Κεντρική Διοίκηση: 8 χρόνια Education in Greece

Σήμερα συμπληρώνονται 8 χρόνια για το Education in Greece.

Στο πέρασμα αυτών των χρόνων, αποκαλυπτικά ιστολόγια για την εκπαίδευση αναγκάστηκαν να σταματήσουν τη λειτουργία τους, άλλες φορές λόγω απειλών και εκβιασμών και άλλες φορές λόγω διώξεων από το διαπλεκόμενο σύστημα. Ένα διεφθαρμένο σύστημα θέλει να καταπνίγεται κάθε αντίδραση και να καταπατάται κάθε ελευθερία έκφρασης προκειμένου να συνεχίζει ανενόχλητο χωρίς το φόβο της ανατροπής.

Μέσα σε αυτό το κλίμα τρομοκρατίας, το Education in Greece παρέμεινε με σταθερότητα στα όσα πρεσβεύει, αγνοώντας απειλές, εκβιασμούς, προσπάθειες εξαγοράς και προσεταιρισμού. Συνεχίσαμε στην ίδια αυτόνομη πορεία με ακόμα μεγαλύτερη αποφασιστικότητα χωρίς διάθεση συμβιβασμού.

Στο ταξίδι αυτό το Education in Greece εμπλουτίστηκε με νέες δυνάμεις και δημιούργησε μία νέα σχολή σκέψης. Ενάντια στην πεζότητα των πολλών που περιόριζε την σκέψη τους στο κυνήγι του βολέματος και των εγκυκλίων, αναδείξαμε τη δυνατότητα ενός καινούριου κόσμου που αμφισβητεί τα σαθρά οικοδομήματα του παρελθόντος.

Θα συνεχίσουμε σταθερά τον αγώνα ενάντια στη σήψη και τη διαφθορά, ενάντια στα συνηθισμένα που έχουν δημιουργήσει φερέφωνα και παρακρατικά πιόνια.

Η δημιουργία της εναλλακτικής διεύθυνσης του Education in Greece σηματοδότησε έναν νέο κύκλο ελεύθερης έκφρασης και αυτόνομης σκέψης, με ακόμα ευρύτερους επαναστατικούς ορίζοντες.

Για μια ακόμα χρονιά βλέπουμε το έργο που ξεκινήσαμε να συνεχίζεται και να εξαπλώνεται εκεί που κάποτε βασίλευε η συσκότιση και η παραπληροφόρηση. Με τις ίδιες αρχές θα συνεχίσουμε και στο μέλλον!

Advertisements