άλλα μέσα, οι οποίοι τα παίρνουν μαύρα από τον Σόρος για να «προωθούν τις ιδέες της ανοιχτής κοινωνίας» ή για να το πούμε με απλά λόγια για να γράφουν ψέμματα εναντίον της Χρυσής Αυγής και άλλων εθνικιστικών κομμάτων στην Ευρώπη.

Ένα ίδρυμα προσκείμενο στους Οικολόγους, το οποίο είχε μηδενική δραστηριότητα όπως το αντίστοιχο κόμμα, πήρε 33 χιλιάδες δολάρια για να συντάξει εγχειρίδιο «αντιρατσισμού», όπου εντός του διαφημίζονται εγκληματικές συμμορίες της άκρας αριστεράς, οι οποίες έχουν πολλάκις πραγματοποιήσει αντισυγκεντρώσεις και δολοφονικές επιθέσεις εναντίον Ελλήνων. Το εν λόγω εγχειρίδιο, δεν το κρύβει, δημιουργήθηκε αποκλειστικά και μόνο για να αντιμετωπίσει τη Χρυσή Αυγή, όπως και τα βιβλία του Ψαρρά, που χρηματοδοτεί η Μέρκελ. Δυστυχώς για τον Σόρος και την Μέρκελ πήγαν… άπατα!

Μία άλλη ΜΚΟ που δραστηριοποιήθηκε στην Ελλάδα για ένα τρίμηνο, προκειμένου να αποτρέψει τον θρίαμβο της Χρυσής Αυγής ήταν η Media Diversity Institute, η οποία διοχέτευε εκείνη την εποχή ψεύτικες «σπαραξικάρδιες» ιστορίες με λαθρομετανάστες για να «αγγίξει» ευαίσθητες «χορδές» των Ελλήνων και να τους κάνουν να ψηφίσουν Σύριζα ή έστω νουδούλα (και κλεφτόΠασόκ κατ’ ανάγκη).

Ακολούθως έχουμε το United for Intercultural Action μία οργάνωση παρακρατικών, που πήρε 100 χιλιάδες δολάρια, και συνδέει παρακρατικούς από ολόκληρο τον κόσμο. Στην περίπτωση της Ελλάδος, μερικά μονάχα από τα ονόματα είναι τα εξής: Αντιναζιστική πρωτοβουλία, Antifa, Ελληνικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες, Δίκτυο Καταγραφής Ρατσιστικής Βίας (της Ελένης Τάκου που έχουμε ήδη αναλύσει), Νεολαία Σύριζα και άλλα πολλά.

50 χιλιάδες δολάρια, πήρε το ENAR (European Network Against Racism), το οποίο στην Ελλάδα έχει 4 υποοργανώσεις:

α) Την ΜΚΟ «Αντιγόνη», στην οποία συμμετέχουν ο ανθέλληνας Μιχάλης Τρεμόπουλος από τους Οικολόγους Πράσινους, ο ανθέλληνας Νάσος Θεοδωρίδης από τον Σύριζα (δείτε εδώ μερικά από τα άρθρα του 1,2,3,4), ο Ανδρέας Τάκης, Γενικός Γραμματέας Μεταναστευτικής Πολιτικής του Υπουργείου Εσωτερικών επί κυβερνήσεως Λουκά Παπαδήμου και υπουργείας Φώφης Γεννηματά, και άλλοι.

β) Η ΜΚΟ Generation 2.0 που δεν παρέχει στοιχεία για το ποιοι «προεδρεύουν», ήτοι εισπράττουν.

γ) Το Ελληνικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες, το οποίο πέρα από τα χρήματα που αναφέρουμε εδώ πήρε και 2.913.055 ευρώ την τριετία 2002-2004 από τον ελληνικό προϋπολογισμό

δ) Το Ελληνικό Φόρουμ Μεταναστών του Αχμέντ Μοάβια, σουδανού υποψηφίου των Οικολόγων Πράσινων και αργότερα του ΚΙΔΗΣΟ του Τζέφρυ Παπανδρέου. Στο «Φόρουμ» μετέχουν και άλλοι πρώην λαθρομετανάστες, που «νομιμοποιήθηκαν».

Παρά την σωρεία των πληροφοριών, θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι αυτά είναι η «κορυφή του παγόβουνου» του δούρειου ίππου που έχει εισάγει εντός της Ελληνικής Κοινωνίας ο ανθέλληνας σιωνιστής Τζόρτζ Σόρος. Το δίκτυό του είναι ευρύτατο και έτοιμο να κάνει «Ουκρανία» την Ελλάδα ανά πάσα στιγμή, όπως αναλόγως έπραξαν οι εκεί οργανώσεις του «φιλάνθρωπου» όταν απειλήθηκαν σοβαρά τα συμφέροντά του.

Και όσον αφορά τις δήθεν «παρθένες», τροτέζες στην πραγματικότητα του «ανθρωπισμού» και του «αντιρατσισμού» στην Ελλάδα, ας τους απευθύνουμε την από βήματος Βουλής ερώτηση του Τσίπρα: Σύντροφοι, πόσο κοστίζει μια «ζεστή αγκαλιά»; Και για να το συγκεκριμενοποιήσουμε: Σύντροφοι, πόσο κοστίζει μια αντισυγκέντρωση;

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕ ΤΟ ΔΟΛΛΑΡΙΟ, ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ!”

Άραγε είναι τυχαίο ότι και το βιβλίο του Παπαϊωάννου με “αντιναζιστική” προπαγάνδα έχει ως θέμα του τη Χρυσή Αυγή και κάποιοι φρόντισαν να προωθηθεί από όλα τα βιβλιοπωλεία; Το επίσημο βιογραφικό του μας πληροφορεί:

“Από την Ελληνική Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου κυκλοφορεί η μπροσούρα του «Ας μιλήσουμε καθαρά για την Ακροδεξιά»”

Με τη χρηματοδότηση του Soros και των ομοίων του, ο Κωστής Παπαϊωάννου και οι όμοιοί του προσπαθούν να φιμώσουν κάθε φωνή αντίδρασης. Σκοπός τους είναι να μεταβάλλουν τους ανθρώπους σε πρόβατα που ακόμα και την ώρα της σφαγής τους δε θα τολμούν να έχουν πεποιθήσεις που δεν εγκρίνονται από τα σκοτεινά κέντρα αποφάσεων που διορίζουν εδώ και δεκαετίες ανενόχλητα τους ανθρώπους τους σε διάφορες θέσεις και την κατάλληλη στιγμή τους “αξιοποιούν”.

Εκτός από τον Κωστή Παπαϊωάννου υπάρχουν επίσης αμέτρητοι όμοιοί του πράκτορες ξένων συμφερόντων που καλύπτονται πίσω από σωματεία και ΜΚΟ με βαρύγδουπους τίτλους. Κάποτε τους έλεγαν κοτζαμπάσηδες και πηλιογούσηδες, τώρα τους δίνουν εξατομικευμένους τίτλους όπως “Γενικός Γραμματέας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων”.

Advertisements