Τα εγκαίνια του μαοϊκού μορφώματος της ΝΔ

Το προδοτικό κόμμα της ΝΔ αποφάσισε να κάνει εγκαίνια στα νέα γραφεία του μαζεύοντας τελειωμένους δωσίλογους, τεκτονικά απολειφάδια και γλύφτες που προσβλέπουν σε κάποια καλή θέση. Αντιγράφουμε από το αγαπημένο ιστολόγιο των υπογείων της Συγγρού και εσχάτως και της Πειραιώς:

“Μετά τη Ρηγίλλης και τη Συγγρού ήρθε η ώρα της Πειραιώς. Την τρίτη έδρα των γραφείων της μετά την μεταπολίτευση εγκαινίασε μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού στο Μοσχάτο, ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Απο σήμερα και επισήμως το κτίριο στην οδό Πειραιώς 62 αποτελεί την έδρα του κόμματος- η λειτουργία τους είχε ξεκινήσει από τις 18 Αυγούστου. Κατα τη διάρκεια του αγιασμού πλήθος κόσμου είχε κατακλύσει τους προαύλιους χώρους, ενω όλα τα κορυφαία στελέχη της παράταξης έδωσαν το παρών.
«Σύντομα θα κουβαλήσετε το σταυρό της Ελλάδας»
Ο αγιασμός τελέστηκε από τον πατέρα Θεόδωρο, ο οποίος ήταν και δάσκαλος του Κυριακου Μητσοτάκη. Μάλιστα ο ιερέας μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας. «Σας χαρίζω αυτο το σταυρό, γιατί σύντομα θα κληθείτε να σηκώσετε το σταυρό της Ελλαδος», είπε ο πατερας Θεόδωρος, ενω στη συνέχεια εξύμνησε το χαρακτήρα, την εργατικότητα και τις σπουδές του Κυριακου Μητσοτάκη.

«Καλούμε τους πολίτες σε συστράτευση»
Μέσα σε επευφημίες και χειροκροτήματα ο Προεδρος της Νέας Δημοκρατίας απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό στον οποίο, μεταξύ άλλων, ανέφερε: “Ειμαι συγκινημένος. Δεν θα μπορούσα να φανταστώ πριν απο 12 χρόνια που έμπαινα στην πολιτική ότι θα εγκαινίαζα σαν αρχηγός γραφεία του κόμματος.””

nd_mitsotakis_papas_egkainia1

Που να το φασταστεί ο Κούλης Μητσοτάκης ότι ο αρχηγός του προδοτικού συμπλέγματος που ονομάζεται ΝΔ θα ήταν ο γιός μιάς πολιτικάντικης οικογένειας που όλα τα μέλη της έχουν ως μοναδική ασχολία την πολιτική και τις υπουργικές και πρωθυπουργικές καρέκλες; Ότι ο αρχηγός της ΝΔ θα ήταν κάποιος που τον προετοίμαζαν από χρόνια για την αποστολή αυτή και ως επιστέγασμα της συμφωνίας έσπευσε πριν από λίγο καιρό να δείξει την υποταγή του στους πραγματικούς εντολείς του;

Επειδή όμως το ακροατήριό του είναι επιλεγμένο, αποτελούμενο από ένα μείγμα κομματόσκυλων, κολαούζων και μπράβων, μπορεί να τα λέει αυτά χωρίς το φόβο της κατακραυγής. Αντίθετα, το αισχρό ακροατήριό του θα τον ακούσει με θαυμασμό και θα χειροκροτήσει προκειμένου να έχει μερίδιο στη μοιρασιά της πίτας.

Θα σταθούμε όμως στα λόγια του ανάξιου ιερέα, ο οποίος έπλεξε το εγκώμιο του εβραιοπροσκυνημένου Κούλη χωρίς καμιά ντροπή:

“Κάτι που λίγοι γνώριζαν αποκάλυψε ο πάτερ Θεόδωρος πριν τελέσει τον αγιασμό των νέων γραφείων της Νέας Δημοκρατίας.

