Το Education in Greece απαντά στο συνδικαληταριό του Συλλόγου ΠΕ “Ο Περικλής”

Η αποκαλυπτική αναφορά μας στο ρόλο των δωσίλογων της ΔΑΚΕ πίσω από την επιβολή του λαθροεποικισμού στα σχολεία προξένησε ταραχή όχι μόνο στους συνδικαληστές της ΔΑΚΕ που μέχρι τώρα είχαν επιτύχει να κινούνται στο παρασκήνιο, αλλά και στους αριστεριστές πρωτεργάτες που συγκροτούν τα μεταφερόμενα τάγματα δωσίλογων εκπαιδευτικών.

Στο άρθρο μας εκείνο αναφερθήκαμε στη λαθρολάγνα δασκαλίτσα Χαρά Καργιώτη από το 7ο Δημοτικό Σχολείο Αγ. Παρασκευής, η οποία όχι μόνο είναι οργανωμένη σε αριστερίστικο γκρουπούσκουλο αλλά επιδίδεται σε λαθροεποικιστική προπαγάνδα με τις ευλογίες της ΔΑΚΕ. Αυτό προξένησε την αντίδραση της αριστερίστικης παράταξης του Συλλόγου ΠΕ “ο Περικλής”, “Διέξοδος η αγωνιστική σύσπείρωση” και τα μέλη της συγκέντρωσαν τα λιγοστά λόγω αντιφασισμού εγκεφαλικά τους κύτταρα προκειμένου να απευθυνθούν στο Education in Greece.

Είναι γνωστό πως ο μαρξιστικός εγκέφαλος δυσκολεύεται υπερβολικά όταν αναγκάζεται να βγει έξω από τα όρια που του υπαγορεύουν οι μαρξιστικές θεωρίες και τα πρακτικά της ολομέλειας. Το αποτέλεσμα ήταν οι συνδικαλήτες των Βορείων Προαστίων να μην έχουν να αντιτάξουν κάποιο ουσιαστικό επιχείρημα, παρά μόνο να επιδοθούν στην επανάληψη συνθημάτων. Άλλωστε τι επιχείρημα θα μπορούσαν να αντιτάξουν όταν ο λαθρολάγνος δωσιλογισμός τους έχει διαποτίσει βαθιά την προδοτική ύπαρξή τους και η μόνη αντίδραση που μπορούν να δείξουν είναι οι άναρθρες πιθηκοειδείς κραυγές τους.

Για αυτά τα προδοτικά στοιχεία, η στοιχειώδης διαπίστωση της εισαγώμενης (λαθρο)εγκληματικότητας αποτελεί ένδειξη κυνισμού και ναζισμού όταν δεν περνά ούτε μέρα χωρίς την ανακοίνωση κάποιου στυγερού εγκλήματος με δράστες λαθροεισβολείς. Οι ηλικιωμένοι της χώρας έχουν αναδειχθεί σε de facto στόχους των αλλοδαπών εγκληματιών που τους δολοφονούν με χαρακτηριστική ευκολία, αλλά οι συνδικαλήτες του “Περικλή” προτιμούν να επιδίδονται σε αντιφασιστικά παραληρήματα.

Την ίδια ώρα που η Ευρώπη απειλείται από ένα κλίμα μωαμεθανικής τρομοκρατίας με δράστες “ενσωματωμένα παιδιά”, τα νεομαρξιστικά σκουπίδια του “Περικλή” κομπάζουν για “τα ευεργετικά αποτελέσματα που έχει για αυτά τα παιδιά η ένταξή τους στα σχολεία της χώρας”, σε βάρος των παιδιών των ιθαγενών για τους οποίους οι αριστεροί πράκτορες δεν δίνουν δεκάρα.

Η Ελλάδα δεν είναι ο απόπατος της Ευρώπης για να στέλνουν τα παιδιά τους οι ισλαμιστές προκειμένου να αλλοιώσουν την πληθυσμιακή σύνθεση και να επαναφέρουν τον μωαμεθανικό ζυγό. Όσοι προδότες εκπαιδευτικοί θέλουν “σχολείο για όλα τα παιδιά” δεν έχουν παρά να μεταβούν σε μια χώρα όπως η Σαουδική Αραβία, το Πακιστάν και η Νιγηρία και να εφαρμόσουν απερίσπαστοι τις νοσηρές ιδεοληψίες τους.

Η ανακοίνωση των θλιβερών συνδικαληταράδων είναι ένας συνδυασμός συνθημάτων λαθρολαγνείας και αστείων απειλών. Μας ενημερώνουν ότι θα έχουμε τον φόβο τους και θα μας τσακίσουν, και την ίδια ώρα δεν τολμούν ούτε να αναφερθούν καθαρά στο Education in Greece. Μας κατηγορούν ότι δεν τους χορηγήσαμε υπογραφή συντάκτη μέσα από ένα κείμενο που οι ίδιοι παραδίδουν ανυπόγραφο. Τυπική σχιζοφρενική συμπεριφορά αριστεριστών και αντιφασιστών.

Θα υποθέσουμε λοιπόν πως το αστείο κείμενο συνέταξαν ο Νίκος Παπασπύρος από το 4ο Δημοτικό Σχολείο Χολαργού και η Άννα-Μάγια Σταυροπούλου, προΪσταμένη του 9ου Νηπιαγωγείου Αγίας Παρασκευής, γνωστοί συνδικαλήτες του ΠΥΣΠΕ. Η Σταυροπούλου είναι διδακτορούχος νηπιαγωγός χάρη στις εκπαιδευτικές άδειες που της δόθηκαν με τις ευλογίες της ΔΑΚΕ και γνωστή αριστερίστρια.

