Ο μύθος των “αντιμεταναστευτικών πολιτικών που πνίγουν μετανάστες” και το σχέδιο Kalergi σε δράση

Εδώ και χρόνια κάποιοι βομβαρδίζουν την κοινή γνώμη με το δήθεν γεγονός του πνιγμού μεταναστών (δηλαδή λαθροεποίκων) στη Μεσόγειο ως αποτέλεσμα των αντιμεταναστευτικών πολιτικών που δεν τους επιτρέπουν να εισέρχονται ελεύθερα στις Ευρωπαϊκές χώρες.

Αυτή η προπαγάνδα έχει φτάσει πολλές φορές στα σχολεία και τα πανεπιστήμια, με αριστερόφρονες να ακίζονται για τις συνέπειες της ύπαρξης των συνόρων.

Το παρακάτω video δείχνει τις πραγματικές συνθήκες κάτω από τις οποίες πνίγονται οι επίδοξοι λαθρομετανάστες και τραβήχτηκε πρόσφατα, σε μια εποχή που τα θαλάσσια σύνορα στη Μεσόγειο έχουν σταματήσει να φυλάσσονται:

Το video τραβήχτηκε από Τυνησιακό ψαράδικο το οποίο Αφρικανοί λαθρομετανάστες πέρασαν για σκάφος της Ακτοφυλακής. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να το προσεγγίσουν και μόλις βρεθούν κοντά του να αρχίσουν να βυθίζουν τις βάρκες τους προκειμένου η “Ακτοφυλακή” να τους “διασώσει”.

Όμως οι Τυνήσιοι ψαράδες δεν έδειξαν ιδιαίτερη προθυμία στο να τους βοηθήσουν. Σε αυτές τις θάλασσες υπάρχει πάντα ο φόβος της πειρατείας, ενώ οι σωσίβιες λέμβοι του σκάφους δεν χαραμίζονται εύκολα. Αλλά ακόμα κι αν οι ψαράδες ανέβαζαν τους Αφρικανούς στο σκάφος τους, αυτό θα σήμαινε πως θα παρέδιδαν και τον έλεγχό του στους σημαντικά υπέρτερους και άγνωστης προέλευσης και προθέσεων λαθρομετανάστες. Οπότε προτίμησαν να παραμείνουν απαθείς.

Ενώ στην αρχή οι Αφρικανοί υποκρίνονται πως χρήζουν διάσωσης και καταστρέφουν τις βάρκες τους ώστε να βρεθούν στη θάλασσα, μετά από λίγο συνειδητοποιούν πως δεν γνωρίζουν κολύμπι. Στο σημείο αυτό η θάλασσα αρχίζει να γεμίζει πτώματα πνιγμένων.

Αυτοί οι θάνατοι είναι αποτέλεσμα των Ευρωπαϊκών πολιτικών που ενθαρρύνουν τον λαθροεποικισμό. Το αποτέλεσμα είναι μιλιούνια Αφρικανών και Ασιατών να υποκρίνονται τους “Σύριους πρόσφυγες” και να έρχονται στη Μεσόγειο προκειμένου να “διασωθούν”. Και στο σημείο αυτό πρέπει να σημειωθεί ότι το φαινόμενο αυτό ξεκίνησε από τις Ελληνικές θάλασσες, όταν οι Τούρκοι δουλέμποροι δασκάλευαν τους μωαμεθανούς λαθροεποίκους πως να ζητούν τη διάσωσή τους από το φιλάνθρωπο για τους λαθροεποίκους αλλά άχρηστο για τους ιθαγενείς Ελληνικό Λιμενικό Σώμα.

Όταν υπήρχε πραγματική φύλαξη των συνόρων της Ευρωπαϊκών χωρών, τέτοια φαινόμενα ήταν άγνωστα. Όταν οι αριστεριστές και οι δεξιοί πατρώνες τους επέβαλλαν την πολιτική των “ανοιχτών συνόρων” και άρχισαν να ενθαρρύνουν τις λαθροεποικιστικές ροές, τότε άρχισαν να εμφανίζονται και οι πνιγμοί στη Μεσόγειο. Και μερίδιο της ευθύνης ανήκει και στα ίδια τα θύματα, που πιστεύοντας τις υποσχέσεις των αριστεριστών βάζουν τον εαυτό τους σε κίνδυνο χωρίς να ξέρουν κολύμπι και χωρίς να μπορούν να ξεχωρίσουν ένα ψαράδικο από ένα σκάφος της Ακτοφυλακής.