Όπως είπε ήταν…δάσκαλος του Κυριάκου Μητσοτάκη και μάλιστα τον περιέγραψε ως μαθητή.

«Ο Κυριάκος ήταν πάρα πολύ σεμνός, φίλος με όλα τα παιδιά του σχολείου, ενδιαφερόταν έντονα για τα κοινά, ήταν αποτελεσματικός και έξυπνος. Τον θυμάμαι 13 ετών στα πρώτα του βήματα. Ουδέποτε χρησιμοποίησε τίποτε άλλο, παρά μόνο την εργατικότητά του».”

nd_mitsotakis_papas_egkainia3

Αν ο Κούλης Μητσοτάκης είχε χρησιμοποιήσει την εργατικότητά του και μόνο, τώρα θα έκανε παρέα στους χιλιάδες άνεργους επιστήμονες που είτε πήραν το δρόμο της ξενιτιάς είτε φυτοζωούν στην Ελλαδική επικράτεια μέχρι το κομματικό κατεστημένο να τους αντικαταστήσει και επίσημα με εισαγώμενους μωαμεθανούς εισβολείς.

Το γλύψιμο του ιερέα στον Κούλη έχει όμως και βαθύτερη σημασία εκτός από αυτά.

Ο ιερέας δέχτηκε να τελέσει αγιασμό σε ένα κόμμα που χαρακτηρίζεται από τη στιγμή της ίδρυσής του από την προσήλωση στον τεκτονισμό και που ο τωρινός πρόεδρός του πρωτοστάτησε σε μια σειρά επαίσχυντων πράξεων όπως η καθιέρωση του συμφώνου λουγκροβίωσης, η δημιουργία τζαμιών στην Ελλάδα για τους μωαμεθανούς εισβολείς, η απόδοση ιθαγένειας σε αλλόθρησκους και αλλοεθνείς και η επιβολή του ηλεκτρονικού χρήματος και της Κάρτας του Πολίτη.

nd_tzami

Αντί ο ανάξιος ιερέας να τον ελέγξει για τα παραπάνω, του έδωσε υποκριτικά το σταυρό προκειμένου να πουλήσουν χριστιανοκαπηλία στους αφελείς που αρνούνται να συνειδητοποιήσουν τι πρεσβεύει η ΝΔ, η οποία πάντοτε υπήρξε αρνητικός πρωταγωνιστής σε κάθε προδοσία. Και τη θεομπαιξία της σκηνής υπογραμμίζει η παρουσία δίπλα στον ιερέα και τον Κούλη του ανθρώπου των Ρότσιλντ στην Ελλάδα και γνωστού μασόνου Δένδια, του γνωστού υπέρμαχου του ομοφυλοφυλικού γάμου(!) Χατζηδάκη, και τέλος του αποφοίτου της Σιβιτανιδείου Αυγενάκη.

nd_mitsotakis_papas_egkainia3

Με αυτούς λοιπόν το νεοδημοκρατικό μόρφωμα θα πορευτεί χριστιανικά, που αρέσκονται σε θρησκευτικές τελετές άλλου τύπου και όταν το απαιτεί η συγκυρία φωνάζουν κι έναν πρόθυμο ιερέα να δώσουν όλοι μαζί παράσταση και που στην πραγματικότητα έχουν ήδη λάβει τις εντολές τους για τα επόμενα αντίχριστα βήματά τους και την οριστική υποδούλωση της Ελλάδας στο Εβραϊκό κεφάλαιο;

Το όλο κλίμα συμπλήρωσε και μια σειρά από περιστατικά που δείχνουν τον πραγματικό διαχρονικό χαρακτήρα της καραμανλικής προδοτικής οργάνωσης:

“Ο κουρασμένος βαρέθηκε να κάνει τον… παλαμοκρούστη.

