Ο ολοκληρωτισμός της πολιτικής ορθότητας και οι συνέπειές του

Το παρακάτω άρθρο ανέβηκε στη νεομαρξιστική φυλλάδα Εφημερίδα των Συντακτών και υποτίθεται πως ενημερώνει για τον κίνδυνο του φυλετικού μίσους. Φυσικά αναδημοσιεύτηκε από πληθώρα αριστερίστικων μέσων που θέλησαν να προβάλουν την υποτιθέμενη “απόδοση δικαιοσύνης για το φυλετικό μίσος”:

“Ενώπιον του δικαστηρίου θα βρεθεί, τελικά, ο ακροδεξιός Γκέερτ Βίλντερς, ο οποίος θα δικαστεί για διακρίσεις και υποκίνηση φυλετικού μίσους σχετικά με δήλωση που είχε κάνει πριν από δύο χρόνια. Τουλάχιστον 56 άτομα και 5 ενώσεις έχουν δηλώσει θύματα των δηλώσεών του, ενώ 34 πρόσωπα θα καταθέσουν ως μάρτυρες στην υπόθεση.

Ο Ολλανδός ακροδεξιός βουλευτής Γκέερτ Βίλντερς θα δικαστεί για διακρίσεις και υποκίνηση φυλετικού μίσους σχετικά με τη δήλωση που είχε κάνει πριν από δύο χρόνια ότι θέλει «λιγότερους Μαροκινούς» στην Ολλανδία, επιβεβαίωσε σήμερα η ολλανδική δικαιοσύνη.

«Το δικαστήριο απορρίπτει όλες τις ενστάσεις της υπεράσπισης», δήλωσε ο δικαστής Χέντρικ Στέενχαους.

Ο δικαστής υπογράμμισε στην απόφασή του πως οι διώξεις σε βάρος του Γκέερτ Βίλντερς «δεν θα επηρεάσουν τις πολιτικές ελευθερίες του ούτε αυτές του Κόμματος της Ελευθερίας» (PVV), στο οποίο ανήκει.

Οι δηλώσεις για τις οποίες κατηγορείται είχαν γίνει στη διάρκεια συγκέντρωσης στη Χάγη μετά τις δημοτικές εκλογές του Μαρτίου 2014. Ο βουλευτής είχε ρωτήσει τότε τους οπαδούς του αν θέλουν «λιγότερους ή περισσότερους Μαροκινούς στην πόλη σας και στην Ολλανδία».

Μπροστά σ’ ένα πλήθος που φώναζε «Λιγότερους! Λιγότερους!», ο πολιτικός είχε απαντήσει χαμογελώντας: «θα το φροντίσουμε». Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, «το μόνο που έκανε με τη δήλωσή του αυτή ήταν να προβάλει το πρόγραμμα του κόμματός του».

Οι δηλώσεις αυτές του Βίλντερς είχαν προκαλέσει σκάνδαλο και είχαν απομακρύνει πολλούς ψηφοφόρους από το λαϊκιστικό κόμμα του, ενώ είχαν κατατεθεί περισσότερες από 6.400 προσφυγές σε βάρος του από πολίτες και οργανώσεις.

Σήμερα τουλάχιστον 56 πρόσωπα και πέντε ενώσεις δηλώνουν θύματα των δηλώσεων αυτών και τουλάχιστον 34 πρόσωπα έχουν δηλώσει ότι θα καταθέσουν ως μάρτυρες ενόψει της δίκης, όπως ανακοινώθηκε από τους δικαστές.”

Ο Γκέερτ Βίλντερς ζήτησε το αυτονόητο, δηλαδή η Ολλανδία να κατοικείται από Ολλανδούς και όχι από Μαροκινούς μωαμεθανούς εποίκους. Το πλήθος που παρακολούθησε τη συγκέντρωσή του ζήτησε λιγότερους Μαροκινούς στην Ολλανδία, προφανώς έχοντας διαφορετική άποψη από τους υποτιθέμενους ψηφοφόρους που αποχώρησαν λόγω της πολιτικής αυτής θέσης.

Με τη γνωστή μέθοδο των πολιτικών διώξεων, Ολλανδοί προδότες και ένα σύμπλεγμα από ΜΚΟ και ενώσεις λαθροεποίκων και λαθροεποικόφιλων ξεκίνησαν μια βιομηχανία προσφυγών εναντίον του και στο τέλος 56 άτομα δήλωσαν “θύματα των δηλώσεων”. Το αυτονόητο δικαίωμα των ιθαγενών να μη μετατραπούν σε μειονότητα στον τόπο τους ονομάστηκε “έγκλημα διακρίσεων”.

