Ο Φίλης στη Σιβιτανίδειο: Ο χοίρος και η κόπρος

Λίγες μέρες μετά το τσάκισμα του φασισμού στην Καλλιθέα, ο yolo υπουργός Φίλης επέστρεψε στην Καλλιθέα, αυτή τη φορά για να κυλιστεί ηδονικά στη Σιβιτανίδειο κόπρο.

Το πρόσχημα για την επίσκεψη Φίλη ήταν το ετήσιο μνημόσυνο των αδελφών Σιβιτανίδη, οι οποίοι έδωσαν αφελώς την κληρονομιά τους για να γίνει το ομώνυμο ίδρυμα συνώνυμο της διαφθοράς.

Για τη φιέστα βγήκε ειδική ανακοίνωση από τους σιβιτανιδιστές το βράδυ της ίδιας ημέρας, γεγονός που δείχνει τη σπουδή των σιβιτανιδιστών να δώσουν μια επίφαση νομιμοφάνειας στο διεφθαρμένο καθεστώς που έχουν εγκαταστήσει. Ακολουθεί η κατάπτυστη ανακοίνωσή τους:

“Την Παρασκευή 3 Ιουνίου και ώρα 9:30 π.μ. τελέστηκε με ιδιαίτερη κατάνυξη το ετήσιο μνημόσυνο των αδελφών Βασιλείου και Λουίζου Σιβιτανίδη, ιδρυτών του Σιβιτανιδείου Ιδρύματος παρουσία του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, κ. Νίκου Φίλη.

Η επιμνημόσυνη δέηση τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου της Σιβιτανιδείου, από τον εκπρόσωπο του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Κου Ιερώνυμου Β’, Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη Συμεών Βολιώτη.

Μετά το τέλος της επιμνημόσυνης δέησης, ο Πρωτοσύγκελος ως εκπρόσωπος του Μακαριωτάτου απηύθυνε χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους, μετέφερε την ευλογία και τους χαιρετισμούς του και μεταξύ άλλων είπε: «Η βούλησή τους, να είναι πρόεδρος της Σιβιτανιδείου Σχολής ο εκάστοτε Αρχιεπίσκοπος, δεν είχε συμβολικό ή διακοσμητικό χαρακτήρα, αλλά αποκάλυπτε την κομβική σημασία που απέδιδαν οι ίδιοι στην Εκκλησία και τη συμβολή που μπορούσε να έχει στην υλοποίηση του εκπαιδευτικού τους οράματος. Είναι πολύ όμορφο να πιστοποιούμε με την προσευχή μας και τη δέηση τούτη, οτι η μνήμη δύο ανθρώπων που αγάπησαν την παιδεία και την βοήθησαν ποικιλοτρόπως είναι όντως αιωνία. Μάλιστα αυτοί οι άνθρωποι, μέσω της διαθήκης τους, έδωσαν σε αυτό το Ιδρυμα εξέχουσα θέση στην εκκλησία, κάτι το οποίο είναι ένα μήνυμα νοήματος ζωής. Να είναι αιωνία λοιπόν η μνήμη τους, να μας εμπνέει, να μας καθοδηγεί και να βρίσκονται πολλοί μιμητές αυτών των ανθρώπων».”

Η βούληση των αφελών αδελφών Σιβιτανίδη ήταν να προεδρεύει ο εκάστοτε Αρχιεπίσκοπος προκειμένου η λειτουργία του ιδρύματος να διέπεται από Χριστιανική ηθική, και όχι για να συμμετέχει και αυτός σε συγκάλυψη οικονομικών και ηθικών σκανδάλων και σε παιχνίδια διορισμών που περιλαμβάνουν και αλλαξοκωλιές με τη Ριζάρειο. Ποιά είναι λοιπόν η εξέχουσα θέση που έχει η Εκκλησία σε αυτό το ανίερο ίδρυμα, το οποίο παραδόξως έχει ταυτιστεί με ό,τι χειρότερο υπάρχει στην εκπαίδευση σήμερα;

Το καθεστώς στη Σιβιτανίδειο σήμερα είναι ίδιο με αυτό που επικρατούσε στη Ριζάρειο κάποτε, με τη διαφορά ότι από τη Ριζάρειο πέρασε ο Άγιος Νεκτάριος, ενώ η Σιβιτανίδειος τελεί υπό τη διεύθυνση ενός αγράμματου οινόφλυγος.

