Το Education in Greece απαντά στο χαμερπές νεομαρξιστικό ανθρωπίδιο Χρήστο Κάτσικα

Το άρθρο μας Αλήτες προδότες εκπαιδευτικοί τάραξε τα νερά αποκαλύπτοντας το βρώμικο παρασκήνιο πίσω από τις προδοτικές πολιτικές του υπουργείου αντεθνικής παιδείας: Με την ενεργό υποστήριξη του σεσημασμένου νεομαρξιστή Χρήστου Κάτσικα, εκπαιδευτικοί αξίωναν την ένταξη των παιδιών των μωαμεθανών λαθροεποίκων στο Ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα προκειμένου οι ίδιοι να επιτύχουν τον διορισμό τους.

Το άρθρο αναδημοσίευσε το καταξιωμένο ιστολόγιο Αττικά Νέα, δημιουργώντας αναταραχή στην αριστερίστικη σφηκοφωλιά του alfavita. Κι αυτό γιατί οι προδότες εκπαιδευτικοί θέλουν να μη μαθαίνει η ευρύτερη κοινωνία ποιός είναι ο προδοτικός τους ρόλος. Τυπικός άνανδρος παρακρατικός, ο Χρήστος Κάτσικας θεώρησε (αφελώς) εύκολο στόχο τη μαχητική δημοσιογράφο Καλλιόπη Σουφλή και προχώρησε στη στοχοποίησή της αποδίδοντας σε αυτήν το αρχικό άρθρο. Εκτός φυσικά αν ο διαπλεκόμενος αριστεριστής που παριστάνει τον εκπαιδευτικό προτιμά να παραδεχτεί ότι λόγω απύθμενης βλακείας δεν είδε ότι η διακεκριμένη δημοσιογράφος, τηρώντας την δεοντολογία, ανέφερε ρητά ως πηγή του άρθρου το Education in Greece.

Μπορείτε να διαβάσετε την απάντηση της διακεκριμένης δημοσιογράφου Καλλιόπης Σουφλή στο “δημοσιογράφο” Χρήστο Κάτσικα εδώ:

Στην… “εφημερίδα των συντακτών” ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ “ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ’, οι υπερασπιστές του Φίλη, και τα έβαλαν με την.. Καλλιόπη Σουφλή και τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ. Ραντεβού στις δικαστικές αίθουσες, Χ. Κάτσικα…ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΑΣΚΕΥΑΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΙΜΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΣΟΥ.

“…Κι αυτό, γιατί ο συντάκτης του συγκεκριμένου άρθρου, δεν είναι τυχαίος… έχει εργαστεί για πολλά χρόνια, στο πιο συστημικό δημοσιογραφικό ΜΜΕ… αυτό των “ΔΟΛ”ιων ΛΑΜΠΡΑΚΗ και ΨΥΧΑΡΗ… ΤΑ ΝΕΑ… αυτό το ΜΜΕ, που στάθηκε τροχοπέδη στην αντικειμενική ενημέρωση του Ελληνικού λαού… αυτό το ΜΜΕ, με το ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ, που πληρώνει ο Ελληνικός λαός… αυτό το ΜΜΕ με τα θαλασσοδάνεια, που επίσης πληρώνει ο Ελληνικός λαός…”

Το άρθρο του Κάτσικα στην αγαπημένη εφημερίδα του Soros και των Γερμανικών υπηρεσιών, “ΕφΣυν” καταδεικνύει πολλαπλά το μέγεθος της βλακείας του, καθώς σαν φιλόλογος της κακιάς ώρας ήταν αδύνατο να σκεφτεί μόνος του κάποια λέξη, χρησιμοποιώντας τις λέξεις του άρθρου μας μαζί με τις γνωστές υστερίες περί φασισμού κλπ κλπ.

