Ο Θανάσης Κούρκουλας προβάρει το μπουργκίνι του

Μετά τον πρώτο διδάξαντα Θανάση Τσιριγώτη που ύμνησε τη μπούργκα ως αντίδραση στον καπιταλισμό, τώρα έχουμε και επίσημα το φραξιονισμό της μωαμεθανολάγνας αριστεράς:

“Bir Allah! Συνιστωσάκιας του Σύριζα λανσάρει την… μουσουλμανική αριστερά!

Γράφει ο Αντίοχος

Η ξοφλημένη και πολλάκις ξεφτιλισμένη αριστερά σήμερα, υπάρχει σε διάφορες εκδοχές – οι οποίες, τις περισσότερες φορές, συναντιούνται και γίνονται… μία. Την σταλινική, την… νατοϊκή, την… ροζ και άλλες. Τώρα έχουμε και την… μουσουλμανική αριστερά!

Το ρόλο του κύριου εκφραστή της διεκδικεί επαξίως ο συνιστωσάκιας του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Κούρκουλας (της συνιστώσας «Κίνηση Απελάστε τον Ρατσισμό – αν σας βρωμάει Σόρος καλώς σας… βρωμάει), με άρθρο του υπό τον τίτλο «Γιατί λέμε ναι στο τζαμί στο Βοτανικό;».

Στο οποίο, αφού εξετάζει το όλον θέμα από,… μαρξιστική-λενινιστική άποψη, συμπεραίνει ότι ο χριστιανισμός είναι… φονταμενταλιστική θρησκεία και πως… καταπιέζει τις γυναίκες (γιατί «μέχρι το 19ο αιώνα στις αναπτυγμένες χώρες της Δύσης οι προγαμιαίες σεξουαλικές σχέσεις ήταν απαγορευμένες, οι γυναίκες έπρεπε να είναι καλυμμένες μέχρι τον αστράγαλο, η κληρονομιά δινόταν μόνο στο μεγαλύτερο αγόρι»…)!!!

Στο τέλος δε, καταλήγει στο εξής συμπέρασμα: «Η παραχώρηση θρησκευτικών ελευθεριών στους μουσουλμάνους θα αποφορτίσει τις «θρησκευτικές διαφορές» και θα διευκολύνει την κοινή πάλη ανάμεσα σε ντόπιους και μετανάστες/πρόσφυγες εργαζόμενους, για όσα από κοινού μας απασχολούν και χρειάζεται να παλέψουμε μαζί γι’ αυτά: τα μέτρα βαρβαρότητας, τη φτώχεια και την ανεργία, τις πολιτικές των καπιταλιστών και των κυβερνήσεών τους. Αποτελεί τεράστιο λάθος η αδιαφορία για τα θρησκευτικά δικαιώματα των μεταναστών και των προσφύγων, επειδή είναι αντιδραστικές εν γένει οι θρησκείες. Ακόμα μεγαλύτερο λάθος είναι η υποστήριξη θρησκευτικών απαγορεύσεων των κυβερνήσεων από τμήματα της Αριστεράς, στο όνομα της «προόδου».

Εκτεθείτε συντρόφια, εκτεθείτε!

(ΥΓ): Α ρε μεγάλε Τζορτζ Σόρος, τι τους κάνεις! Μέχρι και… σαρίκι θα φορέσουνε τα συντρόφια, για να σε ικανοποιήσουνε!”

Διαφωνούμε κάθετα με το συμπέρασμα του αρθρογράφου, γιατί ο Θανάσης Κούρκουλας δεν ανήκει στους σεξιστές που θα φορούσαν σαρίκι, αλλά ήδη προβάρει το μπουργκίνι του που θα κάνει θραύση στους κύκλους των αντιρατσιστικών κύκλων.

kourkoulas_thanasis_me_lathro

Στο εν λόγω κείμενο του Θανάση Κούρκουλα έχουμε μια σειρά από πρακτορίστικες διαστρεβλώσεις που αποδεικνύουν το μέγεθος της αρρωστημένης ιδεολογίας που αντιπροσωπεύει. Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο Κούρκουλας μας λέει ότι δεν πρέπει να φοβόμαστε τον λαθροεποικισμό από μιλιούνια μωαμεθανών γιατί υπάρχουν πολλές ορθόδοξες εκκλησίες, και στη συνέχεια ανακαλύπτει ότι η σαρία είναι πιο ανεκτική στα δικαιώματα της γυναίκας σε σχέση με τα όσα συνέβαιναν και συμβαίνουν στη Δύση!

Προφανώς ο Κούρκουλας αναλογίζεται με άκρατη ηδονή τα χαρέμια που διατηρούσαν οι μωαμεθανοί και στα οποία είχαν και πλήθος ομοφυλόφιλων για να μελετούν μαζί το μωαμεθανικό δίκαιο που τόσο του αρέσει.

islam-gay-foto3

Για τον Κούρκουλα, οι μωαμεθανοί δεν είναι αυτό που όλοι ξέρουμε λόγω της θρησκείας τους, αλλά λόγω της χειμαζόμενης οικονομίας των μωαμεθανικών χωρών, προφανώς γιατί ο μωαμεθανισμός της πάμπλουτης Σαουδικής Αραβίας είναι πιο πολιτισμένος – πάντα σύμφωνα με τον Κούρκουλα – σε σχέση με τον μωαμεθανισμό του Αφγανιστάν.

Η ιστορική πραγματικότητα διαψεύδει οικτρά τον Κούρκουλα: Οι πάμπλουτες μωαμεθανικές χώρες (Σαουδική Αραβία, Κατάρ) είναι που εξήγαγαν τον φονταμενταλισμό σε χώρες όπως το Αφγανιστάν και το Ιράκ (και εσχάτως με την υποστήριξη του αδελφάτου του Κούρκουλα και στη Συρία), οι οποίες ήταν πολύ διαφορετικές ως κοινωνίες προτού εισβάλουν οι μουλάδες και τα πετροδόλλαρα.

Αυτά όμως είναι ασήμαντα μπροστά στο όραμα του Κούρκουλα, που είναι η κοινή πάλη ντόπιων και λαθροεποίκων ενάντια στον καπιταλισμό, καθώς φαντάζεται πως οι εισαγώμενοι μωαμεθανοί θα πυκνώσουν την αριστερίστικη κομπανία του και δε θα ενοχληθούν από τους κραγμένους ομοφυλόφιλους και τους άθεους που ενσωματώνει το αντικοινωνικό του μόρφωμα. Μέσα στο θολωμένο από τη χασισοκουλτούρα μυαλό του, οι εισαγώμενοι μωαμεθανοί θα αφήσουν στην άκρη τις θρησκευτικές τους πεποιθήσεις για να τον ακολουθήσουν χωρίς να μπουν στον πειρασμό να τον πετάξουν από καμιά ταράτσα.

islam-gay-balkoni-omofylofiloi

Εκείνο που παραλείπει να αναφέρει ο Αντίοχος είναι ότι ο Θανάσης Κούρκουλας είναι και “εκπαιδευτικός” ιδιαίτερα γνωστός για τις χριστιανοφοβικές του δραστηριότητες και την προσπάθεια διάδωσης της αρρωστημένης σκέψης του στη νεολαία. Για τους λόγους αυτούς υποσχόμαστε ότι θα ασχοληθούμε ιδιαίτερα μαζί του στο μέλλον.

Advertisements