Ιερώνυμος και Βολιώτης με Γερμανό Υπουργό Παιδείας

Όσο για το πρόσωπο του Πρωτοσύγκελλου Συμεών Βολιώτη, με στενές σχέσεις με πολιτικά πρόσωπα, και την ανάμειξή του σε θέματα “επαγγελματικής κατάρτισης”, σημειώνει ο Τρις Χειρότερος:

“Ο Τρις Χειρότερος: ΠΡΟΔΟΤΕΣ Α.Ε.
Αναπληρωτής υπουργός Παιδείας και Έρευνας της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Thomas Rachel.
Στην Αρχιεπισκοπή, για να δει τον διεφθαρμένο προδότη Ιερώνυμο!

Ο Rachel συνοδευόμενος από στελέχη του Υπουργείου επισκέφθηκε τον Τουρκαλβανό Λιάπη, για να πάρει λέει την ευχή του και να τον ενημερώσει για την συνεργασία Ελλάδας – Γερμανίας σε προγράμματα έρευνας και επαγγελματικής κατάρτισης, ενώ παρόντες ήταν ο Πρωτοσύγκελλος της Αρχιεπισκοπής Αρχιμανδρίτης Συμεών Βολιώτης και ο Διευθυντής του ιδιαιτέρου γραφείου του Αρχιεπισκόπου Αρχιμανδρίτης Χρυσόστομος Παπαθανασίου.

Τις βλέπετε τις βρωμόφατσες τους; Τον αργόσχολο αρχιμανδρίτη μακρυγένη Βολιώτη που το παίζει πρωτοσύγκελλος; Τον χεσμένο Παπαθανασίου που φοβάται να βγάλει άχνα και περιμένει σα σκυλάκι να του πετάξουν το κόκκαλο για να γίνει δεσποτάκος; Αυτοί οι κοπρίτες πληρώνονται από τις μειώσεις των συνταξιούχων, τις μειώσεις των επιδομάτων ανεργίας, τις μειώσεις, τις μειώσεις, τις μειώσεις και την καταλήστευση των Ελλήνων. Γι΄ αυτούς πέρα βρέχει!

Όλοι αυτοί αλλά και άλλοι πολλοί είναι οι προδότες που έχει στη συμμορία του ο βρωμιάρης ανθέλληνας Ιερώνυμος!

Τους βλέπετε πόσο χαρούμενοι είναι που ξεπούλησαν την Ελλάδα στους Γερμανούς και τους υπόλοιπους ανθέλληνες και αντίχριστους Ευρωπαίους;

Το θέμα παρουσιάστηκε από την επίσημη κωλοσελίδα της Κρατικής Εκκλησίας Α.Ε. του λεχρίτη Ιερωνύμου.

Ξυπνήστε Έλληνες!!!”

Επιστρέφουμε στην εξιστόρηση των σιβιτανιδιστών με τον αγαπημένο του Χρήστου Κάτσικα διευθυντή του 4ου ΕΠΑΛ:

“Ο Διευθυντής του 4ου ΕΠΑ.Λ. κ. Ιωάννης Βλάνδος στο λόγο του μίλησε με σαφή, επίκαιρο και γλαφυρό ύφος για τη ζωή και το έργο των αδερφών Σιβιτανίδη, έκανε μία σύντομη ιστορική αναδρομή για αυτούς, για να φτάσει στην Σιβιτανίδειο του σήμερα, σκιαγραφώντας την πορεία, την εξέλιξη και την υπάρχουσα κατάσταση του Ιδρύματος. Αναφέρθηκε σε μελλοντικές καινοτόμες δράσεις που θα γίνουν σε συνεργασία με το Υπουργείο και με την ιδιαίτερη μέριμνα του Υπουργού, στους ανθρώπους που έχουν προσφέρει τα μέγιστα όλα αυτά τα χρόνια για να φτάσει η Σιβιτανίδειος σημερα σε αναβαθμισμένο επίπεδο, προσφέροντας ολοκληρωμένη εκπαίδευση και κατάρτιση.”

