Το Education in Greece απαντά στα προδοτικά απολειφάδια του Π.Σ.Α.Ε.Π.

Το άρθρο μας Αλήτες προδότες εκπαιδευτικοί δεν προξένησε μόνο την άνανδρη επίθεση του “δημοσιογράφου” της τουαλέτας Χρήστου Κάτσικα στην καταξιωμένη δημοσιογράφο Καλλιόπη Σουφλή, αλλά και την ιδίου επιπέδου αντίδραση των πουλημένων προδοτών του ανύπαρκτου ψευδοσωματείου Π.Σ.Α.Ε.Π. (“Πανελλήνιος Σύλλογος Αναπληρωτών και Ωρομίσθιων Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης”).

Οι ομόκλινοι του Χρήστου Κάτσικα εξέδωσαν ανακοίνωση στο ίδιο βλακώδες ύφος με αυτό του πνευματικού τους μέντορα. Την παραθέτουμε μαζί με την απάντησή μας:

“Ανακοίνωση του Π.Σ.Α.Ε.Π. για την επίθεση από στέλεχος της Χρυσής Αυγής

Με έκπληξη είδαμε ότι κυκλοφορεί άρθρο της δημοσιογράφου (;) Καλλιόπης Σουφλή το οποίο καθυβρίζει τα μέλη του Δ.Σ. του Π.Σ.Α.Ε.Π., αλλά και των συναδέλφων του ΠΑΣΑΔ χαρακτηρίζοντάς μας αλήτες, προδότες και ανθέλληνες εκπαιδευτικούς.”

Από την πιθανότητα(!) που εξέφρασε ο πνευματικός νάνος Χρήστος Κάτσικας να είναι η Καλλιόπη Σουφλή στέλεχος(!) και μάλιστα ή πρώην ή νυν της Χρυσής Αυγής, φτάσαμε στη βεβαιότητα των επίδοξων συνδικαληστών ότι η Καλλιόπη Σουφλή είναι στέλεχος της Χρυσής Αυγής, αλλά δεν είναι σίγουροι αν είναι και δημοσιογράφος.

Η Καλλιόπη Σουφλή έχει υπηρετήσει τη μαχητική δημοσιογραφία με σημαντικές αποκαλύψεις όταν ο Χρήστος Κάτσικας αναμασούσε τα ίδια και τα ίδια άρθρα περί εγκυκλίων στα οποία φρόντιζε να δίνει πιασάρικους τίτλους για να τα παρουσιάσει ως “ερευνητική δημοσιογραφία”.

Όμως για τη στοχοποίηση της Καλλιόπης Σουφλή ως δήθεν συντάκτριας του άρθρου “Αλήτες προδότες εκπαιδευτικοί”, ας υποθέσουμε ότι ο Κάτσικας λόγω ηλικίας (για να μην πούμε τίποτε άλλο) δεν πρόσεξε την αναφορά της πηγής που είναι το Education in Greece, και ευρισκόμενος σε κάθεστώς μόνιμης διανοητικής σκότισης έβαλε τη γυναίκα του να γράψει στα γρήγορα μερικές ανοησίες.

Τα μέλη του Π.Σ.Α.Ε.Π. που υποτίθεται περιλαμβάνουν και πληροφορικάριους τι θα επικαλεστούν για τη στοχοποίηση της Καλλιόπης Σουφλή;

Όσο για τους χαρακτηρισμούς των μελών αυτών των ψευδοσωματείων ως αλήτες, προδότες και ανθέλληνες, αυτά δεν αποτελούν καθύβριση αλλά ακριβή απεικόνιση της πραγματικότητας. Σφάλαμε μόνο στο χαρακτηρισμό τους ως “εκπαιδευτικούς”, καθώς τα παραπάνω αποδεικνύουν με σαφήνεια πως εκτός από ηθικά ακατάλληλοι για εκπαιδευτικοί είναι και αστοιχείωτοι που δεν είναι σε θέση ούτε να διαβάσουν.