Θεωρώντας ότι το σκουπίδι αυτό θα ήθελε να αναφερθεί σε εμάς, αν είχε φυσικά το θάρρος για κάτι τέτοιο, παραθέτουμε το λιβελογράφημά του και του απαντούμε:

katsikas_voyli

Φασιστικό δηλητήριο για την εκπαίδευση των προσφυγόπουλων

Συντάκτης:
Χρήστος Κάτσικας

Απίστευτο μίσος: «Αλήτες, προδότες, μισθοφόροι, εκπαιδευτικοί»!

Με ένα κατάπτυστο άρθρο της στα Αττικά Νέα, η «δημοσιογράφος» Καλλιόπη Σουφλή (πιθανόν στέλεχος της Χρυσής Αυγής, πρώην ή νυν) με τίτλο «Αλήτες προδότες εκπαιδευτικοί» καταφέρεται εναντίον των εκπαιδευτικών (“Ανθέλληνες, αριστεροί απαίδευτοi”), ενώ η «μπάλα» παίρνει και τον Υπουργό Παιδείας («κατάπτυστος Φίλης»), τον Πανελλήνιο Σύλλογο Αναπληρωτών και Ωρομίσθιων Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης («ταύτιση και συμφωνία με το Υπουργείο Παιδείας προκειμένου τα παιδιά των λαθροεποίκων να ενταχθούν στο επίσημο εκπαιδευτικό σύστημα με ταυτόχρονη μισθοδότηση των μισθοφόρων προδοτών εκπαιδευτικών») και το εκπαιδευτικό σάιτ alfavita.gr («αλητομαρξιστική γιάφκα»).”

Η Καλλιόπη Σουφλή είναι Δημοσιογράφος και ξέρει να παραθέτει τις πηγές της και να τεκμηριώνει τα γραφόμενά της. Ο “δημοσιογράφος” της κακιάς ώρας Χρήστος Κάτσικας είναι τόσο γελοίος που βλέπει παντού στελέχη της Χρυσής Αυγής, και μάλιστα “πιθανόν πρώην ή νυν”. Αν ήταν δημοσιογράφος και όχι “δημοσιογράφος”, τότε θα ήξερε ότι η Καλλιόπη Σουφλή απέχει πολύ από το να χαρακτηριστεί στέλεχος της Χρυσής Αυγής. Το ίδιο ισχύει και για την συντακτική ομάδα του Education in Greece, η οποία ασκεί κριτική σε όλους με αυτόνομο και ανεξάρτητο λόγο.

Αυτά φυσικά είναι αδύνατο να τα κατανοήσει ένας πνευματικός νάνος τύπου Χρήστου Κάτσικα, που το “εκπαιδευτικό σάιτ” του είναι μια παράνομη εμπορική επιχείρηση που μεταξύ άλλων χρηματοδοτείται και από το ΣΥΡΙΖΑ.

“Το άρθρο που καταλήγει στο ερώτημα αν «τους λαθροπροσκυνημένους εκπαιδευτικούς που αδημονούν να πάνε στα τμήματα αυτά το κράτος θα τους εξετάσει στη συνέχεια προκειμένου να μη μεταφέρουν ασθένειες στον ντόπιο πληθυσμό;” πριμοδοτείται από το μένος της συντάκτριας για τη δημιουργία τμημάτων εκμάθησης της ελληνικής γλώσσας στις προσφυγικές δομές.”

Το άρθρο καταλήγει σε ένα εύλογο ερώτημα. Ένα από τα πολλά ζητήματα που πρώτο (και μάλλον μοναδικό) έθιξε το Education in Greece είναι και αυτό των ιατρικών εξετάσεων στις οποίες υποβάλλονται υποχρεωτικά οι συμβασιούχοι της εκπαίδευσης προτού αναλάβουν υπηρεσία. Αυτά αποτελούν μέρος μιας πραγματικότητας που ο επαγγελματίας κλακαδόρος Χρήστος Κάτσικας αγνοεί καθώς ανήκει στα ρετιρέ που βλέπουν εξ αποστάσεως τα πραγματικά προβλήματα των εκπαιδευτικών.