Οι “μελλοντικές καινοτόμες δράσεις που θα γίνουν” είναι διαχρονικό πεδίο ρεμούλας και βολέματος συγγενών για τους σιβιτανιδιστές, οι οποίοι τώρα ετοιμάζουν και πειραματικό σχολείο(!) τη στιγμή που το γενικό λύκειο που λειτουργούσε στη Σιβιτανίδειο έκλεισε γιατί κανένας γονιός δεν ήθελε να στείλει το παιδί του σε ένα ναρκωσχολείο. Το “αναβαθμισμένο επίπεδο” της Σιβιτανιδείου περιλαμβάνει ξεκοκκάλισμα Ευρωπαϊκών προγραμμάτων προκειμένου να εξασφαλίζονται γενναίες μίζες και να μοιράζονται και μερικά ψιλά σε διασκεδάσεις κάθε είδους. Εμπεριστατωμένες καταγγελίες για τα τεράστια οικονομικά σκάνδαλα εκατομμυρίων ευρώ έχουν φτάσει τόσο στο Χριστόδουλο όσο και στον Ιερώνυμο, οι οποίοι και τις έθαψαν καλύπτοντας τους εμπλεκόμενους.

Εδώ και πολλά χρόνια οι σιβιτανιδιστές παρουσιάζουν διάφορα κενοτόμα προγράμματα της πλάκας, όπως εκείνο που υποτίθεται πως εφάρμοσαν μαζί με το Ινστιτούτο Δημόκριτος και στο οποίο θα κάνουμε στο μέλλον ιδιαίτερη αναφορά. Το είδος της εκπαίδευσης που “προσφέρεται” φαίνεται ολοκάθαρα παρακάτω:

Όσο για τον Ιωάννη Βλάνδο, προτού γίνει διευθυντής κατακεραύνωνε αυτές τις εξαγγελίες περί κενοτόμων δράσεων και κατήγγειλε σφοδρά την οικογενειοκρατία στη Σιβιτανίδειο. Από τότε που εξασφάλισε τη διευθυντική καρέκλα συνειδητοποίησε ξαφνικά ότι είχε άδικο στα όσα κατήγγειλε και προτίμησε να τα ξεχάσει!

(Πάντως από όλους τους διευθυντές μονάδων της Σιβιτανιδείου προτιμούν να προβάλουν τον Βλάνδο προκειμένου να εξασφαλίσουν ευνοϊκή κάλυψη από τον Κάτσικα)

“Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Σιβιτανιδείου, κ. Γεώργιος Κοτονιάς, ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους, και είπε τα εξής: «Σήμερα είναι μεγάλη χαρά για μας, που με την παρουσία σας τιμάται το μεγαλείο της μνήμης των αδελφών Σιβιτανίδη. Η επιθυμία και το πνεύμα των ιδρυτών δημιουργεί σε μας ιδιαίτερη υποχρέωση, ως εκφραστές της θέλησής τους να παραμείνει το δημιούργημά τους πάντα πρωτοπόρο και στην πράξη κοινωφελές.

Το Ίδρυμα άντεξε επί 9 δεκαετίες, στάθηκε αλώβητο από συγκυρίες άσχημες, συμπληγάδες συμφερόντων για να προσφέρει γνώση, τέχνη, επαγγελματισμό και κατάρτιση στα ελληνόπουλα και όχι μόνο, για να αποδώσει τη φιλοπατρία του σε καιρούς χαλεπούς, που απαιτούσαν τόλμη, προβληματισμό για την προάσπιση των ιδεωδών μας. Σ’ αυτό λοιπόν το ασφαλές «λιμάνι» της Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, είμαστε εδώ όλοι εμείς να αποτίσουμε φόρο τιμής στους αείμνηστους Ιδρυτές – Ευεργέτες αδελφούς Βασίλειο και Λουίζο Σιβιτανίδη.

Κύριε Υπουργέ, είμαι σίγουρος ότι η εδώ σημερινή παρουσία σας δίνει μήνυμα αισιοδοξίας, στήριξης και αμέριστης συμπαράστασης στο Ίδρυμα και τους εργαζόμενους σ’ αυτό. Σας υποσχόμαστε ότι θα ανταποκριθούμε της εμπιστοσύνης σας με ολοένα και μεγαλύτερη δημιουργική διάθεση και ζήλο, υπό την σκέπη και την ευλογία του Προέδρου του Δ.Σ. Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου μας και με την ξεχωριστή παρουσία του κ. Προέδρου και του κ. Αντιπροέδρου του Ν.Σ.Κ.

