Πανθρησκεία και λαθροεποικισμός

Δεν υπάρχει κανένα όριο πλέον στην κατρακύλα του κλήρου, που ακολουθεί τους υπόλοιπους θεσμούς στην ηθική κατάρρευση. Προτού καταλήξουμε στην Ελλάδα, θα ξεκινήσουμε από τη Μεγάλη Βρετανία:

“Οι ηγέτες κάθε μεγάλης θρησκείας στη Βρετανία απεύθυναν έκκληση στην κυβέρνηση της Μ. Βρετανίας να δεχθεί ακόμη περισσότερους «πρόσφυγες» σε μια άνευ προηγουμένου κοινή «διαθρησκειακή δήλωση».

Υπογεγραμμένη από τους θρησκευτικούς ηγέτες χριστιανικών, ιουδαϊκών, βουδιστικών, ινδουιστικών, μουσουλμανικών, τζαϊνιστικών, Σιχ, και Ζωροαστρικών κοινοτήτων, η δήλωση έκανε έκκληση για «ασφαλείς και νόμιμες οδούς» στο Ηνωμένο Βασίλειο για τους «πρόσφυγες».

Η «Διαθρησκειακή Πρωτοβουλία για τους Πρόσφυγες» (“Interfaith Refugee Initiative”) εξέδωσε μια ανοιχτή επιστολή προς τη βρετανική κυβέρνηση αυτή την εβδομάδα, την οποία υπέγραψαν περισσότεροι από 200 θρησκευτικοί ηγέτες της χώρας, επίσκοποι, ραβίνοι και άλλες θρησκευτικές μορφές.

«Ως άνθρωποι της πίστης (sic), καλούμε την κυβέρνησή σας επειγόντως να αναθεωρήσει την πολιτική της έναντι των προσφύγων», ανέφερε η επιστολή.

Τα «άμεσα και βιώσιμα βήματα» που η κυβέρνηση θα πρέπει να λάβει για να «προσφέρει καταφύγιο σε περισσότερους πρόσφυγες» περιλαμβάνουν, λέει η επιστολή, την δημιουργία «ασφαλών, νόμιμων διαδρομών του ταξιδιού» και «τη θέσπιση δίκαιης και ανθρώπινης πολιτικής οικογενειακής επανένωσης για τους πρόσφυγες».

Όλοι οι θρησκευτικοί ηγέτες αγνοούν την πραγματικότητα, ότι δεν υπάρχει ούτε ένας πρόσφυγας, με τη νομική έννοια του όρου, στην Ευρώπη, επειδή ο καθένας που ισχυρίζεται ότι έχει εγκαταλείψει τη Συρία, θεωρείται «πρόσφυγας» μόνο στην πρώτη γειτονική ασφαλή χώρα.

Από την στιγμή που ένας “πρόσφυγας” διασχίζει δύο ασφαλείς χώρες – ή, όπως στην περίπτωση του Ηνωμένου Βασιλείου, δέκα ασφαλείς χώρες, δεν είναι πλέον “πρόσφυγας”, αλλά απλά λαθρομετανάστης. Αυτή είναι η αλήθεια, που κανείς «άνθρωπος της πίστης» εκ του πονηρού, δεν θέλει να αναφέρει. […]

Μεταξύ των 224 υπογραφόντων είναι: Rowan Williams, πρώην Αρχιεπίσκοπος του Canterbury, Χαρούν Ρασίντ Χαν, Γενικός Γραμματέας του Μουσουλμανικού Συμβουλίου της Βρετανίας, Sanjay Jagatia, Γενικός Γραμματέας του Ινδουιστικού Συμβουλίου του Ηνωμένου Βασιλείου, Λόρδος Singh CBE του Wimbledon, Διευθυντής του Δικτύου των Οργανώσεων Σιχ, Βαρόνη Ραβίνος Julia Neuberger, Ανώτερη Ραβίνος της Συναγωγής στο Δυτικό Λονδίνο, Jamie Cresswell, Πρόεδρος Βουδιστών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Nemu Chandaria, πρόεδρος Ινστιτούτου Τζαϊνισμού, Malcolm Deboo, Πρόεδρος του Ζωροαστρικού Ταμείου Αρωγής της Ευρώπης, David Chillingworth, Προκαθήμενος της Επισκοπικής Εκκλησίας της Σκωτίας, Mohammad Shahid Raza, Πρόεδρος Εθνικής Συμβουλευτικής Επιτροπής, Τζαμιών και Ιμάμηδων, Ραβίνος Laura Janner-Klausner, Ανώτερη ραβίνος του Μεταρρυθμισμένου Ιουδαϊσμού, Barry Morgan, Αρχιεπίσκοπος της Ουαλίας, Danny Rich, Ανώτερος ραβίνος του Φιλελευθέρου Ιουδαϊσμού, Jonathan Wittenberg, Ανώτερος ραβίνος του Masorti Ιουδαϊσμού, Γρηγόριος, Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας, Επίσκοπος Άγγελος, Γενικός Επίσκοπος της Κοπτικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, Russell Barr, Συντονιστής της Γενικής Συνέλευσης της Εκκλησίας της Σκωτίας, Roger Walton, Πρόεδρος της Διάσκεψης των Μεθοδιστών, Kevin Watson, Συντονιστής της Γενικής Συνέλευσης της Ηνωμένης Μεταρρυθμισμένης Εκκλησίας, Paul Parker, κληρικός για τους Κουάκερους στη Βρετανία, Clive Adams, διοικητής του Στρατού Σωτηρίας στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Δημοκρατία της Ιρλανδίας και Sheikh Sayed Razawi, Γενικός Διευθυντής της κοινωνίας Ahlul Bayt της Σκωτίας.