Ενώ τέτοια video αποδεικνύουν την αλήθεια για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συμβαίνουν αυτοί οι πνιγμοί, ένα άλλο video αποδεικνύει το οργανωμένο σχέδιο με το οποίο μεταφέρονται οι ορδές των λαθροεποίκων στην Ευρώπη προκειμένου να προχωρήσει η υλοποίηση του σχεδίου Kalergi:

“Έρευνα από το Gefira.org – Μετάφραση σχόλια Γιάννης Αγγέλου

Για δύο μήνες, χρησιμοποιώντας το marinetraffic.com, παρακολουθήσαμε τις κινήσεις των πλοίων που ανήκουν σε δύο ΜΚΟ. Χρησιμοποιώντας δεδομένα από data.unhcr.org., παρακολουθήσαμε τις καθημερινές αφίξεις των Αφρικανών μεταναστών στην Ιταλία. Αποδείχθηκε ότι γίναμε μάρτυρες σε μια μεγάλη απάτη και σε μια επιχείρηση παράνομης διακίνησης ανθρώπων.

ΜΚΟ, λαθρέμποροι και μαφία (δύσκολο να ξεχωρίσεις ποιος είναι τι σε αυτό το παζλ) σε στενή συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Ένωση έχουν αποστείλει χιλιάδες λαθρομετανάστες στην Ευρώπη με το πρόσχημα της «διάσωσης ανθρώπων», συνεπικουρούμενοι από την Ιταλική ακτοφυλακή (τα ίδια γίνονται και με την Ελληνική, Ισπανική και Γαλλική), η οποία και συντόνιζε τις παράνομες δραστηριότητές τους.

Διακινητές ανθρώπων επικοινωνούσαν εκ των προτέρων με την Ιταλική ακτοφυλακή για να λάβουν υποστήριξη και για να παραλάβει το ανθρώπινο φορτίο τους. Τα πλοία των ΜΚΟ κατευθύνονται προς το «σημείο διάσωσης», ακόμη και όταν εκείνους που υποτίθεται πως πρέπει να «διασωθούν» από τα κύματα να είναι ακόμα στη Λιβύη! Τα 15 πλοία που παρατηρούνται είναι ιδιόκτητα ή μισθωμένα από τις ΜΚΟ, τα βλέπαμε τακτικά να φεύγουν από Ιταλικούς λιμένες κατευθυνόμενα νότια, σταματούν λίγο πριν από τις λιβυκές ακτές, φορτώνουν το ανθρώπινο φορτίο τους και ακολουθούν την αντίστροφη πορεία πίσω, 260 μίλια για τις ακτές τις Ιταλίας, ακόμη και αν το λιμάνι του Zarzis στην Τύνιδα είναι μόλις 60 μίλια μακριά από το σημείο διάσωσης (όπου με οδηγία της Ε.Ε. συλλέγονται όλοι οι «πρόσφυγες»).

Οι εν λόγω Μη Κυβερνητικοί Οργανισμοί (που δρούνε και στο Αιγαίο) είναι:

MOAs (Migrant Offshore Aid Station – Υπεράκτιος Σταθμός Βοήθειας Μεταναστών)

Jugend Rettet, (Διάσωση της Νεολαίας)

Stichting Bootvluchting, (Ίδρυμα Βάρκα Προσφύγων)

Médecins Sans Frontières, (Γιατροί Χωρίς Σύνορα),

Save the Children, (Σώστε τα Παιδιά)

Proactiva Open Arms, (Ανοιχτή Αγκαλιά)

Sea-Watch.org, (Οργανισμός Θαλάσσιου Παρατηρητηρίου)

Sea-Eye, (Θαλάσσιο Μάτι)

και Life Boat (Σωστική Λέμβος)

