Έτσι τα ένστολα σκυλιά θα επιβάλλουν τον λαθροεποικισμό

Το παρακάτω βίντεο έρχεται από την Ιταλία. Δείχνει σκηνές από την επίταξη μίας οικογενειακής ξενοδοχειακής επιχείρησης από μία σύμπραξη αστυνομικών και “αλληλέγγυων” οι οποίοι μπάζουν Αφρικανούς λαθροεποίκους και απαιτούν όλα τα κλειδιά λέγοντας πως στο εξής αυτοί θα κάνουν κουμάντο.

Στις προσπάθειες του ηλικιωμένου ιδιοκτήτη να αντισταθεί, τα ένστολα σκυλιά του συστήματος απαντούν πως απλώς κάνουν τη δουλειά τους και προχωρούν στην απαλλωτρίωση της ιδιωτικής περιουσίας.

Σημειώνει η Καλλιόπη Σουφλή:

“Το δράμα του ανθρωπάκου [από την Ιταλία] που θα δείτε στο βίντεο εντός του blog, δεν είναι παρά ο πρόλογος του δικού μας δράματος.
Και τότε θα κλάψουμε σαν κοριτσόπουλα, για όλα αυτά που δεν είμεθα ικανοί να προστατεύσουμε σαν άνδρες…

Χριστέ μου, πού χάθηκαν οι πολεμιστές της Πατρίδας μας;

Πού χάθηκε η ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ;

Πού είναι η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ και του ΦΙΛΟΤΙΜΟΥ;

Πού είναι η ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΥΤΟΘΥΣΙΑΣ;

Αχ ρε αγαπημένε μου φίλε… σε τι τάφους να κλάψουμε για την ανυπαρξία μας;”

Για όποιους αφελείς νομίζουν πως αυτό ήταν ένα μεμονωμένο γεγονός και το κυριότερο πως οι εικόνες αυτές δεν εκφράζουν τη συλλογική στάση των ενστόλων, οι Ιταλικές μυστικές υπηρεσίες φρόντισαν να συμβάλλουν δραστικά στην προληπτική καταστολή τυχόν αντίδρασης:

“Πρωτοφανές: Ο Ιταλός ΥΠΕΣ ετοιμάζει επίταξη οικιών για να μπουν πρόσφυγες και φυλάκιση για τους ιδιοκτήτες που αντιδρούν!

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου

Aκάθεκτη προχωράει η Νέα Τάξη Πραγμάτων στην Ιταλία όπου συμβαίνουν απίστευτα πράγματα και ο υπουργός Εσωτερικών Angelino Alfano, ετοιμάζεται να καταλάβει τα ακίνητα των Ιταλών πολιτών για να μπουν μέσα οι μετανάστες!
Δεν είναι αστείο το αναφέρουν δύο έγκριτες ιταλικές εφημερίδες όπως το ilGiornale, και είναι κάτι το οποίο το έχουν μεταθέσει για μετά τις 4 Δεκεμβρίου μετά από σχετική υπόδειξη για να μην επηρεαστεί το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος από τις διαμαρτυρίες των πολιτών!
Γίνεται έτσι κατανοητό πόσο σημαντικό είναι πλέον το «Όχι» των πολιτών το οποίο θα σημάνει και το τέλος της κυβέρνησης Ρέντσι αλλά και μπορεί να ξεκινήσει τις διαδικασίες για έξοδο της Ιταλίας από το ευρώ.

Επειδή μάλιστα απασχολούν τον Αλφάνο οι εξεγέρσεις μετά τα γεγονότα με το ξενοδοχείο το οποίο επιτάχθηκε στην στην περιφέρεια της Verona για να τοποθετηθούν μέσα 15 πρόσφυγες και τα ιταλικά ΜΜΕ του έδωσαν μεγάλη δημοσιότητα βάζοντας σε δύσκολη θέση την κυβέρνηση ο Ιταλός ΥΠΕΣ σκέφτηκε όποιον αντιδράσει να τον βάζει φυλακή!
Ήδη οι ιταλικές μυστικές υπηρεσίες έχουν φτιάξει μια λίστα με τις πόλεις όπου είναι πιθανή η οργάνωση αντίδρασης από τους πολίτες!
Σύμφωνα με την l’Opinione που επικαλείται πηγές του ιταλικού ΥΠΕΣ ο στόχος είναι η ετοιμότητα λήψης δραστικών μέτρων κατά των πολιτών που θα αντισταθούν στην παράδοση των οικιών τους στους μετανάστες.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα «οι μυστικές υπηρεσίες ήδη έχουν ενημερώσει την κυβέρνηση για πιθανές διαδηλώσεις από την πλευρά των Ιταλών πολιτών που δεν είναι διαθέσιμοι να αφήσουν να επιταχθούν τα ακίνητά τους».
«Αυτό σημαίνει ότι λόγω της ζήτησης και της μικρής διαθεσιμότητας από τους Ιταλούς να συνεργαστούν το ιταλικό ΥΠΕΣ «με συνοπτικές διαδικασίες θα βάζει φυλακή όποιον δεν είναι σύμφωνος» λέει η εφημερίδα.
Οι επιτάξεις δεν θα αποζημιωθούν οι πολίτες θα είναι υποχρεωμένοι να πληρώνουν τους φόρους τους. «Μπορούν να καταφύγουν στην δικαιοσύνη αλλά η διαδικασία θα είναι μακρά και θα οδηγήσει σε μεγάλες εκπτώσεις στις αποζημιώσεις».
Το ζήτημα με τον Αλφάνο έχει ξεκινήσει εδώ και ένα χρόνο. Από πέρσι αρνούνταν ότι θα προχωρούσε σε επιτάξεις , αλλά το περιστατικό του ξενοδοχείου έδειξε τελικά ότι όντως το εννοούσε.