Μαζί τους υπέγραψαν τη δήλωση, Αγγλικανοί και Καθολικοί επίσκοποι σχεδόν κάθε πόλης στη Βρετανία, μαζί με ένα πλήθος ραβίνων και ιμάμηδων.”

Με άλλα λόγια, ένα συνοθύλεμα εκπροσώπων θρησκειών αναγνώρισε γενικά τον εαυτό του ως “ανθρώπους της πίστης”, αποδεχόμενοι όλοι αυτοί ότι η θρησκεία που αντιπροσωπεύει ο καθένας τους δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, αλλά μια προσωπική δοξασία ισότιμη με τις άλλες. Αυτό βέβαια αντιβαίνει στον ίδιο τον ορισμό της θρησκείας. Αλλά αφού όλοι θεωρούν εαυτούς οπαδών τόσο ισότιμων δοξασιών, ουσιαστικά αποδέχονται ότι ανήκουν στην ίδια θρησκεία.

Όταν δεκαετίες πριν κάποιοι φώναζαν για την πανθρησκεία και τον οικουμενισμό και το πως θα επιβληθούν μέσω μασσώνων αρχιερέων, κάποιοι αντέτειναν ότι δεν πρέπει να αμφισβητούμε το κύρος του κλήρου με τέτοιες σκέψεις. Με αυτό το δούρειο ίππο σήμερα φτάσαμε στο σημείο να συνδιαλέγονται ανοικτά πλέον την εφαρμογή του εβραιομασσωνικού σχεδίου της πανθρησκείας.

Όλοι αυτοί λοιπόν βρήκαν ότι έχουν και ένα ακόμη κοινό σημείο, τους λαθροεποίκους, και απαιτούν να γίνονται δεκτοί με μεγαλύτερη ευκολία στο Ηνωμένο Βασίλειο, το οποίο εδώ και καιρό έχει μετατραπεί σε έναν απόπατο όπου οι Άγγλοι σταδιακά μετατρέπονται σε μειοψηφία.

Όταν ολόκληρες πόλεις της Αγγλίας έχουν μετατραπεί σε μωαμεθανικές τριτοκοσμικές αποικίες, το να βγαίνει κάποιος και να απαιτεί ακόμα περισσότερες διευκολύνσεις (λαθρο)μετανάστευσης είναι το λιγότερο εκ του πονηρού, ιδιαίτερα σε μια χρονική συγκυρία που το Ισλαμικό Κράτος έχει δείξει ολοκάθαρα τις επιδιώξεις και τις μεθόδους του μωαμεθανισμού σε όσους τις είχαν ξεχάσει.

Μερικές εβδομάδες αργότερα, ο πολυθρησκειακός θίασος καταφθάνει στην Ελλάδα για συνομιλίες με τον προδοτικό αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο Λιάπη. Το αντικείμενο των συζητήσεων φυσικά πάλι οι λαθροέποικοι:

ieronimos_antiprosopeia_gia_lathro

“Το μεταναστευτικό ζήτημα αποτέλεσε το αντικείμενο συζήτησης του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερωνύμου στη συνάντηση που είχε σήμερα στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών με μέλη της Επιτροπής Εκκλησιών για τους Μετανάστες στην Ευρώπη (CCME).

[…]Τα μέλη της Επιτροπής Εκκλησιών για τους Μετανάστες στην Ευρώπη, με επικεφαλής την πρόεδρο και την αντιπρόεδρο της Επιτροπής και μέλη από Γαλλία, Νορβηγία, Ρουμανία, Ελβετία και Γερμανία συνεδρίασαν στην Αθήνα ύστερα από πρόσκληση της Εκκλησίας της Ελλάδος και συγκεκριμένα του Κέντρου Συμπαραστάσεως Παλιννοστούντων και Μεταναστών – Οικουμενικού Προγράμματος Προσφύγων της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Παρόντες στη συνάντηση, ο διευθυντής του Κέντρου Συμπαραστάσεως Παλιννοστούντων και Μεταναστών – Οικουμενικού Προγράμματος Προσφύγων, αρχιμανδρίτης Χρυσόστομος Συμεωνίδης, η προϊσταμένη του Κέντρου Ευθαλία Παππά, ο κ. Αντ. Παπαντωνίου, επίτιμος πρόεδρος της CCME και άλλοι συνεργάτες του Κέντρου.”