Όσο για τα υπόλοιπα μέλη του αριστερίστικου δασκαλίστικου γκρουπούσκουλου περιλαμβάνουν τους Βασίλη Τολιάκη, Φωτεινή Καββαδία, Γιάννη Ηλιάκη, Γεώργιο Κοκκινομηλιώτη, Σοφία Συνοδινού, Ελένα Χανιώτη, Δημήτρη Πολυχρονιάδη, Αλεξάνδρα Βαγενά και Αργύρη Ατζέμη.

Όπως φαίνεται από την παρακάτω εικόνα, οι συγκεκριμένοι αποτελούν τάγμα μεταφερόμενων δωσίλογων εκπαιδευτικών οι οποίοι μεταβαίνουν σε άλλες περιοχές προκειμένου να εκφοβίσουν και να τρομοκρατήσουν τον ντόπιο πληθυσμό.

Συνεργός στις δραστηριότητές τους αυτές είναι η ΔΑΚΕ, όπως φαίνεται από το παρακάτω έγγραφο που υπογράφει ο πρόεδρος του συλλόγου “Ο Περικλής” Σωτήρης Γεωργόπουλος, ο οποίος ανήκει στη ΔΑΚΕ, που συμπτωματικά βγαίνει πρώτη σε ψήφους στο συγκεκριμένο σύλλογο.

Η σύμπραξη ΔΑΚΕ και αριστεριστών έχει οδηγήσει τον σύλλογο “Ο Περικλής” στην πρώτη γραμμή της παρακρατικής δράσης, όπως φαίνεται από την επόμενη εικόνα. Οι δωσίλογοι εκπαιδευτικοί επαίρονται για τη συμμετοχή τους στην παρακρατική φράξια “Συντονισμός για το Προσφυγικό-Μεταναστευτικό” και δηλώνουν πως η ανύπαρκτη “επιστημονική” προσέγγιση των δωσίλογων εκπαιδευτικών δείχνει πως δεν υπάρχει πρόβλημα στην εισαγωγή λαθρόπαιδων στα σχολεία.

Το πόσο επιστημονική είναι αυτή η προσέγγιση το δείχνουν μερικά video από την Γερμανία η οποία διαθέτει πολύχρονη εμπειρία στο θέμα της ενσωμάτωσης:

Οι συνδικαλήτες αυτοί χύνουν δάκρυα λαθρολαγνείας για τον Σεχζάντ Λουκμάν και οδύρονται για την πιθανή τύχη των αναπήρων στα χέρια των “ναζί”, αλλά δε λένε τίποτα για τον Αχμέτ Βακάς και το θύμα του, την 15χρονη μαθήτρια Μυρτώ που αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε καθεστώς καθολικής αναπηρίας και οι μόνοι που της συμπαραστέκονται είναι οι “ναζί”. Η Μυρτώ απουσιάζει από τα ελεεινά προπαγανδιστικά κείμενα των πουλημένων συνδικαληταράδων που επιζητούν τη θαλπωρή των λαθροεισβολέων.

Από αυτή την επίδειξη αντιφασιστικής ηλιθιότητας δε θα μπορούσε να λείπει ο γνωστός νεομαρξιστής κλακαδόρος Χρήστος Κάτσικας, ο οποίος έσπευσε να αναδημοσιεύσει το παραλήρημα των αριστεριστών με τίτλο “Φασιστικό site στοχοποιεί δασκάλα”. Περίεργο που αυτή η Κοντσίτα της παραδημοσιογραφίας δηλώνει συμπαράσταση στα αριστερόφρονα δίποδα αλλά για τα όσα έχει πει για τον ίδιο το “φασιστικό site” δεν τολμάει να πει κουβέντα. Και φυσικά δεν ξεχνάμε την υπόσχεσή μας να αναφερθούμε με λεπτομέρειες στην παρακρατική οικογένεια Κάτσικα.

Αυτό το νεομαρξιστικό υποκείμενο αναφέρεται με στόμφο σε “στοχοποίηση” όταν ακόμα δεν έχει ζητήσει συγγνώμη από την Καλλιόπη Σουφλή για την άνανδρη στοχοποίησή της.

Αυτό δεν προκαλεί έκπληξη, καθώς η στοχοποίηση είναι αγαπημένη συνήθεια του παρακρατικού χαφιέ Χρήστου Κάτσικα, ο οποίος προκειμένου να φανεί συνεπής στη σκοταδιστική ιδεολογία του έφτασε μέχρι το σημείο να στοχοποιήσει τον “Αγάπη Μόνο” επειδή δεν υπέμεινε την εγκληματική δράση αλητών που ήθελαν να παραστήσουν τους “αντιφασίστες” όπως κάνει και ο γιός του Κάτσικα.

Αυτά τα άτομα που απαιτούν να στοχοποιούν όποιον θέλουν χωρίς οι άλλοι να αναφέρονται σε αυτούς, που θεωρούν δικαίωμά τους να προβαίνουν σε βίαιες εγκληματικές πράξεις χωρίς αντίδραση από τους άλλους, που προσπαθούν να επιβάλλουν τον λαθροεποικισμό τρομοκρατώντας γονείς και απειλώντας πατριώτες εκπαιδευτικούς, που διαρκώς χύνουν μαρξιστικό δηλητήριο στις καρδιές των παιδιών προκειμένου να τα προσηλυτίσουν στα σαθρά μαρξιστικά ιδεολογήματα, δεν έχουν θέση στην εκπαίδευση. Η θέση τους είναι στη φυλακή προκειμένου να μη μολύνουν άλλο με την εγκληματική τους δράση και να προφυλαχθούν τα παιδιά και η κοινωνία από την προπαγάνδα τους και την εγκληματική τους δράση.

Advertisements