Και ενώ κάποιοι καθησυχάζουν τους εαυτούς τους με τη γνωστή επωδό πως “αυτά δε θα γίνουν στην Ελλάδα”, ο Κομισάριος Λαθροεποικισμού Γιάννης Μουζάλας φρόντισε ήδη να δώσει το στίγμα των επόμενων βημάτων:

Την ίδια ώρα που το παραπάνω άρθρο για τις εξελίξεις στην Ιταλία έκανε την εμφάνισή του, στην Ελλάδα η δωσιλογική Εφημερίδα των Συντακτών προετοίμαζε το κλίμα για την παράδοση των Ελληνικών σπιτιών και της Ελληνικής γης στους εισαγώμενους λαθροεποίκους. Με το γνωστό ομοφυλοφιλικό φρόνημα που διέπει τους αριστεριστές, η βρωμερή φυλλάδα ισχυρίζεται πως δήθεν κόπτεται για τους άστεγους για να καταλήξει πως μαζί τους πρέπει να βολευτούν με τα ίδια δικαιώματα και οι λαθροέποικοι:

“Συντάκτης: Γιώργος Σταματόπουλος

Τόσα σπίτια ρημάζουν στην Ελλάδα, αραχνιασμένα, ετοιμόρροπα, ξεχασμένα και αν είναι σωστά τα στοιχεία, τότε πρέπει η κυβέρνηση να επανεξετάσει την πολιτική της και τον προγραμματισμό της στο θέμα της στέγασης ημεδαπών και αλλοδαπών προσφύγων.

[…]Το ίδιο ισχύει βέβαια για τα χέρσα χωράφια που «κατέλαβαν» την ελληνική γη, παρατημένα από τους ιδιοκτήτες τους ή εγκαταλελειμμένα επειδή δεν μπορούν να τα καλλιεργήσουν (αδυνατούν οικονομικά).

Μια απλή γεώργωση αγρών, οικιών αλλά και ψυχών θα ωθούσε ίσως τους πάντες που εμπλέκονται ή έχουν εγκλωβιστεί σε πείνα και αδιέξοδα να επιτύχουν μια ζύμωση, ελαφριά ίσως, η οποία πιθανώς θα οδηγούσε σε μια ώσμωση πολιτισμών και μια εκτόνωση μίσους και συνωστισμού τόσο στη νησιωτική όσο και στην ηπειρωτική χώρα.

Και οι οικίες θα διασωθούν -θα μπει αέρας μέσα τους, θα ανοιγοκλείνουν πόρτες και παράθυρα, θα τρέχει το νερό, θα λάμπει ο ηλεκτρισμός- και η γη θα οργαστεί και οι άνθρωποι, ανεξαρτήτως φυλής-θρησκείας-ιδεολογίας, θα χαμογελάσουν κάπως. Θα αντιδράσουν οι ιδιοκτήτες; Γιατί; Δεν νομίζω να φοβούνται κάποιο είδος καταπάτησης ή χρησικτησίας.

[…]Μια τέτοια πολιτική παραχώρησης οικιών ή κατανομής της γης είναι γερό αντίδοτο στους λογής εθνικισμούς, στη βία και τρομοκρατία, στην ξενοφοβία και σε όλα τα αρνητικά συνεπακόλουθα.

[…]Ας μη φοβούνται οι κρατικοί υπάλληλοι, δεν θα γεννηθεί επαναστατική συνείδηση στους άστεγους και τους πρόσφυγες

[…]Θα ‘ταν κι ένα μάθημα στην ακραία συντηρητική, ξενοφοβική και ολοκληρωτισμική ευρωπαϊκή ένωση – θα γκρέμιζε τα τερατώδη τείχη στα εθνικά σύνορα και λοιπά.”

