Ο Κάτσικας ομολογεί τι κρύβεται πίσω από την λαθρολαγνεία των προδοτών εκπαιδευτικών

Είμασταν οι πρώτοι που μιλήσαμε ανοιχτά για την προδοσία που συντελείται από δωσίλογους εκπαιδευτικούς. Στο όνομα ενός δήθεν ανθρωπισμού για τους λαθρόπαιδες, οι εκπαιδευτικοί προσβλέπουν στην εξασφάλιση των θέσεών τους οι μόνιμοι και του διορισμού τους οι αδιόριστοι:

Αλήτες προδότες εκπαιδευτικοί

Το Education in Greece απαντά στα προδοτικά απολοιφάδια του Π.Σ.Α.Ε.Π.

Το Education in Greece απαντά στο χαμερπές νεομαρξιστικό ανθρωπίδιο Χρήστο Κάτσικα

Αφού πρώτα συμμετείχε με όλες τους τις δυνάμεις στην αναπαραγωγή ειδήσεων περί δήθεν διορισμού χιλιάδων εκπαιδευτικών, με άρθρο του στη φυλλάδα του Soros “Εφημερίδα των Συντακτών” στις 15 Φεβρουαρίου 2017 ο Χρήστος Κάτσικας αναλύει τους λόγους για τους οποίους δεν θα προχωρήσουν τελικά οι διορισμοί:

“[…]Είναι φανερό ότι στα ΕΠΑΛ τη νέα σχολική χρονιά θα έχουμε πολύ λιγότερα τμήματα καθώς θα έχει αποφοιτήσει η φετινή Γ’ τάξη η οποία είναι οριοθετημένη με βάση το προηγούμενο σύστημα, ενώ συγχρόνως θα γίνουν και νέες μαζικές συγχωνεύσεις τμημάτων στη βάση της εγκυκλίου για έλεγχο των φοιτούντων (και όχι εγγεγραμμένων) μαθητών.

Και το χειρότερο, που το γνωρίζει ο κ. Γαβρόγλου: Σύμφωνα με τα στοιχεία της πρόσφατης έκθεσης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για το ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα (Σεπτέμβριος 2016), θα έχουμε μείωση του μαθητικού δυναμικού τα επόμενα 6 χρόνια (2017-2022) κατά 120.000 μαθητές, αφού οι γεννήσεις από το 2010/11 και μετά είναι μειωμένες κατά 15.000-20.000 ετησίως σε σχέση με την περίοδο 2005-2010.

Και αυτό το γνωρίζουν οι επιτελείς του υπουργείου και γι’ αυτό λέμε ότι μοιάζουν όλες οι διακηρύξεις τους για προσλήψεις μόνιμου εκπαιδευτικού προσωπικού σαν επιχείρηση κερδίσματος χρόνου. […]”

Ξεκινώντας από το τελευταίο, πώς γίνεται να το γνωρίζουν οι επιτελείς του υπουργείου και να μην το γνωρίζουν αυτοί που τόσα χρόνια πλασάρονται ως “εκπαιδευτικοί αναλυτές “ και “εκπαιδευτικοί συντάκτες”; Άρα δεν είναι μόνο οι αστείοι επιτελείς του Γαβρόγλου που “κερδίζουν χρόνο”, αλλά και κάποιοι σαν τον Κάτσικα που συνέχεια ανέβαζαν “ειδήσεις” περί μαζικών διορισμών που έρχονται.

Εκτός βέβαια αν ο Κάτσικας προτιμά να πει πως αναμετέδιδε τυφλά σαν παπαγαλάκι τις διαδόσεις του υπουργείου γιατί ο ίδιος δεν ήξερε τι του γίνεται.

Προχωρώντας στα υπόλοιπα, αυτά που λέει ο Κάτσικας είναι αυτά που γνωρίζουν όλοι οι εκπαιδευτικοί: Πως δηλαδή εδώ και χρόνια υπάρχουν πτωτικές τάσεις στις εγγραφές μαθητών, οι οποίες γίνονται όλο και πιο έντονες τα τελευταία χρόνια λόγω της υπογεννητικότητας και της οικονομικής κρίσης.

Επειδή λοιπόν όχι μόνο δε θα χρειάζεται να γίνουν “μαζικοί διορισμοί”, αλλά δε θα χρειάζεται και ο ίδιος αριθμός εκπαιδευτικών, είναι αμέτρητοι οι εκπαιδευτικοί που αγωνιούν, οι μεν αδιόριστοι για τον διορισμό τους που δεν θα έρθει ποτέ, οι δε μόνιμοι για τις οργανικές θέσεις και τις αποσπάσεις και το βόλεμα που κάποια στιγμή θα πρέπει να ξεχάσουν.

Ενδεικτικά θα αναφέρουμε πως στο μέλλον θα είναι δύσκολο για κάποιους να διατηρήσουν τη θέση τους σε κάποια νυκτερινά σχολεία ή σε κάποια ΝΠΔΔ, όπου έχουν βολευτεί για τα καλά προκειμένου να μπορούν να κυνηγούν τις άλλες φιλοδοξίες και ασχολίες τους.

Η ιδανική λύση για όλους αυτούς είναι η αύξηση του αριθμού των μαθητών. Και αφού δεν είναι δυνατό να αυξηθούν με άλλο τρόπο ούτε τα υπάρχοντα παιδιά ούτε οι γεννήσεις, βλέπουν την αθρόα εισροή λαθρόπαιδων σαν την (οικονομική) σωτηρία τους. Προσδοκούν πως, με την λαθροεισβολή και τους σχετικά λίγους προς το παρόν λαθρόπαιδες, αλλά σίγουρα με τους πολλούς που θα προκύψουν όταν οι μωαμεθανές αρχίσουν να γεννοβολούν με άνεση στα κρατικά μαιευτήρια που ήδη κατακλύζουν εδώ και χρόνια, θα λυθεί το πρόβλημα του μαθητικού πληθυσμού και οι μόνιμοι θα έχουν εξασφαλισμένη την οργανική τους θέση, αλλά και θα διοριστούν και οι χιλιάδες διοριστέοι που σκαρφάλωσαν στους σχετικούς πίνακες με τους γνωστούς τρόπους.

Μπροστά στην κοντόφθαλμη ικανοποίηση του προσωπικού τους συμφέροντος, όλοι αυτοί χτυπιούνται μπροστά στις κάμερες για τους λαθρόπαιδες και επιδίδονται σε αδιάκοπα μαθήματα αλητείας και αντιφασισμού υποκρινόμενοι πως δήθεν υποκινούνται από βαθειά ανθρωπιστικά συναισθήματα όταν το πραγματικό τους κίνητρο είναι η προσωπική τους εξασφάλιση.

Και μπορεί η εξασφάλιση αυτή να είναι πρόσκαιρη, καθώς με την προδοσία τους η χώρα παραδίδεται σε ξένους και εν πολλοίς εχθρικούς πληθυσμούς, οι ίδιοι όμως επιδιώκουν να συνεχίσουν την καριέρα δωσίλογου στο καθεστώς που θα προκύψει.

Advertisements