Ας φυλάξουμε τις αξίες και τα σύμβολά μας ώστε να μην ξεθωριάσουν. Ευχαριστώ».”

Ο Γεώργιος Κοτονιάς αποτελεί ένα από τα πτώματα που έχουν εξασφαλίσει διαχρονική θέση στην εκπαιδευτική διαφθορά και στο μέλλον θα υπάρξει αναλυτική αναφορά στην ενδιαφέρουσα διαδρομή του. Προς το παρόν όμως θα αναφέρουμε ότι βρίσκεται πίσω από την ενορχήστρωση πλήθους παράνομων διορισμών στη Σιβιτανίδειο, που περιλαμβάνουν την κόρη του Χρυσούλα Κοτονιά και αμέτρητους συγγενείς και συγχωριανούς. Με την τεκτονική σκέπη του Αρσένη και αργότερα της Κατσέλη βρέθηκε να αναλαμβάνει διάφορες θέσεις μέσα στη Σιβιτανίδειο και σε διάφορες επιτροπές του Υπουργείου Παιδείας από όπου συμμετείχε σε διαρκή σκάνδαλα όλων των ειδών. Η αναφορά του στον αρχιεπίσκοπο και στους ανώτατους δικαστικούς που συμμετέχουν στην αμαρτωλή διοίκηση της Σιβιτανιδείου δεν είναι τυχαία, καθώς του εξασφαλίζουν διαχρονική ασυλία με συγκεκριμένα ανταλλάγματα.

Η προσφώνησή του προς τον ομόθρησκο Φίλη δεν ήταν τυχαία όπως θα δούμε παρακάτω. Το ερώτημα είναι ποιές είναι οι “συμπληγάδες συμφερόντων” στις οποίες αναφέρεται, τη στιγμή που η Σιβιτανίδειος αντιπροσωπεύει ακριβώς τα συμφέροντα μιας δράκας επιτήδειων εις βάρος τόσο των μαθητών όσο και του Ελληνικού λαού που πληρώνει για να συντηρείται ένα από τα πιο διεφθαρμένα καθεστώτα στην εκπαίδευση.

Αν κάποιοι αντιπροσωπεύουν συμφέροντα, σίγουρα είναι εκείνοι που έχουν διορίσει την κόρη τους και ολόκληρα χωριά και μοιράζουν κονδύλια στους συγγενείς τους έχοντας μετατρέψει τη Σιβιτανίδειο σε οικογενειακή επιχείρηση!

sivitanidios2016-filis-kotonias-simferonta

“Τέλος, ανέβηκε στο βήμα ο Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, κ. Νίκος Φίλης, ο οποίος αρχικά τόνισε το γεγονός πως κάποιοι άνθρωποι πέρα από το επαγγελματικό τους καθήκον, εκπληρώνουν εθελοντικά και το προσωπικό και ηθικό τους καθήκον και αναφέρθηκε στη μεγάλη σημασία της ευεργεσίας των αδελφών Σιβιτανίδη. Έφερε παραδείγματα από ανθρώπους που πριν από κάποια χρόνια διέπρεψαν με τα επαγγέλματα τους σε Ελλάδα και εξωτερικό και προέρχονταν από το χώρο της τεχνικής εκπαίδευσης και κατάρτισης, κάνοντας ευθεία σύγκριση με τη σημερινή εποχή που στη χώρα μας αυτοί οι τομείς δεν έχουν πλέον ούτε εξέχουσα θέση ούτε και την απαραίτητη επαγγελματική ή κοινωνική αναγνώριση. Δεσμεύτηκε ότι η Κυβέρνηση -αλλά και ο ίδιος- θα φροντίσουν να αλλάξει αυτό, καθώς βρισκόμαστε σε περίοδο παραγωγικής ανασυγκρότησης. «Η έξοδος από την κρίση στο ξέφωτο της ανάπτυξης προϋποθέτει ανάπτυξη της τεχνικής εκπαίδευσης σε όλα τα επίπεδα και χωρίς ταβάνι» ανέφερε χαρακτηριστικά στη συνέχεια, ενώ παρουσίασε ένα πλάνο αλλαγών στα ΕΠΑ.Λ. (το οποίο έχει ήδη ψηφιστεί) που θα δίνει στα παιδιά πέρα από εξειδικευμένες γνώσεις και γενικές, συνδυάζοντας τη μόρφωση με τις δυνατότητες της επαγγελματικής προοπτικής. Με αφορμή παλαιότερες περιόδους απολύσεων, αναταραχών και προβλημάτων στον χώρο της κατάρτισης, δήλωσε ότι στόχος της κυβέρνησης δεν είναι η μείωση, αλλά η περαιτέρω αξιοποίηση όλων των εκπαιδευτικών στο έπακρον.
Τέλος, τη χαρά όλων προκάλεσαν τα λόγια του: «Θέλουμε η Σιβιτανίδειος να είναι ένας χώρος πειραματικός για την τεχνική εκπαίδευση», ενώ δεσμεύτηκε να δουλέψει ο ίδιος προσωπικά το πλάνο υλοποίησης αυτής της ιδέας με τη βοήθεια του εκπαιδευτικού και διοικητικού προσωπικού του Ιδρύματος.”

