Το Υπουργείο Παιδείας επιδοτεί το πουστριλίκι

Δεν πρόκειται για σχήμα λόγου, όπως κάποιοι βιαστικοί μπορεί να νομίσουν, αλλά για πραγματικότητα. Εδώ και καιρό οι διεστραμμένοι εγκέφαλοι του Υπουργείου (Α)παιδείας ασχολούνται με το πως θα θεσμοθετήσουν επίσημα την παρουσία περιθωριακών και σεξουαλικά ανωμάλων ομάδων μέσα στα χρονίως ηθικώς καρκινοβατούντα πανεπιστήμια:

“Διαβούλευση με ΑΕΙ για χρηματοδότηση σπουδών LGBT προσφύγων, μεταναστών, Ρομά, ψυχικά ασθενών κλπ
Μέσω του ΕΣΠΑ θα δοθεί το ποσό των 21 εκατομμυρίων ευρώ , στα ΑΕΙ (600.000 ευρώ το κάθε Ιδρυμα)

Την επόμενη εβδομάδα ξεκινά η διαδικασία διαβούλευσης με τα ΑΕΙ για την αξιολόγηση των προτάσεων τους που αφορούν την υποστήριξη δομών κοινωνικής μέριμνας με στόχο την ενίσχυση φοιτητών που ανήκουν σε Ευαίσθητες Κοινωνικές Ομάδες και Άτομα με Αναπηρίες, ανακοινώθηκε σήμερα από το υπ. Παιδείας .

Μέσω του ΕΣΠΑ θα δοθεί το ποσό των 21 εκατομμυρίων ευρώ , στα ΑΕΙ (600.000 ευρώ το κάθε Ιδρυμα) για την έγκαιρη ολοκλήρωση των σπουδών:

-για ΕΚΟ και ΑΜΕΑ

-Ομάδες στόχου: πρόσφυγες, μετανάστες, ομογενείς- παλλινοστούντες, αλλοδαποί

-φοιτητές ρομά, LGBT, τοξικοεξαρτημένοι, ψυχικά ασθενείς.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΕ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΔΤΕΠ ΤΟΥ ΕΚΤ Γ ΙΩΑΝΝΙΔΗ”

Όπως είναι η συνήθης τακτική των νοσηρών και ανώμαλων εγκεφάλων, μαζί με τα άτομα με αναπηρίες μπαίνουν και οι γύφτοι, οι λαθροέποικοι και φυσικά οι ομοφυλόφιλοι.

Δηλαδή τα ΑΜΕΑ εξισώνονται με τις κατηγορίες αυτές, με το Ελλαδικό κράτος να τα κατατάσει στην ίδια κατηγορία με τα τραβεστί!

Ο Ειδικός Γραμματέας μας προσδιορίζει ότι όλες οι κατηγορίες των σεξουαλικών ανωμαλιών θα επιδοτηθούν ώστε να μη μείνει κανένας παραπονεμένος.

Όλα αυτά πρακτικά σημαίνουν ότι κάποιος-α που δηλώνει λεσβία ή λούγκρα θα δικαιούται επιδότηση, αλλά επίσης και όσοι πάνε με ό,τι κινείται και φυσικά και τα τραβεστί. Καθώς τι θα ήταν πιο ταιριαστό για μια τραβεστί κυβέρνηση όπως αυτή των ΣΥΡΙΖΑΝΘΕΛ από το να επιδοτεί και τα τραβεστί;

Τώρα βέβαια υπάρχει ένα ουσιώδες ερώτημα: Με ποιό τρόπο θα εξακριβώνει το κάθε πανεπιστήμιο (ή μάλλον ίδρυμα ανωμαλίας) ότι κάποιος-α που δηλώνει bisexual λέει την αλήθεια; Θα γίνεται άραγε χρήση ενός κωλοβυθόμετρου ακριβείας με την σφραγίδα εγκυρότητας ενός ειδήμονα όπως ο Φίλης ή η Αναγνωστοπούλου, ή οι εξίσου ειδήμονες αντικαταστάτες τους Γαβρόγλου και Ζουράρης;;

Αντί το πρόστυχο και προδοτικό κράτος να δώσει κονδύλια ώστε οι μη προνομιούχοι φοιτητές να μπορούν να πάρουν κανένα βιβλίο και κανένα σάντουϊτς, τα κονδύλια μοιράζονται προκειμένου να προχωρήσει το όραμα του αντισυνταγματικού τόξου για την επίσημη μετατροπή της χώρας σε Ηνωμένες Πολιτείες λαθροεποίκων, γύφτων, και κυρίως σεξουαλικά ανώμαλων.

Τα δε ΑΕΙ διαγωνίζονται στην ανωμαλία προκειμένου να διεκδικήσουν τα κονδύλια. Αυτός είναι και ο λόγος που τόσες δεκαετίες χρησιμοποιούνται τα κονδύλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης στα πανεπιστήμια, παρά το γεγονός ότι οι Ευρωπαίοι γραφειοκράτες γνωρίζουν πολύ καλά ότι η κατάληξή τους είναι στα σεντούκια κομπιναδόρων καθηγητάδων: Με τον τρόπο αυτό εκμαυλίστηκε η κοινωνία και δημιουργήθηκε ο αυτοματισμός της διεκδίκησης των κονδυλίων με κάθε τρόπο χωρίς κανείς να ενδιαφέρεται για περιττά ηθικά ερωτήματα.

Έτσι φτάσαμε στο σημείο να προτείνονται οι πλέον επαίσχυντες αλλαγές χωρίς το φόβο της αντίδρασης, αφού η σαθρή πανεπιστημιακή κοινότητα ενδιαφέρεται για τα κονδύλια και όχι για αντιδράσεις που θα έθεταν σε κίνδυνο τη ροή του χρήματος.

Άραγε θα αντιδράσει κανείς από την εκκλησία ή φοβούνται κι εκεί μήπως χάσουν τα κονδύλια του ΕΣΠΑ;

Advertisements