Κυνήγι μαγισσών στον εκπαιδευτικό χώρο

Οι δήθεν “αντιεξουσιαστές” των διαφόρων ΕΛΜΕ έχουν αποδυθεί σε ένα πρωτοφανές κυνήγι μαγισσών εναντίον εκπαιδευτικών που δεν ασπάζονται την προδοτική ατζέντα των συνδικαληστών και των διαπλεκόμενων “στελεχών της εκπαίδευσης”. Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε μία βιομηχανία ΕΔΕ εναντίον εκπαιδευτικών που δήλωσαν εθνικιστές ή εθνικοσοσιαλιστές με τις πιο αστείες κατηγορίες, όπως για “εκδήλωση απόψεων εκτός δημοκρατικού τόξου”.

Τέτοιες κατηγορίες είναι αστείο να εκφέρονται από κομματικούς χώρους που ονειρεύονται την επικράτηση του μπολσεβικισμού και τη σφαγή όσων αντιστέκονται στην αντεθνική διεθνιστική ιδεολογία τους.

Οι διώξεις αυτές στερούνται ηθικής και νομικής βάσης, αλλά αυτά δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία για την εξουσία που υπηρετούν τυφλά τα “στελέχη της εκπαίδευσης”. Οι ΟΛΜΕδες και η παρακρατική γιάφκα alfavita στοχοποιούν συστηματικά προκειμένου να τρομοκρατήσουν και να δημιουργήσουν κλίμα εκφοβισμού και να δώσουν άλλοθι στα διεφθαρμένα “στελέχη της εκπαίδευσης” για έωλες διώξεις δήθεν επειδή “το ζητάει η πλειοψηφία” (δηλαδή οι πουλημένοι συνδικαληστές).

Οι έντιμοι εκπαιδευτικοί δεν έχουν να κερδίσουν τίποτα από τη συμμετοχή στους παρακρατικούς μηχανισμούς των τοπικών ΕΛΜΕ που έχουν στηθεί μόνο και μόνο για να καταστήσουν τους εκπαιδευτικούς δέσμιους βρώμικων ιδεολογημάτων και κομματικών κύκλων. Σε μία ξεδιάντροπη επίδειξη νεοσταλινισμού, οι κηφήνες συνδικαληστές απαιτούν οι εκπαιδευτικοί να γίνουν δηλωσίες και να δηλώσουν τυφλή υποταγή στις αντισυνταγματικές πεποιθήσεις τους.

Το να υπάρχουν κάποιοι που νομίζουν πως θα επιβάλλουν τι θα πιστεύει ο καθένας και θα αποτελούν την αστυνομία σκέψης του τυραννικού καθεστώτος δείχνει την ανάγκη δημιουργίας κινήματος αντίστασης ενάντια σε αυτούς τους δωσίλογους με τελικό στόχο την εκκαθάριση του εκπαιδευτικού χώρου από τα παρακρατικά στοιχεία.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε στην εναλλακτική διεύθυνση του Education in Greece.

Advertisements