Ο Γκέερτ Βίλντερς ζήτησε να σταματήσει η αθρόα μεταφορά Μαροκινών στην Ολλανδία, ενός πληθυσμού ξένου προς την Ευρώπη τόσο φυλετικά όσο και θρησκευτικά και πολιτισμικά. Σε μια τυπική διαστροφή των εννοιών που συνηθίζεται στην τεκτονοκρατούμενη πολιτική και δικαιοσύνη, η αντίστασή του ονομάστηκε βαρύγδουπα “φυλετικό μίσος” και σε μια απροκάλυπτα πολιτική δίωξη σύρθηκε στα “δημοκρατικά” δικαστήρια προκειμένου να καμθεί κάθε εστία αντίδρασης στην επιβολή του σχεδίου Kalergi. Σε μία περίεργη τροπή, η θέση αυτή βρέθηκε να εκφράζεται από έναν Εβραίο όπως ο Γκέερτ Βίλντερς, γεγονός που δείχνει πως το παιχνίδι ελέγχεται και από τις δύο πλευρές.

Ο πουλημένος δικαστής Χέντρικ Στέενχαους όχι μόνο αρνήθηκε το δικαίωμα των Ολλανδών να απαιτούν τη διαφύλαξη του Ολλανδικού χαρακτήρα για το κράτος τους, αλλά σε μια γλοιώδη αποστροφή δήλωσε πως με την απόφασή του δεν επηρεάζει τις πολιτικές ελευθερίες του Γκέερτ Βίλντερς!

Όπως και στην Ελλάδα και σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες, η εξουσιαστική επιβολή του λαθροεποικισμού στην Ολλανδία δεν αποτελεί πρόσφατο γεγονός αλλά διαχρονικό οργανωμένο σχέδιο. Από το 1975, το Ευροκυνοβούλιο ασχολήθηκε ιδιαίτερα με το νεοσύστατο τότε Centrum Partij, το οποίο είχε ως κεντρική του θέση πως η Ολλανδία δεν πρέπει να μετατραπεί σε χώρα μαζικής μετανάστευσης αλλά αντίθετα να ενθαρρύνει την εκούσια αναχώρηση των μεταναστών, οι οποίοι τότε αριθμούσαν περίπου 500.000 και το Centrum Partij προειδοποιούσε πως η παρουσία τους θα διόγκωνε υπέρμετρα την ανεργία εις βάρος των γηγενών Ολλανδών, θα οδηγούσε στην αύξηση της εγκληματικότητας και μελλοντικά θα επέφερε τη λιβανοποίηση της Ολλανδικής κοινωνίας. Το Ευρωκυνοβούλιο έθεσε έκτοτε στο στόχαστρό του το Centrum Partij και τα συγγενή του κόμματα, και αργότερα “Ευρωπαϊκές Επιτροπές” αποφάσισαν αυθαίρετα πως η Ολλανδική κυβέρνηση έχει δικαίωμα(!) “να περιορίσει την άσκηση ορισμένων ελευθεριών για να αποτρέψει διακρίσεις βάσει της φυλής”. Ουσιαστικά η ΕΟΚ προσέφερε πολιτική κάλυψη στο πολιτικό κατεστημένο της Ολλανδίας προκειμένου να προβεί σε μια σειρά διώξεων και απαγορεύσεων ώστε να επιβάλλει την ατζέντα του πολυφυλετισμού.

Ο μέσος πολίτης της ΕΟΚ μπορεί να είχε άγνοια για τις πραγματικές προθέσεις τόσο των “εθνικών” κυβερνήσεων όσο και των πλουσιοπάροχα αμοιβόμενων γραφειοκρατών της ΕΟΚ, εκείνοι όμως εξύφαιναν σχέδια με στόχο την πάταξη κάθε αντίδρασης στα όσα μελλοντικά θα συνέβαιναν, μέσα από μια σειρά αποφάσεων και νομοθετημάτων με τίτλους όπως “καταπολέμηση των διακρίσεων” και “εκδημοκρατισμός της κοινωνίας”. Σύμφωνα με όσα είχαν συμπτωματικά προβλέψει τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών, επιβλήθηκε σταδιακά μια μετάλλαξη της κοινωνίας ώστε η υποτιθέμενη “δημοκρατία” να είναι στην πραγματικότητα μια απολυταρχία όπου οι αρχές απαγορεύουν τη διαμαρτυρία και την αντίθετη πολιτική άποψη.