sivitanidios2016_episkepsi_fili

Ποιό είναι άραγε το “εθελοντικό προσωπικό και ηθικό καθήκον” στο οποίο αναφέρεται ο Φίλης, όταν είναι γνωστό σε όλη την Ελλάδα ότι οι σιβιτανιδιστές έχουν καταλάβει ένα δημόσιο κτίριο στο οποίο διορίζουν κατά βούληση τα παιδιά τους και τις γκόμενές τους με τις πιο απίθανες ειδικότητες;

Κατά την πάγια τακτική του, ο Φίλης διάνθισε την ομιλία του με γενικόλογες αναφορές στο πως θα αλλάξει την εκπαίδευση σύμφωνα με κάποιο μυστηριώδες πλάνο που έχει στο θολωμένο αριστερόφρονο μυαλό του, στη συγκεκριμένη περίπτωση με μπερδεμένες αναφορές στην κοινωνική αναγνώριση των τεχνικών επαγγελμάτων. Το ερώτημα είναι τι ρόλο έπαιξε η Αριστερά στην απαξίωση των τεχνικών επαγγελμάτων, καθώς για δεκαετίες υποστήριζε πως όλοι πρέπει να είναι πτυχιούχοι με το γνωστό σύνθημα “πτυχίο για όλα τα παιδιά”.

Όσο για τις απολύσεις, θυμίζουμε ότι στα σχέδια της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ ήταν η κατάργηση της Σιβιτανιδείου και ενσωμάτωσή της στο υπόλοιπο εκπαιδευτικό σύστημα. Προκειμένου όμως να διασφαλιστούν τα διάφορα συμφέροντα, η απόφαση αυτή αποσύρθηκε χωρίς καμία εξήγηση. Αντίθετα, υπήρξε προνομιακή εξαίρεση των σιβιτανιδιστών από το καθεστώς της διαθεσιμότητας ώστε να εξασφαλιστούν οι αγράμματοι συγγενείς και κουμπάροι που λυμαίνονται το κρατικό χρήμα που ρέει άφθονο στη Σιβιτανίδειο.

Τα σχέδια για τα οποία θα δουλέψει προσωπικά ο ίδιος ο Φίλης, τις ώρες που δε θα παίρνει τον ύπνο του στη Βουλή, είναι σχέδια που εδώ και πολλά χρόνια υποτίθεται πως εκπονούνται στη Σιβιτανίδειο με τα γνωστά αποτελέσματα. Οι εξαγγελίες για τη μετατροπή της Σιβιτανιδείου σε πειραματικό σχολείο έχουν γίνει πολλές φορές στο παρελθόν και στην πραγματικότητα γίνονται μόνο για να εξασφαλιστούν κονδύλια από διάφορα Ευρωπαϊκά προγράμματα και να διαφημιστεί το ναρκωσχολείο σαν κάτι διαφορετικό από αυτό που πραγματικά είναι. Επειδή ο Φίλης κατάλαβε ότι η υπόθεση έχει χρήμα, φρόντισε για την προσωπική του εμπλοκή και την τοποθέτηση του ανθρώπου του Δημήτρη Ζέρβα.

“Στην επιμνημόσυνη δέηση παρευρέθησαν ο αντιπρόεδρος του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας, ο πρόεδρος και μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της Σιβιτανιδείου, μέλη του Διοικητικού Συμβουλείου, ο Γενικός Διευθυντής, εκπρόσωποι και διευθυντές από τις σχολικές μονάδες, το Ι.Ε.Κ., τη Σ.Ε.Κ., το ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ2, εκπαιδευτικοί, διοικητικοί υπάλληλοι αλλά και μαθητές.”

