Εξώσεις: Η επιλεκτική ευαισθησία των λαθρολάγνων

Την ώρα που η Ελλάδα ακολουθεί το δρόμο της Ισπανίας και της Ιταλίας, με ένστολους πραιτωριανούς να ξεσπιτώνουν τον κόσμο προκειμένου να στεγάσουν λαθροεποίκους, η νεομαρξιστική αλητογιάφκα του alfavita επιλέγει να πουλήσει αριστερίστικη υποκρισία στο θέμα των εξώσεων κάνοντας φτηνή προπαγάνδα:

“Η Nimo Abdullahi, 39 ετών και ο σύζυγός της έχουν 5 παιδιά και κατοικούν στο Μπρίστολ. Η εν λόγω οικογένεια απειλήθηκε με έξωση τις προηγούμενες ημέρες.

Ο λόγος που η οικογένεια κινδυνεύει να μείνει χωρίς στέγη είναι γιατί η κ. Abdullahi διαμαρτυρήθηκε από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού για το πρόβλημα που υπάρχει με την υγρασία.

“Κάνει πολύ κακό στα παιδιά μου, επειδή έχουν άσθμα” είπε προσθέτοντας πως “τα χαλιά ήταν πολύ παλιά και βρώμικα”.

Σύμφωνα με την ίδια, η οικογένεια δεχόταν απειλές από τον ιδιοκτήτη ότι θα προχωρούσαν σε έξωση εαν δεν σταματούσαν τα παράπονα.

“Εδω είναι το σπίτι μου, λέει τώρα η 39χρονη που δεν μπορεί να σκεφτεί ότι πρέπει να το αφήσει μετά από 12 χρόνια.

Σε μια ένδειξη αλληλεγγύης οι γείτονες δημιούργησαν μια ανθρώπινη αλυσίδα για να αποτρέψουν την είσοδο των δικαστικών επιμελητών στοακίνητο μετά την καταγγελία του ιδιοκτήτη για έξωση.”

Με άλλα λόγια, η Abdullahi μετοίκησε στην Αγγλία, γεννοβόλησε προκειμένου να βοηθήσει στην αντικατάσταση του Αγγλικού πληθυσμού από μωαμεθανοασιάτες, και στη συνέχεια ξεκίνησε μια διαμάχη με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού γιατί τα χαλιά ήταν πολύ παλιά και βρώμικα.

Όταν ο ιδιοκτήτης απηύδησε και προχώρησε σε έξωση, αριστεριστές βρήκαν την ευκαιρία να δείξουν αλληλεγγύη στο δοκιμαζόμενο λαθροπληθυσμό που υποφέρει από τα παλιά και βρώμικα χαλιά.

Φυσικά ο Κάτσικας δε μπορούσε να μην εκμεταλευτεί την ευκαιρία για να προπαγανδίσει τις αρρωστημένες ιδεοληψίες του.

Την ίδια ώρα, στη γειτονική Ιταλία μια άλλη έξωση λάμβανε χώρα. Στην περίπτωση αυτή, επειδή η έξωση δεν αφορούσε την αστική διαφορά με κάποιον λαθροέποικο, οι ένστολοι πραιτωριανοί και το δικαστικό κατεστημένο δεν δίστασαν να εξαντλήσουν την αγριότητά τους:

“Propatria: Είμαστε στο πλευρό της Casa Pound!

Σήμερα το πρωί 15 συναγωνιστές από την CasaPound στην Ιταλία συνελήφθησαν επειδή προσπάθησαν να εμποδίσουν την έξωση 2 οικογενειών από κτίρια του δημοσίου. Η μια οικογένεια έχει ανάπηρο παιδί και η άλλη μια υπέργηρη γυναίκα. Κάποιοι ήδη έχουν προφυλακιστεί, όπως ο υπεύθυνος εξωτερικών σχέσεων Sébastien de Boeldieu αλλά και ο αντιπρόεδρος Simone di Stefano.
Είμαστε στο πλευρό των συναγωνιστών.
We Stand with CasaPound!
Defend Europe -Defend CasaPound!
European brotherhood!”

Στην περίπτωση αυτή, που κάποιοι κοινωνικοί αγωνιστές τα έβαλαν με το παντοδύναμο κράτος για την αποτροπή της αδικίας, κανένας λαθρολάγνος Κάτσικας δεν αισθάνθηκε την ανάγκη να δείξει συμπαράσταση. Το δε κράτος, που στην πρώτη περίπτωση είδε το συρφετό των αριστεριστών και πρόθυμα υποχώρησε, στη δεύτερη περίπτωση δεν έδειξε την ίδια αβρότητα.

Αυτά για να βλέπουν οι αφελείς ποιοί είναι οι πραγματικοί κοινωνικοί αγωνιστές και ποιοί είναι το μακρύ χέρι του παρακράτους στην επιβολή του σχεδίου Kalergi.

Οι πραγματικοί εκπαιδευτικοί στέκονται στο πλευρό όσων είναι θύματα της κοινωνικής αδικίας και γυρίζουν την πλάτη στον κάθε λαθροπροπαγανδιστή Κάτσικα!

Advertisements