Η Ολλανδία ήταν πάντα μια ανοιχτή χώρα, οπότε θεωρήθηκε εύκολο θύμα των σχεδίων αυτών, τα οποία στην Ελλάδα εφαρμόστηκαν στην ίδια κλίμακα αργότερα με τις διώξεις εναντίον της Χρυσής Αυγής. Το που οδήγησε την Ολλανδία η κατάσταση αυτή φαίνεται από τη σχετική έρευνα του Ινστιτούτου Πολυπολιτισμού(!) της Ολλανδίας που έγινε το 2014:

“…Το 80% των νεαρών Τούρκων στην Ολλανδία δεν βλέπουν τίποτα κακό με την κήρυξη τζιχάντ (ιερού πολέμου) κατά των απίστων! Με τους αξιωματούχους της χώρας να σοκάρονται από την ανακάλυψη, καθώς προφανώς δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα, όπως συμβαίνει, άλλωστε, με τους απανταχού χαρτογιακάδες γιάπηδες των κυβερνήσεων της Ευρώπης.
Η νέα έρευνα που πραγματοποιήθηκε από την οργάνωση “Motivaction” που εδράζει στο Άμστερνταμ σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Πολυπολιτισμού της χώρας. Μετά την δημοσιοποίηση των αναμενόμενων κατά γενική ομολογία αποτελεσμάτων που καταδεινύουν το θρησκευτικό μίσος των μουσουλμάνων, πολιτικές παρατάξεις της Ολλανδίας, προεξεχόντων των σοσιαλιστών, αλλά και άλλων, κάλεσαν για την άμεση διερεύνηση των αιτιών για την ριζοσπαστικοποίηση και την εξτρεμιστική συμπάθεια των νεαρών μουσουλμάνων της χώρας.
Επίσης, βάσει της ίδιας έρευνας, ένα 90% των νεαρών ερωτηθέντων Τούρκων δήλωσαν ότι θεωρούν ήρωες όσους μάχονται κατά του Σύριου Προέδρου Ασσάντ, με τους μισούς να προσθέτουν ότι θα είναι καλό αν μουσουλμάνοι της χώρας συνέτρεχαν να υποστηρίξουν τον «αγώνα», όπως δήλωσαν, του ΙΚΙΛ στην Συρία.
Παράλληλα, ο Υπουργός Εσωτερικών της Ολλανδίας, Lodewijk Asscher, δήλωσε σε τοπικό διαδικτυακό μέσο, ότι τα αποτελέσματα της έρευνας είναι ανησυχητικά και έκανε έκκληση για περαιτέρω εις βάθος διερεύνηση, αλλά ταυτόχρονα ανέφερε ότι δεν έχει κατορθώσει να βρει κάποιον μουσουλμάνο που να στηρίζει το ΙΚΙΛ κατά τις επισκέψεις που πραγματοποιεί στα τζαμιά της χώρας… Τελικά, αυτοί οι βορειο-ευρωπαίοι πρέπει να είναι πιο ηλίθιοι και από τους δικούς μας τους πολιτικούς…”

Ενώ η συντριπτική πλειοψηφία των Τούρκων “Ολλανδών” επιθυμεί τη δημιουργία ισλαμικού καθεστώτος και την κήρυξη τζιχάντ (δηλαδή την ανεξέλεγκτη σφαγή Χριστιανών και την επιβολή μωαμεθανοκρατίας), ο Ολλανδός υπουργός δηλώνει πως δεν έχει δει κανέναν τέτοιο μωαμεθανό, αμφισβητώντας το ίδιο το Ινστιτούτο Πολυπολιτισμού και αποδεικνύοντας πόσο αποκομμένοι από την κοινωνία είναι οι πολιτικοί και πόσο λίγο τους νοιάζει για τον απλό κόσμο που υφίσταται τις συνέπειες των προδοτικών πολιτικών τους.

Και όμως, παρά τις συνεχείς ενδείξεις για το τι πρόκειται να συμβεί στην Ολλανδία, οι δικαστικές αρχές σε συνεργασία με διάφορες ΜΚΟ προβαίνουν σε πολιτικές διώξεις όσων κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, μιλώντας με στόμφο για “φυλετικό μίσος” όταν το πραγματικό φυλετικό μίσος είναι αυτό εναντίον των γηγενών Ολλανδών.

Το κωμικοτραγικό στοιχείο των όσων συμβαίνουν στην Ολλανδία (και ανίστοιχα όσων συμβαίνουν και στην υπόλοιποη Ευρώπη) είναι πως οι πραγματικές διακρίσεις δεν προέρχονται από την παραδοσιακή Ολλανδική κοινωνία, αλλά από το πλήθος των λαθροεποίκων που εισέρχονται ανενόχλητα στη χώρα. Το παρακάτω δημοσίευμα προέρχεται από το συντονιστικό κέντρο λαθροεποικισμού που καλείται “Κυριακάτικο Σχολείο Μεταναστών”, και το επισημαίνουμε για να μην ισχυριστεί κάποιος πως αυτά είναι “φασιστικές διαδόσεις”:

“Γκέι άθεος πρόσφυγας φεύγει από τη Συρία για να γλιτώσει από τις διακρίσεις αλλά προπηλακίζεται από άλλους πρόσφυγες

Ένας νεαρός γκέι άθεος εκφράζει τη μεγάλη του απογοήτευση που δέχτηκε διακρίσεις από άλλους πρόσφυγες, όταν έφυγε από τη Συρία προκειμένου να ζήσει πιο ελεύθερα ως γκέι.