“1) Κατηγορηθήκαμε ότι “αποτελούν σημαντικό παράγοντα ενίσχυσης αριστερών και νεομαρξιστικών ρευμάτων στους επαγγελματίες της εκπαίδευσης, οι οποίοι και βλέπουν σε κόμματα όπως ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ την πραγμάτωση των επαγγελματικών τους επιδιώξεων”
Απαντάμε ότι ως Πανελλήνιος Σύλλογος Αναπληρωτών Εκπ/κων Π.Ε. έχουμε αποδείξει στην πράξη ότι κρατάμε ίσες αποστάσεις από όλα τα κόμματα. Έχουμε δηλώσει ότι τα μέλη του Δ.Σ. μας έχουν πολιτική άποψη, αλλά το Δ.Σ μας έχει συσταθεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να μη μπορεί να καπηλευτεί από κανένα χώρο ή συνδικαλιστική παράταξη. Μάλιστα έχουμε καταφέρει ως Πρωτοβουλία για την Ισονομία και τη Δικαιοσύνη στην Εκπαίδευση να μπλοκάρουμε νόμους του Υπουργείου Παιδείας. Ναι, αυτού που μας κατηγορούν ότι μεθόδεψε τη δημιουργία του συλλόγου μας. Δε νομίζετε ότι κάτι δεν ταιριάζει…;”

Εκτός από τη συντακτική αδυναμία των “εκπαιδευτικών” του Π.Σ.Α.Ε.Π., τα παραπάνω δείχνουν και την προβληματική τους προσωπικότητα, καθώς αναιρούνται από την αμέσως επόμενη παράγραφο της ανακοίνωσής τους.

Προτού όμως προχωρήσουμε σε αυτήν, θα αναφερθούμε στη σύντομη ιστορία της “Πρωτοβουλίας για την Ισονομία και τη Δικαιοσύνη στην Εκπαίδευση”. Κάποιοι επέλεξαν κουτοπόνηρα να πάνε αναπληρωτές στα δυσπρόσιτα γνωρίζοντας ότι δεν ισχύει η διπλή μοριοδότηση. Στη συνέχεια, απαίτησαν την αλλαγή του νόμου ώστε η διπλή μοριοδότηση να ισχύσει αναδρομικά. Όπως περιγράφουν οι ίδιοι:

“…το συγκεκριμένο blog είναι φτιαγμένο από αναπληρωτές εκπαιδευτικούς που αισθάνονται πως τους αδικεί η εξαίρεσή τους από τη διπλή προσμέτρηση της προϋπηρεσίας που προσέφεραν σε δυσπρόσιτα σχολεία την περίοδο 2010-2014. Δεν επιδιώκουμε το διχασμότου κλάδου αλλά αντίθετα μαχόμαστε για την Ισονομία και τη Δικαιοσύνη στην Εκπαίδευση.”

Με άλλα λόγια, ο αποκλειστικός σκοπός της “πρωτοβουλίας” δεν ήταν η ισονομία αλλά η αναδρομική μεταβολή μιας μοριοδότησης που γνώριζαν όσοι επέλεξαν να πάνε αναπληρωτές, σε δυσπρόσιτα και μη, τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Στο θέμα αυτό και τα νοσηρά φαινόμενα που το συνοδεύουν έχουμε αναφερθεί εδώ και χρόνια:

Το ξεκλείδωμα των πινάκων

Ο Μπράτης για το ξεκλείδωμα των πινάκων

Αναπληρωτές, μόνιμοι, και οι συνδικαλιστάδες Καλομοίρης και Φιρτινίδης

από όπου και το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

Σε κάθε περίπτωση, μέσα στους αναπληρωτές μπορούμε να διακρίνουμε μεγάλες ομαδοποιήσεις, και μία σημαντική μερίδα είναι εκείνοι που χρωστούν τον χαρακτηρισμό τους ως αναπληρωτές σε στενές σχέσεις με πρόσωπα του εκπαιδευτικού χώρου αλλά και διαφόρων χώρων που αποτελούν θύλακες εξουσίας.

Από αυτούς, κάποιοι γίνονται δεκτοί, δήθεν εκπροσωπώντας το σύνολο προκειμένου να πέσει στάχτη στα μάτια της κοινής γνώμης, ως προνομιακοί συνομιλητές της εξουσίας, είτε αυτή έχει τη μορφή συνδικαλιστικών οργάνων των μόνιμων εκπαιδευτικών, είτε τη μορφή πολιτικών γραφείων, είτε ακόμα και τη μορφή οργάνων και παραγόντων του Υπουργείου Παιδείας.

