Ο Πειραιώς Σεραφείμ και οι ανώμαλοι ομοφυλόφιλοι

Ο μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ ορθά χαρακτήρισε την ομοφυλοφιλία εκτροπή, οδηγώντας σε παράκρουση τόσο τις τηλεγλάστρες όσο και τους ψυχικά ανώμαλους εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν στην επίμαχη εκπομπή. Εμείς όμως θα σταθούμε στο γεγονός της μήνυσης των ανώμαλων του ΕΠΣΕ εναντίον του:

“«Ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε για τον Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ και αναζητείται με την αυτόφωρη διαδικασία», έγραψαν αρχικά κάποια site όμως η είδηση δεν επιβεβαιώνεται από την ασφάλεια, καθώς γίνεται λόγος μόνον για μήνυση και όχι για αυτόφωρη διαδικασία.

Αιτία οι δηλώσεις που είχε κάνει στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου κατά των ομοφυλοφίλων.

Τη μήνυση κατέθεσαν εκπρόσωπος του Athens Pride και το Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι. Τη μήνυση κατέθεσαν οι κ.κ.Βαλλιανάτος και Δημητράς γνωστοί και μη εξαιρετέοι για τα ανεθλληνικά τους αισθήματα.”

Ο ρόλος της τριανδρίας (αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ο όρος αυτός στη συγκεκριμένη περίπτωση) των Βαλλιανάτου, Δημητρά και Σωτηρόπουλου στην προβολή της ομοφυλοφιλικής προπαγάνδας και της καλλιέργειας μειονοτήτων είναι γνωστός εδώ και πολλά χρόνια. Και όπως συμβαίνει πάντοτε σε αυτές τις περιπτώσεις, υπάρχει μία ταύτιση φιλοεβραϊκών, φιλοομοφυλοφιλικών και φιλομειονοτικών συμφερόντων, όπως φαίνεται και στην ίδια την ανακοίνωση του ΕΠΣΕ:

“Την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017 με πρωτοβουλία του Ελληνικού Παρατηρητηρίου των Συμφωνιών του Ελσίνκι (ΕΠΣΕ), το ΕΠΣΕ, το Φεστιβάλ Υπερηφάνειας Αθήνας Athens Pride, η Ομοφυλοφιλική Λεσβιακή Κοινότητα Ελλάδας (ΟΛΚΕ), οι ΛΟΑΤ ΑμεΑ και το Blender Patras υπέβαλαν ηλεκτρονικά στο Τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας της ΓΑΔΑ την ακόλουθη μήνυση κατά του Μητροπολίτη Πειραιά Σεραφείμ για ομοερωτοφοβικές και αντισημιτικές δηλώσεις του στο τηλεοπτικό σταθμό Ε την ίδια ημέρα.”

Το ότι κάποιοι ίδρυσαν και σύλλογο ΛΟΑΤ ΑμεΑ δείχνει πως το χρήμα από τις πρεσβείες (επίσημους χορηγούς του Athens Pride) και τον Soros ρέει άφθονο.

Όμως εμείς θα θέσουμε έναν άλλον προβληματισμό:

Ο Σεραφείμ έχει προσφέρει στήριξη σε συγκεκριμένα πολιτικά πρόσωπα και παρατάξεις. Στο παρελθόν έχουμε αναφερθεί ιδιαίτερα στο σκανδαλώδες αυτό γεγονός. Όλοι αυτοί που έσπευδαν να απολαύσουν την πολιτική στήριξη του Σεραφείμ, και εκείνος με τη σειρά του φωτογραφιζόταν άνετα μαζί τους ενώ κατακεραύνωνε τους “κακούς φασίστες”, γιατί δε βγήκαν τώρα να μιλήσουν και να δείξουν μια τυπική έστω στήριξη; Όταν μάλιστα αρκετοί από αυτούς παριστάνουν σε κάθε ευκαιρία τους Χριστιανούς, αν και όλοι γνωρίζουν τις σχέσεις τους με τον τεκτονισμό; Και κάποιοι παριστάνουν επιπλέον και τους φανατικούς άντρες;

Advertisements