Τα παιδιά της Μυκόνου

Καθώς το καλοκαίρι το θεσμικό κέντρο της Ελλάδας τείνει να μετατοπίζεται προς τη Μύκονο, όπως έδειξε και η μετάβαση στο νησί των στεναγμών του εθνικόφρονα αντιπροέδρου του μορφώματος της ΝΔ Άδωνη Γεωργιάδη μετά της Συζύγου του, θα ασχοληθούμε λίγο με μια είδηση που παραδόξως πέρασε απαρατήρητη:

“ΣΟΚ! «Πήγα και με Γυναίκες και με Άνδρες..και χωρίς προφυλακτικό…» Πάγωσε η Ελλάδα από μπον βιβέρ σουπερ σταρ του Παλαιού Ελληνικού κινηματογράφου (ΦΩΤΟ)

Από το 1968 που γυρίστηκε η ταινία του Γιώργου Σκαλενάκη «Επιχείρηση Απόλλων», έχουν περάσει 48 ολόκληρα χρόνια! Η νεαρή ξεναγός Έλενα Ναθαναήλ και ο ξανθός γαλανομάτης πρίγκιπας Τοmas Fritsch, ερωτεύονται τρελά αγνά και παθιασμένα, αλλά η μοίρα τους χωρίζει!

Αυτά στην ταινία, γιατί στην πραγματικότητα ο γαλανομάτης του έδινε να καταλάβει αλλιώς
Μιλώντας στην εφημερίδα του Βερολίνου αποκάλυψε ότι: “Έκανα τα πάντα στη Μύκονο. Το ένα βράδυ ήμουν με γυναίκες και το άλλο με άνδρες και όλα αυτό χωρίς προφυλακτικό. Όταν μου άρεσε ένας άνδρας πηγαίναμε στις ωραίες παραλίες και ζούσαμε κάθε στιγμή. Αιds δεν υπήρχε τότε. Είχα πολλούς Έλληνες εραστές… πολλοί από αυτούς αργότερά μπήκαν στη πολιτική»

Ο ηθοποιός ακόμα και σήμερα είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στο γερμανικό κοινό!”

Δυστυχώς στην εξομολόγησή του αυτή ο Φριτς δε μας προσδιόρισε αν αυτοί οι Έλληνες εραστές με τους οποίους έψησε ψάρια είναι οι γνωστοί “μπον βιβέρ” και “γοητευτικοί άνδρες” που κάποιοι ψήφισαν προσφάτως και υπέρ του συμφώνου λουγκροσυμβίωσης. Επίσης δε μας προσδιόρισε αν έκαναν καριέρα στο κόμμα “της Ελλάδας και της θρησκείας”.

Κι αν ο Φριτς κάρφωσε τους γηραιούς συντρόφους του, ενδιαφέρον έχει τι συμβαίνει με νεώτερους καθοδηγητές της γαλάζιας κυρίως νεολαίας που αρεσκονται να περνούν πολύ καιρό στο γνωστό νησί.

Advertisements