Χολαργός: Ο αλητοεκπαιδευτικός Κωνσταντίνος Κούγιας και ο ανεκδιήγητος τουβλοδήμαρχος

Πριν από λίγο καιρό αναφερθήκαμε στο πρόσωπο του δημάρχου Χολαργού και την περίεργη ευκολία με την οποία το δημαρχικό αξίωμα του άνοιξε το δρόμο για το πτυχίο:

Χολαργός: Ο δήμαρχος ήταν τούβλο

Φαίνεται πως οι συμπτώσεις πυκνώνουν για το πρόσωπο του εν λόγω δημάρχου, καθώς η επέτειος της 28ης Οκτωβρίου βεβηλώθηκε με ανήκουστο τρόπο μέσα στην ίδια την εκκλησία από διορισμένο μόνιμο εκπαιδευτικό στον οποίο ο δήμαρχος Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος ανέθεσε να εκφωνήσει λόγο.

Διαβάζουμε στον Ανεξάρτητο Παρατηρητή:

“ΕΝΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΠΟΥ ΒΕΒΗΛΩΣΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΕΤΕΙΟ! ΖΗΤΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ!
Κλιμακώνονται οι εντιδράσεις σε βάρος του καθηγητή Κωνσταντίνου Κούγια ο οποίος τίναξε στον αέρα την εθνική μας επέτειο, με την προσβλητική ομιλία του! Οι πάντες μιλούν για βεβήλωση και πλέον έχουμε τοπικούς παράγοντες-συμβούλους οι οποίοι ρίχνουν ευθύνες στον ίδιο τον Δήμαρχο, για την επιλογή του να δώσει βήμα σε έναν άνθρωπο ο οποίος λες και ήταν εγκάθετος του ΣΥΡΙΖΑ και βγαλμένος μέσα από τις πιο απαίσιες εκδόσεις του…Νίκου Φίλη!

Υβριστής της σημασίας της εθνικής μας επετείου, υβριστής του Μέγα Αλέξανδρου και υβριστής της Εκκλησίας μέσα στον ίδιο τον ιερό ναό!

Ο Παναγιώτης Μακρίδης, τοπικός σύμβουλος ρίχνει ευθύνες στον ίδιο τον Δήμαρχο με την πιο κάτω ανάρτησή του.

Προφανώς και θα υπάρξουν εξελίξεις τις επόμενες ημέρες. Ήδη, σύμφωνα με πληροφορίες μας αναμένεται παρέμβαση εκπροσώπων της αντιπολίτευση οι οποίοι κάνουν λόγο για κομματικά παιχνίδια-ανοίγματα του Δημάρχου προς τον ΣΥΡΙΖΑ, στις…πλάτες της εθνικής μας επετείου!

Η βεβήλωση της Εθνικής μας επετείου του ΟΧΙ μέσα στην Φανερωμένη
γράφει ο Παναγιώτης Μακρίδης

Σε μια άνευ προηγουμένου βεβήλωση της εθνικής ιστορικής μνήμης και της επετείου του ΟΧΙ προέβη ο διορισμένος από τον δήμαρχο κο Αποστολόπουλο, φιλόλογος του 2ου λυκείου Χολαργού κος Κούγιας, μέσα στον Ι. Ν. Παναγίας Φανερωμένης. Κατά τη διάρκεια του πανηγυρικού τον οποίο εκφώνησε ο τελευταίος μάθαμε για την ιμπεριαλιστική Μακεδονία του Μεγάλου Αλεξάνδρου(ούτε λίγο ούτε πολύ την σύγκρινε με την Γερμανία του Χίτλερ!), για την εκκλησία η οποία είναι όργανο του διεθνούς κεφαλαίου (μάλιστα, αυτό ειπώθηκε μέσα στον ιερό μας ναό), για τους λαθρομετανάστες που πρέπει να τους βάλουμε στα σπίτια μας, για τους (νεο)φασίστες που πρέπει να πεθάνουν, για τον διεθνή ιμπεριαλισμό και το ξένο κεφάλαιο και λοιπά άσχετα με την ημέρα και την επέτειο. Αυτό που δεν ακούσαμε ήταν για τους Έλληνες που άφησαν τα κόκκαλά τους στην Πίνδο, για την αγάπη τους στην Πατρίδα, για τον αγώνα που έδωσαν υπέρ βωμών και εστιών, για το ΟΧΙ, που αν δεν το είχε πει ο Κυβερνήτης Ιωάννης Μεταξάς οι Αθηναίοι θα ξυπνούσαν και θα έβλεπαν δωρεάν παρελάσεις Ιταλών στην Πανεπιστημίου. Μάλλον όμως για τον κο Κούγια και τους ομοίους του αυτά πρέπει να πεθάνουν μαζί με τους (νεο)φασίστες…