Οι όποιες συνομιλίες λαμβάνουν χώρα γίνονται για τα συμφέροντα αυτών των ατόμων και των στενών κύκλων που εκπροσωπούν, και οι υπόλοιποι αποτελούν το κοπάδι που ακούγοντας διάφορες γενικολογίες από τους προηγούμενους ελπίζει πως θα μεταβεί σε πράσινα λιβάδια.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο το ότι ακόμα και στις συγκεντρώσεις των Αγανακτισμένων κάποιοι τέτοιοι “ηγέτες των αδιόριστων” περιφέρονταν ανάμεσα στο πλήθος προκειμένου να σχηματίσουν το δικό τους κοπάδι, και ενώ παρασκηνιακά εξασφάλιζαν το δικό τους βόλεμα.

Στο παρακάτω βίντεο βλέπουμε τα μέλη της “πρωτοβουλίας” στο συνέδριο της ΔΟΕ. Ο ινστρούχτορας ορύεται στο μικρόφωνο ενώ οι σεμνές ακόλουθοί του παίζουν το ρόλο του χορού. Υπάρχουν και άλλοι που φωνάζουν για τα δίκαιά τους, αλλά οι συνδικαλιστάδες της ΔΟΕ είναι επιλεκτικοί στο ποιούς θα ακούν.

Συνεχίζουμε με την ανακοίνωση του Π.Σ.Α.Ε.Π.:

“2) Κατηγορηθήκαμε επίσης ότι συνομιλούμε με εκπροσώπους όλων των κομμάτων, αλλά όχι με τη Χρυσή Αυγή.
Απαντάμε ότι αυτή η κατηγορία και γενικότερα αυτή η επίθεσή αποτελεί παράσημο για εμάς. Όταν σύμφωνα με δημοσιεύματα η Χρυσή Αυγή πρότεινε “στείρωση ή ευθανασία σε ΑμΕΑ ή με βεβαρημένη κληρονομικότητα για να εξαγνίσουμε τη λευκή φυλή από τη ρυπαρότητα του σύγχρονου ψευδοπολιτισμού” είναι εύκολα κατανοητό ότι δεν υπήρχε καμία περίπτωση διαλόγου με το συγκεκριμένο κόμμα.”

Από πότε η αλήθεια αποτελεί κατηγορία; Οι ίδιοι οι κομματικά επιτήδειοι συνδικαλιστάδες του Π.Σ.Α.Ε.Π. παραδέχονται πως δεν είναι κομματικά ανεξάρτητοι, όπως ισχυρίστηκαν πριν, αλλά κομματικά εξαρτώμενοι προκειμένου να εξυπηρετήσουν το συμφέρον τους.

Τί σημαίνει “σύμφωνα με δημοσιεύματα”; Δημοσιεύματα σαν το ρυπαρογράφημα του πατρώνα τους Χρήστου Κάτσικα που στοχοποίησε άνανδρα την Καλλιόπη Σουφλή ως συγγραφέα του άρθρου μας και την παρουσίασε και ως “πιθανό στέλεχος της Χρυσής Αυγής”;

Αυτά περί ευθανασίας των ΑμΕΑ γιατί δεν πηγαίνουν να τα πουν στην οικογένεια του δολοφονημένου Γιώργου Φουντούλη, που υπήρξε θύμα των ομοϊδεατών του Π.Σ.Α.Ε.Π.; Ή στο εκλεγμένο με τη Χρυσή Αυγή ΑμΕΑ μέλος του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης που ο Μπουτάρης απείλησε προκαταβολικά όταν εξελέγη πως θα πετάξει έξω από το δημοτικό συμβούλιο;

Και τι έχουν άραγε να πουν για δημοσιεύματα σαν αυτό;

“Την διοργάνωση και επιμέλεια του συγκεκριμένου φιλανθρωπικού αγώνα ανέλαβε ο περιφερειακός σύμβουλος της Ελληνικής Αυγής για την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, Ναθαναηλίδης Αναστάσιος ο οποίος όντας και ο ίδιος άτομο με ειδικές ανάγκες – ικανότητες και καθηλωμένος και ο ίδιος στο πρόσφατο παρελθόν σε αμαξίδιο τέτοιου τύπου και αφουγκραζόμενος την ιδιαιτερότητα αυτών των αγωνιστών της ζωής οργάνωσε και μερίμνησε για να διεξαχθεί ο αγώνας.”