Δεν είναι τυχαία η επιλογή του τίτλου του Οικουμενικού Προγράμματος Προσφύγων”, καθώς ο απώτερος στόχος είναι ο οικουμενισμός που πλέον πλείστοι μητροπολίτες ανοιχτά ασπάζονται και διαδίδουν. Και προκειμένου να υλοποιηθούν τα σχέδια αυτά είναι απαραίτητη η εισροή περισσότερων λαθροεποίκων προκειμένου να μπει στην τελική ευθεία το σχέδιο Kalergi. Στη σχετική φωτογραφία βλέπουμε τους έγχρωμους “εκκλησιαστικούς εκπροσώπους” να χαμογελούν έμπλεοι χαράς. Και πώς θα μπορούσε να είναι διαφορετικά, όταν πλέον η Ευρώπη μετατρέπεται με κάθε επισημότητα και διευκόλυνση σε Αφρική;

ieronimos-xoris_stayro__article

Στο σημείο αυτό κάποιοι θα ισχυριστούν ότι η Εκκλησία της Ελλάδος πράττει το Χριστιανικό της καθήκον και ότι οφείλει να βοηθήσει με κάθε τρόπο τα στίφη των λαθροεποίκων να εγκατασταθούν στην Ελλάδα. Αντί για άλλη απάντηση στα σαθρά αυτά επιχειρήματα παραθέτουμε το παρακάτω:

“[…]Μια κουβέρτα, Λοιπόν αδέρφια μου.
Μια κουβέρτα για μια Ελληνίδα, που ακριβως επειδή είναι Ελληνίδα, έχει προγραφεί για να ψοφήσει στους δρόμους.
Γιατί αν ήταν αλβανοκογκολέζα, θα βρίσκονταν τώρα στο χοτ σποτ της, με 38 ΜΚΟ να τις κουβαλλανε όσες κουβέρτες γουσταρε.
Μια κουβέρτα, ρε πούστη μου.
Μια κουβέρτα μοναχά! Για την Ελλάδα, ρε γαμώτο…
Κι όμως… Δεν βρέθηκε αυτη η γαμημενη η κουβερτα! Και να σας πω και κάτι ακόμα; Δεν βρέθηκε και κανένας, να πει, να τρέξουν να ψάξουν για μία κουβέρτα. Και πού; Σε έναν ναό, στον οποίο κάθε λίγο και λιγάκι γίνεται μάζωξη ειδών πρώτης ανάγκης, για να δοθούν λέει στα “προσφυγόπουλα!” Κι εκεί αδερφέ μου, φέρνουν και κουβέρτες και παπλώματα και παπούτσια και παλτά και υπνόσακους κι ότι βάνει ο νους σου. Για τα κακόμοιρα τα προσφυγόπουλα… Δηλαδή για τη νέα γενιά των λαθροεισβολέων, που προορίζονται να εξαφανίσουν τον Ελληνισμό. Κι οι παπάδες πρώτοι το αναγγέλουν από του άμβωνος, μαζί με την επίφοβη προτροπή: “αν θέλετε να σώσετε τις ψυχές σας, φέρτε βοήθεια για τους αλλόθρησκους και τους αλλοεθνείς!” Σκατά… Ο Χριστός ρε πούστη μου, φαίνεται ότι σταμάτησε στους Έλληνες…
Ναι – στον σταυρό που σας καμω… Η ορθοδοξη εκκλησια αρνηθηκε να δωσει μια κουβερτα – ή έστω να τρεξει να ψαξει για μια ψωροκουβερτα…
Μαλιστα κυρια μου…
Στ’ ορκίζομαι στον σταυρο που πεταξε ο Αρχιεπισκοπος της ελληνικης ορθοδοξιας, για να παει να χαριεντιστει με τους μουσουλμανους λαθρεποικους.
Κι εμενα δεν με λενε Ιερωνυμο…
Εγώ τον σεβομαι τον σταυρό, αδερφε μου…

Η γυναικα λοιπόν εφυγε χωρις δευτερη κουβεντα. Με το κεφαλι σκυφτο, οπως οι θανατοποινίτες. Αρνηθηκε ακομα και το πιατο με τα ροβυθια, που της προτεινε ο παπας, μαλλον για να την ξεφορτωθει.