Στην περίπτωση αυτή, το προδοτικό κράτος δεν έχει προνοήσει για τη διενέργεια ιατρικών εξετάσεων μετά το πέρας της παραμονής των προδοτών εκπαιδευτικών σε χώρους υπερυψηλής επικινδυνότητας.

Αυτό το παράδοξο προϊόν της λαθρολαγνείας που δέρνει τους πολιτικούς ομόκλινους του Χρήστου Κάτσικα αντιβαίνει οποιαδήποτε αρχή αναλογικότητας.

Και φυσικά η όλη ιστορία δε γίνεται για τον ασαφή στόχο “της εκμάθησης της ελληνικής γλώσσας στις προσφυγικές δομές” αλλά για την μετατροπή της Ελλάδας σε αμερικανικό πολυεθνικό μόρφωμα.

“Η Καλλιόπη Σουφλή αρχίζει το άρθρο της με την διαπίστωση ότι «εδώ και πολλά χρόνια είναι γνωστό σε όλους πως μεγάλη μερίδα εκπαιδευτικών προωθεί τον εποικισμό της Ελλάδας και την αλλαγή της εθνικής, φυλετικής, ιστορικής και θρησκευτικής φυσιογνωμίας της χώρας με αποκλειστικό κίνητρο το προσωπικό τους συμφέρον. Το συμφέρον αυτό είναι η εξασφάλιση της οργανικής τους θέσης για τους μονίμους και του διορισμού για τους αναπληρωτές και αδιόριστους. Σε μια εποχή έξαρσης του αισθήματος του ατομικισμού, τα άτομα αυτά θεωρούν ότι η αύξηση του αριθμού των διαθέσιμων παιδιών για εγγραφή στα σχολεία θα σημάνει και τη δική τους εξασφάλιση, αδιαφορώντας για τις οποιεσδήποτε συνέπειες».”

Αυτά δεν αποτελούν διαπίστωση της Καλλιόπης Σουφλή ή του Education in Greece, αλλά παραδοχή των ίδιων των νεόκοπων συνδικαλιστηρίων όπως αναφέρουν με κομπασμό στα αποσπάσματα που παραθέσαμε. Μεταξύ άλλων, οι ίδιοι παραδέχονται:

“Θα είμαστε ΕΔΩ για να διεκδικήσουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο αριθμό προσλήψεων στα τμήματα υποδοχής και να πιέσουμε ώστε ο προγραμματισμός του υπουργείου να γίνει πραγματικότητα. Το υπουργείο παιδείας υιοθετώντας την πρότασή μας, αφενός μένει να την εφαρμόσει και αφετέρου να προσλάβει μεγαλύτερο αριθμό αναπληρωτών.”

Συνεχίζουμε με τα φληναφήματα του Χρήστου Κάτσικα:

“Στη συνέχεια η Καλλιόπη Σουφλή επιτίθεται εναντίον εκπαιδευτικού φορέα (Πανελλήνιος Σύλλογος Αναπληρωτών και Ωρομίσθιων Εκπαιδευτικών) κατηγορώντας τον ότι αποφεύγει «επιμελώς τις επαφές με τη Χρυσή Αυγή» και «αποκαλύπτοντας» τις επιδιώξεις του που είναι «να προσληφθούν αναπληρωτές δάσκαλοι στις προσφυγικές δομές με έργο την εκμάθηση της ελληνικής γλώσσας αλλά και την δημιουργική απασχόληση των προσφυγόπουλων».”