Μα κι αυτός την ώρα που χειροκροτούσε τον Κυριάκο, αποφάσισε να σπάσει την σιωπή του, μετά από 7 χρόνια να πει αυτήν την φοβερή εξυπνάδα;
Τι είπε ο Καραμανλής που επιτέλους μίλησε; Εκεί που βάραγε παλαμάκια γυρνάει ξαφνικά στον Σαμαρά και του λέει «έχω βαρεθεί να βαράω παλαμάκια ρε μαλάκα».
Ο μαλάκας δίπλα του ήταν ο Σαμαράς . Η Ντόρα που δεν της ξεφεύγει τίποτα – παραδίπλα, το ‘πιασε το αφτί της και γύρισε και τον κοίταξε με ένα βλέμμα που τα ‘λεγε όλα.
Άσε που έφερε σε δύσκολη θέση και τον άλλον τον πρώην, που έχει βαρεθεί να τον αποκαλούν έτσι…”

Από την περίσταση δε θα μπορούσε να λείπει ο μπάτλερ του βρωμερού κίναιδου Καραμανλή Α’:

“Ένας…δεξιός “θρύλος” βρέθηκε στα γενέθλια της Νέας Δημοκρατίας για τα 42 της χρόνια και εγκαίνια των νέων γραφείων του κόμματος στην Πειραιώς.

Ο λόγος για τον Θόδωρο Χαριτοπουλο, μπάτλερ επί αρκετά συναπτά έτη του Κωνσταντινου Καραμανλή.

Στο “πλευρό” του στα εγκαίνια των νέων γραφείων ήταν ο Δημητρης Παπαγγελοπουλος, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του κόμματος και ο Αιμιλιος Βουγιουκλάκης, ανιψιός της αείμνηστης Αλίκης και νυν μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της γαλάζιας παράταξης.

Αξίζει να σημειωθει πως ο κ. Χαριτόπουλος χειροκρότησε με ενθουσιασμό στην ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη, ιδίως στις αναφορές στον Κωνσταντίνο Καραμανλή και παρακολούθησε με ενδιαφέρον τους ομιλητές ζητώντας πληροφορίες για τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής. Σχετικά με τις ερωτήσεις που του έγιναν για τον Εθνάρχη, ήταν “Σφίγγα”, όπως πάντα.”

Φυσικά και ήταν σφίγγα για τον ψευτοεθνάρχη, γιατί η πραγματικότητα είναι ακατάλληλη για τα πρόβατα που ισχυρίζονται πως ψηφίζουν με πάθος τη ΝΔ γιατί δήθεν είναι πατριώτες και Χριστιανοί. Είναι όμως χαρακτηριστικό δείγμα της παντελούς έλλειψης επιπέδου της ΝΔ πως αναζητούν ήρωες ανάμεσα στους συγγενείς της Βουγιουκλάκη και τον μπάτλερ του κίναιδου αρχηγού τους!

Την ίδια ακριβώς στιγμή, όλοι αυτοί οι γελοίοι σοβαροφανείς φοβήθηκαν ότι η παρουσία του οπαδού τους θα τους χάλαγε την εικόνα και όχι μόνο έσπευσαν να τον συλλάβουν οι παρακρατικοί υπάλληλοί τους, αλλά και να τον αποκυρήξουν με στόμφο:

nd_egkainia_pornostar_1

“Ένας πορνοστάρ στην επέτειο της ΝΔ!..
Πρέπει να νιώθει περήφανος ο Κυριάκος με τέτοιες υψηλές παρουσίες…

Από ευτράπελα άλλο τίποτα η συνεδρίαση της πολιτικής επιτροπής, που συνδυάστηκε με, την επέτειο των 42 ετών από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας.

Ο εορτασμός συνδυάστηκε και με τα εγκαίνια του νέου κτιρίου της παράταξης, στο Μοσχάτο, όπου έδωσαν το «παρών» όλα τα στελέχη της ΝΔ.