Ο λόγος που έσπευσαν όλοι αυτοί είναι ο ίδιος που τους έκανε να τρέχουν και πίσω από τους προηγούμενους μεγαλόσχημους υπουργούς που επισκέπτονταν τη Σιβιτανίδειο τα προηγούμενα χρόνια: Για να εξασφαλίσουν την εύνοια και την κάλυψή του. Παραθέτουμε μερικά αποκαλυπτικά άρθρα για τα πρόσωπα που αναφέρονται:

ΣΕΚ Σιβιτανιδείου Σχολής Λαμογιάς και Απάτης: Ξετσιπωσιά δίχως όρια

Ποιοί διορίζουν στο ΙΕΚ της Σιβιτανιδείου;

Σιβιτανίδειος Σχολή Ρουφιανολογίας και Γραφικών Συνταξιούχων

Μεγάλο σκάνδαλο στη Σιβιτανίδειο: Αθηνά Μπαρμπάκου ΔΕ Ψυχολογίας

ΙΕΚ Σιβιτανιδείου: Η λίστα της ντροπής και του αίσχους

Παράνομες κρυφές προσλήψεις στη Σιβιτανίδειο: Το φαγοπότι και οι προσλήψεις συνεχίζονται

sivitanidios2016_episkepsi_atheou_fili

Το πραγματικό νόημα της όλης φιέστας συνοψίζεται παρακάτω:

“Ακολούθησε συνάντηση των παρευρισκομένων στην αίθουσα του Δ.Σ. της σχολής, όπου συζητήθηκαν σε όμορφο, πολιτισμένο και συναινετικό κλίμα θέματα ποικίλης ύλης και αρκετοί είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τον κ. Υπουργό, ο οποίος κατά την αποχώρηση του ήταν ικανοποιημένος από την παρουσία του στη Σιβιτανίδειο και ευχαρίστησε θερμά τους ιθύνοντες για την πρόσκληση που του έγινε.”

Αν αναρωτιέται κανείς γιατί δίνεται έμφαση στο “όμορφο, πολιτισμένο και συναινετικό κλίμα” και ποιά είναι τα “θέματα ποικίλης ύλης” που “αρκετοί” πήγαν για να συζητήσουν με τον υπουργό, η απάντηση είναι απλή:

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν σιβιτανιδιστές οι οποίοι συμμετείχαν ενεργά στο καθεστώς διοίκησης της Σιβιτανιδείου επί καραμανλικής διακυβέρνησης, με ιδιαίτερη συμβολή στο συντονισμό ρουσφετιών για προσλήψεις συμβασιούχων. Κάποιοι μάλιστα και με ιδιαίτερες θρησκευτικές ανησυχίες. Με πρόσχημα το μνημόσυνο των αδελφών Σιβιτανίδη, διοργανώθηκε η συνάντηση αυτή προκειμένου να επέλθει συμφωνία για τη μοιρασιά της πίτας που περιλαμβάνει όχι μόνο κοινοτικά πακέτα και διαχείριση κονδυλίων αλλά και διορισμούς γόνων. Με την υπαγωγή της Σιβιτανιδείου σε ένα ιδιότυπο “πειραματικό” καθεστώς θα μπορέσει να ξεπεραστεί ο σκόπελος για μονιμοποιήσεις στη Σιβιτανίδειο, η οποία προς το παρόν μπορεί να προσλαμβάνει μόνο συμβασιούχους, και οι γόνοι περιμένουν να βολευτούν.

sivitanidios2016_episkepsi_fili_lamogia

(Τα βουτήματα και οι καφέδες που φαίνονται στη φωτογραφία κόστισαν στον άγρια φορολογούμενο πολίτη πάνω από 700 ευρώ, εκτός των υπολοίπων “εξόδων”.)

