Ο απολογισμός της εκστρατείας λαθροεποικισμού των σχολείων

Εδώ και μήνες η κοινή γνώμη βομβαρδίζεται συνέχεια από την συντονισμένη προπαγάνδα των δωσίλογων εκπαιδευτικών για δήθεν αμέτρητα “προσφυγάκια” που πρέπει να πάνε στο σχολείο. Παρά την πρωτοφανή εκστρατεία παραπληροφόρησης των κρατικών και παρακρατικών μηχανισμών, οι αριθμοί αποκαλύπτουν το μέγεθος της απάτης.

Θυμίζουμε τι γράφαμε το Δεκέμβριο:

Άνθρακες ο θησαυρός της προδοσίας για τους δωσίλογους εκπαιδευτικούς

Η προδοτική κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΘΕΛ μιλούσε για 18.000 λαθρόπουλα που έχουν δήθεν άμεση ανάγκη για δωρεάν δημόσια εκπαίδευση. Επειδή όμως η μεγάλη μάζα των λαθροεποίκων αποτελείται από άντρες στρατεύσιμης ηλικίας, όταν έφτασε η ώρα για να προχωρήσουν τα προδοτικά σχέδια βρέθηκαν μόνο 1500 λαθρόπουλα, και στο τέλος ο αριθμός κατέβηκε στα λιγότερα από 600!

Μετά από μερικούς μήνες απίστευτης εντατικοποίησης της εύρεσης λαθρόπαιδων για τα σχολεία, και αρκετά εκατομμύρια ευρώ από τα κονδύλια του κράτους και του Soros, οι παράγοντες του υπουργείου ανακοίνωσαν δια στόματος υπουργού πως έφτασαν τα 2.500 λαθρόπουλα, αριθμός που ακόμα υπολείπεται αρκετά των 18.000 που κάποτε ανακοίνωναν:

“Το προσφυγόπουλα που φοιτούν στα ελληνικά σχολεία είναι περίπου 2.500 , ανακοίνωσε ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου, κατά τη σημερινή συζήτηση επίκαιρης ερώτησης του Βουλευτή του ΚΚΕ Γιάννη Δελή

Λειτουργούν ήδη για τα προσφυγόπουλα, σε ενενήντα τέσσερα σχολεία εκατόν είκοσι έξι τμήματα και έχουν προσληφθεί , διακόσιοι εβδομήντα τέσσερις εκπαιδευτικοί, είπε ο υπουργός Παιδείας και υπογράμμισε τα εξής:

ΕΣΠΑ: Ελπίζω, δε, ότι με τα λεφτά που έχουμε εξασφαλίσει από το ΕΣΠΑ, που είναι πάνω από 12 εκατομμύρια -είναι 12.395.000- θα μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε αυτήν την πρωτοβουλία μας, μια πρωτοβουλία που μόνο καλό θα φέρει στην κοινωνία μας και προφανώς θα ανακουφίσει ένα μικρό μεν αλλά σημαντικό μέρος του πόνου αυτών των ανθρώπων που ξεριζώθηκαν από τους πολέμους στον τόπο τους.

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ: Το θέμα, λοιπόν, της αντίδρασης που παρατηρείται στα ελάχιστα σχολεία, αλλά που πρέπει να μας απασχολήσει όλους, ως κόμματα, ως κοινωνία και ως πολιτεία, είναι ένα σύνθετο φαινόμενο. Η αντίδραση αυτή δεν προέρχεται μόνο από τη Χρυσή Αυγή, αλλά και από ένα σύνολο πολιτών, με τους οποίους εμείς θέλουμε να μιλήσουμε, να τους εκπαιδεύσουμε και να τους ενημερώσουμε. Αυτό, λοιπόν, είναι το ένα.