Ή γι’αυτό;

Ή για το παρακάτω βίντεο;

Ιδιαίτερα υποκριτική και πρόστυχη λοιπόν η δήθεν ευαισθησία των προδοτικών σκουπιδιών του Π.Σ.Α.Ε.Π. για τα άτομα με ειδικές ανάγκες.

Ίσως όμως τα μέλη του Π.Σ.Α.Ε.Π. να αναφέρονται στα παρακάτω ακλόνητα στοιχεία:

Η πραγματικότητα είναι ότι τα μέλη του Π.Σ.Α.Ε.Π., προϊόντα του κομματικού σωλήνα οι ίδιοι, επιλέγουν να συνταυτίζονται με κόμματα που δε θα φέρουν αντιρρήσεις στις απαιτήσεις τους για το προσωπικό τους βόλεμα εις βάρος της ίδιας της ύπαρξης του Ελληνικού Έθνους.

Και συμπτωματικά οι ισχυρισμοί τους για τη Χρυσή Αυγή ταυτίζονται με αυτούς της “φυλλάδας των συντακτών” και της πρεσβείας του Ισραήλ:

israil_efsyn1

“3) Κατηγορηθήκαμε ότι ο σύλλογός μας “προωθεί τον εποικισμό της Ελλάδας και την αλλαγή της εθνικής, φυλετικής, ιστορικής και θρησκευτικής φυσιογνωμίας της χώρας με αποκλειστικό κίνητρο το προσωπικό τους συμφέρον”
Απαντάμε ότι ο σύλλογός μας αποτελείται από εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων οι οποίοι διδάσκουν στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση. Δάσκαλοι, νηπιαγωγοί, γυμναστές, πληροφορικοί είναι μόνο λίγοι από αυτούς. Το κίνητρό μας λοιπόν δεν είναι το προσωπικό μας συμφέρον, αλλά η δημιουργία μιας εκπαιδευτικής πολιτικής που θα προσφέρει στην πραγματικότητα δημόσια και δωρεάν εκπαίδευση για ΟΛΑ τα παιδιά και θα αντιμετωπίζει τους εκπαιδευτικούς ως δημόσιους λειτουργούς και όχι ως αριθμούς.”

Το ότι ο σύλλογος αποτελείται από εκπροσώπους διαφόρων ειδικοτήτων σε τί αναιρεί την πραγματικότητα, ότι δηλαδή όλοι αυτοί επιζητούν το διορισμό τους;

Αν όμως πραγματικά τους ενδιαφέρει να προσφέρουν δωρεάν εκπαίδευση “για ΟΛΑ τα παιδιά”, τότε δεν έχουν παρά να μεταβούν στις διάφορες χώρες τύπου Πακιστάν ή Νιγηρίας και να παρέχουν τις υπηρεσίες τους “για ΟΛΑ τα παιδιά” στις χώρες τους ώστε να μη χρειάζεται να κάνουν πολυδάπανα ταξίδια στην Ελλάδα.

Η Ελλάδα είναι υποχρεωμένη να παρέχει εκπαίδευση στα δικά της παιδιά, και όχι σε αυτά που μεταφέρουν οργανωμένα δουλέμποροι προκειμένου να προχωρήσουν στην υλοποίηση του σχεδίου Kalergi.

Αυτός που αντιμετωπίζει τους εκπαιδευτικούς ως αριθμούς είναι αυτός που βγάζει συνέχεια ανακοινώσεις μετρώντας τις θέσεις προκειμένου να βολευτεί, όπως ακριβώς κάνει ο Π.Σ.Α.Ε.Π..

“Η συγκεκριμένη δημοσιογράφος χαρακτήρισε το σύλλογό μας ως μόρφωμα αποτελούμενο από αλήτες, προδότες και ανθέλληνες εκπαιδευτικούς. Θα έπρεπε να γνωρίζει πριν δημοσιεύσει τέτοια αίσχη ότι μέλη αυτού του συλλόγου (όπως και η πλειοψηφία των εκπαιδευτικών) έχουμε υπηρετήσει σε δυσπρόσιτες και απομακρυσμένες σχολικές μονάδες κρατώντας ζωντανή τη φλόγα του ελληνισμού. Ο πατριωτισμός μας δεν αμφισβητείται από εθνικιστές. Το έχουμε αποδείξει έμπρακτα και όχι με άρθρα. Το έχουμε αποδείξει διδάσκοντας τα ελληνικά στα Ψαρά, στη Μεγίστη και σε πολλές άλλες περιοχές που κάποιοι δε ξέρουν να τις εντοπίσουν στο χάρτη.”

