Η πραγματική εικόνα του μωαμεθανισμού που κρύβουν οι δωσίλογοι εκπαιδευτικοί

Μέσα σε κλίμα τρομοκρατίας και συνδυάζοντας τις πιέσεις του κράτους και του παρακράτους, οι νεομαρξιστές εκπαιδευτικοί με την αγαστή συνεργασία των γαλάζιων ομοϊδεατών τους έχουν επιβάλλει έναν αντεθνικό και αντιχριστιανικό λόγο που μιλάει για δήθεν καθήκον να αποδεχτούμε την κάθε φυλή και την κάθε θρησκεία. Ανάμεσα στα άλλα τσιτάτα που εκτοξεύουν είναι και αυτό της δήθεν ισλαμοφοβίας.

Η πραγματική εικόνα για τους “κακόμοιρους πρόσφυγες” και τα “παιδάκια που απλώς είναι μουσουλμανάκια και φοράνε μαντίλες” είναι τελείως διαφορετική από αυτή που παρουσιάζουν δωσίλογοι εκπαιδευτικοί μέσα από δακρύβρεχτα κείμενα που με χαρά αναδημοσιεύουν εστίες λαθροπροπαγάνδας τύπου alfavita.

Η πραγματική εικόνα του Ισλάμ είναι αυτή που δείχνει το βίντεο που ακολουθεί:

Τα όσα φρικιαστικά απεικονίζονται στο βίντεο αυτό έλαβαν χώρα στην Καμπούλ, πρωτεύουσα του Αφγανιστάν, στις 19 Μαρτίου 2015. Δεν αποτελούν κάποιο παλιό αρχειακό υλικό, αλλά ένα πρόσφατο γεγονός που δείχνει τις αντιλήψεις που διακατέχουν τους σημερινούς, “μοντέρνους” μωαμεθανούς.

Η Farkhunda Malikzada ήταν μια 27χρονη Αφγανή που εργαζόταν σαν εθελόντρια δασκάλα και ταυτόχρονα σπούδαζε Ισλαμικό Δίκαιο, το οποίο κατά τραγική ειρωνία θα γευόταν και η ίδια. Το όνειρό της ήταν να γίνει δικαστής της σαρία.

Την ημέρα εκείνη, η Farkhunda πήγε στο τζαμί Shah-e Du Shamshira που βρίσκεται στο κέντρο της Καμπούλ. Μετά τις καθιερωμένες ισλαμικές προσευχές, μπήκε σε διαμάχη με τον επιστάτη του τζαμιού σχετικά με την πώληση χαϊμαλιών με στίχους από το κοράνι, τα οποία η Farkhunda θεωρούσε αντιισλαμικά. Εκείνος τότε άρχισε να φωνάζει:

“Αυτή η γυναίκα είναι Αμερικάνα και έκαψε το κοράνι!”

Μέσα σε στιγμές, ένα εξαγριωμένο πλήθος συγκεντρώθηκε που άρχισε να της επιτίθεται και ταυτόχρονα να τη βιντεοσκοπεί. Μετά το πέρας των γεγονότων, οι δράστες ανέβασαν μαζικά αυτά τα βίντεο προκειμένου να καυχηθούν για όσα έγιναν. Σε ένα από αυτά, η Farkhunda λέει στο δράστη να μη τη βιντεοσκοπεί, και αυτός της απαντάει πως δεν τη βιντεοσκοπεί και αρχίζει να τη ρωτάει γιατί είναι ξεδιάντροπη και έκαψε το κοράνι!

Στη συνέχεια, ο ισλαμικός όχλος την τράβηξε έξω και άρχισε να την χτυπάει μανιασμένα με ξύλα φωνάζοντας “σκοτώστε τη!”. Προς στιγμή, το πλήθος οπισθοχώρησε λόγω της εμφάνισης της αστυνομίας που έριξε προειδοποιητικές βολές στον αέρα. Στο σημείο αυτό φαίνεται η Farkhunda σε άθλια κατάσταση, καλλυμένη με αίμα και με σκισμένα ρούχα.

Το πλήθος άρχισε να αγνοεί την αστυνομία, και σε κάποια στιγμή φαίνεται ένας ισλαμιστής να εκλιπαρεί με χαρακτηριστικό μωαμεθανικό ομοερωτικό τρόπο έναν αστυνομικό να τους αφήσει να τη σκοτώσουν.

Σε μία χαρακτηριστική στιγμή του δράματος, οι αστυνομικοί προσπαθούν να σώσουν τη Farkhunda τραβώντας την επάνω σε μια στέγη, όταν ένας ισλαμιστής την χτυπά με ένα μακρύ ξύλο και αυτή πέφτει μέσα στον όχλο που περιμένει από κάτω.