ΜΚΟ: Το δεύτερο είναι το εξής. Πράγματι υπάρχουν θέματα με τις ΜΚΟ. Μην συζητήσουμε τώρα το καθεστώς και τον χαρακτήρα των ΜΚΟ. Μην τσουβαλιάζουμε, όμως, όλες τις ΜΚΟ μαζί. Ούτε οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα ούτε οι Γιατροί του Κόσμου είναι ΜΚΟ, ούτε προφανώς ο Ερυθρός Σταυρός είναι ΜΚΟ, ούτε και πάρα πολλοί άλλοι οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και στα νησιά και τώρα. Θα σας παρακαλούσα, λοιπόν, να μην τα τσουβαλιάζουμε όλα, θεωρώντας ότι όλες οι ΜΚΟ ή όλοι οι εθελοντές αυτή τη στιγμή θα πρέπει να κατηγορηθούν.”

Η αλήθεια που αποκρύπτει ο αστείος Γαβρόγλου είναι πως τα πλήθη των “προσφύγων” που πέρασαν στην Ελλάδα περιείχαν ιδιαίτερα μικρό αριθμό “γυναικόπαιδων”, με αποτέλεσμα αυτά να μην καταφέρουν ούτε να πλησιάσουν τον αριθμό που διαφήμιζε η κυβέρνηση. Η μεγάλη μάζα των λαθροεποίκων ήταν και είναι άντρες στρατεύσιμης ηλικίας που αποτελούν την εμπροσθοφυλακή των τζιχαντιστών.

Τα λεφτά μπορεί να ρέουν γύρω από τους λαθρόπαιδες, αλλά ο αριθμός των προδοτών εκπαιδευτικών που πήγαν να πλαισιώσουν το προδοτικό έργο παρέμεινε κι αυτός μικρός σε σχέση με τις προσδοκίες κάποιων συνδικαλισταράδων τύπου ΠΑΣΑΔ και ΠΣΑΕΠ, που νόμιζαν πως θα διοριστούν χιλιάδες χάρη στους λαθρόπαιδες. Όσο για εκείνους που τελικά προσελήφθησαν, οι περισσότεροι κλαίνε είτε για τις πενιχρές απολαβές τους που δεν ήταν όπως τα περίμεναν, είτε για τις συνθήκες εργασίας που ακόμα και στην καλύτερη των περιπτώσεων απέχουν πολύ από το μέσο όρο.

Ο Γαβρόγλου δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις ΜΚΟ, που πλέον αξιώνει κάποιες να μη λέγονται ΜΚΟ προκειμένου να μην παραπέμπει η ονομασία τους σε πράκτορες του Soros. Πιθανόν να γίνει όπως με τους γύφτους που τώρα τους λένε ρομα, και οι ΜΚΟ που είναι αρεστές στην κυβέρνηση να ονομαστούν ΚΟ, δηλαδή κυβερνητικές οργανώσεις.

Τυπικός αριστεριστής ο Γαβρόγλου, μίλησε και για ξεριζωμένους από τους πολέμους όταν οι περισσότεροι προέρχονται από μη εμπόλεμες ζώνες, και για την ακρίβεια προέρχονται από όλες τις χώρες του κόσμου. Το πραγματικό πρόβλημα όμως του Γαβρόγλου δεν είναι οι ΜΚΟ και οι λαθροέποικοι, αλλά η αντίδραση από όσους αντιστέκονται, τους οποίους ο Γαβρόγλου φιλοδοξεί να “εκπαιδεύσει”, νομίζοντας φαίνεται πως απευθύνεται στα ένστολα σκυλιά της αντισυνταγματικής κυβέρνησης που κάθονται σούζα με μερικές υποσχέσεις για περισσότερα επιδόματα.

Καλά κάνει λοιπόν ο Γαβρόγλου και δεν ανησυχεί μόνο για τη Χρυσή Αυγή αλλά και για άλλους, αλλά σφάλει αν νομίζει ότι όλοι είναι δεκτικοί στο να “ενημερωθούν” από τα τα φερέφωνά του στο χώρο της εκπαίδευσης.

Advertisements