Για την προαγωγή του Γρηγόρη Αυξεντίου

Αφού άφησε τα σύνορα αφύλακτα ώστε να εισέρχονται ανενόχλητα ορδές μωαμεθανών λαθροεποίκων, το αντισυνταγματικό τόξο με τη συνεργασία των ένστολων πραιτώρων του αποφάσισε να πετάξει και ένα πυροτέχνημα πατριδοκαπηλίας και ψευτοπατριωτισμού:

“Ο αγωνιστής της ΕΟΚΑ Γρηγόρης Αυξεντίου προήχθη μετά θάνατον στο βαθμό του αντιστρατήγου.

Η ρύθμιση ήταν ενταγμένη σε τροπολογία, η οποία εγκρίθηκε από ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, Δημοκρατική Συμπαράταξη, Ποτάμι, Ανεξάρτητους Έλληνες και Ένωση Κεντρώων, ενώ το ΚΚΕ δήλωσε «παρών». Πρόκειται για τροπολογία του υπουργείου Άμυνας η οποία εντάχθηκε στο νομοσχέδιο για την κύρωση της συμφωνίας με το ΝΑΤΟ για τον ηλεκτρονικό πόλεμο.

Η τιμητική προαγωγή γίνεται «σε αναγνώριση των υπηρεσιών του και της προσφοράς του προς το ελληνικό έθνος».

Υπενθυμίζεται ότι ο Γρηγόρης Αυξεντίου υπηρέτησε τις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις με την ιδιότητα του εφέδρου ανθυπολοχαγού.”

Ο Γρηγόρης Αυξεντίου έπεσε μαχόμενος ενάντια στις αποικιοκρατικές δυνάμεις και όχι συνεργαζόμενος μαζί τους για τον εποικισμό της πατρίδας του όπως κάνουν σήμερα όλοι αυτοί που ψήφισαν την γελοία τροπολογία. Ο ηρωισμός δεν χωράει μέσα σε τροπολογίες, και μάλιστα στο περιθώριο συμφωνιών με το ΝΑΤΟ που υπό την προστασία του έγινε η Τουρκική εισβολή στην Κύπρο.

Επίσης ο ηρωισμός του Γρηγόρη Αυξεντίου είναι ασύμβατος με τα γαλόνια των στρατηγών, που για να τα αποκτήσουν γίνονται συνένοχοι στις διαχρονικές προδοσίες του πολιτικού κατεστημένου και εσχάτως έφτασαν στο επαίσχυντο σημείο να εξασφαλίζουν την διαμονή και την σίτιση των λαθροεποίκων που καθήκον τους υποτίθεται πως είναι να εμποδίζουν να εισέρχονται στη χώρα.

Από πότε λοιπόν θεωρείται τιμητικό για τον Γρηγόρη Αυξεντίου να τοποθετείται στο ίδιο επίπεδο με τους επαγγελματίες οσφυοκάμπτες;

Ο Γρηγόρης Αυξεντίου πολέμησε και πέθανε για την Ένωση της Κύπρου με την Ελλάδα και όχι για το διζωνικό προτεκτοράτο των Άγγλων που οραματίζονται οι ελληνόφωνοι πολιτικοί. Οι σημερινοί του απόγονοι βρίσκονται στις τάξεις των εθνικιστών που διώκονται για τις ιδέες τους και τους αγώνες τους από το εβραιοπροσκυνημένο κράτος και το ένστολο παρακράτος και όχι στις τάξεις των κομματόσκυλων της συμπαράταξης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-ΝΔ και των υπηρετών τους.

Advertisements