Εικόνες από το μέλλον της Ελλάδας: Η ενσωμάτωση προχωράει ομαλά στη Γαλλία

Η Γαλλία είναι μια χώρα με μακρά παράδοση στην ενσωμάτωση έγχρωμων. Τα αισθήματα ενοχής της Γαλλικής κοινωνίας για την εποχή της αποικιοκρατίας έκαναν τους Γάλλους να δεχτούν εύκολα τη μαζική εγκατάσταση έγχρωμων από τις πρώην αποικίες και να τους δώσουν πλήρη πολιτικά δικαιώματα.

Μετά από δεκαετίες ενσωμάτωσης, η εικόνα στη Γαλλία είναι αυτή που φαίνεται στο παρακάτω βίντεο:

Ολόκληρες συνοικίες βρίσκονται στο έλεος του Αφρικανικού όχλου, ενώ οργανωμένες συμμορίες αλλοδαπών εποίκων καταστρέφουν τα πάντα στο πέρασμά τους.

Αγέλες Αλγερινών και Μαροκινών ανεμπόδιστα σταματούν αυτοκίνητα και οχήματα στη μέση του δρόμου, τα καταστρέφουν και τα καταλαμβάνουν χωρίς να υπάρχει πουθενά η παρουσία του γνωστού για την παρεμβατικότητά του σε άλλα θέματα Γαλλικού κράτους.

Στο τέλος, τα “ανήλικα προσφυγάκια” χοροπηδάνε σαν πίθηκοι ζητωκραυγάζοντας για τη νίκη τους απέναντι στους καθώς πρέπει Γάλλους που υπομένουν με Γαλλική αβρότητα χωρίς να τολμούν να αντιδράσουν.

Αυτό είναι το μέλλον που έρχεται για την Ελλάδα χάρη στους δωσίλογους εκπαιδευτικούς που απαιτούν την αθρόα εισαγωγή λαθρόπαιδων στα σχολεία.

Advertisements