Αλήτες προδότες αστυνομικοί

Η παρακάτω φωτογραφία τραβήχτηκε τον Νοέμβριο του 2016 κατά την ανακατάληψη του πρώην ναυτικού οχυρού στο Βοτανικό από τις αστυνομικές δυνάμεις προκειμένου να προχωρήσει ανεμπόδιστα η κατασκευή του πρώτου μωαμεθανικού τζαμιού στην Ελλάδα μετά από την απελευθέρωση της Ελλάδας από το μωαμεθανικό ζυγό.

Την ώρα που άλλοι συνομήλικοί της παλεύουν με την ανέχεια και αγωνίζονται ενάντια στο δωσιλογικό καθεστώς, η μισθοδοτούμενη από τον κρατικό κορβανά ένστολη βγάζει το παντεσπάνι της προσφέροντας τις υπηρεσίες της στην καταστολή της αντίστασης ενάντια στη μετατροπή της Ελλάδας σε πολυφυλετικό απολιτισμικό μόρφωμα. Κοιτώντας με αστυνομική αυστηρότητα την κατάληψη, ταυτόχρονα τεντώνει τα οπίσθιά της, συλλογιζόμενη ίσως τις λεπτομέρειες του οθωμανικού δικαίου ή πιθανόν τις θετικές επιπτώσεις στην καριέρα της της συμβολής της στην αστυνόμευση του χώρου.

Αν κάποιοι αφελείς πιστεύουν ότι τέτοιες εικόνες είναι τυχαίες, η πραγματικότητα τους διαψεύδει σκληρά και τους προσγειώνει ανώμαλα. Περίπου ένα μήνα αργότερα, το αστυνομικό κράτος σε αγαστή συνεργασία με το αδελφό του παρακράτος θα προβούν σε μία κραυγαλέα πολιτική δήλωση για τον κοινό σκοπό τους. Αντιγράφουμε από τη σχετική σελίδα, η οποία περιέχει και τις αντίστοιχες φωτογραφικές αποδείξεις:

“18 Δεκεμβρίου 2016
ΕΠΕΙΓΟΝ – ΠΡΟΣΟΧΗ: Ματαιώνεται η συγκέντρωση στο Βοτανικό.
Από τηλεφωνική ενημέρωση από τον Πατριωτικό Ελληνικό Σύνδεσμο Λάρισας (στους οποίους απαγορεύθηκε από την ΕΛ.ΑΣ. να προσεγγίσουν τον χώρο της νόμιμης συγκέντρωσης και υποχρεώθηκαν να επιστρέψουν πίσω στη Λάρισα):

Μία ακόμη φορά, κράτος και παρακράτος, δρώντας συντονισμένα, ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ στους Έλληνες να διαδηλώσουν.

Με την πλήρη ανοχή της ΕΛ.ΑΣ. (όπως ομολογούν και οι ίδιοι οι αναρχικοί στην σελίδα τους), μια δράκα αναρχικοί κατέλαβαν το χώρο της προγραμματισμένης συγκέντρωσης.

Η αστυνομία ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ την παράνομη αντισυγκέντρωση και ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ στους Έλληνες να προσέλθουν στον χώρο της συγκέντρωσης.

Υπό τις παρούσες συνθήκες, η Επιτροπή του Βοτανικού υποχρεώνεται να ακυρώσει την σημερινή εκδήλωση.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Με την ανοχή της αστυνομίας μικρές ομάδες αναρχικών βρίσκονται σε όλο το μήκος της Ιεράς Οδού, για να την “πέφτουν” σε όσους μεμονωμένους Έλληνες πατριώτες προσέρχονται στον χώρο της συγκέντρωσης.”

Για όποιον δεν πειθαρχεί στις απαγορεύσεις του ένστολου κατασταλτικού μηχανισμού, ακριβώς δίπλα λειτουργεί και ο παράνομος παρακρατικός μηχανισμός. Τα γρανάζια τους ταιριάζουν τόσο καλά μεταξύ τους, που είναι φανερό πως ανήκουν στην ίδια μηχανή και έχουν ταυτόσημες επιδιώξεις. Ο κοινός σκοπός τους είναι η τρομοκράτηση του πληθυσμού, με έναν συνδυασμό απειλής αστυνομικής δίωξης, φυλάκισης και καταδίκης από τη μία και ανεξέλεγκτης τυφλής βίας και φονικής πρόθεσης από την άλλη. Με τον τρόπο αυτό φιλοδοξούν να καταστείλουν τις όποιες προθέσεις εξέγερσης ώστε να εγκαταστήσουν ανενόχλητα τον μωαμεθανικό ζυγό που κάποιοι έδωσαν τη ζωή τους για να αποτινάξουν.

Η προδοτική στάση της προνομιούχου ένστολης τάξης δεν ήρθε ξαφνικά. Είχε ξεκινήσει πολύ καιρό πριν, όταν μαζικά οι αστυνομικοί παρέδιδαν τις ταυτότητες που ανέγραφαν την εθνικότητα και το θρήσκευμα για να παραλάβουν την Κάρτα του Πολίτη, εγκαινιάζοντας το νέο αστυνομικό κράτος με το να μπουν οι ίδιοι πρώτοι στη φυλακή του. Κάποιοι που αρνήθηκαν να προδώσουν την πίστη τους είδαν το δρόμο της απόταξης χωρίς καμιά συμπαράσταση από τη μεγάλη μάζα των αστυνομικών, που προτιμούν να συνδικαλίζονται μόνο για θέματα μισθών και επιδομάτων.

Μετά από την προδοσία της θρησκείας εύκολα ήρθε και η προδοσία της πατρίδας. Την ίδια στιγμή που χιλιάδες νέοι βιώνουν την ανεργία ή την ξενιτιά, κάποιοι εξασφαλίζουν για τον εαυτό τους την οικονομική τους αποκατάσταση ξεπουλώντας με χαρακτηριστική άνεση ό,τι έχει απομείνει ακόμα όρθιο προκειμένου να το ανταλλάξουν με τη δημοσιουπαλληλική τους σταθερότητα.

Με τον ίδιο τρόπο οι προδότες αστυνομικοί, ακολουθούμενοι από “αντιφασίστες”, θα μπαίνουν αύριο στα σχολεία και θα αρπάζουν όποιον πραγματικό εκπαιδευτικό αρνείται να εφαρμόσει τις επιταγές του διεστραμμένου υπερμνημονίου. Ήδη αστυνομικοί συμμετέχουν με χαρά στο gay pride, προστατεύουν δολοφόνους αριστεριστές, στοχοποιούν εθνικιστές και ποινικοποιούν την αντίδραση στις παράνομες επιταγές του αντισυνταγματικού τόξου.

Όσοι θέλουν να είναι γενίτσαροι, θα πρέπει να αντιμετωπίζονται και ανάλογα και όχι να απαιτούν να τους θεωρούν “παιδιά του λαού”. Η κοινωνική απομόνωση των προδοτικών στρωμάτων που συνεργάζονται με τον κατακτητή δεν είναι απλώς επιβεβλημένη αλλά αποτελεί καθήκον κάθε πατριώτη.

Advertisements