Πατριωτισμός δεν είναι να πας σε ένα δυσπρόσιτο μισθοδοτούμενος και μοριοδοτούμενος, και μάλιστα αναδρομικά. Αλλιώς θα ήταν πατριώτες και όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι που πήγαν μια φορά σε κάποια απομακρυσμένη περιοχή.

Εκδοχή του πατριωτισμού σύμφωνα με τον Yukio Mishima

Εκδοχή του πατριωτισμού σύμφωνα με τον Π.Σ.Α.Ε.Π.

Όσο για την “αμφισβήτηση του πατριωτισμού από εθνικιστές”, η παρακάτω φωτογραφία αντικατοπτρίζει τα πιστεύω των λαθρολάγνων για τους πατριώτες:

oraiokastro_stohopoiisi_patrioton

“Οι “λαθροπροσκυνημένοι” εκπαιδευτικοί, όπως μας αναφέρουν, δεν ευθύνονται για την κατάντια της χώρας σε όλα τα επίπεδα. Ίσα ίσα αυτοί μάχονται καθημερινά. Αυτοί εκπαιδεύουν τους νέους επιστήμονες που φεύγουν κατά χιλιάδες πλέον στο εξωτερικό λόγω της τραγικής πολιτικής που ασκείται εδώ και πολλά χρόνια. Πολιτική βέβαια που οδήγησε στην απελπισία τους Έλληνες πολίτες, οι οποίοι με την ψήφο τους κατέστησαν τη Χρυσή Αυγή τρίτη δύναμη στη χώρα. Μόνο το ίδιο το πολιτικό σύστημα μπορεί να τους ξαναστείλει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, αν και όταν αλλάξει πλεύση και λογική.
Το ΔΣ του Συλλόγου:

Αναγνωστόπουλος Γεώργιος (Πρόεδρος)
Μπαξεβανίδης Θοδωρής (Αντιπρόεδρος)
Πασχάλης Αλέξανδρος (Γενικός Γραμματέας)
Δοξαστάκη Χρυσούλα (Οργανωτική Γραμματέας)
Μήτση Ουρανία (Αναπληρώτρια Γραμματέας)
Σαμαράς Γεώργιος (Ταμίας)
Ντερέκα Γεωργία (Μέλος)”

Οι λαθροπροσκυνημένοι εκπαιδευτικοί φυσικά και (συν)ευθύνονται για την κατάντια της χώρας. Τόσο με τη συμμετοχή τους στη διαφθορά, όσο και με τον ενεργό ρόλο τους στη διάβρωση της νεολαίας. (Και) Αυτούς βρίζουν οι νέοι επιστήμονες που φεύγουν στην ξενιτιά, γιατί υπήρξαν πιστά πιόνια του εδραιωμένου συστήματος του νεποτισμού, της μετριοκρατίας και της κομματοκρατίας. Υπηρέτησαν το σαθρό σύστημα αδιαμαρτύρητα για να εξασφαλίσουν το προσωπικό τους συμφέρον, με τον ίδιο τρόπο που το υπηρετούν και σήμερα διευκολύνοντας την υλοποίηση του σχεδίου Kalergi προκειμένου να διοριστούν.

Βέβαια, σύμφωνα με την ιδιόρυθμη λογική του Π.Σ.Α.Ε.Π. το θέμα καταλήγει στη Χρυσή Αυγή, η οποία και δείχνει να απασχολεί ιδιαίτερα τα μέλη του Π.Σ.Α.Ε.Π.. Και αυτό γιατί παρά την κριτική που δέχεται η Χρυσή Αυγή ως τμήμα, έστω και υπό διωγμό, του πολιτικού συστήματος, είναι το μοναδικό κόμμα που μέχρι τη στιγμή αυτή είναι αντίθετο στις μεθοδεύσεις των προδοτών εκπαιδευτικών.

Όσο για τη σχέση των μελών του Π.Σ.Α.Ε.Π. με το πολιτικό σύστημα, οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους:

psaep_3

psaep_2

psaep_1

Advertisements