ΙΕΚ Σιβιτανιδείου: Με σφραγίδα Φίλη συνεχίζεται η ανομία

Ενώ το αφελές εκλογικό σώμα πανηγύριζε για την έλευση του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, εμείς αποκαλύπταμε την προσκόλληση του “νέου” καθεστώτος” στη διαφθορά που το δημιούργησε:

Με τις ευλογίες του ΣΥΡΙΖΑ το νέο σκάνδαλο οικογενειοκρατίας και διαφθοράς στο ΙΕΚ Σιβιτανιδείου

Μετά από τις συνεχείς αποκαλύψεις μας για την πρωτοφανή διαφθορά και οικογενειοκρατεία που επικρατεί στο ΙΕΚ της Σιβιτανιδείου, το διεφθαρμένο καθεστώς προσπάθησε να θολώσει τα νερά αλλάζοντας τα λαμόγια της προηγούμενης διεύθυνσης του ΙΕΚ της Σιβιτανιδείου με καινούρια:

Διευθύντρια ΙΕΚ
Βασιλική Ζαφείρη, Οδοντίατρος
Τηλέφωνο: +30.210-485-7702

Υποδιευθυντές ΙΕΚ
Παναγιώτα Βασιλείου, Θεατρικών Σπουδών

Τηλέφωνο: +30.210-485-7672

Κωνσταντίνος Σφενδουράκης, Οικονομολόγος
Τηλέφωνο: +30.210-485-7703

Η Βασιλική Ζαφείρη υπήρξε διευθύντρια σχολικής μονάδας της Σιβιτανιδείου και η Παναγιώτα Βασιλείου είναι ταυτόχρονα διευθύντρια του ΚΕΔΙΒΙΜ της Σιβιτανιδείου. Με την πορεία αυτών των δύο θα ασχοληθούμε εκτενέστερα στο μέλλον, για να δούν οι αφελείς υποψήφιοι ποιοί κρίνουν τα πτυχία τους. Όμως θα κάνουμε μια σύντομη αναφορά στο δεύτερο υποδιευθυντή Κωνσταντίνο Σφενδουράκη, γνωστό συνδικαλιστή που παλαιότερα φρόντιζε να κάνει αισθητή την παρουσία του στον τύπο, και ο οποίος συμπτωματικά τα προηγούμενα χρόνια εκτός από μόνιμος εκπαιδευτικός της Σιβιτανιδείου ήταν και ωρομίσθιος στο ΙΕΚ της Σιβιτανιδείου μαζί με την κόρη του Ελισάβετ Σφενδουράκη.

sfendourakis

Το γεγονός αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία, γιατί ο Κωνσταντίνος Σφενδουράκης συχνά προέβαινε σε βαριές καταγγελίες για την διοίκηση της Σιβιτανιδείου, από τις οποίες όμως φρόντιζε να εξαιρεί τη διοίκηση του ΙΕΚ της Σιβιτανιδείου. Φαίνεται ότι η τακτική αυτή απέδωσε, καθώς όχι μόνο εξασφάλιζε την προνομιακή του πρόσληψη στο ΙΕΚ, τη στιγμή που άνεργοι με σημαντικά προσόντα έτρωγαν πόρτα με σκαιό τρόπο προκειμένου να εξασφαλίζονται τα προνόμιά του, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα και την απασχόληση της κόρης του, αλλά στην πορεία εξασφάλισε και τη θέση του υποδιευθυντή προκειμένου να κρίνει τα πτυχία των άλλων.

Ο πράσινος και τελευταία κόκκινος συνδικαλιστής της ΕΛΜΕΣΙ είχε διακριθεί από παλιά στους συνδικαληστικούς αγώνες. Στην παρακάτω φωτογραφία από το 1984 συμμετέχει μαζί με άλλα σιβιτανιδικά λαμόγια μπλε, πράσινων και κόκκινων αποχρώσεων σε κατάληψη της Σιβιτανιδείου με απαίτηση “μαζικούς διορισμούς στη Σιβιτανίδειο”. Αυτά βέβαια πριν το λαμόγιο αυτό γίνει υποδιευθυντής του ΙΕΚ της Σιβιτανιδείου, οπότε και έδωσε εντολή να κλείσουν με οδόφραγμα την είσοδο στα γραφεία και τη γραμματεία του ΙΕΚ προκειμένου να μην ενοχλείται από τους υποψήφιους που ζητούσαν εξηγήσεις για τις πρωτοφανείς αδιαφανείς διεργασίες!

