Αντίσταση πατριωτών στο Ωραιόκαστρο

Την ημέρα της 28ης Οκτωβρίου, μια ομάδα πατριωτών στο Ωραιόκαστρο έκανε αισθητή την παρουσία της παρά την κρατική καταστολή και την παρακρατική απειλή:

Σημειώνει το πάντα ενδιαφέρον ιστολόγιο “Ο Παιδαγωγός”:

“ΔΕΝ χάθηκαν όλα. Υπάρχουν ακόμη λεβέντες. Κόντρα στις απαγορεύσεις και στην τρομοκρατία, η νεοσύστατη “Πατριωτική Ένωση Ελλήνων Πολιτών Ωραιοκάστρου” ΑΝΟΙΞΕ το δρόμο. Αποκλειστικό ΒΙΝΤΕΟ.

Από νωρίς το πρωί, δεκάδες αστυνομικοί, ΟΠΚΕ, ΜΑΤ, ασφαλίτες, περιπολικά, μοτοσικλετιστές της ΕΛ.ΑΣ., περιφερόταν στην ήσυχη πόλη του Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης ξαφνιάζοντας τους φιλήσυχους κατοίκους.

Το σύστημα ΤΡΕΜΕΙ κάθε αυθόρμητη πρωτοβουλία των Ελλήνων που δεν αποδέχονται “τετελεσμένα”.
Ενδεικτικά θα θυμίσουμε ότι στην πρόσφατη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των κατοίκων ενάντια στην είσοδο λαθρομεταναστών στα σχολεία, πέρα από την προκλητική επιλογή της αστυνομίας να επιτρέψει να έρθουν με λεωφορεία αναρχικοί, για να κάνουν επεισόδια ενάντια στην νόμιμη συγκέντρωση των κατοίκων, ο τοπικός Δήμαρχος ΑΡΝΗΘΗΚΕ να δώσει στους διοργανωτές δημότες, ρεύμα για την μικροφωνική!

Κόντρα στις απαγορεύσεις και στον απίστευτο ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ, η νεοσύστατη “Πατριωτική Ένωση Ελλήνων Πολιτών Ωραιοκάστρου”, ΕΔΕΙΞΕ και σήμερα το δρόμο, όπως θα δείτε καταχειροκροτούμενη.

Δείτε το σημερινό -αποκλειστικό μας- βίντεο, ακούστε τους αμέσως μετά την επιτυχία τους να παρελάσουν, να ευχαριστούν την “Αγία Σκέπη”, την Παναγιά μας, ψάλλοντας το “Τη Υπερμάχω”, να καταθέτουν το στεφάνι τους ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ, μακρυά από επισήμους και πολιτικούς και να ψάλλουν περήφανοι τον Εθνικό μας Ύμνο :

Με λίγους τέτοιους λεβέντες σε κάθε πόλη, υπάρχει ακόμη ελπίδα.”

Το γεγονός πως η νεομαρξιστική φιδοφωλιά του alfavita έσπευσε να φρυάξει για τους “κακούς φασίστες του Ωραιόκαστρου” δείχνει πως αντίστοιχες κινήσεις πρέπει να γίνουν σε κάθε πόλη με τους πατριώτες να οργανώνονται και να απαιτούν δυναμικά την αποβολή των προδοτικών στοιχείων από την κοινωνία.

Όσο για το δήμαρχο και την κομματική του κλίκα, υποσχόμαστε πως θα ασχοληθούμε με ιδιαίτερη ανάρτηση.

Advertisements