Αυτό αποτελεί συνέχεια παλαιότερης παράδοσης, η οποία προέβλεπε μοίρασμα θέσεων σε όλες τις κομματικές παρατάξεις του αντισυνταγματικού τόξου, και που στην περίπτωση της Σιβιτανιδείου αποκτά ιδιαίτερη χροιά λόγω της άκρατης οικογενειοκρατίας και της εμπλοκής θρησκευτικών ομάδων. Και στο πλαίσιο της συγκυβέρνησης που επωάζεται ιδιαίτερα συμβολική ήταν η παρουσία του βαψομαλλιά Δημήτρη Μιχαλολιάκου, ο οποίος παρέστη στη φιέστα με ανανεωμένη απόχρωση της καούκας παρά το υποτιθέμενο μαλλιοτράβηγμα με το Δημήτρη Ζέρβα για την καρέκλα του Γενικού Διευθυντή.

sivitanidios2016_episkepsi_fili_zervas_mihaloliakos

Ίσως αυτό να είναι συμπτωματικό για κάποιους, αλλά με την παρουσία του Δημήτρη Μιχαλολιάκου, ξαδέλφου του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, φαίνεται να ξορκίζεται πιθανή αναφορά της Χρυσής Αυγής στις πρόβες συγκυβέρνησης και το καθεστώς διαφθοροκρατίας της Σιβιτανιδείου.

Αφού έμειναν όλοι ικανοποιημένοι από τη μοιρασιά της πίτας, οι πρωταγωνιστές εν ΜΑΤΣ αδελφοί έβγαλαν και την απαραίτητη αναμνηστική φωτογραφία:

sivitanidios2016_episkepsi_fili_masonia

Τον Φίλη συνόδευε και συνεργείο της κρατικής τηλεόρασης προκειμένου να προβάλει τις δηλώσεις των εμπλεκόμενων και να δημιουργηθεί θετικό κλίμα που θα καλύψει την πραγματικότητα με δημοσιοσχετίστικα κόλπα.

Την ώρα που γίνονται όλα αυτά, έντιμοι εργαζόμενοι της Σιβιτανιδείου παραμένουν εγκλωβισμένοι σε αυτό το άσυλο αισχρής διαφθοράς και μάχονται με όσα μέσα διαθέτουν για τον τερματισμό της αισχρής οικογενειοκρατίας. Φυσικά ο Φίλης δεν επέλεξε να συναντηθεί μαζί τους. Γνήσιος Αριστερός, ο Φίλης έκλεισε συμφωνίες με τα πιο ποταπά και κατάπτυστα στοιχεία των υποτίθεται αντίπαλων κομμάτων για να εγκαθιδρύσει νέο καθεστως διαφθοράς γύρω από το άτομό του.

…Όμως το παρασκήνιο δεν τελειώνει εδώ!

Κάτι που απασχολεί σοβαρά τους σιβιτανιδιστές είναι οι αποκαλύψεις για τα όσα συμβαίνουν στο άθλιο σιβιτανιδικό πορνείο. Στην προσπάθειά τους να διοχετεύσουν ευνοϊκά δημοσιεύματα (που δεν περιορίζονται μόνο στις δραστηριότητές τους εντός της Σιβιτανιδείου) έχουν αναθέσει σε στελέχη σιβιτανιδικού επιπέδου και την παραγωγή βίντεο για την προβολή τους. Το εγχείρημα δεν απέδωσε όσο θα περίμεναν, οπότε και δημιουργήθηκε μια νέα θέση εργασίας στη Σιβιτανίδειο για ανιψιό του Γιώργου Κοτονιά!

Μια και οι δουλειές στο τσιπουράδικο δεν πήγαιναν καλά και το “παιδί” έστριβε φτιαγμένα τσιγάρα όλη μέρα, ο θείος του φώναξε τον Στέργιο Κοτονιά να αναλάβει καθήκοντα στελέχους της Σιβιτανιδείου, καθώς θα ταίριαζε απόλυτα στη ναρκοκουλτούρα της γνωστής χασισομάνας Σιβιτανιδείου.

commercial photography locations

Στα πλαίσια αυτά, ο φέρελπις νέος ανέλαβε να φτιάξει το βίντεο που ακολουθεί και είναι εμφανούς αρτιότητας:

Επειδή πληροφορούμαστε ότι οι σιβιτανιδιστές ανησυχούν για τα χαμηλά επίπεδα δημοφιλίας των βίντεο που ανεβάζουν, ενώ ταυτόχρονα παραπονιούνται για τον αριθμό των αναγνωστών που διαβάζουν τις αποκαλύψεις μας, το τοποθετούμε σαν επίλογο αυτής της μικρής αναφοράς μας στις αισχρές μεθοδεύσεις τους.

Advertisements