Ο Ομάρ, 20 χρονών, ήρθε να ζήσει στο Άμστερνταμ, αφού είδε βίντεο από τις εκδηλώσεις ομοφυλόφιλης περηφάνιας, ελπίζοντας ότι ζώντας σε αυτή την πόλη θα είχε την ελευθερία να βρει την αγάπη στη ζωή του.

Ωστόσο, δέχτηκε προσβολές, προπηλακισμούς και απειλές από άλλους πρόσφυγες που έκαναν το ταξίδι της προσφυγιάς μαζί του.

«Ήταν σοκ να έρθω στην Ολλανδία, μια χώρα που συνδέουμε με την ελευθερία έκφρασης και τις φιλελεύθερες απόψεις, και να με τραμπουκίσουν επειδή είμαι γκέι» είπε ο Ομάρ στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων AFP. «Είχα σαστίσει που όλοι αυτοί οι άνθρωποι παρά την κούρασή τους από το μεγάλο ταξίδι είχαν το κουράγιο να με κράξουν».

Ο Ομάρ είναι ένας από τους 54.000 πρόσφυγες που έφτασαν στην Ολλανδία το 2015. Ήταν φοιτητής νομικής στη Συρία και κατάγεται από πλούσια οικογένεια, αλλά δεχόταν σοβαρές επιθέσεις εξαιτίας της σεξουαλικότητάς του. «Με απείλησαν ότι θα με σκοτώσουν. Μου είπαν ότι τους ντρόπιαζα».”

Ο Ομάρ κατάγεται από πλούσια οικογένεια της Συρίας και ήταν φοιτητής Νομικής, οπότε δεν ήταν θύμα του πολέμου ή φτωχός κατατρεγμένος όπως ισχυρίζονται για τους “πρόσφυγες” οι ΜΚΟ. Όμως η οικογένειά του δεν άντεχε την ντροπή για τον κουνιστό Ομάρ, ο οποίος έβλεπε εντυπωσιασμένος στο youtube τα gay pride του Άμστερνταμ και ονειρευόταν να βρεθεί κι αυτός ανάμεσα στις φτερούδες. Αποτέλεσμα του φθοροποιού ρόλου του προπαγανδισμού της παρακμής, ο Ομάρ παρασύρθηκε στο να παραστήσει τον “πρόσφυγα” προκειμένου να βιώσει την ελεύθερη σεξουαλική διαστροφή για την οποία έχει κάνει όνομα το Άμστερνταμ. Όταν όμως έφτασε στον προορισμό του, συνειδητοποίησε πως οι υπόλοιποι λαθροέποικοι δεν συμμερίζονται τις ανεκτικές Ολλανδικές αντιλήψεις, αλλά επιθυμούν τα μωαμεθανικά ήθη.

Μια και όπως αναφέραμε η ιστορία προέρχεται από το Κυριακάτικο Σχολείο Μεταναστών, θα θυμίσουμε τι γράφαμε πριν από λίγο καιρό για τον πρωτεργάτη του και “εκπαιδευτικό” Θανάση Κούρκουλα και τους ισχυρισμούς του ότι δεν πρέπει να έχουμε επιφυλάξεις για την καθιέρωση του μωαμεθανισμού στην Ευρώπη:

Ο Θανάσης Κούρκουλας προβάρει το μπουργκίνι του

Η Ολλανδία ήταν μια χώρα που βρέθηκε στο επίκεντρο των μεταπολεμικών κοινωνικών αλλαγών, οι οποίες βρήκαν εκεί πρόσφορο έδαφος προτού αρχίσουν σταδιακά να μεταδίδονται στην υπόλοιπη Ευρώπη. Κι όμως, αυτή η χώρα με την ακμάζουσα οικονομία και το ειρηνικό κλίμα βρέθηκε σήμερα να συμπιέζεται ανάμεσα στις ορδές των λαθροεποίκων και των επιδιώξεών τους για την επιβολή του ισλαμικού νόμου από τη μία και το απολυταρχικό καθεστώς που ποινικοποιεί την αντίδραση και την πολιτική άποψη από την άλλη.

Ο μελλοντικός αγώνας των Ευρωπαίων θα είναι για την αποτίναξη αυτού του ζυγού σε ένα όραμα που θα ενώσει εθνικιστικές δυνάμεις από όλη την Ευρώπη.

Advertisements