Πως βλέπουν τους νέους οι πολιτικοί

Συχνά οι πολιτικοί αναφέρονται με προσποιητό ενδιαφέρον στους νέους, αλλά το πως τους βλέπουν πραγματικά φαίνεται στην παρακάτω αποστροφή από λογίδριο του Φίλη που αναφέρεται στη ΝΔ:

“…Είναι καιρός να αντιληφθεί ότι τα οξυμμένα κοινωνικά προβλήματα όπως το προσφυγικό ή αυτά της νεολαίας, πρέπει να αντιμετωπίζονται με ψυχραιμία, περίσκεψη και τις κατάλληλες πολιτικές. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αποτελέσουν πεδίο άσφαιρης και ανεύθυνης αντιπολίτευσης.”

Με άλλα λόγια, ο ανεκδιήγητος Φίλης τοποθετεί τους νέους στην ίδια κατηγορία με τους μωαμεθανούς λαθροεποίκους που το αντισυνταγματικό τόξο χρησιμοποιεί για να υλοποιήσει το σχέδιο Kalergi και το σχέδιο “Φάρος της Ανατολής”. Τα προβλήματα της νεολαίας, που σε μεγάλο βαθμό οφείλονται στους πολιτικούς, μπαίνουν στην ίδια κατηγορία με τα προβλήματα των ισλαμιστών που εισβάλουν στην Ελλάδα, οδηγούν στην κατακόρυφη αύξηση της ανεργίας, διαβιούν εις βάρος του Έλληνα πολίτη που με ευκολία πετιέται άστεγος στο δρόμο ή ωθείται στη μετανάστευση, και που έχουν ως απώτερο στόχο την επιβολή της Σαρίας και της εκ νέου ισλαμικής κατοχής της Ελλάδας.

Όμως, για το κάθε κομματικό παχύδερμο τύπου Φίλη οι νέοι της χώρας μπαίνουν στο ίδιο πλαίσιο με τους απρόσκλητους ισλαμιστές που κατακλύζουν τη χώρα προκειμένου να μεταβάλουν τις ισορροπίες των πληθυσμών, εισάγωντας νέες μορφές εγκληματικότητας που παραμένει ατιμώρητη από το επίσημο ελλαδικό κράτος και απαιτώντας επαναφορά του καθεστώτος που κάποιοι αποτίναξαν το 1821.

Όσο για τη ΝΔ στην οποία αναφέρεται ο Φίλης, στη πραγματικότητα είναι η υπεύθυνη για το σημερινό κατάντημα. Ο τεκτονίσκος Πάκης Παυλόπουλος έθεσε τους νέους στο περιθώριο καλώντας τους συγγενείς του από το Πακηστάν, ενώ η καραμανλική κυβέρνηση υπήρξε πρωτοπόρος στη νομιμοποίηση της αλητείας με τη στάση της στις ταραχές του Δεκεμβρίου του 2008.

Αφού το κομματικό καθεστώς της δημοκρατίας καλλιέργησε τις αποκλίνουσες συμπεριφορές και επέβαλλε την ανεργία και τον κομματισμό, στη συνέχεια προχώρησε και στην τυπική εξομείωση των νέων με τους παράνομους μωαμεθανούς λαθροεισβολείς προκειμένου να τους σπρώξει μέσω του αντιφασισμού στην ταύτιση με τους λαθρομετανάστες. Αυτή είναι η πραγματική πολιτική τόσο του Φίλη όσο και των συνεργατών του στη ΝΔ.

Advertisements