Η ευαισθησία των ψεκασμένων ΑΝΘΕΛ για τα βιογραφικά

Θα μπορούσε να είναι σκηνικό από ταινία, αλλά τίποτε δεν είναι πιο απίστευτο από την πραγματικότητα. Αναφερόμαστε σε ένα περιστατικό που έλαβε χώρα πρόσφατα:

“Ένα χωρίς προηγούμενο περιστατικό φέρνει στο φως της δημοσιότητας ο «ΒΗΜΑτοδότης», ο οποίος επικαλείται μαρτυρία του μέλους του Δ.Σ. του ΕΒΕΑ, Πάτροκλου Κουδούνη.

Όλα άρχισαν, όταν ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης Πάνος Καμμένος, επισκέφτηκε το ΕΒΕΑ και στο τέλος της εκδήλωσης πλησίασε ένα μέλος του Δ.Σ., τον Πάτροκλο Κουδούνη.

Ο διάλογος, σύμφωνα πάντα με το «ΒΗΜΑτοδότη»:
Καμμένος: «Σε άκουσα το πρωί στην τηλεόραση και διάβασα τις επιστολές σου».

Κουδούνης: «Γνωριζόμαστε;»

Καμμένος: «Γνωριζόμαστε από τότε που υπέγραφες συμβάσεις στο αεροδρόμιο μαζί με τον φίλο σου τον Παπασταύρου. Εδώ έχω έναν φάκελο για σένα! Αν θέλεις, μίλα!»

Μετά τη συνομιλία, ο Υπουργός Άμυνας κάθισε στο πάνελ και έκανε νόημα σε κάποιους, δείχνοντας τον Πάτροκλο Κουδούνη. Τότε, όπως υποστηρίζει ο Κουδούνης, δύο σωματοφύλακες του, καθώς και ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ., Θανάσης Παπαχριστόπουλος, «ήρθαν και στάθηκαν όρθιοι από πάνω μου».

Μετά το τέλος της ομιλίας του υπουργού «αποκαλύπτω από μικροφώνου ότι ο Καμμένος με απείλησε και του ζητώ να ανοίξει τον φάκελό μου» αναφέρει ο Κουδούνης.

Τότε ο υπουργός ανοίγει το κινητό του και αρχίζει να διαβάζει το περιεχόμενο του φακέλου, που δεν ήταν άλλο από το βιογραφικό του κ. Κουδούνη, το οποίο είχε κατεβάσει από το ίντερνετ.

Αφού ανέφερε τις θέσεις που κατείχε ο κ. Κουδούνης στον ιδιωτικό τομέα, ο υπουργός ολοκληρώνει ως εξής: «Αυτό που δεν μας λέτε όμως είναι ότι είστε πρόεδρος του Ελληνο-ιρανικού Επιμελητηρίου και όλα αυτά τα κάνετε γιατί σας ενοχλεί η προσέγγιση που κάνω στο Ισραήλ».

Από εκείνη τη ημέρα, όπως καταγγέλλει ο Κουδούνης, «ο Καμμένος με έβαλε στο μάτι» και για το λόγο αυτό έχει αποστείλει γραπτές επιστολές-διαμαρτυρίες προς τη διοίκηση του ΕΒΕΑ.”

Ο μπούλης Καμμένος ανέθεσε στον γελοίο Παπαχριστόπουλου να κάνει τον μπράβο (αναδεικνύοντας την έλλειψη καλύτερων για την αποστολή αυτή) με πρόσχημα το βιογραφικό του Κουδούνη, το οποίο για τον Καμμένο είναι ύποπτο: Ο Κουδούνης είναι απόφοιτος του Κολλεγίου Αθηνών και λεφτάς που ασχολείται με διάφορες επιχειρηματικές δραστηριότητες.