Από το σημείο αυτό το τέλος της Farkhunda ήταν προδιαγεγραμμένο. Ο ισλαμικός όχλος την χτύπησε μέχρι αναισθησίας, την έσυρε αναίσθητη στους δρόμους και σταμάτησε ένα όχημα και έβαλε τον οδηγό να περάσει από πάνω της. Το πτώμα σύρθηκε από το αυτοκίνητο για εκατοντάδες μέτρα, ενώ η αστυνομία είχε πάψει πλέον να προσπαθεί να τη σώσει και αρκέστηκε στο να κατευθύνει την κυκλοφορία γύρω από το χώρο της εκτέλεσης.

Ο ισλαμικός όχλος δεν είχε ακόμα ικανοποιηθεί. Τράβηξε το πτώμα στις όχθες του ποταμού που διέρχεται από την Καμπούλ και άρχισε να τη λιθοβολεί. Στη συνέχεια προσπάθησε να της βάλει φωτιά, αλλά επειδή τα ρούχα της ήταν μουσκεμένα στο αίμα δεν τα κατάφεραν. Τότε άρχισαν να βγάζουν τα δικά τους φουλάρια και πανωφόρια για να τα χρησιμοποιήσουν για προσάναμμα.

Την επόμενη μέρα, στο κύρηγμα της Παρασκευής στα τζαμιά μουλάδες σε όλο το Αφγανιστάν επαίνεσαν τον όχλο. Ανάμεσά τους, ο διακεκριμμένος ιμάμης Maulavi Ayaz Niazi στο τζαμί Wazir Akbar Khan προειδοποίησε την κυβέρνηση πως οποιαδήποτε απόπειρα να συλλάβει τους δράστες θα οδηγούσε σε εξέγερση, καθώς χαρακτήρισε τη δολοφονία “προστασία του κορανίου”.

Η αντίδραση των αρχών είναι ενδεικτική της μωαμεθανικής νοοτροπίας, με τους επίσημους να επικροτούν τα γεγονότα. Ο εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομίας Hashmat Stanekzai έγραψε: “Η γυναίκα νόμισε, σαν πολλούς άλλους άπιστους, πως με τέτοιες προσβολές θα έπαιρνε Αμερικάνικη ή Ευρωπαϊκή υπηκοότητα. Αλλά πριν τα καταφέρουν χάνουν τη ζωή τους”.

(Φαίνεται πως δεν ήταν καλά πληροφορημένος. Τώρα πλέον οι μωαμεθανοί απολαμβάνουν την Ελληνική ιθαγένεια χάρη στην προστασία πρακτόρων “αλληλέγγυων” και νεομαρξιστών εκπαιδευτικών)

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού(!) Simin Ghazal Hasanzada με τη σειρά του επιδοκίμασε το λυντσάρισμα λέγοντας πως “τέτοιο τέλος αξίζει σε όσους δουλεύουν για τους άπιστους”, ενώ ο πρόεδρος της βουλής Zalmai Zabuli ανέβασε μία φωτογραφία της Farkhunda γράφοντας: “Αυτό είναι το μισητό πρόσωπο που τιμωρήθηκε από τους μωαμεθανούς πατριώτες για τις πράξεις της. [Οι δράστες] απέδειξαν στα αφεντικά της πως οι Αφγανοί θέλουν μόνο το Ισλάμ και δε σηκώνουν τον ιμπεριαλισμό, την αποστασία και τους κατασκόπους”.

Όσο για την οικογένεια του θύματος, η αστυνομία τους είπε να φύγουν από την Καμπούλ γιατί δε μπορούσε να εγγυηθεί την ασφάλειά τους.

Τις επόμενες μέρες ένα σοκ χτύπησε το Αφγανιστάν, καθώς αποδείχτηκε πως η Farkhunda δεν είχε κάψει το κοράνι. Ο μουλάς που την κατηγόρησε και προξένησε το θάνατό της το είχε κάνει γιατί φοβήθηκε πως η διαμάχη που είχε μαζί της θα κατέληγε στο να χάσει όχι μόνο τη δουλειά του αλλά και τη ζωή του, κι έτσι αντέδρασε κατηγορώντας την προκειμένου να τη βγάλει από τη μέση.