Από πότε είναι κατηγορία η πραγματικότητα όπως την εκθέτουν οι ίδιοι οι ένοχοι; Και από πότε κάποιο από τα πολλά ανύπαρκτα σωματεία που προνομιακά συνομιλούν με υπουργικούς παράγοντες αποτελεί “εκπαιδευτικό φορέα”;

Όσο για τις επιδιώξεις του εν λόγω ανύπαρκτου σωματείου, αν ο “δημοσιογράφος” Χρήστος Κάτσικας δεν είχε μάθει τη δημοσιογραφία διαβάζοντας την Αυγή καθισμένος στο θρόνο θα είχε μάθει τη σωστή χρήση των παραθέσεων, καθώς η επιδίωξη των εν λόγω προδοτών είναι η πληρωμή και η συλλογή μορίων προϋπηρεσίας. Διαφορετικά θα πήγαιναν στην Αφρική και την Ασία από όπου κατάγονται οι περισσότεροι “πρόσφυγες” και θα τους δίδασκαν εκεί τα Ελληνικά (ή, το πιθανότερο, θα μάθαιναν οι ίδιοι Ουρντού προκειμένου να διοριστούν ευκολότερα).

katsikas

“Με άλλα λόγια, σύμφωνα με την Καλλιόπη Σουφλή, ο συγκεκριμένος σύλλογος δημιουργήθηκε προκειμένου «να προωθήσει το συμφέρον των μελών του για διορισμό με κάθε τρόπο, που στη συγκεκριμένη περίπτωση έγινε δεκτός με χαρά από τα προδοτικά κόμματα και το Υπουργείο Αντεθνικής Παιδείας γιατί ήταν σύμφωνος με την διαβολική ατζέντα του λαθροεποικισμού της Ελλάδας. Ενώ αυτά είναι γνωστά εδώ και χρόνια, οι εκπαιδευτικοί δεν ήταν πρόθυμοι να τα παραδεχτούν ανοιχτά και επίσημα. Αντίθετα, υποστήριζαν πως τα κίνητρά τους ήταν καθαρά ανθρωπιστικά και αλτρουϊστικά, αγνά και ανιδιοτελή».”

Σύμφωνα με τους ίδιους θλιβερούς πρωταγωνιστές του εν λόγω ψευδοσωματείου, ο συγκεκριμένος σύλλογος όντως δημιουργήθηκε για το συμφερον και το διορισμό των μελών του. Αυτά δεν είναι “σύμφωνα με την Καλλιόπη Σουφλή”, αλλά σύμφωνα με τα όσα έχουν γράψει οι ίδιοι, που ο “δημοσιογράφος” τρόφιμος του παρακράτους Χρήστος Κάτσικας δε μπήκε στον κόπο να διαβάσει.

“Αμέσως μετά στρέφεται εναντίον του Υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη τονίζοντας ότι «υπό την ηγεσία του κατάπτυστου Φίλη πολιτικοί όλων των αποχρώσεων μεθόδευαν την επισημοποίηση του λαθροεποικισμού της Ελλάδας».”

Άραγε η Κοντσίτα της εκπαιδευτικής δημοσιογραφίας πονάει το ίδιο και για την αναφορά μας στις δηλώσεις του Φίλη για παρκαρισμένους εκπαιδευτικούς;

“Και συνεχίζει:

«Ενώ σε άλλες περιπτώσεις έχουμε ομηρικούς καβγάδες αδιόριστων με πολιτικούς, στη συγκεκριμένη περίπτωση επήλθε πολύ εύκολα απόλυτη ταύτιση και συμφωνία προκειμένου τα παιδιά των λαθροεποίκων να ενταχθούν στο επίσημο εκπαιδευτικό σύστημα με ταυτόχρονη μισθοδότηση των μισθοφόρων προδοτών εκπαιδευτικών».

Παράλληλα, η συντάκτρια του άρθρου στρέφεται εναντίον της «αλητομαρξιστικής γιάφκας του alfavita.gr» επειδή με πάθος στηρίζει την εκπαίδευση των παιδιών των μεταναστών και των προσφύγων.”

