Τι Αλβανία, τι Μεγάλη Βρεττανία

Στον απόηχο του δημοψηφίσματος που πίκρανε τους επαγγελματίες ναιναίκους της Ελληνικής πολιτικής, και ενώ το καινούριο εφεύρημα του μορφώματος ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ προκειμένου να παραμείνει στην εξουσία είναι η ψήφος των εφήβων, μια απλή έρευνα έδειξε τη γύμνια και την αποτυχία της εκπαίδευσης.

Οι Έλληνες νέοι και νέες όχι μόνο δεν γνωρίζουν που βρίσκεται η Μεγάλη Βρεττανία, αλλά την μπερδεύουν με την Αλβανία!

Και σωστά παρατηρούν οι παρουσιαστές ότι οι μισοί από τους ερωτηθέντες θα καταλήξουν να σπουδάζουν στη Μεγάλη Βρεττανία, και (συμπληρώνουμε εμείς) επιστρέφοντας και έχοντας ήδη ξεχάσει όσα έμαθαν θα επιδίδονται στην αναζήτηση κυβερνητικών θέσεων όπως έκαναν αμέτρητα σημερινά πουλέν του ΣΥΡΙΖΑ.

Κι ενώ το σχολείο αποτυγχάνει να μάθει στα παιδιά που βρίσκονται οι χώρες της Ευρώπης και ποιά είναι η διαφορά της Μεγάλης Βρεττανίας και της Αλβανίας, αγράμματοι υπουργοί και εξίσου αγράμματα στελέχη της εκπαίδευσης ισχυρίζονται ότι θα αναβαθμίσουν την εκπαίδευση προσφέροντας περισσότερες ξένες γλώσσες και μαθήματα facebook.

Τέτοια βίντεο δείχνουν αυτό ακριβώς που οι εκπαιδευτικοί και οι πολιτικοί ισχυρίζονται ότι δεν υπάρχει, δηλαδή ένα σχολείο πλήρως αποτυχημένο που χρησιμεύει μόνο για διορισμούς.

Advertisements