Μεταφερόμενα τάγματα δωσίλογων εκπαιδευτικών

Ενώ οι πατριώτες αγανακτούν μπροστά στην εισαγωγή λαθρόπαιδων στα σχολεία της τοπικής κοινωνίας τους, οι προπαγανδιστικοί μηχανισμοί στήνουν παραστάσεις εικονικής πραγματικότητας για να δείξουν πως δήθεν ο λαός υποδέχεται τους λαθρόπαιδες με χαρά και ηδονή.

Με τον τρόπο αυτό επιχειρούν να σκηνοθετήσουν σκηνές φτηνής προβοκάτσιας μπροστά στις κάμερες ώστε μετά τα κανάλια να τις δείχνουν αδιάκοπα στα δελτία ειδήσεων για να καμφθεί το φρόνημα αντίστασης των Ελλήνων.

Προκειμένου να μαζευτεί ο κόσμος που σύμφωνα με τα δελτία ειδήσεων και τα χαφιεδίστικα παρακρατικά site τύπου indymedia και alfavita υποδέχεται τους λαθρόπαιδες, κινητοποιούνται εγκληματίες antifa, αριστεριστές και δωσίλογοι εκπαιδευτικοί από όλη την επικράτεια. Οι σκηνοθετημένες εικόνες όχι μόνο δεν αντανακλούν τη βούληση των τοπικών κοινωνιών, αλλά αντίθετα αποδεικνύουν τον τρόπο με τον οποίο συντελείται ο λαθροεποικισμός τους, μέσω της τρομοκράτησης των τοπικών πληθυσμών από ροπαλοφόρους και συνδικαληστές.

Ενδεικτική αυτής της εγκληματικής και παρακρατικής δράσης είναι η εικόνα που δημιουργήθηκε έξω από το σχολείο του Περάματος όπου οι κάτοικοι στη συντριπτική τους πλειοψηφία αντέδρασαν στην είσοδο των λαθρόπαιδων. Προκειμένου να φανεί ότι οι αντιδρώντες είναι δήθεν μια μικρή μειοψηφία, συγκεντρώθηκαν έξω από το σχολείο συνδικαληστές εκπαιδευτικοί από τελείως διαφορετικές περιοχές μαζί με επίσης μεταφερθέντες από αλλού παρακρατικούς antifa και έδωσαν μια παράσταση υποδοχής λαθρόπαιδων ενώ στο μυαλό τους είχαν πως θα περάσουν το βράδυ με λαθροεποίκους στις καταλήψεις.

Απόδειξη της παρακρατικής δράσης των δωσίλογων εκπαιδευτικών είναι η ανακοίνωση που έβγαλε ο Σύλλογος ΠΕ Αμαρουσίου, που συμπτωματικά εδρεύει δίπλα στο Υπουργείο Αντεθνικής Παιδείας. Ο συγκεκριμένος σύλλογος κήρυξε στάση εργασίας προκειμένου οι δωσίλογοι εκπαιδευτικοί να πάνε από το Μαρούσι στο Πέραμα(!) και στη Νίκαια(!), δίνοντας μάλιστα και οδηγίες για το πως θα μεταβούν εκεί.

Ενδεικτικό του μεγέθους του προδοτικού φρονήματος που χαρακτηρίζει τους συνδικαληστές του Αμαρουσίου είναι το παρακάτω απόσπασμα από την ανακοίνωσή τους:

“Για άλλη μια φορά, δηλώνουμε την αντίθεσή μας στο να λειτουργούν τμήματα εκπαίδευσης για τα προσφυγόπουλα – θύματα της καπιταλιστικής βαρβαρότητας, του ιμπεριαλισμού και του πολέμου – εκτός των διδακτικών ωραρίων που ισχύουν για όλους τους υπόλοιπους μαθητές μας. Διαδικασία που απομονώνει τα παιδιά αυτά, στερώντας την κοινωνικοποίησή τους και την ομαλή ένταξή τους στην κοινωνία. Ταυτόχρονα, η απομόνωση των μαθητών αυτών προκαλείται από, αλλά και προκαλεί, ξενοφοβικά και ρατσιστικά αντανακλαστικά στους μαθητές μας, αλλά και στην κοινωνία ευρύτερα.

Για το εκπαιδευτικό κίνημα, χρόνια τώρα είναι αυτονόητη η θέση μας για την ομαλή ένταξη των παιδιών αυτών στο σχολικό περιβάλλον, υπερασπιζόμενοι τα ανθρώπινα δικαιώματα όλων των παιδιών ανεξάρτητα από θρησκεία, πατρίδα, χρώμα.

Στο σχολείο, στη γειτονιά, στην κοινωνία, ο διάλογος των πολιτισμών, είναι αναγκαία πολιτική και πολιτισμική συνθήκη. Είναι η μοναδική ευκαιρία για κατανόηση, επικοινωνία, σύμπλευση, σε μια κοινωνία των όλων, των ίσων και των διαφορετικών.”

