Για την κατάντια της Ελληνικής κοινωνίας

Ενώ η Ελληνική κοινωνία οδεύει με μαθηματική ακρίβεια προς την καταστροφή με μοναδική της έγνοια την εξασφάλιση της δόσης, τα πραγματικά αίτια της κρίσης σκοπίμως αποσιωπόνται. Στη θέση τους, οι πονηροί πολιτικοί προτάσσουν τη δημ(ι)οκρατία, έχοντας εξασφαλίσει τη βεβαιότητα ότι τα εκβαρβαρισμένα πλήθη είναι εύκολα χειραγωγήσιμα.

Μέσα σε αυτή την αναβίωση των τελευταίων ημερών της Ρώμης, κάποιοι στοχάζονται επάνω στα αίτια και τις διεξόδους χωρίς να εθελοτυφλούν:

“3ήμερο “τουρκικού κινηματογράφου” στην Αθήνα, ο “Μπουράκ” (Κεμάλ) και ΜΙΑ ΓΕΝΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ
Το παραλήρημα των “Ελληνίδων” που υποδέχονται τον Burak Ozcivit (δείτε τις σκηνές στο βίντεο που ακολουθεί), που υποδέχονται σαν τρελές τον “Κεμάλ” (τι ωραία εξαγνίζονται από τον κινηματογράφο τα πιο μισητά ονόματα που είναι ταυτισμένα με το αίμα εκατοντάδων χιλιάδων προγόνων μας),
στο 3ήμερο “τουρκικού κινηματογράφου” (!), αποδεικνύουν μόνον ένα πράγμα:
Αυτή η γενιά, που μεγάλωσε με το σύνθημα “να μην του λείψει τίποτε” και “τι θέλεις”, είναι καταδικασμένη να αυτοκτονήσει.

[…]Θα μπορούσε κάτι να συμβεί;
Κάποιος να ανατρέψει αυτή την κατάντια;
Η εκκλησία. Θα μπορούσε να χτυπούσε πένθιμα τις καμπάνες, να καλέσει σε προσευχή και μετάνοια, να αφυπνίσει τον πιστό λαό, να ταρακουνήσει συνειδήσεις (ευτυχώς υπάρχουν ακόμη κάποιοι ελάχιστοι ασυμβίβαστοι αγωνιστές).

Αντί για τα παραπάνω, δείτε μια ανακοίνωση της Μητρόπολη Λαγκαδά, που προσκαλεί μια ΑΙΡΕΤΙΚΗ παπαδίνα να μιλήσει σε σεμινάριο, σε αίθουσα της μητρόπολης[…]”

Διαβάστε ολόκληρο το σημαντικό αυτό άρθρο εδώ.

Advertisements