Το Education in Greece έχει αναφερθεί αρκετές φορές στην αριστερίστικη παρακρατική φιδοφωλιά του alfavita, που παραδόξως δεν είχαν προξενήσει την ίδια ενόχληση στην παρακρατική οικογένεια Κάτσικα. Και αναφερθήκαμε γιατί το alfavita αποτελεί νοσηρή έκφραση των αριστερίστικων ιδεολογημάτων που έχουν καταστρέψει την εκπαίδευση, πετώντας πυροτεχνήματα όταν πίσω από την κουρτίνα συνδιαλέγεται με τη διαπλοκή. Εκείνο που στην πραγματικότητα υποστηρίζει με πάθος το alfavita είναι το βόλεμα και η κονόμα.

Και όχι μόνο αναφερθήκαμε στο παρελθόν, αλλά υποσχόμαστε πως θα συνεχίσουμε να αναφερόμαστε και στο μέλλον.

“Στο τέλος του άρθρου της η κ. Σουφλή καταλήγει απειλητικά: «Είναι καιρός οι πραγματικοί εκπαιδευτικοί που δεν ενστερνίζονται τις προδοτικές πεποιθήσεις αυτών των συμφεροντολόγων απάτριδων να τους απομονώσουν με κάθε τρόπο και να αντιδράσουν δυναμικά στις πρακτορικές μεθοδεύσεις τους. Όποιος συναγελάζεται μαζί τους, συμμετέχει στα σωματεία τους και αποδέχεται τέτοιους διορισμούς είναι συνυπεύθυνος της προδοσίας και πρέπει να αντιμετωπίζεται ανάλογα».”

Από πότε είναι απειλή το να μη θέλει κάποιος να έχει συμμετοχή στα διαπλεκόμενα προδοτικά ψευδοσωματεία και το να αποφεύγει τη γειτνίαση με φορείς προδοτικών αντιλήψεων και αρρωστημένων ιδεών;

Αντίθετα, απειλή είναι η στοχοποίηση των γονιών που επέλεξαν να αντισταθούν στην προδοσία, όπως έκανε η έτερη αλητομαρξιστική γιάφκα, αυτή του Indymedia:

indymedia_oraiokastro_stohopoiisi

Τελείως συμπτωματικά, όχι μόνο ο Χρήστος Κάτσικας δεν αναφέρθηκε στις απειλές αυτές, αλλά συμμετείχε και ο ίδιος στοχοποιώντας επί σειρά ημερών τους αντιστεκόμενους γονείς προκειμένου να κάνει πάσα στους συντρόφους του γιού του.

Ενδεικτικά βλέπουμε εδώ να πανηγυρίζει για τα συνθήματα με ευθείες απειλές που έγραψαν παρακρατικοί στο Ωραιόκαστρο, παρουσιάζοντάς τα ως συνθήματα “υπέρ των προσφύγων”.

Απειλή είναι οι αριστερίστικες πρακτικές που ενσυνείδητα ενθαρρύνει το alfavita προκειμένου να εκφοβιστούν όσοι αντιστέκονται στην τρομοκρατία του προδοτικού κράτους:

“Αποκαλύψεις νομικού συμβούλου γονέων Βόλβης-Απειλές κατά ζωής και τρομοκρατία!(Ηχητικό)

Παρά την παρέμβαση εισαγγελέα οι γονείς συνεχίζουν την αποχή.Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για την τρομοκρατία που ασκείται στους συλλόγους γονέων που αντιστέκονται για λόγους υγείας και μη ενημέρωσης τους για είσοδο “προσφυγόπουλων” στα σχολεία.

Ασφυκτικό κλοιό που θυμίζει κόλαση ζουν τα μέλη συλλόγου γονέων που αντιδρούν για λόγους υγείας σε περίπτωση που φιλοξενηθούν “προσφυγόπουλα” στα σχολεία τους,σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που έφτασαν στην the-f-times.gr.

Αυτά συμβαίνουν τόσο στον δήμο Βόλβης όσο και στον δήμο Ωραιοκάστρου.