Το σιχαμερό αυτό κείμενο της Εφημερίδας των Συντακτών εκθέτει με τον πλέον αποκαλυπτικό τρόπο τις πραγματικές προθέσεις του αντισυνταγματικού τόξου για τους ιθαγενείς:

Αφού πρώτα απαξιώθηκε η δουλειά του αγρότη και το αντεθνικό κράτος έκανε ασύμφορη την κατοχή γης και σπιτιών, το δήθεν ανθρωπιστικό προσωπείο της παγκοσμιοποίησης προβάλλει σαν λύση να μοιραστούν όλες αυτές οι ιδιοκτησίες στους λαθροεποίκους προκειμένου να επιτύχουν την “όσμωση πολιτισμών και εκτόνωση συνωστισμού” που τους δημιουργεί ονειρώξεις εδώ και πολλά χρόνια. Αυτές οι εκφράσεις αποτελούν φυσικά λεκτικά προπετάσματα για τις πραγματικές προθέσεις τους, που είναι η εκτέλεση του σχεδίου Kalergi, η εξαφάνιση της λευκής φυλής προς όφελος του ιουδαϊσμού και η απολιτισμικότητα, καθώς οι λαθροέποικοι δεν αποτελούν φορείς κανενός πολιτισμού.

Ιδιαίτερα στο θέμα της δήθεν “εκτόνωσης συνωστισμού” πρέπει να τονίσουμε πως εδώ και δεκαετίες προβάλλεται το υπαρκτό πρόβλημα του υπερπληθυσμού της γης. Το ζητούμενο στο πρόβλημα αυτό είναι η σταθεροποίηση του πληθυσμού της Ευρώπης και όχι η αθρόα εισαγωγή υποανάπτυκτων φυλών που θα μετατρέψουν την Ευρώπη σε έναν συνδυασμό Νιγηρίας και Πακιστάν.

Το συγκεκριμένο άρθρο αποτελεί ουσιαστικά αναμάσημα των όσων έλεγε χωρίς αιδώ πριν αρκετά χρόνια ο Βαλλιανάτος, όταν υποστήριζε πως η Ελληνική επαρχία έχει πολλά χωριά που έχουν λίγους κατοίκους οπότε μπορούν άνετα να εγκατασταθούν εκεί οι αγαπημένοι του έγχρωμοι. Παρά τη γνωστή υποσκαπτική δράση του μαζί με τους ομόκλινούς του Δημητρά και Σωτηρόπουλο, όχι μόνο δεν ενοχλήθηκε ποτέ από τις αρμόδιες υπηρεσίες αλλά αντίθετα διετέλεσε σύμβουλος του Υπουργού Παιδείας Γιωργάκη Παπανδρέου προετοιμάζοντες το έδαφος για τις πρόσφατες “θεματικές εβδομάδες ανωμαλίας” στα σχολεία.

Αφού τα προδοτικά κόμματα του κυνοβουλευτισμού δημιούργησαν στρατιές αστέγων, τώρα τους βάζουν στην ίδια κατηγορία με τους εισβολείς λαθροεποίκους, θεωρώντας πως μέσα στην απελπισία τους θα αποτελέσουν χωρίς αντίρρηση την πρώτη μαγιά ανάμειξης με τους λαθροεποίκους.

Στο τέλος ομολογούν πως η πρόθεσή τους είναι η καταστροφή των εθνικών συνόρων και της εθνικής συνείδησης.

Οι δηλώσεις αυτές αποτελούν ομολογία εσχάτης προδοσίας από τους εγχώριους πράκτορες της παγκοσμιοποίησης, οι οποίοι ξεδιάντροπα διαφημίζουν τις προθέσεις τους για ολοκληρωτική παράδοση της χώρας και μετατροπή της σε έναν τόπο που δε θα διαθέτει εθνική υπόσταση. Θα περίμενε κανείς πως οι ένστολοι θα εκπλήρωναν τους όρκους τους συλλαμβάνοντάς τους άμεσα, προτιμούν όμως τα αργύρια της προδοσίας που στη συγκεκριμένη περίπτωση μεταφράζονται σε μισθούς και επιδόματα. Με αυτό το αντάλλαγμα θα προχωρήσουν σύντομα και στην Ελλάδα στην επίταξη σπιτιών και την εκδίωξη γηγενών για να εγκατασταθούν στη θέση τους λαθροέποικοι.

Τα ένστολα σκυλιά θα αποτελέσουν τη δύναμη κατοχής που θα κινητοποιήσει το αντισυνταγματικό τόξο για την καταστολή της αντίστασης. Αυτό που έγινε στην Κύπρο το 1974 με την εκδίωξη των γηγενών Κυπρίων για να εγκατασταθούν στη θέση τους Τούρκοι έποικοι, στην Ελλάδα θα γίνει χωρίς να χρειαστεί η βοήθεια ξένων στρατευμάτων και η απάντηση των αστυνομικών θα είναι πως “απλά κάνουν τη δουλειά τους”. Μαζί με τους δωσίλογους εκπαιδευτικούς, θα αποτελέσουν τους δύο βραχίονες της άλωσης της χώρας κατά την τελική φάση του Ελληνικού δράματος.

Advertisements