Από το σπίτι του Χίτλερ στο σπίτι του Κεμάλ

Το σπίτι όπου γεννήθηκε ο Χίτλερ στην Αυστρία συχνά απασχολεί την κοινή γνώμη, καθώς μπορεί το κτίριο αυτό να αποτελεί κανονικά ιδιωτική ιδιοκτησία, όμως οι υπηρέτες του διεθνούς εβραϊσμού συνεχώς ανεγείρουν ζήτημα κατεδαφίσεως του κτιρίου ή επιβολής συγκεκριμένης χρήσης του. Ενδεικτικά αναφέρουμε μία από τις τελευταίες φορές που το θέμα ήρθε στην επικαιρότητα:

Η Αυστρία Θα Κατεδαφίσει Το Σπίτι Που Γεννήθηκε Ο Αδόλφος Χίτλερ ~ Austria To Tear Down Adolf Hitler’S Birth Home…!

Ενώ στην Αυστρία κανένας δεν διανοείται να ζητήσει να μετατραπεί η γενέθλιος κατοικία του Αδόλφου Χίτλερ σε μουσείο, στην Ελλάδα το υποτιθέμενο σπίτι που (δεν) γεννήθηκε ο Μουσταφά Κεμάλ στη Θεσσαλονίκη έχει μετατραπεί σε μουσείο αντί να καταστραφεί ολοσχερώς και στη θέση του να ανεγερθεί μνημείο στη μνήμη των Χριστιανικών πληθυσμών που ο Εβραίος ντονμές Κεμάλ φρόντισε να εξοντώσει.

Κατά τραγική ειρωνία, την ίδια ώρα που στην Αυστρία συζητούσαν για την τύχη του σπιτιού του Χίτλερ, στην Ελλάδα “Έλληνες” βουλευτές τιμούσαν το εβραϊκό βδέλυγμα και σφαγέα Κεμάλ χωρίς να υπάρξει καμία αντίδραση από το Ελλαδικό κράτος:

“ΑΙΣΧΟΣ: Ο τουρκόψυχος βουλευτής του Σύριζα τίμησε τον σφαγέα του Ελληνισμού, Κεμάλ

Στο τουρκικό προξενείο Κομοτηνής, στην 78η επέτειο του θανάτου του, χθες Πέμπτη 10 Νοεμβρίου το πρωί, “τιμήθηκε” ο σφαγέας του Ελληνισμού Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ.

Στην τελετή συμμετείχαν όλοι οι τουρκοπράκτορες στην Θράκη, ο πρόξενος της τουρκίας Αλή Ριζά Ακινζή, ο βουλευτής Ξάνθης Χουσεϊν Ζεϊμπέκ, ψευτομουφτήδες Ξάνθης και Κομοτηνής Αχμέτ Μέτε και Ιμπραήμ Σερίφ, ο Ισμέτ Τουτζάρ-μέλος του Δ.Σ. της ΤΕΞ, ο δήμαρχος Μύκης Τζεμίλ Καμπζά, ο πρόεδρος της Ένωσης Τούρκων Δασκάλων Δυτικής Θράκης Σαμί Τοραμάν, ο πρόεδρος του Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης Αχμέτ Καρά, ο πρόεδρος της Ένωσης Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής Κοράι Χασάν, η Γενική Διευθύντρια της ΠΕΚΕΜ Περβίν Χαϊρουλλάχ και πολλοί άλλοι.

Αναίσχυντα και με προκλητικό κυνισμό οι εκλεκτοί του κεμαλικού κατεστημένου και των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών, μετά την τελετή, όλοι μαζί τραγούδησαν τον τουρκικό εθνικό ύμνο!”

Και αν γυρίσουμε λίγα χρόνια παλαιότερα, θα δούμε τον υπουργό της ΝΔ Άκη Γεροντόπουλο να εγκαινιάζει με καμάρι το σπίτι του Κεμάλ μπροστά σε μια ταμπέλα που αναφέρεται στην “Ιστανμπούλ”. Πρόκειται για το ίδιο σίχαμα που εξαπέλυε μύδρους για τους “ναζιστές” και τους “φασίστες”.

Σε συμφωνία με αυτή την παραδοξότητα που έχει επιβληθεί στην Ελληνική κοινωνία, οι εγχώριοι εκπαιδευτικοί βγάζουν δεκαρικούς στις τάξεις και στα σχολεία για τον ‘ναζισμό” και το “ολοκαύτωμα”, αλλά ταυτόχρονα προπαγανδίζουν την ανώμαλη προσωπικότητα του Κεμάλ και επιβάλλουν σιγή για τα εγκλήματά του, τα οποία είναι κατά πολύ χειρότερα των όποιων εγκλημάτων του Χίτλερ.

Η ιστορική μνήμη απαιτεί την καταστροφή του υποτιθέμενου σπιτιού του Κεμάλ και την παραδειγματική τιμωρία όσων τον υμνούν. Θα περίμενε μάλιστα κανείς οι “Έλληνες Εβραίοι” να το έχουν ζητήσει αυτό με την ίδια θέρμη που απαιτούν να μην αναφέρεται με θετικό πρόσημο ο Χίτλερ.

Advertisements