Συγκεκριμένα για τον δήμο Βόλβης οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι γονείς δέχονται καθημερινά απειλές και εκβιασμούς που φτάνουν μέχρι και του σημείου ότι αρμόδιοι και αξιωματούχοι θα τους ταράξουν σε τσουχτερά πρόστιμα με διάφορες αφορμές ώστε αν συνεχίσουν να αντιστέκονται να τους πάρουν μέχρι και τα σπίτια. Οι προσπάθειες αυτές έχουν φτάσει μέχρι του σημείου να επιχειρείται και η εξαγοράς τους! Θύμα απειλών έπεσε και πρόεδρος συλλόγου γονέων η οποία είναι έγκυος.

Για το Ωραιόκαστρο η κατάσταση είναι περίπου ίδια ενώ οι γονείς που αντιστέκονται έχουν δεχθεί μέχρι και απειλητικά μηνύματα για την ζωή τους.Μέχρι στιγμής άγνωστοι δράστες προκαλούν υλικές ζημιές στην περιουσία τους και κάποιες από αυτές φτάνουν μέχρι και τα 1.000 ευρώ.

Ακούστε όλα όσα αποκάλυψε στην πρωινή εκπομπή “Στην ώρα μας” με τον Θάνο Κόκκαλη,στον ΑΡΤ fm 90,6 ο νομικός Δημήτρης Μιχάκης ο οποίος συμβουλεύει τον σύλλογο γονέων στον δήμο Βόλβης:

Οι γονείς των συλλόγων έχουν στην διάθεση τους νομική υποστήριξη καθώς και ένα απολογητικό υπόμνημα το οποίο αναφέρει επακριβώς ότι το Σύνταγμα καλύπτει την απόφαση τους η οποία είναι νομικά ισχυρότερη έναντι οποιουδήποτε άλλου.

Παρόλαυτα κάνουν έκκληση για στήριξη και μεγαλύτερη βοήθεια.”

Όμως ο Χρήστος Κάτσικας προέρχεται από ένα χώρο που πάγια θεωρούσε πως οι υπόλοιποι είναι υποχρεωμένοι να αποδέχονται τις απειλές, τον εκφοβισμό, τις βιαιότητες και τις δολοφονίες χωρίς να αντιδρούν. Μέσα στο θολωμένο νεομαρξιστικό μυαλό του, μπορεί να ξεπροβοδίζει με καμάρι το γιό του όταν αυτός πηγαίνει να πάρει μέρος σε δολοφονικές ενέδρες εναντίον αθώων πατριωτών, αλλά τα θύματά του είναι υποχρεωμένα να σιωπούν για να μη του χαλάσουν τη διάθεση.

Στα πλαίσια αυτής της αλητείας ο Χρήστος Κάτσικας είχε το θράσος να στοχοποιήσει την έγκριτη δημοσιογράφο Καλλιόπη Σουφλή. Αλλά η αριστερίστικη αλητεία του δε σταμάτησε εδώ. Αφού έγραψε τα όσα βλακώδη αναφέραμε, στη συνέχεια ανέβασε κι άλλο άρθρο στη νεομαρξιστική γιάφκα του, όπου ισχυρίζεται πως “προφανώς δεν αξίζει κανένας σχολιασμός” για το άρθρο που πριν από λίγο ο ίδιος είχε σχολιάσει όσο του επέτρεπε η περιορισμένη ικανότητα σκέψης που τον διακρίνει!

Το άνανδρο νεομαρξιστικό κατακάθι της εκπαίδευσης δεν είχε έστω τη στοιχειώδη ευαισθησία να ζητήσει συγγνώμη από την Καλλιόπη Σουφλή, την οποία αντίθετα προτίμησε να στοχοποιήσει σαν τυπικός αριστερός παρακρατικός. Θα του απαντήσουμε όπως του αξίζει ξεσκεπάζοντας όλες τις βρωμιές του τις οποίες κρύβει από τα πρόβατα που τον ακολουθούν. Και αυτό δεν είναι απειλή, αλλά υπόσχεση.

Advertisements