Επιστροφή στη Βοστώνη

Φαίνεται πως η Βοστώνη ασκεί μια ιδιαίτερη έλξη στους γόνους των νεοδημοκρατικών οικογενειών. Στα πλαίσια αυτά, μετά το Κολλέγιο Αθηνών η Σοφία Μητσοτάκη βρέθηκε στη Βαλτιμόρη και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης στη Βοστώνη, όπου η Μαρέβα Μητσοτάκη πήγε να βάλει σκούπα και να δείξει πως είναι μια απλή νοικοκυρά και όχι μια μαμά Βορείων Προαστείων που πνίγει τους καημούς της στη Μύκονο, όπως άφησε να εννοηθεί η δηλητηριώδης πένα της Πωλίνας Νάσιουτζικ.

mareva_boston

Η φωτογραφία της Μαρέβα με τη σκούπα προξένησε ρίγη ενθουσιασμού στους νεοδημοκράτες, που έδειξαν επιτέλους ότι διαθέτουν μια γνήσια πριγκήπισσα του λαού, που πηγαίνει στη μαύρη ξενιτιά για να βάλει σκούπα στον ανεπρόκοπο κανακάρη της.

Εμείς θα θυμήσουμε στους νεοδημοκράτες τι γράφαμε το 2012, όταν ξιφουλκούσαν εναντίον του μπέμπη της ΟΝΝΕΔ που αποστάτησε από το μαντρί για να τρώει μόνος του τα πρόβατα. Αφορμή τότε των πικρόχολων νεοδημοκρατικών σχολίων ήταν το ταξίδι του ψεκασμένου ΟΝΝΕΔίτη στη Βοστώνη!

Και για μια ακόμα φορά θα το επαναλάβουμε: Το τεράστιο κόστος των σπουδών στη συγκεκριμένη πόλη δεν είναι τίποτα για τους νεοδημοκράτες (πρώην και νυν) που στέλνουν τα παιδιά τους εκεί. Ίσως κάποτε αποκαλυφθεί με κάθε επισημότητα η πηγή της χρηματοδότησης, όπως έγινε και με τα παιδιά του Μαντέλη.

Advertisements