Το ερώτημα που προκύπτει αβίαστα είναι σε τι είναι χειρότερο το βιογραφικό αυτό από τα βιογραφικά πολλών αποφοίτων του Κολλεγίου Αθηνών που λυμαίνονται τη δημόσια ζωή εδώ και δεκαετίες, εμπλεκόμενοι σε υπόγειες διαδρομές και ύποπτες διασυνδέσεις; Την απάντηση τη δίνει ο ίδιος ο Καμμένος: Εκείνο που κάνει το βιογραφικό του Κουδούνη αξιοκατάκριτο και δικαιολογεί την προσπάθεια του Καμμένου να τον εκφοβίσει είναι ότι ο Κουδούνης είναι πρόεδρος του Ελληνοιρανικού Επιμελητηρίου!

Κι επειδή το Ισραήλ δε συμπαθεί ιδιαίτερα το Ιράν, ο Καμμένος δε θα μπορούσε παρά να δείξει με κάθε τρόπο την πίστη του στα Ισραηλινά και Εβραϊκά ιδεώδη βάζοντας τον Κουδούνη στο στόχαστρο. Γιατί το να είναι κάποιος απόφοιτος του Κολλεγίου Αθηνών και να μην εξυπηρετεί τις Ισραηλινές επιδιώξεις είναι θανάσιμο αμάρτημα στο ΑΝΘΕΛληνικό σύμπαν του Καμμένου και πρέπει να τιμωρείται παραδειγματικά.

Στην προσπάθειά του να φανεί καλός υπηρέτης των Εβραίων αφεντάδων του, ο ευτραφής μπόμπος που παρίστανε τον παλαιοημερολογίτη και τον πατριώτη έδειξε ποιά προσόντα είναι απαραίτητα για να είναι κάποιος αρεστός στις κυβερνητικές κλίκες

Εμείς θα κάνουμε δώρο στον Καμμένο πολλά βιογραφικά στελεχών του προδοτικού του μορφώματος, και υποσχόμαστε ότι θα ασχοληθούμε και με το δικό του.

Όσο για τα αποτελέσματα της πολιτικής του Καμμένου, τα αποτελέσματα είναι παραπάνω από ορατά:

“Την έψαχναν στα όρη, και την βρήκαν να κάνει άνετη… μπάνιο σε πισίνα.

Αίσιο αλλά ταυτόχρονα απίστευτο τέλος είχε η υπόθεση αναζήτησης της γυναίκας για την οποία κινητοποιήθηκαν Αστυνομικοί και άνδρες της 3ης ΕΜΑΚ, ψάχνοντας την από το απόγευμα του Σαββάτου στην περιοχή της Χερσονήσου. Η χαζοχαρούμενη από το Ισραήλ που είχε καλέσει σπαρακτικά σε βοήθεια μέσω του Ευρωπαϊκού Αριθμού 112 λέγοντας ότι βρίσκεται ανάμεσα σε Μάλια και Σταλίδα χωρίς ωστόσο να προσδιορίσει το που, βρέθηκε στις 3 περίπου το μεσημέρι καλά στην υγεία της.
Αυτό που έκανε εντύπωση ήταν το μέρος στο οποίο βρέθηκε καθώς εντοπίστηκε να απολαμβάνει το μπάνιο της σε γνωστό χώρο αναψυχής το υδάτινο πάρκο στην περιοχή της Ανώπολης.
Σε ερώτηση των αστυνομικών, απάντησε πως όταν βρήκε ξανά τον προορισμό της, ξέχασε να ενημερώσει τις Αρχές οι οποίες είχαν κινήσει γη και ουρανό για να τη βρουν!
Δηλαδή την ώρα που εδώ και μέρες έχει στηθεί ολόκληρη επιχείρηση από τις αστυνομικές αρχές για τον εντοπισμό της , η ίδια δεν θεώρησε χρέος της να ενημερώσει ότι πλέον δεν κινδυνεύει, αλλά συνέχισε κανονικά τις καλοκαιρινές της διακοπές.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες έχει κληθεί από το Αστυνομικό τμήμα της Χερσονήσου για να δώσεις εξηγήσεις σχετικά με το περιστατικό που αναστάτωσε όλη την περιοχή.”

Η είδηση δεν αναφέρει αν ο Καμμένος φρόντισε προσωπικά να της ζητήσει συγγνώμη!

Advertisements