Μαζί τους, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, ήταν και ο Ντίνος. Ο γνωστός «γιατρός» από τις… εκπαιδευτικές ταινίες της Sirina, ο οποίος στεκόταν έξω από κτίριο, λίγο πριν ξεκινήσει η συνεδρίαση. Οι παρευρισκόμενοι τον θεώρησαν ύποπτο, λόγος για τον οποίο κλήθηκε η αστυνομία, η οποία τον προσήγαγε…”

Η συνέχεια έδειξε ποιά ήταν η πραγματικότητα:

“[…]Όπως εξήγησε και ο ίδιος, όντως δεν ήξερε ότι γινόταν εκδήλωση εκείνη την ώρα στα γραφεία του κόμματος, αλλά όντως πρόσκειται και μάλιστα ενεργά στο πλευρό του Κυριάκου.

Συγκεκριμένα είπε: «Ούτε που ήξερα ότι η εκδήλωση είναι εκείνη την ημέρα. Το μυαλό μου πήγε στο ότι γινόταν κάποια συγκέντρωση. Κάποιος φωτογράφος με απαθανάτισε. Με τη Νέα Δημοκρατία έχω σχέση εθελοντική. Απλά είδα κόσμο να συγκεντρώνεται και πήγα να δω τι συμβαίνει. Ήρθαν κάποιοι άνδρες της ασφάλειας και πολύ ευγενικά με πήγαν στο αστυνομικό τμήμα. Εκεί μου είπαν ότι με πήγαν στο τμήμα γιατί μαζί μου δεν είχα ταυτότητα ή διαβατήριο, για πρώτη φορά στη ζωή μου μπήκα στη φυλακή. Τώρα πια προσπαθώ να νυμφευθώ, προσπαθώ να κάνω οικογένεια και αυτό έχει προτεραιότητα»”

Με άλλα λόγια, ο πορνοστάρ αποφάσισε κάποια στιγμή να αλλάξει επαγγελματική κατεύθυνση και ακολούθησε την πεπατημένη, δηλαδή την εθελοντική προσφορά στο κόμμα που ταυτίζεται με το ρουσφέτι. Γιατί αυτή ακριβώς είναι η θλιβερή πραγματικότητα στην οποία οδήγησε η ΝΔ την Ελλάδα και που ευλαβώς αποσιώπησε ο ιερέας που εξήρε μετά μανίας την εργατικότητα του Κούλη: Ο μόνος τρόπος για την επαγγελματική αποκατάσταση στην Ελλάδα διέρχεται μέσα από το κομματικό κατεστημένο. Και φυσικά το κομματικό κατεστημένο δεν αρνείται την “προσφορά” κανενός, ειδικά σε καιρούς δύσκολους για τα κομματικά μαντριά. Όταν όμως έρχεται η ώρα για τα φώτα της δημοσιότητας, με πρόστυχη σοβαροφάνεια και επηρμένη ηθικολογία κάνουν τους “εθελοντές” στην άκρη και στην ανάγκη βάζουν και ασφαλίτες να τους εξαφανίσουν.

Τί ακριβώς φοβήθηκαν από την παρουσία του οπαδού τους τα κομματόσκυλα της ΝΔ; Ότι ο κόσμος θα νομίσει ότι ο πορνοστάρ πήγε εκεί να τους πηδήξει, όταν είναι γνωστό ότι οι ανώτεροι της νεοδημοκρατικής ιεραρχίας αρέσκονται σε μασονικές τελετές με κίναιδους; Ή ότι θα θιγεί η πουριτανική εικόνα του πορνοκόμματος που πανηγύρισε για την καθιέρωση της ομοφυλοφιλικής συμβίωσης και είναι θέμα χρόνου να δούμε κάποιους παλιούς ΟΝΝΕΔίτες να παντρεύονται και επίσημα τη λουγκροσχέση τους;

Υπάρχει άραγε ένας Αυγουστίνος Καντιώτης που θα τους πει κατάμουτρα αυτά που πρέπει αντί να τους γλύφει και να τους ραίνει με κολακείες;

Advertisements