Η πατριδοκάπηλη ΔΑΚΕ και ο κομματάρχης Μπάμπης Καραθάνος

Πριν από λίγο καιρό καταδείξαμε πως η ΔΑΚΕ προσφέρει πολιτική και όχι μόνο κάλυψη τόσο στην επιβολή του λαθροεποικισμού στα σχολεία, όσο και στη στοχοποίηση πατριωτών γονέων και εκπαιδευτικών. Με τις ευλογίες της ΔΑΚΕ, ο πρόστυχος νεοδημοκράτης Θανάσης Κικινής, που κάποτε ισχυριζόταν πως η ΔΑΚΕ είναι εναντίον της εθνικής μειοδοσίας, πρωτοστατεί στην εθνική μειοδοσία υπογράφοντας την ανακοίνωση της ΔΟΕ που ουσιαστικά καλύπτει την ανεξέλεγκτη δράση εγκληματικών αντιφασιστικών συμμοριών στα σχολεία:

Οι δωσίλογοι της ΔΑΚΕ πίσω από την επιβολή του λαθροεποικισμού στα σχολεία

Την ίδια ώρα που η ΔΑΚΕ έδινε διαβεβαιώσεις για την ασυλία των εγκληματικών αριστεριστικών οργανώσεων, με διάφορες ανακοινώσεις της πουλούσε πατριωτισμό και επιδιδόταν αχαλίνωτα στην πατριδοκαπηλία μαζί με άλλα νεοδημοκρατικά καθιζήματα. Ενδεικτικά αναφέρουμε την ανακοίνωση της ΔΑΚΕ όπως δημοσιεύτηκε σε πληθώρα γαλάζιων ιστολογίων [1][2]:

“Η ΔΑΚΕ Καθηγητών τίμησε την Βόρειο Ήπειρο!

Την Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017, είχα την τιμή να εκπροσωπήσω τη Δ.Α.Κ.Ε. Καθηγητών Δ.Ε., στον εορτασμό της 103ης επετείου ανακήρυξης της Αυτόνομης Πολιτείας Βορείου Ηπείρου. Περίπου, χίλιοι Έλληνες τίμησαν τον αγώνα του 1914, με παλμό και εθνικό σθένος, που υπόσχεται καλύτερες ημέρες για τον όπου γης Ελληνισμό.
Εκ μέρους της Δ.Α.Κ.Ε. Καθηγητών Δ.Ε., ευχαριστώ τον Πρόεδρο του Συλλόγου Βορειοηπειρωτών κ. Μπάμπη Καραθάνο, για την πρόσκλησή του.

Δίνουμε υπόσχεση ότι θα συνεχίσουμε να αντιστεκόμαστε:
Στην περαιτέρω συρρίκνωση της Δημόσιας δωρεάν Παιδείας.
Στην υπονόμευση της έννοιας του Έθνους.
Στην απαξίωση της Ορθοδοξίας.
Στην προσπάθεια επιβολής παρακμιακών και περιθωριακών ιδεών.

Τέλος, η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να αναγάγει σε πρωτεύον θέμα εξωτερικής πολιτικής, τη δικαίωση του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού.

Σπύρος Κανελλόπουλος
Καθηγητής Μαθηματικών
Μέλος Εκτελεστικής Επιτροπής Δ.Α.Κ.Ε. Καθηγητών Δ.Ε.”

Άραγε η ανακοίνωση της ΔΟΕ που υπογράφει ο εκπρόσωπος της ΔΑΚΕ Θανάσης Κικινής δεν αποτελεί “προσπάθεια επιβολής παρακμιακών και περιθωριακών ιδεών”;

Άραγε η δωσιλογική στάση των μελών της ΔΑΚΕ στο ζήτημα της πληθυσμιακής αλλοίωσης και της εισαγωγής λαθρόπαιδων στα σχολεία αποτελεί αντίσταση “στην υπονόμευση της έννοιας του Έθνους και στην απαξίωση της Ορθοδοξίας”;

Παρουσιάζεται εδώ το παράδοξο φαινόμενο η ΔΑΚΕ να καταγγέλει τον εαυτό της προκειμένου να αποκρύψει από τους αφελείς και συχνά ηλίθιους ψηφοφόρους του νεοδημοκρατικού μορφώματος την πραγματική της δωσιλογική δράση.