sivitanidios_katalipsi_1984

Μετά από σειρά ετών σφοδρών καταγγελιών εναντίον της διοίκησης της Σιβιτανιδείου, με την εξαίρεση που αναφέραμε προηγουμένως, άλλαξε ξαφνικά στάση φροντίζοντας να απαλλάσσει την αμαρτωλή διοίκηση από κάθε ευθύνη. Στο κείμενό του που ακολουθεί διαμαρτύρεται γιατί το υπουργείο δεν προσλαμβάνει αρκετούς αναπληρωτές, με αποτέλεσμα οι μόνιμοι να αναγκάζονται να κάνουν υποχρεωτικές υπερωρίες και να δυσκολεύονται να παριστάνουν και τους ωρομίσθιους στα ΙΕΚ:

sfendourakis-tvxs-anaplirotes

Η “νέα” διεύθυνση του αμαρτωλού ΙΕΚ συνέχισε στο ακέραιο τη γνωστή οικογενειοκρατική παράδοση που καταστρατηγεί ακόμα και τις πλέον στοιχειώδεις έννοιες δικαίου. Η αρχή έγινε με την προκήρυξη των προσλήψεων μέσα στην προεκλογική περίοδο, χωρίς να ενοχλείται κανένα κόμμα αλλά ούτε και κάποιος από τους ανώτατους δικαστικούς που σχετίζονται με τη Σιβιτανίδειο κόπρο. Θα αναφέρουμε ενδεικτικά κάποια ονόματα μονίμων της Σιβιτανιδείου και συγγενών τους, αλλά και συγγενών παραγόντων που στο μέλλον θα αποκαλύψουμε με μεγάλη ακρίβεια:

ΑΣΗΜΟΜΥΤΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

ΒΛΑΧΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΒΛΑΧΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

ΒΟΥΤΣΙΝΟΥ ΜΑΝΘΑ

ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ ΣΟΦΙΑ

ΚΑΜΑΡΑ ΜΑΡΙΑ

ΚΟΙΛΟΓΛΟΥ ΕΛΕΝΗ

ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΙΑ

ΚΩΝΣΤΑ ΕΥΓΕΝΙΑ

ΛΙΑΝΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ

ΜΑΚΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

ΜΙΝΤΖΑ ΣΟΦΙΑ

ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΜΠΑΡΜΠΑΚΟΥ ΑΘΗΝΑ

ΠΑΠΑΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΠΕΤΡΟΥΛΙΑΣ ΝΙΚΗΤΑΣ

ΤΟΤΟΛΟΥ ΡΕΓΓΙΝΑ

ΤΣΑΠΡΟΥΝΗ ΜΑΡΙΑ

ΦΩΤΙΑ ΘΕΩΝΗ

ΧΑΜΗΛΟΘΩΡΗ ΑΘΗΝΑ

ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Αν και στη λίστα περιλαμβάνονται ονόματα που συνδέονται άμεσα με το κόμμα της ΝΔ, ο Φίλης και το κυβερνητικό σχήμα ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ συνέχισαν να στηρίζουν τη σιβιτανιδική διαφθορά. Αυτό γιατί τα προηγούμενα χρόνια οι δεξιοί υπουργοί φρόντιζαν να διαθέτουν θέσεις για πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που σήμερα έχουν καταλάβει θέσεις σε άλλους διεφθαρμένους οργανισμούς.

Αυτά τη στιγμή που ο Φίλης και το αδελφάτο του βγάζουν λόγους για κοινωνική δικαιοσύνη που δήθεν θα φέρει το ΚΚΕ.εσ. παρέα με την ακροδεξιά συνιστώσα του. Εμείς θα αποδείξουμε το μέγεθος των ψεμμάτων του Φίλη με ακόμα πιο παραδειγματικό τρόπο.

Αν οι σιβιτανιδιστές νομίζουν ότι τα παιδιά τους, οι λοιποί συγγενείς τους και οι γκόμενές τους πρέπει να έχουν εξασφαλισμένη θέση στη Σιβιτανίδειο εις βάρος των άνεργων επιστημόνων, τότε δεν δικαιούνται να διαμαρτύρονται όταν τα παιδιά τους στιγματίζονται ως προϊόντα και φορείς διαφθοράς και οικογενειοκρατείας.

Advertisements