Τον Οκτώβριο ανακαλύψαμε ότι τέσσερις ΜΚΟ φόρτωναν ανθρώπους στα Λιβυκά χωρικά ύδατα. Έχουμε αποδείξεις ότι αυτοί οι λαθρέμποροι ανακοινώνουν τη δράση τους εκ των προτέρων στις ιταλικές αρχές. Δέκα ώρες πριν οι μετανάστες αφήσουν τη Λιβύη, η ιταλική ακτοφυλακή κατευθυνόταν από τις ΜΚΟ στο «σημείο διάσωσης»! Πλήρης αναφορά στο «Πιάστηκαν στα πράσα: Ο ρόλος των ΜΚΟ στην παράνομη διακίνηση μεταναστών»

Η οργάνωση MOAs έχει στενούς δεσμούς με την περίφημη αμερικανική στρατιωτική ανάδοχο (έτσι λένε τους μισθοφόρους τώρα) «Blackwater», τον Αμερικανικό στρατό και το ναυτικό της Μάλτας. Πλήρης αναφορά: «Οι Αμερικανοί του MOAs μεταφέρουν μετανάστες προς την Ευρώπη»

Υπάρχει πλήρης αναφορά για τα πλοία τα οποία συμμετέχουν: «Η Αρμάδα των ΜΚΟ που λειτουργούν στα ανοικτά των ακτών της Λιβύης» και πώς οι άνθρωποι ενθαρρύνονται να έρθουν στην Ευρώπη: «Ο δρόμος του θανάτου προς την Ευρώπη προωθείται στο διαδίκτυο»

Ανάμεσα στις ΜΚΟ που οργανώνουν αυτές τις δήθεν “διασώσεις” συναντούμε και τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα, οργάνωση η οποία αφού φέρει τους λαθροεποίκους στην Ευρώπη στη συνέχεια διαπιστώνει πως το ταξίδι αυτό τους δημιουργεί ψυχωσωματικά προβλήματα!

“Τα αποτελέσματα έκθεσης της γνωστής ΜΚΟ «Γιατροί χωρίς Σύνορα», με θέμα «Στην Ελλάδα του 2016: Οι ευάλωτοι άνθρωποι μένουν πίσω», παρουσίασε με συνέντευξή της στο κρατικό ΑΠΕ-ΜΠΕ, η Χριστίνα Σιδέρη, ψυχολόγος της εν λόγω ΜΚΟ, στο «Μητσοτάκειο» (εφόσον πρόκειται για δημιούργημα του περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος και γιού της Ντόρας, Κώστα Μπακογιάννη…) hot spot της Μαλακάσας.

Κι όπως υποστήριξε: «Διαταραχές ύπνου και όρεξης, αδυναμία συγκέντρωσης, προβλήματα μνήμης και καταθλιπτικές αντιδράσεις είναι μερικά μόνο από τα συμπτώματα που αντιμετωπίζουν οι πρόσφυγες. Επίσης, τόσο οι ενήλικοι όσο και τα παιδιά εμφανίζουν πόνους στην πλάτη, τη μέση και το στομάχι, αλλά και πονοκεφάλους».

Ποια είναι, λοιπόν, η μόνη πραγματικά ανθρωπιστική λύση για να ξεπεράσουν τα «προσφυγάκια» αυτά τα σοβαρά προβλήματα; Να επιστρέψουν άμεσα στις πατρίδες τους και θα τους περάσουν όλα!”

Ενώ τα αδιάσειστα στοιχεία αποδεικνύουν το τι πραγματικά συμβαίνει στη Μεσόγειο, πλήθος αριστεριστών ΟΛΜΕδων σκοπίμως διαδίδει ψεύδη για δήθεν “θαλασσοπνιγμένους πρόσφυγες που υποφέρουν από τις αντιμεταναστευτικές πολιτικές”. Τελείως συμπτωματικά, είναι οι ίδιοι που αρνούνται το δικαίωμα των μαθητών τους να μεταναστεύσουν σε σχολεία με καλύτερες συνθήκες χωρίς εισαγόμενους λαθρόπαιδες.

Advertisements