Και είναι ιδιαίτερα ειρωνικό το γεγονός πως η ΔΑΚΕ καλεί την κυβέρνηση να ενεργήσει για την “δικαίωση του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού” όταν η ΔΑΚΕ συμπορεύεται με την προδοτική κυβέρνηση στην αντικατάσταση του Ελληνικού πληθυσμού με λαθροεποικιστικές ορδές και συμπαρατάσσεται με τις αντιφασιστικές συμμορίες τύπου ΟΡΜΑ, και όταν η κυβέρνηση της ΝΔ έδωσε το καίριο πλήγμα στο βορειοηπειρωτικό ζήτημα ανοίγοντας τα σύνορα για τις ορδές των Αλβανών εισβολέων που αφού ρήμαξαν την Ελληνική επικράτεια απέκτησαν και Ελληνική υπηκοότητα!

Όλοι αυτοί οι καλοβολεμένοι διαπλεκόμενοι συνδικαληστές μαζί με έναν συρφετό πολύχρωμων πολιτικών υπνωτίζουν το πατριωτικό πόπολο με υποσχέσεις για το πως θα πάρουν πίσω τη Βόρειο Ήπειρο και την ίδια ακριβώς στιγμή δίνουν τα χέρια με τους υποτιθέμενους πολιτικούς τους αντιπάλους για αγαστή συνεργασία προκειμένου να υλοποιηθεί το σχέδιο Kalergi.

Στο σημείο αυτό θα σταθούμε σε μία από τις φωτογραφίες που συνοδεύουν τη σχετική ανακοίνωση, και η οποία απεικονίζει τον Μπάμπη Καραθάνο, καθώς και τη συνέχεια της ανακοίνωσης της ΔΑΚΕ:

“Ακολουθεί η ανακοίνωση του Συλλόγου Βορειοηπειρωτών

[…]Την διοργάνωση του εορτασμού, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ανέλαβε ο Σύλλογος Βορειοηπειρωτών και το γενικό πρόσταγμα το είχε ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Μπάμπης Καραθάνος.

[…]Ο κ. Καραθάνος, ευχαρίστησε τους εκατοντάδες παρευρισκόμενους και τους επίσημους παριστάμενους. Από τους επίσημους παριστάμενους τίμησαν την ιστορική αυτή ημέρα οι: Βασίλης Λεβέντης, Πρόεδρος Ένωσης Κεντρώων – Δρ. Κατερίνα Παλιού εντεταλμένη του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής εκ μέρους της κας Ρένας Δούρου – Γιώργος Κώττης, μέλος ΠΕ Νέας Δημοκρατίας – Ηλίας Παναγιώταρος Βουλευτής Χρυσής Αυγής – Πάνος Χατζηγεωργιάδης εκ μέρους του ΛΑΟΣ – Αντώνης Φούσας, τέως Υπουργός – Ευστάθιος Φλώρος εκ μέρους Ελληνικής Λύσης – Ηλίας Κασσιδιάρης βουλευτής Χρυσής Αυγής – Γιώργος Επιτήδειος, Ευρωβουλευτής Χρυσής Αυγής – Θεόδωρος Τσόντος, Πρόεδρος Αδελφότητας Κρητών Πειραιά “Η Ομόνοια” – Σπύρος Κανελλόπουλος εκ μέρους της ΔΑΚΕ Καθηγητών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης – Κώστας Κόλλιας μέλος ΠΕ Νέας Δημοκρατίας – Μάνος Μανωλάκος, τέως αντιπρόεδρος ΟΝΝΕΔ.

Επιστολές έστειλαν οι: Κυριάκος Μητσοτάκης, Πρόεδρος ΝΔ – Άδωνις Γεωργιάδης, Αντιπρόεδρος ΝΔ – Μάκης Βορίδης, βουλευτής ΝΔ τ. Υπουργός – Γιώργος Κουμουτσάκος, Βουλευτής ΝΔ – Πύρρος Δήμας τέως Βουλευτής ΠΑΣΟΚ.

