Τα ζώα από τα Ανώγεια

Η παρακάτω φωτογραφία είναι συλλεκτική, καθώς οι εικονιζόμενοι θα θελήσουν κάποτε να την εξαφανίσουν προκειμένου να μη μείνουν απομεινάρια του βλακώδους και συνάμα προδοτικού φρονήματος που τους διακατέχει:

anogeia_zoa_podosferistes_lathro

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας των Ανωγείων θέλησαν να δείξουν έμπρακτα τη σύμπραξή τους με τους συριζοτοπάρχες, και με τη γνωστή φιλοσοφική διαύγεια που διακρίνει κάθε γηπεδική εκδήλωση απαίτησαν περισσότερους λαθροεποίκους στον τόπο τους.

(Περισσότερα εδώ)

Άραγε στους “πρόσφυγες” κατατάσσουν και τους λεγόμενους τουρκοκρήτες, που στην Τουρκία θεωρούνται πρόσφυγες και όχι εκδιωγμένοι κατακτητές και γενίτσαροι; Άραγε θα συμφωνήσουν για τους “πρόσφυγες” αυτούς να τους δώσουν πίσω τις περιουσίες τους, που είχαν αποκτήσει μέσω της υποταγής της Κρήτης σε καθεστώς δουλείας και τουρκοκρατίας;

Τα ζώα αυτά που με κάθε τρόπο διατυμπανίζουν τη βούλησή τους να παραδώσουν τη χώρα τους στις ορδές των νεοοθωμανών και να γεμίσουν πάλι τον τόπο τους με τζαμιά θα έπρεπε να βρίσκονται υπό καθεστώς δικαστικής επιτροπείας αντί να κυκλοφορούν ως αυτεξούσια όντα.

Όμως, στην εποχή της αποθέωσης της μετριοκρατίας και της δημοκρατικής οχλοκρατίας αυτά τα όντα έχουν το δικαίωμα να επιβάλλουν τις αρρωστημένες απόψεις τους.

Κρίνοντας πως δεν επέδειξαν αρκετά το βλακώδες φρόνημα που τα διακρίνει, τα ζώα του δημοτικού συμβουλίου των Ανωγείων προχώρησαν ταυτόχρονα και σε μια άλλη ενέργεια, προσπαθώντας να οικειοποιηθούν την πατρότητα του Ολοκαυτώματος του Αρκαδίου με τον ισχυρισμό πως ο πρωταγωνιστής του Ολοκαυτώματος του Αρκαδίου ήταν από το χωριό τους. Ποιά σχέση μπορεί να έχουν όλοι αυτοί οι αριστερίζοντες γενίτσαροι με το Ολοκαύτωμα του Αρκαδίου, που στα βάθη του αρρωστημένου μυαλού τους μπορεί να το θεωρούν και δείγμα μισαλλοδοξίας και ξενοφοβίας όπως υπονοεί το σχολικό βιβλίο; Οι ίδιοι δε θα χρειαστεί ποτέ να προβούν σε τέτοιες ηρωικές πράξεις, αλλά αντίθετα με μεγάλη προθυμία ήδη ανοίγουν διάπλατα τις πόρτες στους αλλόθρησκους και αλλοεθνείς εισβολείς. Το μόνο ολοκαύτωμα που τους αξίζει να ταυτίζονται μαζί του είναι των Εβραίων.

Τέτοιες εκδηλώσεις λαθροπρέπειας δείχνουν την κατάπτωση ενός λαού που έχει πλέον ολοκληρώσει την όποια ιστορική διαδρομή του και δεν του αξίζει να ζει ελεύθερος. Δεν υπάρχει πλέον λόγος να αγωνιούν οι Τούρκοι και οι Ισραηλινοί για την επιτυχία των μελλοντικών σχεδίων τους, οι μελλοντικοί δούλοι τους τους περιμένουν με χαρά.

Πώς φτάσαμε μέχρι αυτό το σημείο: Η απάντηση είναι απλή. Από τη μία η κατάρρευση της εκπαίδευσης και η ανάδειξη της κομματοσκυλίας σε υπέρτατο προσόν, και από την άλλη η καλλιέργεια του ιδεώδους του εύκολου πλουτισμού που ώθησε τους χωριάτες να “καλοδέχονται” τους λαθροεποίκους ως φτηνό εργατικό δυναμικό στα χωράφια και τα εργοστάσια όπου κάποτε δούλευαν οι ίδιοι.

Όταν όλα τα υπόλοιπα στα οποία κάποτε πίστευαν οι ιθαγενείς έχουν αντικατασταθεί από τον “αντιφασισμό”, είναι θέμα χρόνου να καταλήξουν και οι ίδιοι πρόσφυγες, αν και μάλλον θα προτιμήσουν να προσκυνούν στο μιναρέ και να λάβουν θέσεις και αξιώματα στο καινούριο καθεστώς “πολυπολιτισμού” που θα προκύψει.

Advertisements