Στις 23 Μαρτίου 2015, μία συγκέντρωση διαμαρτυρίας των γυναικών της Καμπούλ, σε συνδυασμό με την αποκάλυψη των πραγματικών γεγονότων, ανάγκασε την κυβερνηση να ξεκινήσει έρευνα για τους δράστες. Τα αποτελέσματα είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικά, και δε χωρούν αμφισβήτησης καθώς οι πρωταγωνιστές των γεγονότων όχι μόνο είχαν σπεύσει να ανεβάσουν τα βίντεο με την αποτρόπαια πράξη τους, αλλά και να κομπάσουν στο facebook για τη συμμετοχή τους με αποκρουστικές λεπτομέρειες. Ταυτόχρονα, αμέτρητοι μωαμεθανοί είχαν ακολουθήσει τους Αφγανούς επίσημους εξυμνώντας το έγκλημα ως δείγμα μωαμεθανικής ηθικής.

Τα βίντεο από τη σκηνή του εγκλήματος δείχνουν πως οι δράστες δεν ήταν “συνηθισμένοι Αφγανοί” που σε μια στιγμή μετατράπηκαν σε αιμοσταγή όχλο χωρίς φραγμούς. Ανήκαν σε μία υποτίθεται μοντέρνα γενιά Αφγανών, που κυκλοφορούσαν με τζιν και μοντέρνα ρούχα, αλλά κατά τη διάρκεια των γεγονότων φώναζαν με μανία αντιαμερικανικά και αντιδημοκρατικά συνθήματα την ώρα που χτυπούσαν την Farkhunda, κατηγορώντας την πως δουλεύει για τους Αμερικάνους. Ανάμεσά τους και πολλοί ανήλικοι που συμμετείχαν σε πρώτο πλάνο. Ένας από τους πρωτεργάτες των επεισοδίων ήταν ο ανήλικος Yaqoob Yasin, που την ώρα εκείνη εργαζόταν σαν βοηθός στο κατάστημα οπτικών του θείου του. Μόλις ο όχλος πέρασε μπροστά από την πόρτα του καταστήματος σέρνοντας την Farkhunda, ο Yaqoob αμέσως πήρε μέρος στο λυντσάρισμα και στα βίντεο φαίνεται να σηκώνει μεγάλες πέτρες και να τις πετάει στο θύμα. Μόνο όταν τελικά κατάφεραν να βάλουν φωτιά στο πτώμα αποχώρησε.

Όμως η μαρτυρία που έδωσαν οι γονείς του ήταν πολύ διαφορετική. Είπαν πως ναι μεν καταδικάζουν τον φόνο, αλλά καταλαβαίνουν πως ο γιός τους “σαν παιδί υπερέβαλλε λόγω του θρησκευτικού του αισθήματος, και όταν 1.000 άνθρωποι είναι έξω φωνάζοντας μπορεί να σε παρασύρει το συναίσθημα”. Επίσης δήλωσαν, με χαρακτηριστική μωαμεθανική νοοτροπία, πως ο γιός τους ήταν “ένα καλό παιδί που φρόντιζε τις μικρότερες αδελφές του, και του άρεσε το ποδόσφαιρο”.

Γυναίκες της Καμπούλ εργάστηκαν για την κατασκευή ενός μνημείου στο σημείο που παίχτηκε η τελευταία σκηνή του δράματος, αλλά η οικογένεια της Farkhunda βρέθηκε απροστάτευτη στο στόχαστρο μελών του όχλου και της αστυνομίας ταυτόχρονα. Κι αυτό γιατί μπορεί να υπήρξαν ανακρίσεις και συλλήψεις, αλλά γρήγορα αρκετοί αφέθηκαν ελεύθεροι ή οι ποινές που τους επιβλήθηκαν ήταν μικρές. Το αποτέλεσμα ήταν η οικογένεια να ζει αποκλεισμένη μέσα στο φόβο, και τα παιδιά να μη μπορούν να πάνε στο σχολείο ή στο πανεπιστήμιο.

Η δημόσια εκτέλεση της Farkhunda είναι δείγμα του τρόπου που ο μωαμεθανισμός αντιμετωπίζει τις άλλες θρησκείες. Δεν ήταν κάτι πρωτόγνωρο για το Αφγανιστάν, αλλά έτυχε να αποτυπωθεί σε βίντεο και να διαδοθεί στο facebook. Όταν το 1999 οι Ταλιμπάν κατέλαβαν την εξουσία, απαγόρευσαν στους μη μωαμεθανούς να χτίζουν ναούς, αν και τους επέτρεψαν να διατηρήσουν τους ναούς που προϋπήρχαν. Τους ανάγκασαν να σημαδεύουν τα σπίτια τους με κίτρινα πανιά στις στέγες, τους απαγόρευσαν να ζουν στα ίδια μέρη με τους μωαμεθανούς, και νομοθέτησαν πως οι μη μωαμεθανές γυναίκες έπρεπε να φορούν κίτρινα φορέματα ώστε να τις ξεχωρίζουν οι μωαμεθανοί.