Κι ένας περίλυπος Χριστος, παρακολουθούσε ανήμπορος πίσω από την εικόνα του.
Κι όμως αυτόν τον Χριστό, παπά μου, Έλληνες τον ζωγράφισαν και Ελληνική πέρα ως πέρα είναι η τεχνοτροπία όλων των εικόνων, όλων των ναών σου.
Και Έλληνες έχυσαν το αίμα τους παπά μου, για να προστατεύσουν την ορθοδοξία από τους τουρκομογγόλους, που θα την είχαν εξαφανίσει [και μαζί μ’ αυτήν και σένα…]
Και προπαντός παπά μου, στη γλώσσα μας, την Ελληνική, γράφτηκαν τα ευαγγέλια σου.
Φαίνεται όμως παπά μου ότι ο δικός σου Χριστός, σταματησε στους Ελληνες!

Ο Ελληνισμός και η ορθοδοξία, σεβαστοί μου μεταναστολάγνοι ιερείς, βαδίζουν αιωνες τωρα στην ιστορια τους, πιασμενοι χερι-χερι.
Κι αν δεν είχαν χυθεί ποτάμια Ελληνικό αίμα για να προασπίσουν την ορθοδοξία, τώρα μπορεί να ήσασταν, είτε υπάλληλοι του Πάπα, είτε γιουσουφάκια των τουρκομογγόλων.
Κι είναι αλήθεια και το αναγνωρίζουμε εμείς οι Έλληνες, πως το κρυφό σχολειό, αποτελεί συνεισφορά της ορθοδοξίας στη διατήρηση του Ελληνισμού, όπως και ο Παπαφλέσσας, αποτελεί φάρο για το πως θα έπρεπε να αγωνίζονται οι ορθόδοξοι ιερείς, για την ελευθερία και τη προκοπή του Γένους μας.

Γιατί αν πεθάνει ο Ελληνισμός, άγιοι ισλαμολάγνοι πατέρες μας, κι εσείς και η ορθοδοξία θα σβήσουν μαζί του!
Εξόν και αν νομίζετε ότι οι ημιπαράφρονες ιμάμηδες θα σας αφήσουν να αλωνίζετε στα κατακτημένα εδάφη τους…
Μαχαίρι ρε θα σας περάσουν όλους σας και θα το αξίζετε κιόλας… […]”

prosfigaki-kovei_laimous

Πηγαίνετε εδώ και διαβάστε μέχρι τέλους αυτή τη συγκλονιστική κατάθεση ψυχής, που αποκαλύπτει την πραγματικότητα που δε δείχνουν τα κανάλια. Μια πραγματικότητα που δεν αγγίζει τους προδότες εκπαιδευτικούς και κληρικούς που όλη μέρα συνωστίζονται γύρω από τους καταυλισμούς των λαθροεισβολέων προκειμένου να τους εξασφαλίσουν την ευμάρειά τους και την ευχάριστη προσαρμογή τους στη νέα τους κατοικία, που υφάρπαξαν από τον μη προνομιούχο Έλληνα προκειμένου να μπορούν να ψωνίζουν άνετα επιβήτορες.

ieronimos-xoris-stavro

Η δήθεν φιλανθρωπική δράση του προδοτικού συμπλέγματος είναι βαθιά αντιχριστιανική. Αγνοεί τον πλησίον και ενθαρρύνει τον εισβολέα. Καπηλεύεται τη Χριστιανική θρησκεία για να δικαιολογήσει τα αίσχη τους. Ποιός εκπαιδευτικός από όλους αυτούς που διαγωνίζονται καθημερινά στη λαθρολαγνεία σκέφτηκε αν κάποιος μαθητής του δεν έχει να πάρει ένα βιβλίο; (Μιλάμε για βιβλίο εκπαιδευτικό και όχι για τα αριστερίστικα ρυπαρογραφήματα που κάποιοι μοιράζουν στα σχολεία με τη χορηγία στοών, συναγωγών και πρεσβειών.) Ποιός παπάς από όλους αυτούς που περνούν τα βράδια τους στα hot spot πήγε στην ενορία του να δει ποιός έχει ανάγκη και να τον συνδράμει;

Η απάντηση σε όλα αυτά είναι οι πραγματικοί Χριστιανοί να γυρίσουν την πλάτη σε όποιον παπά ή μητροπολίτη επιδίδεται στη λαθρολαγνεία και να μη του δίνουν τα μέσα για να συνεχίζει την ανίερη πρακτική του. Όποιοι θέλουν τόσο πολύ να βοηθήσουν τους μωαμεθανικούς πληθυσμούς, δεν έχουν παρά να μεταβούν στις μωαμεθανικές χώρες και να τους βοηθήσουν με κάθε άνεση.

Advertisements