Με άλλα λόγια, οι δωσίλογοι εκπαιδευτικοί ομολογούν πως απαιτούν οι ίδιοι την ένταξη των λαθρόπαιδων στο κανονικό σχολικό πρόγραμμα και ωράριο, προκειμένου να “κοινωνικοποιηθούν και να ενταχθούν” και επιπλέον να δημιουργηθούν μειωμένες αντιστάσεις στα παιδιά για την επιβολή της απολιτισμικότητας και του λαθροεποικισμού.

Υποτίθεται πως το εκπαιδευτικό κίνημα είχε ως στόχο τη βελτίωση της εκπαίδευσης. Τώρα μαθαίνουμε πως αυτό ήταν προπέτασμα για τους πραγματικούς στόχους των συνδικαληστών, που ήταν η απαξίωση της θρησκείας, της πατρίδας και της φυλής.

Από πότε άραγε έχει υποχρέωση ο γηγενής πληθυσμός να “κατανοήσει” και να “συμπλεύσει” με αλλόθρησκους, αλλόγλωσσους και αλλοεθνείς των οποίων η θρησκεία και η φυλετική καταγωγή είναι εχθρική προς τη δική μας; Τα ιδεολογήματα αυτά των αριστεριστών νεομαρξιστών εκπαιδευτικών έχουν καταρρεύσει προ πολλού, και ενδεικτικά αναφέρουμε τη διευθύντρια του καθολικού σχολείου όπου είχε φοιτησει ο Ναζίμ Λασραουί, στα πλαίσια της υποτιθέμενης “ομαλής ένταξης στην κοινωνία”. Η συγκεκριμένη χαρακτήρισε τον Ναζίμ Λασραουί “πρότυπο μαθητή” και καμάρωνε για τη συμβολή της στην κοινωνικοποίησή του, και η συνέχεια είναι γνωστή: Ο Ναζίμ Λασραουί ήταν ένας από τους βομβιστές αυτοκτονίας στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών.

Αυτό που επιζητούν στην πραγματικότητα οι προδότες εκπαιδευτικοί είναι όχι απλώς η ικανοποίηση των αριστερίστικων συμπλεγμάτων τους, αλλά η εξασφάλιση της θέσης τους και του μισθού τους:

Αλήτες προδότες εκπαιδευτικοί

Οι προδότες εκπαιδευτικοί συνεχώς απαιτούν την άμεση εγγραφή των λαθρόπαιδων στα σχολεία προκειμένου να αυξηθεί ο αριθμός των μαθητών και να εξασφαλίσουν τόσο την οργανική τους θέση, όσο και διορισμούς για τους συγγενείς και φίλους που έχουν φροντίσει ώστε να βρίσκονται ψηλά στις λίστες των αναπληρωτών.

Οι συνέπειες αυτής της προδοσίας δεν τους απασχολούν ιδιαίτερα, καθώς προτιμούν να τις ξορκίζουν μέσω της θρησκευτικής πίστης τους στα νεομαρξιστικά οράματα που επιτάσσει ο Soros.

Οι συνδικαληστές ισχυρίζονται πως η θρησκεία δεν έχει καμία σημασία και όσοι διαφωνούν είναι ξενοφοβικοί και ρατσιστές. Το κατά πόσο ισχύει αυτό το αποδεικνύει το παρακάτων video, όπου ο μουλάς εξηγεί τι προβλέπει ο μωαμεθανισμός για τους μη μωαμεθανούς:

Στο συγκλονιστικό video, ο μουλάς αναλύει πως το Ισλάμ πρέπει να κατακτήσει τις άλλες χώρες, και όταν γίνει αυτό τότε σύμφωνα με τους νόμους του ισλάμ οι κάτοικοι πρέπει να θεωρηθούν λάφυρα πολέμου και δούλοι.

Συνεχίζει με το πως σύμφωνα με τη σαρία κάτοικοι, γη και αγαθά πρέπει να μοιραστούν στους μουτζαχεντίν με την προυπόθεση αυτοί να έχουν συμμετοχή στον πόλεμο, και για να γίνει η μοιρασιά πρέπει να στηθούν σκλαβοπάζαρα και να γίνεται παζάρι ανθρώπων.

Αυτό γινόταν και κατά τα χρόνια της Τουρκοκρατίας, και σε αυτό το καθεστώς θέλουν οι δωσίλογοι συνδικαληστές να επιστρέψει η Ελλάδα.

Οι βρώμικες μεθοδεύσεις των συνδικαληστών και όσων τους ακολουθούν δείχνουν πως δεν υπάρχει κανένα περιθώριο συνεργασίας μαζί τους. Επιβάλλεται οι Έλληνες εκπαιδευτικοί να γυρίσουν την πλάτη σε όλους όσους συμμετέχουν στις επιθέσεις εναντίον των τοπικών κοινωνιών, να τους απομονώσουν και να μην έχουν καμία επαφή με τις οργανώσεις και τους συλλόγους τους.

Συνδικαληστές όπως αυτοί του Συλλόγου ΠΕ Αμαρουσίου, που οργανώνουν μετακινήσεις σε μακρινές περιοχές για να τρομοκρατήσουν τους κατοίκους και να στήσουν παραστάσεις μπροστά στις κάμερες δεν έχουν θέση ούτε στο σχολείο ούτε στην κοινωνία.

Advertisements