(Παρόμοια δηλαδή με όσα συνέβαιναν στην Ελλάδα επί Τουρκοκρατίας)

Όταν το 2004 το καθεστώς άλλαξε και επίσημα με καινούριο σύνταγμα, υποτίθεται εκσυγχρονισμένο, τα τρία πρώτα άρθρα του νέου συντάγματος έλεγαν πως το Αφγανιστάν είναι ένα ισλαμικό αδιαίρετο κράτος, η θρησκεία του κράτους θα είναι η ισλαμική, και κανένας νόμος δε θα μπορεί να αντιβαίνει τα προστάγματα της θρησκείας αυτής.

Τα όσα έγιναν την ημέρα του θανάτου της Farkhunda δεν είναι άγνωστα στην Ελλάδα. Υπήρξαν καθημερινή πραγματικότητα για τους υπόδουλους Έλληνες, που αγωνίστηκαν να απελευθερωθούν από το μωαμεθανικό ζυγό όταν κάποιοι γενίτσαροι και κοτζαμπάσηδες κοίταζαν να επωφεληθούν από αυτόν. Ξαναεμφανίστηκαν στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, όταν κάποιος παράνομος μωαμεθανός ισχυρίστηκε πως αστυνομικοί έκαψαν το κοράνι και το αποτέλεσμα ήταν ορδές ισλαμιστών να κάψουν την Αθήνα με την ανοχή των προδοτικών αρχών.

Δεν είναι επίσης άγνωστα και στις υπόλοιπες μωαμεθανικές χώρες, από τη Λιβύη μέχρι την Ινδονησία, όπου συνεχίζονται μέχρι σήμερα αποτελώντας επίσημο θεσμοθετημένο τρόπο ζωής.

Και όμως, σήμερα στην Ελλάδα κάποιοι θέλουν να επαναφέρουν αυτό το καθεστώς, με την αθρόα εισαγωγή μωαμεθανών λαθροεποίκων, την εγγραφή “ανήλικων” στα Ελληνικά σχολεία, και τη μαζική απονομή ιθαγένειας σε Αφρικανικούς και Ασιατικούς μωαμεθανικούς πληθυσμούς. Επιζητούν δηλαδή να φέρουν τον κατακτητή πάλι πίσω στην Ελλάδα, και αυτή τη φορά να τον επιβάλλουν όχι με πόλεμο αλλά με τη μεταβολή της πληθυσμιακής σύστασης.

Πρωταγωνιστικό ρόλο παίζουν οι προδότες εκπαιδευτικοί, που οδηγημένοι από το συμφέρον και τα αριστερίστικα συμπλέγματα των νεομαρξιστών συνδικαλιστάδων ασκούν κλίμα τρομοκρατίας μέσα και έξω από τα σχολεία προκειμένου να κάμψουν την αντίσταση των πατριωτών.

Μαζί τους και ανώτεροι ρασοφόροι, που με αφέλεια πιστεύουν πως όταν επικρατήσει το μωαμεθανικό στοιχείο αυτοί θα συνεχίσουν να παίρνουν το μισθό τους και να κανονίζουν ρουσφέτια και διορισμούς, και δε θα έχουν το τέλος του Χρυσοστόμου Σμύρνης στα χέρια του ισλαμικού όχλου.

Τα ίδια ισχύουν και για εκείνους τους ανώμαλους ομοφυλόφιλους λαθρολάγνους εκπαιδευτικούς, που από τη μία κατηγορούν με μανία τους ιερείς που δεν υποκύπτουν στις πιέσεις αναγνώρισης της ομοφυλοφιλίας ως “φυσιολογικής”, και από την άλλη επιδίδονται σε εκδηλώσεις λατρείας για τους λαθροεποίκους και τα “παιδάκια”. Όταν θα βγει ο ισλαμικός όχλος στους δρόμους φωνάζοντας για τους “άπιστους”, θα είναι οι πρώτοι που θα γνωρίσουν τι ακριβώς πρεσβεύει ο μωαμεθανισμός, που προβλέπει συγκεκριμένες τιμωρίες για τους ομοφυλόφιλους και αλίμονο σε όποιον βγει τότε να κάνει τη φτερού.

Αυτή είναι η αληθινή πραγματικότητα του Ισλάμ που σκοπίμως κρύβουν οι δωσίλογοι εκπαιδευτικοί που πρωτοστατούν στη λυσσαλέα προπαγάνδα του απολιτισμού. Αυτή είναι η κοινωνία που θέλουν να φέρουν στην Ελλάδα. Θα τους το επιτρέψουμε;

Advertisements