Εκπαιδευτική Τηλεόραση: Το πιο σύντομο ανέκδοτο

Η εκπαιδευτική τηλεόραση ήταν ένα πείραμα περασμένων ετών με σκοπό κυρίως την εκμάθηση ξένων γλωσσών και την παροχή βίντεο για τις φυσικές επιστήμες. Ένα πείραμα όχι ιδιαίτερα επιτυχημένο, καθώς εκτελέστηκε με τη χαρακτηριστική νεοελληνική και δημοσιουπαλληλική νοοτροπία, οπότε και μοιραία έφτασε στο τέλος του.

Εδώ και πολλά χρόνια, η εκπαιδευτική τηλεόραση έχει παύσει να υπάρχει. Ο Λοβέρδος και ο Αρβανιτόπουλος έκαναν κάποιες εξαγγελίες σαν αυτές που συνηθίζουν οι πολιτικοί χωρίς να γίνει τίποτα, ώσπου φτάσαμε στο Φίλη που φρόντισε να εξασφαλίσει και συμβούλους για θέματα εκπαιδευτικής τηλεόρασης.

Συγκεκριμένα, μέσα στον Οκτώβριο είδαμε να ανακοινώνεται η σχετική πρόσληψη:

“Την πρόσληψη της Κερ. Παπαλεξίου, εκπαιδευτικού κλάδου ΠΕ 02.01 Φιλολόγων, που υπηρετεί με πενταετή θητεία στο Πειραματικό Σχολείο Α.Π.Θ, ως άμισθη ειδική σύμβουλο – εμπειρογνώμονα ειδικού αντικειμένου στο γραφείο του, υπέγραψε ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης.

Η κ. Παπαλεξίου προσλήφθηκε για να προσφέρει τις υπηρεσίες της στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Παιδείας για χρονικό διάστημα δύο (2) ετών, σε θέματα Εκπαιδευτικής Τηλεόρασης και θέματα Ελληνόγλωσσης και Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης.”

Επειδή ο όρος “διαπολιτισμική εκπαίδευση” σημαίνει τη μετατροπή της Ελληνικής εκπαίδευσης ώστε να μην ενοχλεί τους λαθροεποίκους μωαμεθανούς και τους Εβραίους, ο συνδυασμός με την -ανύπαρκτη- εκπαιδευτική τηλεόραση δε μπορούσε παρά να προϊδεάζει για το αποτέλεσμα των συμβουλών της Τζίνας Παπαλεξίου.

Με άρθρο της περί του εγχειρήματος, η Τζίνα Παπαλεξίου μας ανέλυσε και τα θέματα με τα οποία θα ασχοληθεί η εκπαιδευτική τηλεόραση:

  • Η Ευρώπη, το πολιτικό σύστημα και η δημοκρατία
  • Τα “ανθρώπινα δικαιώματα” και η διαφορετικότητα
  • Κινητά τηλέφωνα και Facebook
  • Graffiti
  • Εγκλήματα πολέμου
  • Σχέσεις μεταξύ των δύο φύλων

Με άλλα λόγια, η εκπαιδευτική τηλεόραση θα ασχοληθεί με την προπαγάνδα για το πολιτικό σύστημα όπως το ονειρεύτηκε ο Kalergi, τις απαιτήσεις των κάθε φύσεως ανώμαλων, την ακαλαισθησία, το “Ολοκαύτωμα” και το σεξ. Κατά τη συνήθη πρακτική του αντισυνταγματικού τόξου, τουλάχιστον τα μισά από τα θέματα αυτά καταλήγουν στο φασισμό και τη Χρυσή Αυγή.

Τελικά φτάσαμε στη φετινή επέτειο της 28ης Οκτωβρίου για να φανούν τα αποτελέσματα της πέψης των εισηγήσεων αυτών από το παχύδερμο Φίλη, με μια ανακοίνωση που υπογράφει ο γνωστός Ιωάννης Παντής:

“Ντοκιμαντέρ «Νεοναζί: Το Ολοκαύτωμα της Μνήμης»

Σας γνωστοποιούμε ότι το ντοκιμαντέρ του Στέλιου Κούλογλου «Νεοναζί: Το Ολοκαύτωμα της Μνήμης» έχει αναρτηθεί στην Εκπαιδευτική Τηλεόραση στον σύνδεσμο:
http://www.edutv.gr/index.php/documentaries/neonazi και μπορεί να προβληθεί στα Λύκεια της χώρας με την ευκαιρία της επετείου της 28ης Οκτωβρίου.”

Εκείνο που δεν αναφέρει ο Παντής είναι ότι το συγκεκριμένο “ντοκιμαντέρ” έχει μικρή σχέση με την 28η Οκτωβρίου. Αντίθετα ασχολείται επισταμένος με τα αγαπημένα θέματα τσυριζαίων όπως ο Κούλογλου, τον οποίο βλέπουμε στη φωτογραφία επάνω στη μέθεξη της ολοκλήρωσης του έργου του:

koylogloy

Το ντοκιμαντέρ λοιπόν ασχολείται αποκλειστικά με το υποτιθέμενο “ολοκαύτωμα” των Εβραίων, που απασχολεί τη σκέψη του Κούλογλου αντί για τη γενοκτονία των Χριστιανών γηγενών της Μικράς Ασίας και την εκδίωξη των Κωνσταντινοπουλιτών. Και κατά πάγια τακτική του ΣΥΡΙΖΑΝΘΕΛογενούς συρφετού, το Εβραϊκό ζήτημα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου συνδέεται με τη Χρυσή Αυγή.

Ουσιαστικά το υποτιθέμενο ντοκιμαντέρ του Κούλογλου δεν είναι παρά ένα οπτικό λιβελογράφημα κατά της Χρυσής Αυγής. Από πότε αυτό μπορεί να αποτελεί αντικείμενο εκπαιδευτικής τηλεόρασης; Και αν κάποιος νοσηρός νους (ή κάποιος που εκτελεί τις εντολές των διεθνών Εβραϊκών οργανώσεων) θεωρεί ότι έχει θέση στην εκπαιδευτική τηλεόραση στα πλαίσια κάποιας πολυφωνίας, γιατί η πολυφωνία αυτή δεν περιλαμβάνει και ντοκιμαντέρ για τις σφαγές των Σοβιετικών στην Πολωνία την ίδια χρονική περίοδο ή για τα φρικιαστικά εγκλήματα του ΕΑΜ/ΕΛΑΣ στην Ελλάδα ή για τον ρόλο του Εβραϊκού παράγοντα στην εκρίζωση των Χριστιανικών πληθυσμών της Μικράς Ασίας;

Όμως αυτή η τακτική του Φίλη είναι σύμφωνη με τα δόγματα της Αριστεράς, που θέλει να γίνεται συνεχής εβραιομπολσεβίκικη κατήχηση στα παιδιά και η κατήχηση αυτή είναι το μοναδικό που μετράει για τους αριστερούς ινστρούχτορες. Οπότε δεν πρέπει να μας εκπλήσσει που το μόνο που έχει να επιδείξει η αποτυχημένη εκπαιδευτική τηλεόραση είναι ένα κακόγουστο κολάζ πολιτικής προπαγάνδας.

Advertisements