[…]Στη συνέχεια ακολούθησε η κατάθεση στεφάνων. Στεφάνι κατέθεσαν: η Περιφέρεια Αττικής, η Νέα Δημοκρατία, η Χρυσή Αυγή, το ΛΑ.Ο.Σ., η Ελληνική Λύση, η ΔΡΑΣΙΣ ΚΕΣ, η Δ.Α.Κ.Ε. Καθηγητών Δ.Ε., η Αδελφότητα Κρητών Πειραιά “Η Ομόνοια”, ο Χορευτικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Δερόπολης “Η Δερόπολη”, ο Λαογραφικός Σύλλογος Βορειοηπειρωτών “Χάονες”, ο Σύλλογος Βαγγαλατίου “Ο Άγιος Δονάτος”, ο Σύλλογος Βορειοηπειρωτών Ηλιούπολης, η Νεολαία Βορειοηπειρωτών, ο Εθνικός Σύλλογος Βορείου Ηπείρου 1914, ο Σύλλογος Διβριωτών Βορείου Ηπείρου, η Νεολαία Δήμου Φοινικαίων και ο εκ μέρος του Συλλόγου Βορειοηπειρωτών στεφάνι κατέθεσαν από κοινού ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Μπαμπης Καραθάνος και ο αγωνιστής κ. Ρένος Θ. Κυριακίδης, τομεάρχης της ΕΟΚΑ.”

Είναι ιδιαίτερα περίεργος ο συγχρωτισμός όλου του πολιτικού φάσματος μέσα σε μία ανακοίνωση, ειδικά όταν αυτή περιλαμβάνει όχι μόνο τη Ρένα Δούρου(!) και το γνωστό Αλβανικό απόστημα Πύρρο Δήμα, αλλά και πλειάδα νεοδημοκρατικών στοιχείων που έσπευσαν να δηλώσουν το παρόν προκειμένου να καπηλευτούν τη δημοσιότητα.

Όμως θα σταθούμε ιδιαίτερα στο όνομα του Μπάμπη Καραθάνου, ο οποίος και φρόντισε να προσφέρει στη ΔΑΚΕ μια ευκαιρία προπαγανδιστικής προβολής.

Ο Μπάμπης Καραθάνος είναι χρόνιος κολαούζος και αιδειοποιμήν του Βορίδη, τον οποίο και ακολούθησε από το ΛΑΟΣ στη ΝΔ. Ο Καραθάνος εκτός από περιφερόμενο κομματόσκυλο είναι και τρόφιμος γνωστής αιρετικής παραεκκλησιαστικής οργάνωσης, ενώ για κάποια χρόνια διετέλεσε και πρόεδρος της ΣΦΕΒΑ, διαδεχόμενος κρυπτοομοφυλόφιλο επίσης τρόφιμο της ίδιας παραεκκλησιαστικής οργάνωσης.

Αυτός είναι ο “πατριωτικός χώρος” που παρελαύνει μπροστά στις κάμερες και μοιράζει εδώ κι εκεί τις ανακοινώσεις του. Προδοτικά ανθρωπάρια που σταυλίζονται σε κομματικά γραφεία και αιρετικές σέκτες προτεσταντικής μορφής, που υπηρετούν κομματικές ιεραρχίες προς άγρα ψηφοφόρων, που μετέχουν πειθήνια στην υλοποίηση διαβολικών σχεδίων και την ίδια ώρα πουλάνε πατριωτισμό ψάχνοντας για οπαδούς και ψηφοφόρους.

Όλοι αυτοί που σκίζονται δημόσια “για τα εθνικά θέματα” και παρελαύνουν κουστουμαρισμένοι αναζητώντας ευκαιρίες ανάδειξης του ελεεινού τους προσωπείου είναι μέρη του ευρύτερου πολιτικού συστήματος και σουλατσάρουν σε διάφορα πόστα επιζητώντας την ανέλιξη και την επίπλευση. Με μεγάλη ευκολία παραμυθιάζουν όσους τους ακούν εύπιστα και καλοπροαίρετα, χρησιμοποιώντας τους για την δική τους κοινωνική και κομματική άνοδο.

Απέναντι σε αυτή τη διαπλοκή ο μοναδικός δρόμος είναι η αυτονομία μακριά από πουλημένους καθοδηγητές.

Advertisements