Εννοείται φυσικά ότι οι παριστάμενοι στην δοξαλογία εξανέστησαν και περιέλεβαν έξω από τον Ι. Ν. τον ομιλητή. Οι εκπρόσωποι της διοίκησης και του Δημάρχου βλέποντας τι τους περίμενε, εξαφανίστηκαν εν ριπή οφθαλμού με τη δικαιολογία ότι θα ακολουθούσε η κατάθεση στεφάνων. Πάντως, ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Κεχρής και εγώ που μείναμε για αρκετή ώρα φθάσαμε έγκαιρα στην κατάθεση.

Ο κος Αυγουρόπουλος είπε ότι δεν λογοκρίνονται οι ομιλητές. Σαφώς όχι, οι ομιλητές όμως επιλέγονται και αυτό δεν έγινε! Δεν πιστεύω ότι ο δήμαρχος το έκανε εσκεμμένα αυτό. Είμαι όμως βέβαιος ότι απλά κανείς από την παράταξή του δεν ήξερε/δεν ήθελε/δεν είχε χρόνο/δεν μπορούσε να γράψει και να εκφωνήσει έναν πανηγυρικό οπότε άρχισε να τον ψάχνει από εδώ κι από εκεί με αποτέλεσμα να του προτείνουν τον κο Κούγια. Όταν βρίσκουμε έναν ομιλητή για μια εκδήλωση τον επιλέγουμε, δεν μας τον επιλέγουν! Πόσω μάλλον όταν η εκδήλωση είναι η Εθνική μας επέτειος και ο χώρος είναι ένας ιερός Ναός.

Θεωρώ ότι ο κος δήμαρχος πρέπει να αναγνωρίσει το λάθος του και να ζητήσει συγγνώμη για την απρέπεια που διεπράχθη.”

Παρακάτω βλέπουμε χαρακτηριστική φωτογραφία του αλητήριου “εκπαιδευτικού” Κωνσταντίνου Κούγια σε χαρακτηριστική πόζα:

Προκειμένου να ικανοποιηθούν οι πολιτικές φιλοδοξίες ενός μωροφιλόδοξου αιώνιου φοιτητή, επιτράπηκε σε ένα βδέλυγμα που ρυπαίνει με την παρουσία του την εκπαίδευση να εξεμέσει τις ανιστόρητες και διεστραμμένες δοξασίες του χωρίς κανένα σεβασμό ούτε στην ημέρα ούτε στο χώρο, χωρίς κανείς από τους εκπροσώπους της διοίκησης να αντιδράσει, προφανώς γιατί αυτά που άκουγαν θα διεύρυναν την πολιτική τους καριέρα.

Είναι βέβαιο ότι ο συγκεκριμένος εκπαιδευτικός εκμεταλεύεται την παρουσία του στο σχολείο για να μεταδίδει το αρρωστημένο του δηλητήριο στα παιδιά και είναι ακατάλληλος για να βρίσκεται στο χώρο του σχολείου. Η δε προτροπή του για δολοφονία των (νεο)φασιστών δείχνει πως πρόκειται για άτομο ιδιαίτερα επικίνδυνο που πρέπει να αντιμετωπιστεί ανάλογα αντί να αφήνεται να κυκλοφορεί ασύδωτα και ανεμπόδιστα.

Αν λειτουργούσε η δικαιοσύνη στην Ελλάδα, το άτομο αυτό θα είχε ήδη συλληφθεί για τις δολοφονικές προτροπές του και για την προσβολή της εθνικής ταυτότητας και σίγουρα θα είχαν δρομολογηθεί οι διαδικασίες για την ατιμωτική απόλυσή του χωρίς κανένα δικαίωμα συνταξιοδότησης. Και αφού πάσχει από άκρατη λαθρολαγνεία, θα έπρεπε στη φυλακή να διαμείνει στην πτέρυγα των αλλοδαπών εγκληματιών προκειμένου και να τιμωρηθεί και να σωφρονιστεί.

Όσο για τον φιλομαθή δήμαρχο Χολαργού Ηλία Αποστολόπουλο, που προεκλογικά έπαιζε και το χαρτί του πατριωτισμού, η τοπική αυτοδιοίκηση είναι γεμάτη από ανθρωπάρια που για τις αστείες πολιτικές φιλοδοξίες τους κατέστρεψαν πολλαπλά την χώρα.

Advertisements