ΠΑΣΑΔ: Πάνω από όλα η προσωπική κονόμα

Ενώ τα διάφορα προδοτικά νεοαριστερά μορφώματα τύπου ΠΑΣΑΔ ισχυρίζονται ότι δεν ενδιαφέρονται για το προσωπικό τους συμφέρον αλλά για “το καλό των παιδιών”, οι ίδιες οι ανακοινώσεις τους έρχονται να τους διαψεύσουν.

Διαβάζουμε σε ανακοίνωση του ΠΑΣΑΔ που έσπευσε να προβάλλει ο δημοσιογραφίσκος Χρήστος Κάτσικας (οι υπογραμμίσεις δικές μας):

“Ενημέρωση για τις 600 προσλήψεις αναπληρωτών στις τάξεις υποδοχής
Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 27 Σεπτέμβριος, 2016

Έληξε σήμερα η σιωπηρή παράταση που είχε δοθεί κυρίως στην Αττική για να στείλει τα αιτήματα για τάξεις υποδοχής. Τα αιτήματα και η κατανομή τους θα ελεγχθούν ανά περιοχή και θα προχωρήσουν οι προσλήψεις.

Πιέζουμε αυτές στην πρώτη φάση να είναι κοντά στις 600 και να γίνουν μέχρι την Παρασκευή.

Αιτήματα σχετικά με τους πίνακες :

Προσπαθούμε να ενημερώσουμε όλους τους συναδέλφους που ζήτησαν να ελεγχθεί η περίπτωση τους, στις προσλήψεις της Β φάσης, από χτες το απόγευμα έως και σήμερα το βράδυ μιας και τα αιτήματα ήταν αρκετά. Συνάδελφοι περιμένοντας, όπως κι εσείς, τις επόμενες προσλήψεις θέλουμε να ζητήσουμε απ όλους σας να μείνετε προσηλωμένοι στους στόχους μας, που είναι να δουλέψουν ΟΛΟΙ όσοι δούλεψαν πέρυσι, τουλάχιστον και οι μόνιμοι διορισμοί.”

Με άλλα λόγια, οι δωσίλογοι του ΠΑΣΑΔ ανήκουν στην ίδια κατηγορία με τους κατοίκους των νησιών που έσπευσαν να υποδεχτούν τους λαθροέποικους προκειμένου να πάρουν το μηνιάτικο των ΜΚΟ. Ο μοναδικός τους στόχος είναι η κονόμα με οποιοδήποτε κόστος. Και ενώ καλούν άλλους εκπαιδευτικούς να τους πλαισιώσουν, στην πραγματικότητα μόλις πετύχουν την ικανοποίηση του προσωπικού τους συμφέροντος θα τους εγκαταλείψουν με τη μεγαλύτερη ευκολία.

Εφιστούμε την προσοχή στους αδιόριστους εκπαιδευτικούς να μην παρασύρονται από ψευδοσωματεία που συνουσιάζονται με την εξουσία και έχουν ως μοναδική τους αξία το πρόσκαιρο συμφέρον. Γιατί με τον ίδιο τρόπο που προδίδουν την πατρίδα τους θα προδώσουν και τα θύματα που θα τους πιστέψουν.

Αντίθετα, οι προδότες εκπαιδευτικοί πρέπει να απομονωθούν και να απομακρυνθούν από την εκπαίδευση στην οποία δεν έχουν καμία θέση.

Advertisements